Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άντε πάλι με το τσουβάλιασμα.Έχεις δει δλδ άντρα να κοιτάει παθιασμένα μια γυναίκα που είναι σε σχέση;

Απλό είναι το πράγμα.Οι γυναίκες είναι ζηλιάρες και θέλουν αυτό που έχουν κάποιες άλλες.Γι' αυτό και η γυναικεία φιλία είναι κάτι που δεν υπάρχει!

Δημοσ.

Το βλεπω να εξελισσεται το θρεντ σε "πολεμο των δυο φυλων"

Αλληλοκατηγοριες κ ουδεμια ευθυνη ως αγια πλασματα.

Η μοχθηροτητα του ανθρωπινου ον ειναι ουνικουλ

Άντε πάλι με το τσουβάλιασμα.Έχεις δει δλδ άντρα να κοιτάει παθιασμένα μια γυναίκα που είναι σε σχέση;

Απλό είναι το πράγμα.Οι γυναίκες είναι ζηλιάρες και θέλουν αυτό που έχουν κάποιες άλλες.Γι' αυτό και η γυναικεία φιλία είναι κάτι που δεν υπάρχει!

Ναι μου χε συμβει. Σε παραλια με πρωην ηρθε κ μου την επεσε. Κανεις δν ειναι αγιος χρυσο μου.
Δημοσ.

ανετα και καθημερινο. οπως λενε τι και αν εχει σχεση.και στο τερμα υπαρχει τερματοφυλακας αλλα goal μπαινουν.αλλωστε τα ποσα πλαγια πραγματα γινονται παραλληλα με σχεσεις πλεον δεν λεγεται.

Δημοσ.

Και σε μενα εχει τυχει, τα ειχα τοτε με εναν σαμιαμιδη και ο άλλος ήταν πολύ σφίχτης, δεν έστριβε από το πολύ μπράτσο. Μου είχε πει κάτι πολύ γελοίο, του στιλ "θες να γνωρισεις εναν πραγματικο αντρα?"  :D

Δημοσ.

Και σε μενα εχει τυχει, τα ειχα τοτε με εναν σαμιαμιδη και ο άλλος ήταν πολύ σφίχτης, δεν έστριβε από το πολύ μπράτσο. Μου είχε πει κάτι πολύ γελοίο, του στιλ "θες να γνωρισεις εναν πραγματικο αντρα?" :D

Εμενα με πλησιασε για κλασικα τν αναπτηρα κ μετα με ρωτησε αν θελω να μου βαλει .. αντιηλιακο.

Πλακα ειχε, ακομα γελαω με την ολη φαση. Απιστευτο θαρρος κ θρασος.

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω σε όλες έχει τύχει ένα άκυρο πέσιμο ενώ είμαστε σε σχέση με παρόντα κιόλας το αμόρε.

Αραξτε στα κυβικά σας λίγο.

• Like 1
Δημοσ.

Εμενα με πλησιασε για κλασικα τν αναπτηρα κ μετα με ρωτησε αν θελω να μου βαλει .. αντιηλιακο.

Πλακα ειχε, ακομα γελαω με την ολη φαση. Απιστευτο θαρρος κ θρασος

Θυμαμαι ειχα μια καποτε που ειχε αρκετα προκλητικο σωματακι τελοσπαντων οταν πηγαινα παραλια ερχοταν απο πισω μου μην τυχων πει τιποτα κανεις και πλακωθω της ειχε γινει φοβια αλλα νταξει ο κοσμος θελει πολυ ξυλο γενικα ειναι ζωα δεν σεβονται τιποτα

Το βλεπω να εξελισσεται το θρεντ σε "πολεμο των δυο φυλων"

Αλληλοκατηγοριες κ ουδεμια ευθυνη ως αγια πλασματα.

Η μοχθηροτητα του ανθρωπινου ον ειναι ουνικουλ

Ναι μου χε συμβει. Σε παραλια με πρωην ηρθε κ μου την επεσε. Κανεις δν ειναι αγιος χρυσο μου.

Αλλο ενοουσε νομιζω.Το να σε κοιταζουν περισοτεροι αντρες πχ οταν εισια με καποιον παρα οταν εισαι μονη σου

• Like 1
Δημοσ.

Θυμαμαι ειχα μια καποτε που ειχε αρκετα προκλητικο σωματακι τελοσπαντων οταν πηγαινα παραλια ερχοταν απο πισω μου μην τυχων πει τιποτα κανεις και πλακωθω της ειχε γινει φοβια αλλα νταξει ο κοσμος θελει πολυ ξυλο γενικα ειναι ζωα δεν σεβονται τιποτα

Ε και τα δυο φυλα εχουν τετοιες κατηγοριες.

Τα βλεμματα ειναι βλεμματα, σαμπως οι ανδρες δν ξερογλειφονται οταν δουν μια υπερθεα στα ματια τους να συνοδευεται απο τν δικο της?

Ομοιως πραττουν κ τα δυο φυλα

Δημοσ.

Με μια διαφορά όμως.Οι άντρες θα την κοιτάνε και αφού χωρίσει,ενώ οι γυναίκες "ανεβάζουν" στα μάτια τους τον άντρα και τον πολιορκούν,όταν είναι σε σχέση και μετά τον έχουν χεσμένο!

• Like 2
Δημοσ.

Με μια διαφορά όμως.Οι άντρες θα την κοιτάνε και αφού χωρίσει,ενώ οι γυναίκες "ανεβάζουν" στα μάτια τους τον άντρα και τον πολιορκούν,όταν είναι σε σχέση και μετά τον έχουν χεσμένο!

Εχεις κανει "γυναικα" κ μιλας με τοση βεβαιοτητα?
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...