Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 302
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φίλε manzah πες και άλλα σκηνικά τώρα που γυρίζει..! Εμένα κοπέλα 18 χρονών για να την πάρω μαζί με την φίλη της μου είχε ζητήσει να με δει να χαϊδεύομαι με άλλο αγόρι προτού κάνουμε όλοι μαζί ομαδικό. Δεν δέχτηκα και της είπα ότι είναι άρρωστη και ανωμαλιάρα.

Το πιο πιθανό θα ήταν να τραβούσαν βίντεο εσένα και τον άλλο και στη συνέχεια αντί να σου κάτσουν να την έκαναν με ελαφρά και να έβγαζαν public στο YouTube το βιντεάκι.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό προκύπτει από ιατρικές αναφορές?

ναι δες το κι εσυ

μετά απο αυτό που είπε η stavi googlαρα την λέξη κονδυλώματα και νομίζω πως απέκτησα το ίδιο πρόβλημα με τον op  :ph34r:  :ph34r:  :ph34r: 

121puue.gif

με ποιον επαθες το ίδιο?

Σχεδον ολες θελουν να τελειωνει μεσα τους και να παιρνουν χαπια της επομενης μερας.Το χα κανει και εγω μερικες φορες αλλα εγω δεν μπορω στεναχωριεμαι να παιρνει η αλλη χαπια που τις κανουν τον οργανισμο μπουρδελο και τους το ξεκοβω.Μια αλλη του λεγε κανε οτι θες εχω προβλημα δεν μενω εγγυος ε εμεινε.Τα αλλα δεν γραφονται αστο εχουνε ξεφυγει οι γκομενες γενικα

όταν διαβάζα/ακούω κάτι τέτοια αναρωτιέμαι

"πως την παλευουν ρε γαμώτο κάτι τέτοια άτομα" 

εγώ καμια μαλακία να κάνω και με τρωει συνεχώς, παθαίνω κατάθλιψη

γι'αυτο σας λέω .... είναι τι σηκώνει η κράση του καθενος... εγώ δε σηκώνω μαλακίες και τώρα που μεγάλωσα κι όλας δεν μπορώ να κάνω τίποταα

ηρθε η ώρα να παντρευτώ μου φαίνεται

και δε σας το λεώ για να σας φρικάρω, απλά είναι και για μένα μια ευχάριστη έκπληξη

Εγω στηριζω  διμηνο και μαλιστα τρυφεροχαμηλοβλεπουσιαρικο.Φαινεται kinky.

είσαι ο άνθρωπός μου!

ναι ρε συ? δεν είναι και κινκι? το φαντάζεσαι? κατι τέτοιο είχα στο μυαλό μου και πέσαν να με φάνε οι άλλοι

δεν κρατιούνται αυτοι βλέπεις... 

Δημοσ.

ισχύει αυτό πάντως που έγραψα 70-80% των γυναικών εχουν κονδυλώματα... 

αυτό είναι τρελο ρε!!

η χειρότερη μαλακία που έχω ακούσει εγώ είναι να ζητάει η άλλη απο τον άλλον να της κάνει μωρό και μόλις μένει εγκυος να αλλάζει γνωμη και να το ρίχνει. 

Μούφα όλη η φάση απο την αρχη δηλαδή, πότε δεν ήθελε να κάνει μωρό, απλά σε δουλειά να βρισκόμαστε. 

δεν πάει καλά ο κόσμος ρε

• Like 1
Δημοσ.

Εμενα παντως μου χε συμβει το αντιθετο, να νομιζει αυτη οτι εχει μεινει εγκυος εγω να λεω καλη φαση και αυτη σε καταθλιψη λολ

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ισχύει αυτό πάντως που έγραψα 70-80% των γυναικών εχουν κονδυλώματα... 

αυτό είναι τρελο ρε!!

Λενε οτι το 80% των σεξουαλικα ενεργων ατομων καποια στιγμη στην ζωη τους θα κολλησουν κονδυλωματα. Σε αυτο περιλαμβανονται οι φορεις αλλα και αυτοι με τα συμπτωματα (οξυτενη κονδυλωματα). Στα κονδυλωματα ομως αν εισαι φορεας (χωρις τα συμπτωματα) δεν μπορεις να κολλησεις τον αλλον, γιατι η μεταδοση γινεται με το σημειο που βρισκεται το "σπυρι". Επισης αυτοι που εχουν ηδη οξυτενη και τα καψουν αν για 3 μηνες δεν ξαναβγαλουν θεωρειται οτι εφυγε το κρουσμα, αλλα προφανως εχεις τον ιο μεσα σου, αλλα δεν μπορεις να κολλησεις τον αλλον εκτος και αν βγαλεις παλι... Οποτε αν ο κοσμος ειναι συνηδειτοποιημενος και οσο εχει κατι τετοιο απεχει απο το σεξ μεχρι να τα γιατρεψει οι πιθανοτητες να κολλησεις μικραινουν...Αλλα ομως εχουν πολλοι...

Στις γυναικες φαινεται με το τεστ παπ αν εχει κονδυλωματα, στους ανδρες αν δεν εχει οξυτενη και ειναι φορεας δεν υπαρχει καποια εξεταση αιματος που να το ανιχνευει...

Επεξ/σία από Haris San
  • Like 2
Δημοσ.

Ο HPV (Human papilloma virus, Ιός των ανθρωπίνων θηλωμάτων) είναι ένας ιός που βασίζεται στο DNA (dsDNA) και μολύνει το δέρμα και τις βλεννογόνες μεμβράνες των ανθρώπων και ορισμένων ζώων. Σύμφωνα με το Pubmed (2010 May 25;401(1):70-9. Epub 2010 Mar 5) - Μέχρι στιγμής έχουν αναγνωρισθεί 189 υπότυποι του ιού των θηλωμάτων (PV) από τους οποίους οι 120 υπότυποι προσβάλουν τον ανθρωπο -ιος HPV, και περίπου οι 40 είναι σεξουαλικά μεταδιδώμενοι.

άλλο φορέας και άλλο νοσώ και έχω αλλοιώσεις 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο HPV (Human papilloma virus, Ιός των ανθρωπίνων θηλωμάτων) είναι ένας ιός που βασίζεται στο DNA (dsDNA) και μολύνει το δέρμα και τις βλεννογόνες μεμβράνες των ανθρώπων και ορισμένων ζώων. Σύμφωνα με το Pubmed (2010 May 25;401(1):70-9. Epub 2010 Mar 5) - Μέχρι στιγμής έχουν αναγνωρισθεί 189 υπότυποι του ιού των θηλωμάτων (PV) από τους οποίους οι 120 υπότυποι προσβάλουν τον ανθρωπο -ιος HPV, και περίπου οι 40 είναι σεξουαλικά μεταδιδώμενοι.

άλλο φορέας και άλλο νοσώ και έχω αλλοιώσεις 

Φορεας ειναι αυτος που εχει τον ιο στον οργανισμο του αλλα δεν εμφανιζει τα συμπτωματα.Δηλαδη ο ιος υπαρχει αλλα ειναι αδρανης!  Το θεμα ειναι οτι οταν εχεις οξυτενη, αν τα "γιατρεψεις" μετα θεωρειται οτι εισαι φορεας καθως δεν μπορεις να τα μεταδοσεις αλλα ο ιος βρισκεται στον οργανισμο σου και ειναι αδρανης..!

Επισης πλεον οταν μιλαμε για κονδυλωματα εννοουμε τα οξυτενη γιατι αυτα ειναι τα πιο κοινα και αυτα που μεταδιδονται σεξουαλικα. Αν εχεις καποιο αλλο ειδος hpv που δεν προκαλει οξυτενη τοτε ετσι και αλλιως δεν μπορεις να το μεταδοσεις..

Επεξ/σία από Haris San
  • Like 1
Δημοσ.

Παραδειγμα

Απο τους 40 εχω τους 15 ανευ αλλοιωσεων αρα ειμαι απλος φορεας. Δν σημαινει ομως οτι δν μπορω να στν μεταφερω/μεταδωσω κ εσυ να νοσισεις κανονικα (να φερεις αλλοιωσεις εκφυλυστικου τυπου ειτε καλοηθεις ειτε κακοηθεις)

• Like 1
Δημοσ.

Παραδειγμα

Απο τους 40 εχω τους 15 ανευ αλλοιωσεων αρα ειμαι απλος φορεας. Δν σημαινει ομως οτι δν μπορω να στν μεταφερω/μεταδωσω κ εσυ να νοσισεις κανονικα (να φερεις αλλοιωσεις εκφυλυστικου τυπου ειτε καλοηθεις ειτε κακοηθεις)

Νομιζω κανεις λαθος..

Αν εχεις καποια μορφη που δεν προκαλει τα κονδυλωματα (οξυτενη) τοτε εμενα θα μου μεταδοσεις αυτη την μορφη που δεν προκαλει κονδυλωματα! Αν εμφανισω κονδυλωματα σημαινει οτι και εσυ εχεις την μορφη αυτη (πχ 6 ή11) αλλα δεν εχει εμφανισει σε σενα τα συμπτωματα επειδη το ανοσοποιητικο σου συστημα το καταπολεμαει... Δλδ δεν μπορει να εχεις εσυ την μορφη 25 που δεν προκαλει οξυτενη και να μου το μεταδοσεις και εγω να βγαλω..Για να βγαλω σημαινει οτι και συ εχεις ακριβως αυτην την μορφη απλα εσυ το καταπολεμας..

Απλα εγω νομιζα οτι αν εχεις καποια μορφη που προκαλει οξυτενη (πχ 6 ή 11) για να την μεταδοσεις πρεπει να γινει επαφη με το "σπυρι". Δλδ αν καποιος ειχε κονδυλωματα στο παρελθον και τα γιατρεψε μπορει ακομα να τα μεταδοσει?

Δημοσ.

Νομιζω κανεις λαθος..

Αν εχεις καποια μορφη που δεν προκαλει τα κονδυλωματα (οξυτενη) τοτε εμενα θα μου μεταδοσεις αυτη την μορφη που δεν προκαλει κονδυλωματα! Αν εμφανισω κονδυλωματα σημαινει οτι και εσυ εχεις την μορφη αυτη (πχ 6 ή11) αλλα δεν εχει εμφανισει σε σενα τα συμπτωματα επειδη το ανοσοποιητικο σου συστημα το καταπολεμαει... Δλδ δεν μπορει να εχεις εσυ την μορφη 25 που δεν προκαλει οξυτενη και να μου το μεταδοσεις και εγω να βγαλω..Για να βγαλω σημαινει οτι και συ εχεις ακριβως αυτην την μορφη απλα εσυ το καταπολεμας..

Απλα εγω νομιζα οτι αν εχεις καποια μορφη που προκαλει οξυτενη (πχ 6 ή 11) για να την μεταδοσεις πρεπει να γινει επαφη με το "σπυρι". Δλδ αν καποιος ειχε κονδυλωματα στο παρελθον και τα γιατρεψε μπορει ακομα να τα μεταδοσει?

Άπαξ και κολλήσεις τον ιό των κονδυλωμάτων είσαι φορέας δια βιου.Να θεραπευτούν γίνεται και συνήθως δεν ξαναεμφανίζονται στην ίδια περιοχή αλλά υπάρχει ένα πολύ μικρό ποσοστό που μπορεί να επανεμφανιστεί (αν μιλάμε για καυτηριασμό) και μετά το πέρας των τριων + μηνών και φυσικά να τα μεταδόσει...(πολύ μικρή πιθανότητα)

Δημοσ.

Άπαξ και κολλήσεις τον ιό των κονδυλωμάτων είσαι φορέας δια βιου.Να θεραπευτούν γίνεται και συνήθως δεν ξαναεμφανίζονται στην ίδια περιοχή αλλά υπάρχει ένα πολύ μικρό ποσοστό που μπορεί να επανεμφανιστεί (αν μιλάμε για καυτηριασμό) και μετά το πέρας των τριων + μηνών και φυσικά να τα μεταδόσει...(πολύ μικρή πιθανότητα)

Απλα νομιζα οτι για να μεταδοσεις την μορφη που προκαλουν οξυτενη θα επρεπε να γινει επαφη με το σημειο (κονδυλωμα)...

Υπαρχει εμβολιο για αντρες?

Δημοσ.

Δεν έχει φύλα το εμβόλιο. Απλώς για να είναι δωρεάν πρέπει να είσαι κάτω από 26.

Και να δηλώσεις gay.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...