Valerie_ Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Τι να σου πω και εγω δεν φοραω αλλα καμια σχεση εγω με οσες εχω κανει κατι μετα ημουν και μαζι τους.Βασικα τωρα που το σκεφτομαι οσοι ξερω δεν φορανε ποτε τους εκνευριζει και εμενα το ιδιο.Μπορεις να με κραξεις ελευθερα Άλλος απαράδεκτος από δω. 2
manzah80 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Άλλος απαράδεκτος από δω. Αμα σου πω οτι εχουνε χαρει και ολες που τις εμπιστευομαι θα το πιστεψεις?Καλα στον αλλον δεν μπορω να γραψω τι του χουνε ζητησει να κανει τα βλεπω δηλαδη σε μηνυματα και τα ακουω οταν μιλαει αστο θα τρελαθεις
Valerie_ Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Αμα σου πω οτι εχουνε χαρει και ολες που τις εμπιστευομαι θα το πιστεψεις?Καλα στον αλλον δεν μπορω να γραψω τι του χουνε ζητησει να κανει τα βλεπω δηλαδη σε μηνυματα και τα ακουω οταν μιλαει αστο θα τρελαθειςΠοιόν άλλο ;;
manzah80 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Ποιόν άλλο ;; Ενα φιλο μου που εχει χασει το μετρημα εδω και χρονια ολη μερα με αυτο ασχολειτε δηλαδη παιρνει τηλεφωνα απο γκομενες ειναι το χομπι του
Valerie_ Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Ενα φιλο μου που εχει χασει το μετρημα εδω και χρονια ολη μερα με αυτο ασχολειτε δηλαδη παιρνει τηλεφωνα απο γκομενες ειναι το χομπι τουΑααΓια πες για πες
NinjaMan Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Αμα σου πω οτι εχουνε χαρει και ολες που τις εμπιστευομαι θα το πιστεψεις?Καλα στον αλλον δεν μπορω να γραψω τι του χουνε ζητησει να κανει τα βλεπω δηλαδη σε μηνυματα και τα ακουω οταν μιλαει αστο θα τρελαθεις Για πες γιατί και εγώ είμαι περίεργος. Επίσης το ξέρεις ότι είναι επικίνδυνο και για εγκυμοσύνη το να το κάνεις ελεύθερα έτσι;
manzah80 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Σχεδον ολες θελουν να τελειωνει μεσα τους και να παιρνουν χαπια της επομενης μερας.Το χα κανει και εγω μερικες φορες αλλα εγω δεν μπορω στεναχωριεμαι να παιρνει η αλλη χαπια που τις κανουν τον οργανισμο μπουρδελο και τους το ξεκοβω.Μια αλλη του λεγε κανε οτι θες εχω προβλημα δεν μενω εγγυος ε εμεινε.Τα αλλα δεν γραφονται αστο εχουνε ξεφυγει οι γκομενες γενικα
mclein Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 διάβασα το θεματάκι γιατί είχε πλάκα να διαβάζω όλες αυτές τις απόψεις που περιλαμβάνουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΚΟΥΦΑΚΙ.... το καλύτερο ανέκδοτο στις γνωριμίες μου & των φίλων μου είναι οτι στο 90% των περιπτώσεων απ'τη δεύτερη συνεύρεση η ερώτηση "σε πειράζει να μη φορέσω" είναι δεδομένο οτι δεν έχει πρόβλημα η σύντροφος.* Οπότε το ερώτημα είναι απ'αυτά τα φιλοσοφικά...με τις γυναίκες να μην απιστούν ποτέ & ο μέσος έλληνας να έχει συνάψει ερωτική (+) παράλληλη σχέση τουλάχιστον 4-5 φορές στη ζωή του ! *οι γνωριμίες προέρχονται από εξόδους και όχι από γνωστές, φιλικές κλπ καταστάσεις !!!
Iris_89 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Αν ήξεραν τις παρενέργειες που έχει το χάπι της επόμενης μέρας.. 3
manzah80 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Τι μαλακισμενες που είμαστε κι εμείς Ακομα και αν ειναι μαλακισμενες οι αλλες εσυ ωφειλεις να σεβαστεις τον οργανισμο της και να της εξηγησεις οτι δεν σεβετε τον εαυτο της με το να παιρνει χαπια που της γαμανε τον οργανισμο 1
NinjaMan Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Σχεδον ολες θελουν να τελειωνει μεσα τους και να παιρνουν χαπια της επομενης μερας. Μια αλλη του λεγε κανε οτι θες εχω προβλημα δεν μενω εγγυος ε εμεινε. Ε μα και προφανώς έμεινε, λέω και γω... Δεν γίνεται να έκανε ό,τι έκανε χωρίς να προκαλέσει κάποια στιγμή ζημιά. Οι μ***κιες πληρώνονται. Για να μην αναφέρω το πόσο ψυχοφθόρα είναι η διαδικασία της έκτρωσης και για τους 2 μέχρι να ολοκληρωθεί συν του ότι ενέχει κινδύνους για την υγεία της γυναίκας.
manzah80 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Αν ήξεραν τις παρενέργειες που έχει το χάπι της επόμενης μέρας.. Ξερουν δεν μιλαμε για παιδακια μιλαμε για 25-40 ηλικιες
bluesattack Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Εγω στηριζω διμηνο και μαλιστα τρυφεροχαμηλοβλεπουσιαρικο.Φαινεται kinky. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα