Jethro Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Οπως εχω ξαναγραψει, dating is when you pretend to be someone else untill the one you date will like you enough so you can show him the real you ! Επισης η συμπεριφορα μας και ο ρολος μας σε μια παρεα δεν εχει καμια σχεση πως θα ειναι με τον συντροφο μας. Διαφορετικη η φιλικη συμπεριφορα, διαφορετικη η ερωτικη. Απο εκει βγαινει οταν ρωταμε φιλους "δεν ξερω πως ειναι μεσα στη σχεση". Και το facebook εχει βοηθησει να εχουμε υψηλες προσδοκιες γιατι γινεται πολυ καλο marketing ενος ιδανικου ατομου, εραστη κλπ και στη πραγματικοτητα ειναι να το βαλεις στα ποδια. Γιαυτο πρεπει να εχουμε "επινοήσει" μερικα crash test να "δοκιμαζουμε" χαρακτηρες (οσο κυνικο και να ακουγεται) οταν βγαινουμε. 3
Valerie_ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 επισης πολύ σημαντικό είναι ο άλλος να έχει φίλους... αν κάποιος δεν έχει φίλους μπορεί να σημαίνει οτι δεν μπορει να ανεχτει κανέναν και κανένας δεν μπορεί να τον ανεχτεί ή ότι την έχει δει άσχημα περί φιλίας να έχει απογοητευτεί και να κλείνεται στον εαυτό του. δεν είναι απόλυτο.
Τοξοβόλος_U__K Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 δεν υπάρχουν εξετάσεις για να το τσεκάρετε αυτό; Μη συμπτωματικοί τύποι HPV απ' οτι μας έχει πει ο γιατρός μας δεν υπάρχει τρόπος να διαγνωστούν στους άνδρες. 1
stavi Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 ή ότι την έχει δει άσχημα περί φιλίας να έχει απογοητευτεί και να κλείνεται στον εαυτό του. δεν είναι απόλυτο. όσο και να την έχεις πατήσει, πάλι δε θες κάποιον να μιλήσεις; να κάνεις λίγη παρέα; μπορει να μη γίνετε κολλητοι αλλα να έχεις εναν ανθρωπο να πας για καφέ;
Jethro Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Εδω θα συμφωνησω, και γω θελω να επιβεβαιωσω την κοινωνικη/συναισθηματικη θεση απο φιλους. Πως λειτουργει στη παρεα και τι αναγνωριση εχει. Δειξε μου τον φιλο σου να σου πω ποιος εισαι, ψιλοισχυει. Μην βγει κανα weirdo.-αν και μου εχει βγει ακομα και με παρεα μεγαλη weirdo. όσο και να την έχεις πατήσει, πάλι δε θες κάποιον να μιλήσεις; να κάνεις λίγη παρέα; μπορει να μη γίνετε κολλητοι αλλα να έχεις εναν ανθρωπο να πας για καφέ;
*nenya* Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Stavi πραγματικά, φαίνεται να βλέπεις όλα τα πράγματα σε κουτάκια και με ταμπελίτσες....γι'αυτό σε ρώταγαν πιο πριν την ηλικία σου. Άσε κανα παραθυράκι ανοιχτό and open your mind κυρίως στον τομέα ερωτικών και φιλικών σχέσεων. 2
stavi Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Stavi πραγματικά, φαίνεται να βλέπεις όλα τα πράγματα σε κουτάκια και με ταμπελίτσες....γι'αυτό σε ρώταγαν πιο πριν την ηλικία σου. Άσε κανα παραθυράκι ανοιχτό and open your mind κυρίως στον τομέα ερωτικών και φιλικών σχέσεων. εγώ το λέω, ειμαι ξενερωτη και μικροαστική αλλά κανείς δε με πιστεύει ρε μη με βλέπετε ετσι τους λέω!!! αυτοι συνεχίζουν να νομίζουν ότι είμαι ανοιχτομυαλη και δεν τρολάρω ίσως επειδή δε με πειράζει ο άλλος να είναι ότι θελει αρκεί να μην είναι γκομενός μου
Valerie_ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Πότε σε βλέπουν ανοιχτόμυαλη όταν δεν τους κάθεσαι 2 μήνες; 2
stavi Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Πότε σε βλέπουν ανοιχτόμυαλη όταν δεν τους κάθεσαι 2 μήνες; χααχαχαχαχαχαχαχαχααχα όταν κάνουμε παρέα απο δω και πέρα θα τους λέω ότι θέλω και να παντρευτώ και ότι θέλω πολλά παιδιά! κι έναν σκύλο!!! μπορεί και δύο 1
Valerie_ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 ο bedazzled γιατί κάνει μόνο λάικ και δεν γράφει;;;
manzah80 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Οπως εχω ξαναγραψει, dating is when you pretend to be someone else untill the one you date will like you enough so you can show him the real you ! Επισης η συμπεριφορα μας και ο ρολος μας σε μια παρεα δεν εχει καμια σχεση πως θα ειναι με τον συντροφο μας. Διαφορετικη η φιλικη συμπεριφορα, διαφορετικη η ερωτικη. Απο εκει βγαινει οταν ρωταμε φιλους "δεν ξερω πως ειναι μεσα στη σχεση". Και το facebook εχει βοηθησει να εχουμε υψηλες προσδοκιες γιατι γινεται πολυ καλο marketing ενος ιδανικου ατομου, εραστη κλπ και στη πραγματικοτητα ειναι να το βαλεις στα ποδια. Γιαυτο πρεπει να εχουμε "επινοήσει" μερικα crash test να "δοκιμαζουμε" χαρακτηρες (οσο κυνικο και να ακουγεται) οταν βγαινουμε. Γιαυτο δεν ασχολουμαστε ποτε με ατομα που εχουν κανει το φεισμπουκ δευτερο τους σπιτι η και πρωτο.Γιατι ειναι ερωτευμενα με τον εαυτο τους και την εικονα τους. 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Stavi πραγματικά, φαίνεται να βλέπεις όλα τα πράγματα σε κουτάκια και με ταμπελίτσες....γι'αυτό σε ρώταγαν πιο πριν την ηλικία σου. Άσε κανα παραθυράκι ανοιχτό and open your mind and your legs κυρίως στον τομέα ερωτικών και φιλικών σχέσεων. Fixed 1
bluesattack Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 χααχαχαχαχαχαχαχαχααχα όταν κάνουμε παρέα απο δω και πέρα θα τους λέω ότι θέλω και να παντρευτώ και ότι θέλω πολλά παιδιά! κι έναν σκύλο!!! μπορεί και δύο Δηλαδη μετα τους δυο μηνες θα αρχισεις να τους μιλας και για τους εννια . stavi ανεβαζεις πολυ το λογαριασμο βρε παιδι μου.Ουτε ευρωπαικος θεσμος να εισουν ! Τερματισε το τουλαχιστον.Εκει που θα τρωτε σε εστιατοριο, βαλε στο τραπεζι χωρις να το παρει χαμπαρι ενα κουτακι με δαχτυλιδι.Και αρχισε να τον αγκαλιαζεις και να φωναζεις ναι ,ναι.!! .Τσεκαρε βεβαια και το ιατρικο του ιστορικο πρωτα 1
Iris_89 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Ή μπορείς να του κάνεις εσύ πρόταση γάμου και χρονομέτρησε τον.
manzah80 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 και τα λεγκς το μαιντ τα ανοιγει ρε σπεκτ δεν εχουνε ρεφλεξ(η μαλλον σε μερικες ισως και εχουν)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα