stavi Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Ηλικία δεν μας λες όμως. Το παρουσιάζεις λες και είσαι 30+. Με τα σωματικά υγρά πως τα πας? καλά γιατι ρωτας;
Iris_89 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Απαντώ σε stavi & manzah80. Ναι, ο καθένας έχει διαφορετικά βιώματα. Αλλά είπα να ελαφρύνω λίγο την ατμόσφαιρα.
stavi Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 βλέπω και κάτι τέτοια και λέω μπράβο η κοπέλα ειναι θετικη hiv και το παληκάρι είναι μαζι της και πολύ ερωτευμενος, παρόλο που του το είπε απο την πρώτη στιγμη https://youtu.be/SaU-IwBRxrA?t=879
techm Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Ρωτάω stavi,γιατί τόσες ανασφάλειες,ούτε μια 20χρονη δεν έχει.Φιλικά πάντα. 1
nicoc89 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 αυτό με τα υγρά δεν το κατάλαβα , τι εννοείς iris ? το περίοδο??stevi μην τους ακούς , ούτε περίοδο έχεις ούτε πρόβλημα ,ανησυχείς λίγο παραπάνω
Pa0ki Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 τόσο είμαι ναι αλλά δεν ήθελα να το πω γιατί δε θα μπορώ να γράφω σαν εικοσάχρονο Η μπάλα χάνεται λίγο όταν συζητάμε εδώ ανήλικοι/20άρηδες/25άρηδες/30άρηδες κ.λπ Διαφορετικές προσεγγίσεις και πλαίσια
Iris_89 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Με τα άλλα σωματικά υγρά εννούσα. Κάποιος, σελίδες πριν ανέφερε πως η συμπεριφορά της stavi του βγάζει πως μπορεί να είναι και σιχασιάρα.
stavi Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Με τα άλλα σωματικά υγρά εννούσα. Κάποιος, σελίδες πριν ανέφερε πως η συμπεριφορά της stavi του βγάζει πως μπορεί να είναι και σιχασιάρα. χαχαχαχαχαχαχαα ε είμαι λίγο.. δεν μ'αρεσει να τρώω απο τον άλλον, ουτε να δαγκώνει απο το δικό μου και να βλέπω τα σάλια απο το στομα του στο σαντουιτς μου να κάνουν γέφυρα κατα τ'άλλα, εντάξει όχι δε θα το λεγα
nicoc89 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Με τα άλλα σωματικά υγρά εννούσα. Κάποιος, σελίδες πριν ανέφερε πως η συμπεριφορά της stavi του βγάζει πως μπορεί να είναι και σιχασιάρα. αααα όχι ρε αυτά είναι ο χυμός των θεών
stavi Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Η μπάλα χάνεται λίγο όταν συζητάμε εδώ ανήλικοι/20άρηδες/25άρηδες/30άρηδες κ.λπ Διαφορετικές προσεγγίσεις και πλαίσια ναι μωρε εντάξει, έτσι ειναι αλλα κι εγω το κάνω λιγο επιτηδες και τα γραφω λες και ειμαι κανα χαζο για το χαβαλε η ουσία ειναι αυτή που ειπα δεν ειμαι σιχασιαρα απλα πολύ προσεκτική και οπως ειπε και ο νικος ανησυχω πολύ και θα θελα να μπορω να ζητήσω απο τον άλλον να κάνει εξετάσεις πριν κανουμε σεξ
Valerie_ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 χαχαχαχαχαχαχαα ε είμαι λίγο.. δεν μ'αρεσει να τρώω απο τον άλλον, ουτε να δαγκώνει απο το δικό μου και να βλέπω τα σάλια απο το στομα του στο σαντουιτς μου να κάνουν γέφυρα κατα τ'άλλα, εντάξει όχι δε θα το λεγα για το στοματικό σε ρωτάει 1
stavi Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 αλλά για να του το ζητησω αυτο πρέπει να τον έχω θάρρος, οποτε θα πρεπει να γνωριζόμαστε κάπως καλά για το στοματικό σε ρωτάει ναι το κατάλαβα αλλα είπα.. .όχι εντάξει... δεν είμαι σιχασιάρα
kontrakultura Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 δεν μ'αρεσει να τρώω απο τον άλλον, ουτε να δαγκώνει απο το δικό μου και να βλέπω τα σάλια απο το στομα του στο σαντουιτς μου να κάνουν γέφυρα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα