Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 350
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καριερες, γιογκες, καφεδες με τις φιλεναδες, τσαταρισματα στο fb, βαψιμο νυχιων, κομμωτηρια, τσαρκες στα μαγαζια, και αλλες πολλες ηλιθιες 'κοινωνικες' και οχι μονο, υποχρεωσεις και "αναγκες", του δυτικου πολιτισμου, εχουν οντως κανει τις γυναικες να μην εχουν χρονο για τιποτε.

Ειναι κατορθωμα της εποχης μας κι αυτο.

Ενω σε λιγοτερο δυτικοποιημενες κοινωνιες, ο κοσμος εχει χρονο να ερωτευτει, και ολα τα συναφη.

Ο συγχρονος τροπος ζωης εχει οδηγησει σε εντελως διαστρεβλωμενες καταστασεις.

Keep it simple.

• Like 1
Δημοσ.

Η κοπελα λογικα θα ειναι κατω απο 21,και αν οχι λογικα ειναι στα χωρισματα και τωρα που ειναι free θελει να δει αν την γουσταρουν.Τουλαχιστον περνεις και εσυ την επιβεβαιωση σου οτι μετρας[μην νομιζεις οτι για τον καφε θα το κανει σε καναν χοντρο που δεν της αρεσει],

Γυρω στα 26 ειναι. Μπορει και να ειναι στα χωρισματα, δεν ξερω και δεν εχω τροπο να μαθω. Εγω εκανα την κινηση που επρεπε να κανω για να ειμαι ησυχος και να μην σκεφτομαι συνεχεια ''τι θα γινοταν αν...'' σε περιπτωση που καθομουν απραγος. Απο εκει και περα δεν ασχολουμαι αλλο, το τηλ. μου το εχει, το viber ειναι τσαμπα, αμα θελει μπορει να με βρει. Ετσι κι αλλιως εχω συνηθισει μονος και δεν με πειραζει και τοσο πια.

• Like 1
Δημοσ.

Μια τέτοια να βρούμε να ξέρει και από gaming και ας κόψουν τη μουρμουρα και τις ξινιλες

butt.jpg

Η μαλακια είναι ότι γυναίκες Ελληνίδες που ξέρουν από gaming οι περισσότερες δεν βλέπονται. Υπάρχουν και εξαιρέσεις βέβαια.

• Like 1
Δημοσ.

butthurt-dweller.png

dream on

Βρε υπάρχουν απλά όλες παίζουν τα χαζοπαιχνιδα του Facebook candy crush κτλ. Στα 17 μου τα είχα με μια κοπέλα και παίζαμε μαζί lineage και ήταν μια χαρά και περναγαμε ωραία.

• Moderators
Δημοσ.

Βρε υπάρχουν απλά όλες παίζουν τα χαζοπαιχνιδα του Facebook candy crush κτλ. Στα 17 μου τα είχα με μια κοπέλα και παίζαμε μαζί lineage και ήταν μια χαρά και περναγαμε ωραία.

αυτες δεν ειναι gamer

• Like 4
  • Moderators
Δημοσ.

Παιχνίδια πάντως παίζουν άσχετα αν είναι χαζομάρες.

και γω ειμαι πιλοτος γιατι πεταω σαιτες

• Like 2
Δημοσ.

Μια τέτοια να βρούμε να ξέρει και από gaming και ας κόψουν τη μουρμουρα και τις ξινιλες

butt.jpg

Η μαλακια είναι ότι γυναίκες Ελληνίδες που ξέρουν από gaming οι περισσότερες δεν βλέπονται. Υπάρχουν και εξαιρέσεις βέβαια.

Αν παίζει όλη μέρα Call of Duty, μάντεψε ποιός θα κάνει τις δουλειές του σπιτιού...

Σας το ξαναλέω: ο μέσος Έλληνας θέλει να είναι «πασάς» -> ποδόσφαιρο, μπύρα, κοιλιά και μια υπάκουη γυναίκα να του τα σερβίρει.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...