ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Καλημέρες Κάνω αυτές τις μέρες κάποια σχέδια (στο χαρτί προς το παρόν) τα οποία προορίζονται για στάμπες σε t-shirts. Είναι αρκετά ιδιαίτερα τα σχέδια και διαφέρουν από όλα τα t-shirt που έχω δει κατά καιρούς. Μπορώ να έρθω σε επαφή με κάποια εταιρεία στην οποία να δώσω τα σχέδια και πάρω πχ κάποια χρήματα η κάποια ποσοστά? Σκεφτόμουν το ενδεχόμενο και κάποιας μικρής βιοτεχνίας αλλά θέλει κεφάλαιο. Τι μπορώ να κάνω? Μπορώ να κατοχυρώσω πχ την πατέντα η τα σχέδια ότι είναι δικά μου με κάποιο τρόπο
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Ευχαριστω Idomeneas. Έχω ήδη έτοιμο το πρώτο σχέδιο.. Το στέλνω και βλέπουμε
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Ανέβασα ένα δοκιμαστικά στο teespring. Πήρα έτοιμο artwork από το site για να δω πως δουλεύει. Έχει δοκιμάσει κανείς το teespring?Βλέπω κάποια σχέδια πχ τα οποία ειναι featured και τα βγάζει στην πρώτη σελίδα. Βλέπω άλλους που λένε ότι έκαναν μια καμπάνια και εβγαλαν 7000 δολλάρια. Εχει βγάλει κανείς χρήματα από εκεί?
idomeneas7 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Νομιζω θέλει να το προωθησεις μόνος σου, ειδικά στην αρχή, γιατί αλλιώς δεν θα το δει κανείς και δεν θα πάρει κανείς. 1
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Ευχαριστώ. Κάνω δοκιμές .Εσυ το έχεις δουλέψει το teespring?
idomeneas7 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Μπα, δεν έχω γνωστούς ούτε ταλέντο, αλλά έχω στείλει ιδέες σε κάτι άλλα site (πρέπει να τις βρήκαν πολύ μούφα γιατί αυτό έγινε χρόνια πριν και ποτέ δεν επικοινώνησαν μαζί μου).
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Η τις βρήκαν πολύ καλές και τις πήραν για την πάρτυ τους...
idomeneas7 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δεν έχω τσεκάρει μήπως απλά τις έκλεψαν αλλά χαλάλι τους.
mastoras007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Γραφίστας είσαι? Θέλω εγώ να φτιάξω μια μακέτα -εικόνα ενα logo τέλος πάντος έχω μια αρχική εικόνα τώρα αλλά θέλο να την κάνω ποιο μπάνικη..ποιο μοντέρνα..κάνεις τετοιες δουλειές?
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Όχι δεν είμαι γραφίστας. Έχω καλλιτεχνική φλέβα από μικρός. όχι κάτι σπουδαίο αλλα μου αρέσουν τα σκίτσα και ειδικά να δουλεύω με μολύβι . Γενικά πιάνει το χέρι μου. Αλλά οχι τέτοιες δουλειές δεν κάνω. υπάρχουν σίγουρα άτομα εδώ μέσα που μπορούν να σε βοηθήσουν
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Τελικα στο teespring συγκεκριμένα παίζουν πολλά ρόλο Αν δεν είσαι γνωστός (πχ να εχεις ένα blog , twitter η κάποια σελίδα στο facebook ) και αν δεν σε ακολουθούν χιλιάδες άτομα δεν κάνεις δουλειά Και φυσικά παίζει και τεράστιος ανταγωνισμός. Για παράδειγμα έφτιαξα μια μπλούζα με θέμα την μπύρα Σε κάθε t-shirt Που φτιάχνεις μπορείς να βάλεις tags έτοιμα για να το καταταξεις Σχετικά με την μπύρα βρήκα πάνω από 1000 t-shirts active η Inactive
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα