bluesattack Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Εγω στηριζω διμηνο και μαλιστα τρυφεροχαμηλοβλεπουσιαρικο.Φαινεται kinky. 2
NinjaMan Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Όχι, εγώ στηρίζω. Ποιον απ'όλους; Τα θύματα... ή τον θύτη (φίλο του manzah);
Pa0ki Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Όχι, εγώ στηρίζω. Αρχηγέ, πότε θα ανοίξεις το καινούριο OOT? Το πήραμε το μήνυμα
idomeneas7 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 O φίλος σιγουρα έχει μαζέψει διάφορα δωράκια, άλλο που ίσως να μην φαίνονται (ουρεοπλασμα, μυκοπλασμα και τα συναφη). 2
BlackDarkFlag Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Εγώ προσωπικά παρότι προσπαθώ να χρησιμοποιώ προφυλακτικό, δε μπορώ πραγματικά. Είμαι όρθιος και με ρίχνει. Δε νιώθω τίποτα. Αφήστε που με στενεύει απίστευτα. Ίσως εμένα πάλι να με χαλάει τόσο δε ξέρω. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι κάνω παντού και αβέρτα χωρίς. Είναι ένας από τους λόγους που θέλω να μαι σε σχέση όμως (πέραν συναισθημάτων κ ο,τιδήποτε). 3
mclein Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 O φίλος σιγουρα έχει μαζέψει διάφορα δωράκια, άλλο που ίσως να μην φαίνονται (ουρεοπλασμα, μυκοπλασμα και τα συναφη). μπορεί να μην έχει και τίποτα βέβαια. κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός σε ανθεκτικότητα + η τύχη !
idomeneas7 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 μπορεί να μην έχει και τίποτα βέβαια. κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός σε ανθεκτικότητα + η τύχη ! Και στατιστικά να το πάρεις, δεν γίνεται να έχει πάει με τόσες στα 25-40 και να μην έχει μαζέψει καμια δεκαριά σουβενιρ (τουλαχιστον).
mclein Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Και στατιστικά να το πάρεις, δεν γίνεται να έχει πάει με τόσες στα 25-40 και να μην έχει μαζέψει καμια δεκαριά σουβενιρ (τουλαχιστον). όλα γίνονται. ξέρω άτομο που ασχολείται με επαγγελματίες 20 χρόνια και την έχει γλυτώσει πολύύύύυύύ φθηνά !
NinjaMan Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Τα αλλα δεν γραφονται αστο εχουνε ξεφυγει οι γκομενες γενικα Φίλε manzah πες και άλλα σκηνικά τώρα που γυρίζει..! Εμένα κοπέλα 18 χρονών για να την πάρω μαζί με την φίλη της μου είχε ζητήσει να με δει να χαϊδεύομαι με άλλο αγόρι προτού κάνουμε όλοι μαζί ομαδικό. Δεν δέχτηκα και της είπα ότι είναι άρρωστη και ανωμαλιάρα. 1
idomeneas7 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 όλα γίνονται. ξέρω άτομο που ασχολείται με επαγγελματίες 20 χρόνια και την έχει γλυτώσει πολύύύύυύύ φθηνά ! Μην ορκίζεσαι, σίγουρα έχει απλά πολλά είναι ασυμπτωματικά στους άντρες.
Lucifer Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Ποιον απ'όλους; Τα θύματα... ή τον θύτη (φίλο του manzah); Και τους δύο, κάπως πρέπει να βγει και το χαρτζιλίκι. Και μην ξεχνάμε και το θαύμα της ζωής και τέτοια. Αρχηγέ, πότε θα ανοίξεις το καινούριο OOT? Το πήραμε το μήνυμα Εν το κλεισα εγώ, εν ανακατεύομαι. 1
mclein Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Μην ορκίζεσαι, σίγουρα έχει απλά πολλά είναι ασυμπτωματικά στους άντρες. δεν είπα οτι δεν έχει, είπα την έχει γλυτώσει πολύ φθηνά !
bluesattack Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Και το ψυχολογικο του θεματος πως το ξεπερναει ? Να αναρωτιεσαι αν εχεις κολλησει η οχι ? Σαν κατι μλκ που..πληρωνουν και απο πανω για ακαποτο με τανες .Να παιζεις ρωσικη ρουλετα δηλαδη και μετα να ασχολεισαι αν χαλασε το χθεσινο φαγητο,πως παει η οικονομια της χωρας
mclein Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Και το ψυχολογικο του θεματος πως το ξεπερναει ? Να αναρωτιεσαι αν εχεις κολλησει η οχι ? Σαν κατι μλκ που..πληρωνουν και απο πανω για ακαποτο με τανες .Να παιζεις ρωσικη ρουλετα δηλαδη και μετα να ασχολεισαι αν χαλασε το χθεσινο φαγητο,πως παει η οικονομια της χωρας το ψυχολογικό φαντάζομαι είναι μεγαλύτερο με την "τσαμπέ" απ'το ακρωτήρι μετά απο ρομαντική βραδιά στο βέρτη... απ'ότι με την πληρωμένη που κάνει έτσι κι αλλιώς εξετάσεις για να συνεχίζει τη δουλειά !
Iris_89 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Φίλε manzah πες και άλλα σκηνικά τώρα που γυρίζει..! Εμένα κοπέλα 18 χρονών για να την πάρω μαζί με την φίλη της μου είχε ζητήσει να με δει να χαϊδεύομαι με άλλο αγόρι προτού κάνουμε όλοι μαζί ομαδικό. Δεν δέχτηκα και της είπα ότι είναι άρρωστη και ανωμαλιάρα. Kinky xD
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα