BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Τι θα χάσουμε όσοι δεν πάμε στο meeting της Θεσ/νίκης So many topics to discuss 3
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Παντως οντοπικ.Εγω περιμένω να ανακαλυφθει εμβόλιο/θεραπεία για το hiv και μετά ,μόλις ανακαλυφθει θα αρχίσω τα σεξ-πάρτυ 2
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 XAXAXA η μεγάλη επιστροφή! Γύρισες μόνο για μένα γλυκιά μου?
stavi Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Παντως οντοπικ.Εγω περιμένω να ανακαλυφθει εμβόλιο/θεραπεία για το hiv και μετά ,μόλις ανακαλυφθει θα αρχίσω τα σεξ-πάρτυ φίλε αυτό ακριβώς!
mylo Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 το 70-80% των γυναικών λέει έχει κονδυλώματα αν κάνεις σεξ δηλαδή έχεις 70-80% πιθανοτητα να κολλήσεις. Αυτό προκύπτει από ιατρικές αναφορές?
De@th L0rd Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Αν το ζητήσεις αυτό πχ από μένα, δε θα είχα κανένα πρόβλημα εφόσον τα έχουμε κτλ. Άλλα κι εγώ θα σου ζητούσα να παίρνεις αντισυλληπτικά για να μπορώ να γαμπιπ ακάποτα.
nicoc89 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) μετά απο αυτό που είπε η stavi googlαρα την λέξη κονδυλώματα και νομίζω πως απέκτησα το ίδιο πρόβλημα με τον op Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2015 από nicoc89 1
Valerie_ Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Καλά εσύ τη σταβι περίμενες να σου μιλήσει για κονδυλώματα για να ενημερωθείς πως είναι οπτικά;
nicoc89 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Κακά εσύ τη σταβι περίμενες να σου μιλήσει για κονδυλώματα για να ενημερωθείς πως είναι οπτικά; γιάιξ είχα δει παλιότερα αλλα όχι σαν αυτά που έβγαλε το google έτσι κ αλλιώς αν βγάλω κάτι πάω σε γιατρό
manzah80 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Εχω ενα φιλο που εχει χασει το μετρημα με ποσες εχει παει στην ζωη του αποδεδειγμενα δηλαδη δεν ειναι μυθομανης και δεν φοραει ποτε τιποτα μαγκαιβερ ο πουστης 2
Valerie_ Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Εχω ενα φιλο που εχει χασει το μετρημα με ποσες εχει παει στην ζωη του αποδεδειγμενα δηλαδη δεν ειναι μυθομανης και δεν φοραει ποτε τιποτα μαγκαιβερ ο πουστης Μια φορά σου κάθεται το λαχείο όμως 2
nicoc89 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Blue waffle, yeast infection, etc etc.. τη βάφλα την είχα στείλει σε όλους με ένα alt email όταν έκανα σεμινάριο σε ένα κεκ έκανε το λάθος να στείλει email που φαινόντουσαν τα email όλων :3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα