Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά στο άτομο είναι βασικά, απλά προσπαθούσα να πω ότι παίζει και το ενδεχόμενο αυτό, ότι δλδ δεν είναι τέρμα απίθανο για 2 μήνες... Ήξερα για κοπέλα (όχι μικρή γύρω στα 26) που ήθελε 6μηνο.... (ε αυτό ήταν υπερβολή και σε αυτή την ηλικία δλδ, δεν είναι 16 χρονών πχ)

Φυσικά τα πράγματα στην Ελλάδα έχουν αλλάξει πάρα πολύ σε λιγότερο από 10 χρόνια διαπιστώνω τρομερές αλλαγές.

Οι ηλικίες της πρώτης φοράς έχουν πέσει, ο χρόνος αναμονής έχει μικρύνει, παίζουν και One night stands που παλιά ήταν στο όριο του urban legend στην Ελλάδα

Και μετά λέμε ότι δε γίνονται μεταρρυθμίσεις στη χώρα... :-D

• Απαντ. 302
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλά στο άτομο είναι βασικά, απλά προσπαθούσα να πω ότι παίζει και το ενδεχόμενο αυτό, ότι δλδ δεν είναι τέρμα απίθανο για 2 μήνες... Ήξερα για κοπέλα (όχι μικρή γύρω στα 26) που ήθελε 6μηνο.... (ε αυτό ήταν υπερβολή και σε αυτή την ηλικία δλδ, δεν είναι 16 χρονών πχ)

Φυσικά τα πράγματα στην Ελλάδα έχουν αλλάξει πάρα πολύ σε λιγότερο από 10 χρόνια διαπιστώνω τρομερές αλλαγές.

Οι ηλικίες της πρώτης φοράς έχουν πέσει, ο χρόνος αναμονής έχει μικρύνει, παίζουν και One night stands που παλιά ήταν στο όριο του urban legend στην Ελλάδα

Και μετά λέμε ότι δε γίνονται μεταρρυθμίσεις στη χώρα... :-D

Αυτά με τις ηλικίες τα ακουώ βερεσέ εγώ. Απλά ο έφηβος θέλει να το παίζει οτι είναι έμπειρος από σχέσεις και οτι μαμάει και δέρνει για να μην σχολιαστεί αρνητικά από φίλους και παρέες, θυμάμαι και πριν 10 χρόνια τι καζούρα γινόταν στο σχολείο με διάφορα άτομα όσο και με εμένα που δεν είχαμε κάνει σχέση και μας το παίζαν μερικοί ιστορίες. Η πλειοψηφία των ατόμων σε τέτοιες ηλικίες όλοι αγάμητοι είναι, αρκετοί κιόλας ούτε που έχουν κάνει κάτι μόνο φλέρτ.

Δημοσ.

ισοτητα στο σεξ! οσο θελουμε εμεις να πηδαμε αλλο τοσο να θελετε και εσεις και να το κανετε!

Όχι, ενδοκρινολογία.

• Like 2
Δημοσ.

δεν ξέρω εγώ πάντως κατέληξα ότι με τον άλλον πρεπει να κάνεις πρώτα παρέα, 

αν κάνεις καλή παρέα και τα υπόλοιπα καλα θα είναι 

και αφου θα εχετε ερθει και κοντα θα έχεις και το θάρρος να του ζητήσεις να κάνει κι ένα τεστ Hiv

Δημοσ.

Ξέρω ότι καταντάω γραφική με κάτι τέτοιες ερωτήσεις αλλά πέρα του ότι δεν είμαι άνθρωπος που  ξέρει να κρατάει τους τύπους, το ινσομνια αποτελεί για μενα κάτι σαν τον εξομολογητή μου... 

Θα ήθελα να μάθω λοιπόν, αν μια κοπελα που σας αρέσει σας ζητούσε πριν προχωρήσετε σε κάτι πιο ρομαντικό, να κάνετε και οι δύο τεστ hiv και αφροδιασιακών... τι θα κάνατε, πως θα το αντιμετωπίζατε και πώς θα το παίρνατε;

θα την παρεξηγούσατε;

θεωρείτε σωστό να γίνονται εξετάσεις πριν την ερωτική πράξη;

ο αλλος τροπος για να ξερεις αν εισαι always clean ειναι με το να δινεις αιμα.(αιμοδοσια).σε περνανε γενικο τσεκαρισμα για τα διαφορα και δεν πληρωνεις τιποτα αλλα και κανεις κατι καλο.δεν ξερω αν περνανε ολα τα τεστ και για Hiv και γενικα για Hpv και δεν ξερω τι αλλο.νομιζω και για το Hpv ειχε προσθεθει και αυτο στα τεστ.αν βρουν κατι θα σκασει τηλεφωνακι .κατα τα αλλα οχι δεν το θεωρω υπερβολη αυτο που λες αλλα ναι οι μισοι αμα τους το πεις θα σε κοιτανε με μισο ματι.ειναι το κλασσικο εγω ειμαι καθαρος (ναι πλυθηκες χτες το βραδι σαν τον κατακουζινο με bedadin) .εγω δεν εχω τιποτα.και μετα δεν ειναι μονο το θεμα αφροδισια αλλα και το θεμα μην απο 2 ατομα το πρωι ξυπνησετε τρεις.αλλα και εκει η απαντηση ειναι ετοιμη,θα προσεχω.θα τραβηχτω.για αυτο καθε χρονο οι εκτρωσεις παιρνουν και δινουν.ειναι απο ολους αυτους που προσεχουν.

το κακο ειναι οτι παιζουν δυστυχως και πολλοι φοβοι.δηλαδη λεει το αγορι δεν μαρεσει με προφυλακτικο και βγαινει η αλλη και λεει για να μην τον χασει οκ χωρις.ο αντρας θα βρει οτι δικαιλογια μπορει να φανταστει για να το κανει χωρις.δεν μπορω με προφυλακτικο δεν μου ανεβαινει,μου βγαινει(αυτο ας μας το εξηγησει καποιος πως γινεται) και αλλα τοσα.αν θελει ετσι οκ ας κανει εξετασεις ας συζητησει με σενα το θεμα αντισυλληψη και βλεπουμε.οπως ειπα το κακο ειναι οτι οι μισοι θα σε κοιτανε σαν τον ΈΤ ή σαν το alien αμα πεις για εξετασεις .κατα τα αλλα ναι το σωστο ειναι αυτο που λες να γινονται καποιοι ελεγχοι.βεβαια υπαρχει και η μεριδα του λεοντος που νομιζουν οτι αμα βαλουν προφυλακτικο οτι δεν θα κολλησουν τιποτα ακομα και αν ο αλλος εχει κατι.

και αφου θα εχετε ερθει και κοντα θα έχεις και το θάρρος να του ζητήσεις να κάνει κι ένα τεστ Hiv

πολλες φορες καποια πραγματα δεν ειναι ωραια αλλα μπορουν να γινουν ωραια.οταν ακουω δηλαδη την ατακα δεν ταιριαζουμε στο σεξ το μυαλο μου πηγαινει σε ενα πραγμα.καποιος απο τους δυο συνηθως το αγορι δεν μπαινει στον κοπο να ασχοληθει με την κοπελα.anyway αυτο ειναι αλλο τοπικ.οπως λενε καλη θεληση να υπαρχει και πολλα μπορει να λυθουν.

Δημοσ.

<p>δεν ξέρω εγώ πάντως κατέληξα ότι με τον άλλον πρεπει να κάνεις πρώτα παρέα, </p>

<p> </p>

<p>αν κάνεις καλή παρέα και τα υπόλοιπα καλα θα είναι </p>

<p> </p>

<p>και αφου θα εχετε ερθει και κοντα θα έχεις και το θάρρος να του ζητήσεις να κάνει κι ένα τεστ Hiv</p>

HIV test και στους friendzoned λοιπόν κυρίες και κυριοι!!

• Like 4
Δημοσ.

Ξανασκέψου το. Το ότι κάνεις καλή παρέα με άτομο του αντίθετου/ίδιου φύλου δεν εγγυάται πως όλοι οι τομείς θα είναι καλοί και ίσοι.

Δημοσ.

Το αστείο είναι ότι μέχρι και οι κοπέλες του Insomnia την έχουν πάρει στο ψιλό. :P

@Stavi

Κάνε αυτό που γουστάρεις και μην σε νοιάζει τι λέει ο κόσμος... πάντα με προφυλάξεις φυσικά!

Δημοσ.

Κάτι που αφορά όσους έχουν μακροχρόνια σχέση και κάνουν χωρίς. Άμα η άλλη πηδιέτ@ι και εσυ δεν το ξέρεις και σε κολλήσει, πως θα σου φανεί μετά; θα είσαι και κερατάς και δαρμένος. Εμένα προσωπικά το προφυλακτικό δεν με ενοχλεί καθόλου, οδεύω προς τα 8 χρόνια σχέση και πάντα με προφυλακτικό, 1ον γιατι δεν θέλω να γίνω μπαμπάς (και σιγά μην την υποχρεώσω να πάρει χάπια) και 2ο και βασικότερο, αυτό που ανέφερα πιο πάνω.

Εγω πάντως τώρα που έχω μεγαλώσει, αν έκανα τίποτα με καμια καινούρια σίγουρα θα την έβαζα να κάνει test μετα απο λίγο καιρό. Η μαλακία είναι οτι πριν το test δεν θα μπορείς να κάνεις προκαταρκτικά και αυτό είναι μισό σέξ ρε παιδί μου.

• Like 1
Δημοσ.

να μην πηγαινετε με βρωμιαρηδες αμα ο αλλος σου βγαζει να βαλεις προφυλακτικο αστο καλυτερα

• Like 1
Δημοσ.

Η ερώτηση που κάνεις κανονικά θα΄πρεπε να είναι αυτονόητη για όλους μας. Πρέπει όλοι να ελέγχουμε τον εαυτό μας για σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Ειδικά τώρα που οι περισσότεροι δεν καταδέχονται να πληρώνουν για οποιουδήποτε είδους εξέταση, κλάφ'τα Χαράλαμπε. Για μερικούς όπως εγώ, που όταν/αν προχωρήσει η σχέση θέλω να δοκιμάσω ελεύθερο σεξ με "τράβηγμα" και αντισυλληπτικά χάπια, είναι πρωτεύων ζήτημα η κοπέλα να έχει τσεκαριστεί και να είναι υγιής και αυτή. Πάντως για το θέμα της ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης το'χω ξαναπεί ότι η αποθήκευση σπέρματος-στείρωση αποτελεί και αυτό επιλογή από την μεριά του άντρα.

Δημοσ.

για να είσαι απόλυτα σίγουρος, ακόμα και εξετάσεις να έχει κάνει ο άλλος-η, πρέπει απο την ημέρα των εξετάσεων και μετά να μην έχει κάνει σεξ. διότι αν σου δείξει κανα χαρτί 2-3 μηνών και σε αυτό το διάστημα έχει πάει με τη μισή ελλάδα είναι δώρον άδωρο.

Δημοσ.

να μην πηγαινετε με βρωμιαρηδες αμα ο αλλος σου βγαζει να βαλεις προφυλακτικο αστο καλυτερα

οι μισοι ετσι το πανε.α καλο παιδι δεν εχει τιποτα.ειναι τεστ απο την φατσα για αυτο εχει καει κοσμος.

πχ μου ειπε οτι δεν εχει παει με πολλες/πολλους.

σκεψου οτι για να δεχτει αυτος ή αυτη χωρις προφυλακτικο σημαινει οτι στις μισες σχεσεις μετα απο λιγο καιρο το ιδιο ειπε.

• Like 1
Δημοσ.

HIV test και στους friendzoned λοιπόν κυρίες και κυριοι!!

υποτίθεται ότι θα υπάρχει κάτι ερωτικό... 

δε θα ζητούσα στους φίλους μου να κάνουν τεστ

κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε τι εννοώ;;; ή πραγματικα δεν καταλαβαίνετε;

Λεω!

γνωρίζεις κάποιον και σου αρέσει και του αρέσεις, βγαινετε, μπορεί να φιληθείτε, μπορεί ακόμα να κάνετε και άλλα πράγματα, πάτε βόλτες, μοιράζεστε στιγμές, μιλάτε για πιο προσωπικά θέματα, έρχεστε κοντά, αλλά σεξ δεν εχει γίνει ακόμα... 

ε δε θα πρέπει να περιμένεις κάποιον διάστημα; το οποίο διάστημα θα σου δώσει και το θάρρος να ζητήσεις από τον αλλον να κάνετε και οι δυο τεστ πριν προχωρήσετε στην πράξη;

δε νομίζω ότι είναι τοσο παράλογο αυτό που λέω, για να με παίρνετε οι κοπελες στο ψιλο, οπως είπε κάποιος εδώ μέσα

και ουτε νομιζω ότι τιμάει κανέναν να λέει

"αν μου αρέσει και του αρέσω γιατι να μην κάνουμε σεξ΄"

γιατί κυκλοφορούν ένα σωρο σκατά γιάυτό!!!!

κι επίσης γιατί μπορεί και κάθε μέρα να σου αρέσει και κάποιος άλλος

τι θα κάνεις θα πας με τη μιση ελλάδα

• Like 1
Δημοσ.

Ρε συ στάβι δεν σε παίρνουμε στο ψιλό,αλλά είναι πολύ το διάστημα που δίνεις!

2 μήνες; ζήσε μάη μου.

2 βδομάδες το μάξιμουμ. εκτός και αν βρίσκεστε μία φορά τη βδομάδα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...