stavi Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 σταβη χωρις παρεξηγηση θες να πεις ηλικία? αν σου αρεσει και εχεις σκοπο να τον ξαναδεις τον βλεπεις και την επομενη και αν την επομενη συνεχιζει να σου αρεσει και να σου τραβαει το ενδιαφερον τον βλεπεις και την επομενη και την επομενη και παειλεγοντας παντως μεχρι τωρα στο θρεντ δεν ειδα πολλους υποστηρικτες αυτης της τακτικης μεγάλη είμαι ρε δεν είμαι μικρή και επίσης για να απαντήσω στην ιρις δεν είπα οτι το έκανα, ίσα ίσα που είπα οτι τωρα που μεγάλωσα κατάλαβα ότι πρέπει να δίνεις χρόνο στον αλλον και στον εαυτο σου να δεις που παει το πραμα κι αν ταιριάζετε και αυτο με την προοπτική ότι θέλεις να είναι κάτι παραπάνω και οχι κάτι εφήμερο αν ηταν απλα για να περάσεις λιγο καιρό καλά, μπορεις και απο το πρώτο βραδυ και τότε νομίζω πως μπορείς να ζητήσεις απο τον αλλον να κάνει και τεστ γιατι απο εκει ξεκινησε η συζήτηση μιλησε χτες για jean sex και αλλα τετοια το jean sex ένα αστείο ήταν... μπορείς να κάνεις πράγματα ασφαλή τελος πάντων
Pa0ki Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Τι θα χάσουμε όσοι δεν πάμε στο meeting της Θεσ/νίκης So many topics to discuss 1
Jethro Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Τι θα χάσουμε όσοι δεν πάμε στο meeting της Θεσ/νίκης So many topics to discuss χαχα το ψηνα αλλα δεν εχω κανεναν πλεον στη Σαλονικη και εζησα και χρονια εκει! Θα χει τζερτζελο
Iris(h) Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Οι απόψεις σου και η οπτική γωνία που το βλέπεις είναι κατανοητά. Κανείς δεν είπε να γίνεις τύπου Samantha και να τους παίρνεις όλους for the glory of Satan Απλά καιρό είχαμε να διαβάσουμε τέτοιες απόψεις.. Άσχετο, είχα μία φίλη και συζητάγαμε διάφορα σεξουαλικά. Κι αυτή σαν κι εσένα, περίμενε 1-2 μήνες (έκανε σεξ μόνο όταν είχε σχέση), κι όταν έκανε σεξ δεν τα έβρισκε με τον παρτενέρ. Επίσης, τον έγλυφε μόνο με προφυλακτικό.
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 και αυτος ειναι ο λογος που υπαρχουν τα προφυλακτικα με γευσεις!! 2
Iris(h) Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Και τι να νιώθει ο άντρας άραγε? Ένα τίποτα. Θα την φιλάει μετά και θα γεύεται πλαστικίλα με λιπαντικό. Εμετός. 1
Unabomber Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Και τι να νιώθει ο άντρας άραγε? Ένα τίποτα. Θα την φιλάει μετά και θα γεύεται πλαστικίλα με λιπαντικό. Εμετός. 1
Chrisxxx Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Φυσικα και όχι, μαλιστα θα έκανα και σεχ χωρίς προφυλακτικό για να την κολλήσω με γιο.
stavi Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Ποτε ειναι ρε ? Εχασα επεισόδια το σαββάτο στις 7 στον ξαγναντο υπάρχει σχετικο θρετ ναι δεν ξέρω, εγω το πήρα απόφαση... ηρεμία, τάξη και ασφάλεια κι αν ειναι ένα καλό παίδι και το βλέπει σοβαρά και πιστεύει κι αυτός οτι μπορει να βγε κάπου, θα κάνει υπομονή είναι τι σηκώνει του καθενός η κράση κι εγώ δεν είμαι πλεον για πολλά πολλά, γέρασα και πέρα απο αυτό είναι που έχει ενα σωρό σκατα που μπορει να κολλήσεις το 70-80% των γυναικών λέει έχει κονδυλώματα αν κάνεις σεξ δηλαδή έχεις 70-80% πιθανοτητα να κολλήσεις.
Valerie_ Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 εγώ προσωπικά δε θα εκτιμούσα καθόλου γυναίκα που έχει τακτική σαν αυτή που η πλειοψηφία εδώ προτείνει, δε ξέρω αν όντως είναι συντηρητική και ξεπερασμένη λογική αυτή πλέον, αλλά σχέση με κοπέλα ή γάμο δε θα μπορούσα με τπτ να κάνω. Προσωπικά μου φαίνεται πολύ γελοία η δικαιολογία ότι έπρεπε να τον δοκιμάσει η γυναίκα για να δει αν ταιριάζουν..αν ταιριάζουν σε τι ? δε καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοείτε. Δε κατακρίνω τις γυναίκες που πάνε με πολλούς (δικαίωμά τους είναι) απλά δε θα τις ήθελα για εμένα, οπότε συμφωνώ με τη πρόταση του ανωτέρω χρήστη). αφού δεν καταλαβαίνεις να στο πω ωμά. αν ταιριάζουν στο σεξ ,αν της αρέσει ο τρόπος που τη παίρνει,η διάρκεια ,το μέγεθος κλπ. όπως είπε και η ίρις δεν λέμε να τον πάρεις το ίδιο βράδυ με το που πιείτε το ποτό ναι έλα επιβήτορα μου πέτα μου τα μάτια έξω. αλλά ένα διάστημα 2 εβδομάδων ας πούμε είναι οκ. δηλαδή στις 2 εβδομάδες θα ειδωθείς 2 φορές;; όπως είδα να αναφέρεται πιο πάνω. ε το 2 φορές δεν μου δείχνει και κάψα να γνωρίσεις τον άλλο και να έρθεις πιο κοντά του.
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 είναι τι σηκώνει του καθενός η κράση Σταβη! fixed
Iris(h) Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Ερώτηση. Πως μπορεί να ξέρει κάποιος άντρας (κυρίως) πως θα κυλήσει μια γνωριμία? Πόσο μάλλον να το πάει από την αρχή σοβαρά. Δεν μπορεί να ξέρει. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει.Το "πάμε σοβαρά" το καταλαβαίνω μόνο όταν το ζευγάρι( και όχι ο υποψήφιος σύντροφος) αποφασίζει να συγκατοικήσει για να δουν ΑΝ ταιριάζουν στον ίδιο χώρο. Αν τα πεις αυτά στους περισσότερους, θα σε κοιτάξουν περίεργα και μετά θα αρχίσουν να τρέχουν. Σίγουρα υπάρχουν και άντρες οι οποίοι είναι πρόθυμοι να περιμένουν, αλλά πόσοι είναι? Και πες οτι βρίσκεις έναν που να περιμένει. Θα πρέπει κάπως να του δώσεις κάτι ως ανταμοιβή για την υπομονή του, όχι μόνο να ζητάς και να μην δίνεις..
_hopelesscase_ Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 ναι δεν ξέρω, εγω το πήρα απόφαση... ηρεμία, τάξη και ασφάλεια κι αν ειναι ένα καλό παίδι και το βλέπει σοβαρά και πιστεύει κι αυτός οτι μπορει να βγε κάπου, θα κάνει υπομονή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα