Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χωρίς εξετάσεις, δεν βγαίνει το προφυλακτικό.Και με αυτό όμως, κάποιες εξετάσεις είναι απαραίτητες.

• Like 1
  • Απαντ. 302
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξέρω ότι καταντάω γραφική με κάτι τέτοιες ερωτήσεις αλλά πέρα του ότι δεν είμαι άνθρωπος που  ξέρει να κρατάει τους τύπους, το ινσομνια αποτελεί για μενα κάτι σαν τον εξομολογητή μου... 

Θα ήθελα να μάθω λοιπόν, αν μια κοπελα που σας αρέσει σας ζητούσε πριν προχωρήσετε σε κάτι πιο ρομαντικό, να κάνετε και οι δύο τεστ hiv και αφροδιασιακών... τι θα κάνατε, πως θα το αντιμετωπίζατε και πώς θα το παίρνατε;

θα την παρεξηγούσατε;

θεωρείτε σωστό να γίνονται εξετάσεις πριν την ερωτική πράξη;

Προφανως θα επρεπε να κανει και αυτη το ιδιο, οχι μονος ο αλλος δλδ..

Αλλα αυτο θα προυπεθετε οτι παει για σοβαρη σχεση κτλ Αλλα αυτο δεν μπορεις να το ξερεις εκ των προτερων :\

Ειναι σωστο μεν αλλα δεν νομιζω να δουλεψει..Οι περισσοτεροι μπορει να το παρουν και καπως κιολας..

Δημοσ.

Κανω καθε 3-4 μηνες απο μονος μου γιατι ειμαι μαλακας και δεν παιρνω προφυλαξεις, καθε φορα που το κανω λεω τελευταια φορα, δεν αξιζει και τετοια...αλλα πραγματικα ειμαι μαλακας, δε μπορω με προφυλακτικο πεφτει η απολαυση 80%

Δεν φταις εσύ φίλε μου. Οι κοπέλες φταίνε που το δέχονται χωρίς σκούφο (υποθέτω δεν μιλάς για μακροχρόνια σχέση)...

• Like 2
Δημοσ.

κάπου διάβαζα πρόσφατα για ένα προφυλακτικό που αλλάζει χρώμα όταν ανιχνεύει αφροδίσια.. η αμήχανη στιγμή στο μεγαλείο της!!
αλλά ναι, εξετάσεις και οι 2 όταν πρόκειται για σοβαρή σχέση..αρκεί μην προσβάλεις/προσβληθείς όταν το ζητήσεις/ζητηθείς.

Δημοσ.

Oι εξετάσεις για αφροδίσια νοσήματα είναι απαραίτητες όταν έχεις σεξουαλικές επαφές χωρίς προφυλάξεις με συντρόφους που δεν ξέρεις αν νοσούν.

Ακόμα και μία φορά να κάνεις σέξ χωρίς προφυλάξεις με άτομο που δεν έχει κάνει εξετάσεις, έχεις υποχρέωση πρώτα στον εαυτό σου να τσεκαριστείς.

Όταν μία σχέση είναι σοβαρή, το να κάνουν και οι δύο εξετάσεις είναι must, ανεξαρτήτως αν θα συνεχίσουν να παίρνουν προφυλάξεις ή όχι.

Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι εξαρχής δεν θα έπρεπε κάποιος να περιμένει τον σύντροφό του να τον πιέσει για εξετάσεις. Έχεις υποχρέωση πρώτα στον εαυτό σου να ξέρεις ότι είσαι υγιής.

• Like 10
Δημοσ.

Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι εξαρχής δεν θα έπρεπε κάποιος να περιμένει τον σύντροφό του να τον πιέσει για εξετάσεις. Έχεις υποχρέωση πρώτα στον εαυτό σου να ξέρεις ότι είσαι υγιής.

Αυτό και τέλος.

Επίσης εμβόλιο HPV ε.

• Like 3
Δημοσ.

Αυτο πρεπει να ειναι μονο για τις γυναικες..

Τσούκου, έχει περιέλθει και στα παιδικά εμβόλια των αρρένων πια (έως και 16ετών) 

Δημοσ.

τι πιο απλό για το HIV, γίνεται δωρητές αίματος, Τζάμπα εξετάσεις και κάνεις και ένα καλό :) (ευελπιστούμε ότι ο έλεγχος των αιμοδοτών δεν έχει υποστεί συρρίκνωση) 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξέρω ότι καταντάω γραφική με κάτι τέτοιες ερωτήσεις αλλά πέρα του ότι δεν είμαι άνθρωπος που  ξέρει να κρατάει τους τύπους, το ινσομνια αποτελεί για μενα κάτι σαν τον εξομολογητή μου... 

Θα ήθελα να μάθω λοιπόν, αν μια κοπελα που σας αρέσει σας ζητούσε πριν προχωρήσετε σε κάτι πιο ρομαντικό, να κάνετε και οι δύο τεστ hiv και αφροδιασιακών... τι θα κάνατε, πως θα το αντιμετωπίζατε και πώς θα το παίρνατε;

θα την παρεξηγούσατε;

Σε λίγο θα μας ζητάτε να το πάμε για ψυχανάλυση.........

Για να καταλάβεις πόσο "μπροστά" ήμαστε στο να προφυλασόμαστε , μια γκόμενα με είχε κολλήσει κονδυλώματα , τα οποία και αφαίρεσα(400€ φιλική τιμή , και τρελό πόνο μετά ε....) , και τα οποία ακόμα και με προφυλακτικό κολλάνε , δεν σε προφυλάσσει το προφυλακτικό.

Οταν της είπα , μετά απο καιρό , ότι έχει κονδυλώματα , και είναι πολύ επικίνδυνο για αυτήν , επειδή είναι γυναίκα ( στον άντρα δεν είναι επικύνδυνα , στην γυναίκα προκαλουν καρκίνο της μήτρας) , με έβρισε χυδαιότατα.

"Με λες βρωμιάρα δηλαδή , αει στο διάολο Μ%$%#α  , που θα μου πεις εμένα......"

Σίγουρα θα έχει κολλήσει την μισή Αθήνα απο τότε , και επίσης , το 2014 είχαμε 500% αύξηση στα κονδυλώματα.

Επίσης να σας θυμίσω ότι η μισή Αθήνα είχε πάει με αυτές , χωρίς προφυλάξεις.

girls.jpg

Ακου λοιπόν , τι πιστεύω για την ερώτησή σου.

ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΜΕ ΧΑΖΟΓΑΜΗΚΟΥΛΕΣ , ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ!

(Και εμείς μην πηγαίνουμε με πηδιόλες.....)

Επεξ/σία από LiquidTroll
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξέρω ότι καταντάω γραφική με κάτι τέτοιες ερωτήσεις αλλά πέρα του ότι δεν είμαι άνθρωπος που ξέρει να κρατάει τους τύπους, το ινσομνια αποτελεί για μενα κάτι σαν τον εξομολογητή μου...

Χρειάζεται να βρεις κάποιον γιατρό ή ψυχοθεραπευτή, να εγκαταστήσεις θεραπευτική σχέση, και να να συζητάς τα όσα σε απασχολούν. Αφενός για την ορθότητα των πληροφοριών (ευθύνη, επιστημονικότητα, κατάρτιση, κλπ), αφετέρου, αν αυτό γίνεται online γιατί έχεις μια δυσκολία στην εξωτερίκευση (ή δυσκολεύεσαι να εμπιστευτείς, εσωστρέφεια, δυσκολία στις φιλίες), και όχι πρόσωπο με πρόσωπο, χρειάζεται να το δουλέψεις αυτό καθ'εαυτό. Online μόνο γκαλοπ για στατιστικούς λόγους!

Ο HPV πάντως μιας και το αναφέρανε (κονδυλώματα) είναι ΠΟΛΥ διαδεδομένος, και μπορεί και να είναι απλά φορέας ο άλλος και να μην έχει εκδηλωθεί (να μην βλέπεις κονδυλώματα δηλαδή).

Για το HIV δεν το συζητάω καν... κόλλησες, δεν "ξεκολλάει" και ως φορέας αλλάζει η ζωή σου, ο φόβος θα είναι ο μόνιμος σύντροφός σου ως το τέλος της ζωής σου, θα επηρεάσει ακόμα και τα φιλιά (στα παιδιά σου -αν κάνεις-, σε όσους αγαπάς, κλπ).

Αναρωτιέμαι επίσης αν το ερώτημα κρύβει κάποια OCD συμπτωματολογία/μικροφοβία.

πριν προχωρήσετε σε κάτι πιο ρομαντικό

να κάνετε και οι δύο τεστ hiv και αφροδιασιακών... τι θα κάνατε, πως θα το αντιμετωπίζατε και πώς θα το παίρνατε;

Οσον αφορά το ιατρικό κομμάτι, υπάρχουν πάντα "παράθυρα", δηλαδή περίοδοι που ο άνθρωπος μπορεί να νοσεί και αυτό διαγνωστικά να μην μπορεί να γίνει αντιληπτό. Σε κάποια νοσήματα αυτό φτάνει το 6μηνο, και σε άλλα ακολουθεί και διακυμάνσεις.

Οσον αφορά το "περισσότερο ρομαντικό", δεν ξέρω πως το ορίζει κανείς, υποθέτω ότι μιλάς για κατά φύσιν "ολοκλήρωση" σχέσης. Τα "υπόλοιπα" είναι πιο επικίνδυνα.

Κανω καθε 3-4 μηνες απο μονος μου γιατι ειμαι μαλακας και δεν παιρνω προφυλαξεις, καθε φορα που το κανω λεω τελευταια φορα, δεν αξιζει και τετοια...αλλα πραγματικα ειμαι μαλακας, δε μπορω με προφυλακτικο πεφτει η απολαυση 80%

Η χωρίς προφύλαξη σεξουαλική επαφή (με συχνές εναλλαγές συντρόφων), είναι μια καθαρά ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ συμπεριφορά. Οι συχνές εξετάσεις δεν σε σώζουν, πιθανώς να σώσουν άλλες συντρόφους σου (αναλόγως των "παραθύρων"). Στο λέω ως γιατρός, να μην κοροϊδεύεις τον εαυτό σου. Γίνεται τόσο πιο επικίνδυνη αναλόγως βεβαίως τις συντρόφους που έχεις (χαρακτήρας/πεποιθήσεις, δηλαδή αν έχουν πολλαπλούς/συχνούς συντρόφους) και τη δική σου συμπεριφορά (πόσο συχνή είναι η εναλλαγή συντρόφων, πολλαπλές σχέσεις). Επεξ/σία από qwerty99
Δημοσ.
Οταν της είπα , μετά απο καιρό , ότι έχει κονδυλώματα , και είναι πολύ επικίνδυνο για αυτήν , επειδή είναι γυναίκα ( στον άντρα δεν είναι επικύνδυνα , στην γυναίκα προκαλουν καρκίνο της μήτρας) , με έβρισε χυδαιότατα.

Όχι. Καλά έκανες και της το είπες, αλλά δεν ισχύει αυτό ακριβώς.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...