Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε συ στάβι δεν σε παίρνουμε στο ψιλό,αλλά είναι πολύ το διάστημα που δίνεις!

2 μήνες; ζήσε μάη μου.

2 βδομάδες το μάξιμουμ. εκτός και αν βρίσκεστε μία φορά τη βδομάδα.

στην αρχή όταν ξεκινάει το πράγμα είναι κάπως κρυο οπότε είναι πιθανό να τον δεις και  μια φορά την εβδομαδα

• Απαντ. 302
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

στην αρχή όταν ξεκινάει το πράγμα είναι κάπως κρυο οπότε είναι πιθανό να τον δεις και  μια φορά την εβδομαδα

φραπες ειναι για να ναι κρυο ρε σταβι?

οταν γνωρισεις καποιον αν σου αρεσει θα το καταλαβεις απο την πρωτη στιγμη! θα θες να τον βλεπεις συνεχεια.

ε αν τον θες τοσο και δεν του καθεσαι γιατι πρεπει πρωτα να περασει καιρος, να κανετε εξετασεις κτλ ειχαμε να λεγαμε!

γενικα μην βαζετε ορια απο πριν χωρις λογο! κανε οτι σου βγαινει! θες να το παιξεις παρθενα καντο! θες να ξεσκιστεις σα καριολα καντο! τα υπολοιπα ειναι περιττα!

• Like 4
Δημοσ.

γενικα μην βαζετε ορια απο πριν χωρις λογο! κανε οτι σου βγαινει! θες να το παιξεις παρθενα καντο! θες να ξεσκιστεις σα καριολα καντο! τα υπολοιπα ειναι περιττα!

56522848.jpg

• Like 2
Δημοσ.

φραπες ειναι για να ναι κρυο ρε σταβι?

οταν γνωρισεις καποιον αν σου αρεσει θα το καταλαβεις απο την πρωτη στιγμη! θα θες να τον βλεπεις συνεχεια.

ε αν τον θες τοσο και δεν του καθεσαι γιατι πρεπει πρωτα να περασει καιρος, να κανετε εξετασεις κτλ ειχαμε να λεγαμε!

στη θεωρία όλα ιδανικά είναι

Δημοσ.

εμένα πάντως αν με είχε κάποιος σε ξηρασία για κανά 2μηνο θα χα βαρεθεί και θα κοιτούσα αλλού. γιατί βασικά θα νόμιζα πως δεν με γουστάρει.

• Like 4
Δημοσ.

εμένα πάντως αν με είχε κάποιος σε ξηρασία για κανά 2μηνο θα χα βαρεθεί και θα κοιτούσα αλλού. γιατί βασικά θα νόμιζα πως δεν με γουστάρει

και δεν θα ειχες και αδικο

Δημοσ.

γιατι θεωρια ρε σταβη?

γιάτι στην πράξη ο ένας περιμένει από τον άλλον 

οι περισσότεροι και περισσότερες το παίζουν δύσκολοι και σπουδαίοι

@βαλερι

αν περνούσες καλα δε θα βαριόσουν καθόλου

υπάρχουν ένα σωρό άλλα πράγματα που μπορείς να κάνεις με τον άλλον για να περάσεις καλά

κι αν δεν περνάς καλά με τον άλλον πέρα απο το σεξ σημαίνει ότι μάλλον δεν ταιριάζετε κι όλας

Δημοσ.

2 μήνες να περνάς καλά με κάποιον, να βγαίνεις συνέχεια μαζί του, να είσαι συνεχως στο τζουτζου μπρούτζου και απο μέλι τίποτα?συγνώμη αλλά το λογικό είναι να σκεφτείς πως κάτι δεν πάει καλά.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Κοιτα αμα με εχει στο περιμενε 2μηνες είτε θα θεωρησω πως είμαι friendzoned και θα πορευτω αναλογα, ειτε θα την εχω βαλει ο ιδιος σε friendzone.

Σε φαση αμα ειναι να έχουμε ερθει τοσο κοντά, να περναμε καλα και να βγαίνουμε για μπυρες μονο, παει ο ερωτισμός.

Βεβαια ο spect έχει δικιο, κανε ο,τι σου βγαινει κατατα.

Οσον αφορα το θεμα των εξετάσεων, προφανως δε θα ειχα πρόβλημα να μου το ζητησει η κοπελα και βασικα θα το εθετα και εγω ως προϋπόθεση για να μην χρησιμοποιυμε προφυλακτικο.

Δημοσ.

Αν θέλω να περνάω καλά μόνο βγαίνω και με καμιά φίλη μου δεν χρειάζεται να τυραννάω κανένα ταλάιπωρο με τον να τον αφήνω με το πουλί στο χέρι.

• Like 3
Δημοσ.

Stavi... τι σχέση έχεις με το σεξ? Βγάζεις οτι το έχεις πάρει με κακό μάτι. Καλώς ή κακώς, δεν είμαστε 15 (που τώρα τα 15χρονα είναι έμπειρα) για να περιμένουμε για να γνωρίσουμε τον άλλο και να τον εμπιστευτείς πρώτα. Δεν ξέρω αν έχεις πληγωθεί στο παρελθόν, αλλά το σεξ είναι το 50% μιας καλής σχέσης. Όσο καλός και άγιος είναι ο άλλος και να κάνετε τα πάντα εκτός απο σεξ, που το σεξ σε βοηθάει να γνωρίσεις έναν άλλο εαυτό του ατόμου, ε, πόση υπομονή να κάνεις? Φαντάσου να βγαίνεις με κάποιον, να τον γουστάρεις τέρμα, κάθε φορά που τον βλέπεις ή όταν σε ακουμπά να καυλώνεις απίστευτα, πας να τον πλησιάσεις ερωτικά και ακούς για 2 μήνες όχι όχι κι όχι.. πες μου, πως θα ένιωθες, τι θα έκανες? Δεν θα ξενέρωνες?

Δημοσ.

Stavi... τι σχέση έχεις με το σεξ? Βγάζεις οτι το έχεις πάρει με κακό μάτι. Καλώς ή κακώς, δεν είμαστε 15 (που τώρα τα 15χρονα είναι έμπειρα) για να περιμένουμε για να γνωρίσουμε τον άλλο και να τον εμπιστευτείς πρώτα. Δεν ξέρω αν έχεις πληγωθεί στο παρελθόν, αλλά το σεξ είναι το 50% μιας καλής σχέσης. Όσο καλός και άγιος είναι ο άλλος και να κάνετε τα πάντα εκτός απο σεξ, που το σεξ σε βοηθάει να γνωρίσεις έναν άλλο εαυτό του ατόμου, ε, πόση υπομονή να κάνεις? Φαντάσου να βγαίνεις με κάποιον, να τον γουστάρεις τέρμα, κάθε φορά που τον βλέπεις ή όταν σε ακουμπά να καυλώνεις απίστευτα, πας να τον πλησιάσεις ερωτικά και ακούς για 2 μήνες όχι όχι κι όχι.. πες μου, πως θα ένιωθες, τι θα έκανες? Δεν θα ξενέρωνες?

απλά συνειδητοποίησα ότι δε γίνεται να γνωρίζεις τον άλλον μέσα στη σχέση και μετά απο 3-4 μήνες να αποφασίζεις οτι δεν ταιριάζεις κια να χωρίζεις

αυτο κοστίζει συναισθηματικά τόσο σε σενα όσο και σε κεινον

γι'αυτο πήρα την απόφαση να γνωρίζω πρώτα τον άλλον αρκετά καλά για να μην βρεθω πάλι προ εκπλήξεως, 

"α τελικά έτσι είναι αυτός; αλλιώς μου ειχε φανει στην αρχή"

Δημοσ.

μα και το σεξ μερος μια σχέσης δεν είναι?  δε πρέπει να γνωρίσεις και αυτή τη πλευρά του άλλου?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...