Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαχαχαχαχαχαχαα

ε είμαι λίγο.. δεν μ'αρεσει να τρώω απο τον άλλον, ουτε να δαγκώνει απο το δικό μου και να βλέπω τα σάλια απο το στομα του στο σαντουιτς μου να κάνουν γέφυρα

κατα τ'άλλα, εντάξει όχι δε θα το λεγα

Για γαλλικό φιλί ούτε συζήτηση, ε; :P

Μην το πάμε και σε πιο "extreme" ανταλλαγές υγρών όπως ειπώθηκε πιο πάνω...

• Απαντ. 302
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν έχω πρόβλημα αρκει πρωτα να έχει κατεβάσει το σαντουιτς

Δημοσ.

σιγά αφου πλέον στο σχολείο μαθαίνουν τα παιδάκια για το σπέρμα για παράδειγμα και πως φτιάχτηκαν

μη νομίζεις τώρα στα σχολεία το ψάχνουν απο νωρίς 

δεν έχω πρόβλημα αρκει πρωτα να έχει κατεβάσει το σαντουιτς

στα 10-11 μου  ? είχα δει μια τσόντα με ένα τύπο που ....... σε μια φρυγανιά κ την έδινε σε κάτι τύπισσες και έτρωγαν πρωινό 

είχα αηδιάσει, απο τότε έφαγα ξανά φρυγανιά με βούτυρο στο στρατό επειδή με λύσσαξε η πείνα 

Δημοσ.

απλά μωρέ όταν βλέπω κάτι τέτοιες φατσούλες 

βλέπω οτι η ζωή μπορει να σου παιξει πολύ ασχημο παιχνίδι

φταιει οτι παραμορφωνομαι κι όλας με όλα αυτα τα δοκυμαντερ και τρομοκρατούμε

https://youtu.be/SaU-IwBRxrA?t=1668

ειχα δει την εκπομπή του vice την προηγουμενη εβδομάδα που είχε το συγκεκριμενο θέμα και μ'επιασε

και αυτός ο τύπος κόλλησε από την πρώτη φορά που έκανε σεξ

https://youtu.be/SaU-IwBRxrA?t=2042

• Moderators
Δημοσ.

σταβη επειδη η ζωη μπορει να σου παιξει ασχημο παιχνιδι πχ μπορει να πας να κανεις μπανιο να γλυστρησεις να πεσεις με το κεφαλι και παει η σταβη!

περνα καλα και ασε τη ζωη να στα φερει απο μονη της οπως ειναι να ρθουν! με το να πιεζουμε καταστασεις μονο χειροτερα τα κανουμε!

• Like 6
Δημοσ.

η ουσία ειναι αυτή που ειπα

δεν ειμαι σιχασιαρα απλα πολύ προσεκτική και οπως ειπε και ο νικος ανησυχω πολύ και θα θελα να μπορω να ζητήσω απο τον άλλον να κάνει εξετάσεις πριν κανουμε σεξ

Ζητα του.Εξαλλου μια ιδεα ειναι ολα.

Πχ .Εισαι παρθενα στα 25 ξερω γω και περιμενεις πρωτα να παντρευτεις ? Εισαι ''παραξενη'' , ''αντικοινωνικη'' κλπ. Αν εισαι μοντελο και σε λενε Αντριανα Λιμα τοτε εισαι απλα μια μεγασταρ των ταμπλοιντ. :-D

• Like 1
Δημοσ.

απλά μωρέ όταν βλέπω κάτι τέτοιες φατσούλες 

βλέπω οτι η ζωή μπορει να σου παιξει πολύ ασχημο παιχνίδι

φταιει οτι παραμορφωνομαι κι όλας με όλα αυτα τα δοκυμαντερ και τρομοκρατούμε

https://youtu.be/SaU-IwBRxrA?t=1668

ειχα δει την εκπομπή του vice την προηγουμενη εβδομάδα που είχε το συγκεκριμενο θέμα και μ'επιασε

και αυτός ο τύπος κόλλησε από την πρώτη φορά που έκανε σεξ

https://youtu.be/SaU-IwBRxrA?t=2042

Μπορείς επίσης να δεις ντοκυμαντέρ από ανθρώπους που τους χτύπησε κεραυνός ή τους έπεσε γλάστρα στο κεφάλι... πρέπει να μείνεις κλεισμένη στο σπίτι για να μην πάθεις το ίδιο;

Ζήσε την ζωή σου όσο προλαβαίνεις και περιόρισε το YouTube. ;)

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Μπορείς επίσης να δεις ντοκυμαντέρ από ανθρώπους που τους χτύπησε κεραυνός ή τους έπεσε γλάστρα στο κεφάλι... πρέπει να μείνεις κλεισμένη στο σπίτι για να μην πάθεις το ίδιο;

ναι αλλα και το σπιτι μπορει να πεσει πχ σεισμος :)

Δημοσ.

καλά, κλείνω το δοκυμαντέρ για τον φρεντι μερκουρη και πάω γυμναστήριο  :-)

• Like 1
Δημοσ.

το ξεκίνησες καλά και μετά το απαύτωσες.

είναι επειδή η γραπτή ειρωνεία χάνει σε σχέση με την κατα πρόσωπο !  :devil:

όσο και να την έχεις πατήσει, 

πάλι δε θες κάποιον να μιλήσεις; να κάνεις λίγη παρέα;

μπορει να μη γίνετε κολλητοι αλλα να έχεις εναν ανθρωπο να πας για καφέ;

αν σκεφτούμε εσένα που γράφεις για όσα σε απασχολούν εδώ...

(το είχες γραψει αλλα δε θυμαμαι πως..)

τότε ναι, όλα είναι ανεκτά κ παίζει κάποιος στα όρια του φυσιολογικού ή μη !

εσύ πρόσεχε  μην δαγκώσεις τη γλώσσα σου και δηλητηριαστείς

στο χωριό μου έχει δύο προτάσεις για την περίπτωσή σου :

1. όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται (αυτό πάει για την παράθεση)

2. είσαι τρομερή attention whore αν δεν τρολάρεις & αυτό πρέπει να το δεις.

τόσο εγωπαθές / εγωκεντρικό άτομο έχω καιρό να διαβάσω στο ιντερνετ !

οι φόβοι σου είναι μεγαλύτεροι του τσίπρα vs της κοινοβουλευτικής του ομάδας.

πολέμησε γι'αυτά που γουστάρεις λιγουλάκι νεοελληνίδα, δε θα σου πέσει ο κώλος !

υγ - παίζει κ μια υποψία (αν δεν τρολάρεις ξαναγραφω) να εισαι παρθενα !!!!

• Like 2
Δημοσ.

Εχεις σκεφτει ομως πως θα του το ζητησεις αυτο?γιατι οκ βγαινετε και ερχεται η στιγμη να προχωρησετε.εχεις αναψει εσυ και εισαι ετοιμη να δωθεις.τι θα κανεις,θα κρατησεις τον εαυτο σου και θα του πεις οτι πρεπει πρωτα να κανει τις εξετασεις?οσο σωστο και να ειναι,δεν ειναι ταυτοχρονα και λιγο μ@λ@κι@?

και απο πριν να το εχεις συζητησει,παλι δεν ακουγεται λιγο καπως?και αντε και τις εκανε τις εξετασεις και ειναι ολα καλα.σαν να βαζεις προγραμμα θα ειναι μετα.ωραια τις καναμε τις εξετασεις μας και ολα καλα,καιρος να προχωρησουμε.

ο προγραμματισμος ειναι οτι πιο ξενερωτο για το κρεββατι..

Δημοσ.

Stavi σου έφτιαξα ημερολογιάκι!

Δευτέρα: 'Αχ γνώρισα τον Νίκο. Καλό γκομενάκι, λέω να το προχωρήσουμε.'

Τετάρτη: 'Μου έχει στείλει μήνυμα από χθες αλλά θα του απαντήσω σήμερα, μη με νομίζει και για εύκολη.'

Παρασκευή: 'Σήμερα βγήκαμε 2ο ραντεβού, κάτι είδα να φουσκώνει στο παντελόνι του, τον άφησα να μου κρατήσει λίγο το χέρι. Α! Και του είπα ότι από βδομάδα πάμε για εξετάσεις.'

[one month later]

'Έχουμε συναντηθεί άλλες 5 φορές, ε μην παίρνει και πολύ θάρρος. Για στοματικό ούτε λόγος ακόμα. Πρέπει να τον γνωρίσω καλύτερα. Αν μου αναλύσει την Δίκη του Κάφκα ίιιιισως του κάνω την χάρη.'

[two months later]

'Τελικά μαλάκας και ο Νίκος κορίτσια!!! Σήμερα είχα προγραμματίσει να του κάτσω και έλαβα μήνυμά του ότι δήθεν τον έχω ξενερώσει με την συμπεριφορά μου και άλλα τέτοια τρελά!! Μα αν είναι δυνατόν! Χάθηκαν οι άντρες οι σωστοί....ΜΠΟΥΧΟΥΧΟΥ.'

• Like 11
Δημοσ.

Stavi σου έφτιαξα ημερολογιάκι!

Δευτέρα: 'Αχ γνώρισα τον Νίκο. Καλό γκομενάκι, λέω να το προχωρήσουμε.'

Τετάρτη: 'Μου έχει στείλει μήνυμα από χθες αλλά θα του απαντήσω σήμερα, μη με νομίζει και για εύκολη.'

Παρασκευή: 'Σήμερα βγήκαμε 2ο ραντεβού, κάτι είδα να φουσκώνει στο παντελόνι του, τον άφησα να μου κρατήσει λίγο το χέρι. Α! Και του είπα ότι από βδομάδα πάμε για εξετάσεις.'

[one month later]

'Έχουμε συναντηθεί άλλες 5 φορές, ε μην παίρνει και πολύ θάρρος. Για στοματικό ούτε λόγος ακόμα. Πρέπει να τον γνωρίσω καλύτερα. Αν μου αναλύσει την Δίκη του Κάφκα ίιιιισως του κάνω την χάρη.'

[two months later]

'Τελικά μαλάκας και ο Νίκος κορίτσια!!! Σήμερα είχα προγραμματίσει να του κάτσω και έλαβα μήνυμά του ότι δήθεν τον έχω ξενερώσει με την συμπεριφορά μου και άλλα τέτοια τρελά!! Μα αν είναι δυνατόν! Χάθηκαν οι άντρες οι σωστοί....ΜΠΟΥΧΟΥΧΟΥ.'

To αυτό.

Θα έχει ο άλλος το μανούλι(aka Stav) δίπλα του και θα περιμένει 2-3μήνες μπας και χουφτώσει λίγο....γάνμπα;

Καταρχάς ο άνθρωπας θα νομίζει ρε Σταβ ότι τον κοροϊδεύεις-τον εμπαίζεις,ιδίως εάν δεν το ξεκαθαρίσεις από την αρχή και αρχίσεις για τις εξετάσεις(που είναι δικαίωμα σου φυσικά).

Τα αγοράκια δεν βαστάνε Σταβ και αρέσκονται σε λιγότερο περίπλοκες καταστάσεις,όσο συμπαθής και να είσαι στο λέω με κάθε ειλικρίνεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...