Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρες

Κάνω αυτές τις μέρες κάποια σχέδια (στο χαρτί προς το παρόν) τα οποία προορίζονται για στάμπες σε t-shirts.

Είναι αρκετά ιδιαίτερα τα σχέδια και διαφέρουν από όλα τα t-shirt που έχω δει κατά καιρούς.

Μπορώ να έρθω σε επαφή με κάποια εταιρεία στην οποία να δώσω τα σχέδια και πάρω πχ κάποια χρήματα η κάποια ποσοστά?

Σκεφτόμουν το ενδεχόμενο και κάποιας μικρής βιοτεχνίας αλλά θέλει κεφάλαιο. Τι μπορώ να κάνω?

Μπορώ να κατοχυρώσω πχ την πατέντα η τα σχέδια ότι είναι δικά μου με κάποιο τρόπο

Δημοσ.

Ανέβασα ένα δοκιμαστικά στο teespring. Πήρα έτοιμο artwork από το site για να δω πως δουλεύει. Έχει δοκιμάσει κανείς το teespring?Βλέπω κάποια σχέδια πχ τα οποία ειναι featured και τα βγάζει στην πρώτη σελίδα. Βλέπω άλλους που λένε ότι έκαναν μια καμπάνια και εβγαλαν 7000 δολλάρια. Εχει βγάλει κανείς χρήματα από εκεί?

Δημοσ.

Νομιζω θέλει να το προωθησεις μόνος σου, ειδικά στην αρχή, γιατί αλλιώς δεν θα το δει κανείς και δεν θα πάρει κανείς.

• Like 1
Δημοσ.

Μπα, δεν έχω γνωστούς ούτε ταλέντο, αλλά έχω στείλει ιδέες σε κάτι άλλα site (πρέπει να τις βρήκαν πολύ μούφα γιατί αυτό έγινε χρόνια πριν και ποτέ δεν επικοινώνησαν μαζί μου).

Δημοσ.

Γραφίστας είσαι?

Θέλω εγώ να φτιάξω μια μακέτα -εικόνα  ενα logo τέλος πάντος έχω μια αρχική εικόνα τώρα αλλά θέλο να την κάνω ποιο μπάνικη..ποιο μοντέρνα..κάνεις τετοιες δουλειές?

Δημοσ.

Όχι δεν είμαι γραφίστας. Έχω καλλιτεχνική φλέβα από μικρός. όχι κάτι σπουδαίο αλλα μου αρέσουν τα σκίτσα και ειδικά να δουλεύω με μολύβι . Γενικά πιάνει το χέρι μου. Αλλά οχι τέτοιες δουλειές δεν κάνω. υπάρχουν σίγουρα άτομα εδώ μέσα που μπορούν να σε βοηθήσουν

Δημοσ.

Τελικα στο teespring συγκεκριμένα παίζουν πολλά ρόλο

Αν δεν είσαι γνωστός (πχ να εχεις ένα blog , twitter η κάποια σελίδα στο facebook ) και αν δεν σε ακολουθούν χιλιάδες άτομα δεν κάνεις δουλειά

Και φυσικά παίζει και τεράστιος ανταγωνισμός. Για παράδειγμα έφτιαξα μια μπλούζα με θέμα την μπύρα

Σε κάθε t-shirt Που φτιάχνεις μπορείς να βάλεις tags έτοιμα για να το καταταξεις

Σχετικά με την μπύρα βρήκα πάνω από 1000 t-shirts active η Inactive

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...