Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν παίζει όλη μέρα Call of Duty, μάντεψε ποιός θα κάνει τις δουλειές του σπιτιού...

Σας το ξαναλέω: ο μέσος Έλληνας θέλει να είναι «πασάς» -> ποδόσφαιρο, μπύρα, κοιλιά και μια υπάκουη γυναίκα να του τα σερβίρει.

Καλα εγω που απο μικρος μενω μονος, μια φορα ετυχε να συγκατοικήσω με γυναικα και εκει που εκανα ολες τις δουλειες, σχεδον τις ειχαμε μοιραστει και με ειχε πιασει το αυτιστικο μου γιατι με εβγαζε εκτος προγραμματος συνηθειας.

Ξες τι ειναι λογο ψυχαναγκασμου να μαλωνεις γιατι θες να μαγειρεψεις ή να καθαρισεις ο ιδιος και να σου λενε οχι θα τα κανω εγω?

• Like 3
Δημοσ.

Αν παίζει όλη μέρα Call of Duty, μάντεψε ποιός θα κάνει τις δουλειές του σπιτιού...

Σας το ξαναλέω: ο μέσος Έλληνας θέλει να είναι «πασάς» -> ποδόσφαιρο, μπύρα, κοιλιά και μια υπάκουη γυναίκα να του τα σερβίρει.

Αυτός ο Έλληνας ελπίζω να πεινασει μπας και βάλει μυαλό.

• Like 5
Δημοσ.

αφού έτσι σας έχουν μάθει οι μάνες

#οχι;

• Like 1
Δημοσ.

#οχι;

Όταν με το καλό γίνεις μάνα να δω πως θα φερεσε στο παιδί σου. Η κάθε μάνα κάνει το καλύτερο που μπορεί για τα παιδιά της.

Και εγώ τα ειχα/έχω όλα αλλά τίποτα από τα παραπάνω δεν έχω γίνει. Και δουλειές σπιτιού κάνω και τα πάντα. Αν ο άλλος είναι τεμπέλης κάποια στιγμή θα είναι στο δρόμο εκτός και αν έχει μέχρι να πεθάνει τις πλάτες από γονεις/παππούδες.

Δημοσ.

Όταν με το καλό γίνεις μάνα να δω πως θα φερεσε στο παιδί σου. Η κάθε μάνα κάνει το καλύτερο που μπορεί για τα παιδιά της.

Το να κάνεις τον γιό σου ανίκανο να φροντίσει μόνος του για τον εαυτό του, σίγουρα δεν είναι το καλύτερο. Μάστιγα η παρουσία Ελλήνων μαμάκηδων στο εξωτερικό που ζούνε μέσα στη μπίχλα με πίτσες μόνο - φυσικά υπάρχουν και οι φωτεινές εξαιρέσεις. Αλλά αυτό που λέει η Valerie_ είναι αλήθεια.

Δημοσ.

king μη το πας στο άλλο άκρο συναισθηματικά "να σε δω πως θα μεγαλώσεις το παιδί σου"

σας τα δίνουν όλα στα χέρια γι αυτό σας κάνουν και τεμπέληδες δεν είναι κακό να το παραδεχτείς.

το ότι κάποιοι έχετε το μυαλό να κάνετε δουλειές είναι προς τιμή σας

Δημοσ.

Το να κάνεις τον γιό σου ανίκανο να φροντίσει μόνος του για τον εαυτό του, σίγουρα δεν είναι το καλύτερο. Μάστιγα η παρουσία Ελλήνων μαμάκηδων στο εξωτερικό που ζούνε μέσα στη μπίχλα με πίτσες μόνο - φυσικά υπάρχουν και οι φωτεινές εξαιρέσεις. Αλλά αυτό που λέει η Valerie_ είναι αλήθεια.

Ναι γιατι οι ξενοι δεν τιμανε το φαγητο απ εξω μονο εμεις τρωμε....Γιαυτο και τα Fast food εγιναν τοσο μεγαλες αλυσιδες σε ολο τον κοσμο,μαζι με τις πιτσαριες.

#οχι;

Σε περιοδικα τα εχεις διαβασει αυτα?

• Like 1
Δημοσ.

Υπερπροστατευτικότητα γενικα υπαρχει πολυ στην Ελλαδα.

Ουτε οι συγκυρίες ευνοουν τα νεα ατομα να επιδιωξουν ανεξαρτησια..

Φταιει και η κατασταση που επικρατουσε/τει στη χωρα καθως και η οικογενεια.

Και μενα κλαμα η μανα μου οταν εφευγα με ψυχολογικο πολεμο κιολας.

Ειναι τι αντιληψεις εχεις και ως ατομο αλλα και ως γονεας.

Ο μεσος ορος αγοριων μαμακιας, οχι με την εννοια τρεχει στη μαμα του αλλα τα εχει ολα ετοιμα απο την μαμα του και τα κουριτσια κακομαθημενα που δεν τους χαλανε χατηρι (δεν κρινω για τα κοριτσια γιατι και εγω ετσι θα ειμαι ως γονεας σε κορη).

Απλα σχολιαζω τις γενικες αντιληψεις που υπαρχουν ως λαος.

• Like 1
Δημοσ.

king μη το πας στο άλλο άκρο συναισθηματικά "να σε δω πως θα μεγαλώσεις το παιδί σου"

σας τα δίνουν όλα στα χέρια γι αυτό σας κάνουν και τεμπέληδες δεν είναι κακό να το παραδεχτείς.

το ότι κάποιοι έχετε το μυαλό να κάνετε δουλειές είναι προς τιμή σας

Οι πιο πολλοί μαμακιδες τεμπέληδες είναι στις πόλεις. Και στο χωριό έχουμε τέτοια άτομα αλλά λιγότερα. Προσωπικά από τα 16 δουλεύω στα χωράφια και μιλάμε για σκληρές δουλειές όλη μέρα στον ηλιο όχι σε γραφείο κτλ. Το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες που οι περισσότερες στα 20 είτε θα σπουδαζουν με τα λεφτά του μπαμπά και θα πίνουν καφέ όλη μέρα ειτε από την άλλη πλευρά θα είναι ανεξάρτητες.

• Like 3
Δημοσ.

Ναι γιατι οι ξενοι δεν τιμανε το φαγητο απ εξω μονο εμεις τρωμε....Γιαυτο και τα Fast food εγιναν τοσο μεγαλες αλυσιδες σε ολο τον κοσμο,μαζι με τις πιτσαριες.

Τι είναι επιχείρημα τώρα αυτό; Οι ξένοι όπως τους γνωρίζω εγώ μένουν μόνοι τους από τα 18 (και όχι σε χλίδες κάτω από το πατρικό, αλλά μαζί με άλλα 2-3 άτομα για να πληρώσουν το νοίκι), και μαθαίνουν με τον δύσκολο τρόπο να κάνουν τα πάντα μόνοι τους. Και όχι δεν τους πλένουν τα ρούχα οι μανάδες τους ούτε τους στέλνουν ταπεράκια με παστίτσιο, μήπως και τους 'αδυνατίσει ο κανακάρης'. Δεν λέμε πατόλες οι Ελληνίδες, αλλά και οι Έλληνες ψιλο-άχρηστοι, να είμαστε δίκαιοι παιδιά!

• Like 1
Δημοσ.

Σίγουρα όχι αυτή, καθώς θα έχει εξοστρακιστεί. CoD στο σπίτι δεν μπαίνει.

• Like 1
Δημοσ.

Οι πιο πολλοί μαμακιδες τεμπέληδες είναι στις πόλεις. Και στο χωριό έχουμε τέτοια άτομα αλλά λιγότερα. Προσωπικά από τα 16 δουλεύω στα χωράφια και μιλάμε για σκληρές δουλειές όλη μέρα στον ηλιο όχι σε γραφείο κτλ. Το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες που οι περισσότερες στα 20 είτε θα σπουδαζουν με τα λεφτά του μπαμπά και θα πίνουν καφέ όλη μέρα ειτε από την άλλη πλευρά θα είναι ανεξάρτητες.

Τωρα θα σου πει οτι ανοικεις στους λιγους εσυ :P

Υπερπροστατευτικότητα γενικα υπαρχει πολυ στην Ελλαδα.

Ουτε οι συγκυρίες ευνοουν τα νεα ατομα να επιδιωξουν ανεξαρτησια..

Φταιει και η κατασταση που επικρατουσε/τει στη χωρα καθως και η οικογενεια.

Και μενα κλαμα η μανα μου οταν εφευγα με ψυχολογικο πολεμο κιολας.

Ειναι τι αντιληψεις εχεις και ως ατομο αλλα και ως γονεας.

Ο μεσος ορος αγοριων μαμακιας, οχι με την εννοια τρεχη στη μαμα του αλλα τα εχει ολα ετοιμα απο την μαμα του και τα κουριτσια κακομαθημενα που δεν τους χαλανε χατηρι (δεν κρινω για τα κοριτσια γιατι και εγω ετσι θα ειμαι ως γονεας σε κορη).

Απλα σχολιαζω τις γενικες αντιληψεις που υπαρχουν ως λαος.

Εδω μαλιστα ναι ισχυει αυτο. Και το πιο κλασσικο παραδειγμα να δεις τι ρολο βαραει ο αλλος ειναι ειτε σαν φοιτητης εκτως σπιτιου,ειτε στον στρατο. Στο μεν τα περισσοτερα παιδια,αγορια και κοριτσια,δεν ειχαν ορεξη ουτε τα σκουπιδια να πεταξουν απο κατω στα σκουπιδια και ηθελαν ολα απο την μανα.Κατι που οδηγει και στο αλλο(στρατο)οπου εκει επειδη ακριβως αρκετοι δεν εχουν μαθει να μενουν μονοι τους,τους κακοφενεται το ολο σκηνικο.....

Δημοσ.

Ουτε αυτη παιζει CoD, ουτε το χειριστήριο δεν ξερει να κραταει, μοντελα ειναι που κανουν τετοιες φωτογραφισεις απλα γιατι γουσταρουν τα 16χρονα.. Πως ειναι αυτη η Χριστιανα πως λεγεται στην Ελλαδα η οποια ειναι παντελως ασχετη απο gaming αλλα εχει γινει φιρμα.

11380280_981913098525650_1494709532_n.jp

• Like 2
Δημοσ.

Τι είναι επιχείρημα τώρα αυτό; Οι ξένοι όπως τους γνωρίζω εγώ μένουν μόνοι τους από τα 18 (και όχι σε χλίδες κάτω από το πατρικό, αλλά μαζί με άλλα 2-3 άτομα για να πληρώσουν το νοίκι), και μαθαίνουν με τον δύσκολο τρόπο να κάνουν τα πάντα μόνοι τους. Και όχι δεν τους πλένουν τα ρούχα οι μανάδες τους ούτε τους στέλνουν ταπεράκια με παστίτσιο, μήπως και τους 'αδυνατίσει ο κανακάρης'. Δεν λέμε πατόλες οι Ελληνίδες, αλλά και οι Έλληνες ψιλο-άχρηστοι, να είμαστε δίκαιοι παιδιά!

Δηλαδη ο αλλος στο παραδειγμα σου που καλως ή κακως ειναι ευκαταστατος και μενει κατω απο τους γονεις του σε ενα μεγαλο σχετικα σπιτι να φυγει και να παει να μεινει με αλλο 1 σε ενα δυαρι για να νιωσεις καλυτερα εσυ,επειδη ειναι οικονομικα ευκαταστατος. Ωραια λογικη. 

Ελα λοιπον εσυ στην Ελλαδα της οικονομικης κρισης,να πας να μου μεινεις μαζι με ενα αλλο ατομο σε 2αρι να δουλευεις σε οτι προχειρη δουλεια υπαρχει απο την οποια πανω απο τα μισα χρηματα θα φευγουν σε λογαριασμους,ενοικιο κλπ και δεν θα μπορεις να βαλεις μια δραχμη στην ακρη για να το παιξεις ψευτο ανεξαρτητος. Γιατι ειδικα δε και αν εχεις και αμαξι θα μπαινεις μεσα οικονομικα.

• Like 1
Δημοσ.

κι εγώ σε χωριό μένω κι έχει κι εδώ άτομα που κοπρίζουν ,δεν είναι μόνο ο τρόπος ζωής και ανατροφής αλλά τα μυαλά των γονιών.

Ελα λοιπον εσυ στην Ελλαδα της οικονομικης κρισης,να πας να μου μεινεις μαζι με ενα αλλο ατομο σε 2αρι να δουλευεις σε οτι προχειρη δουλεια υπαρχει απο την οποια πανω απο τα μισα χρηματα θα φευγουν σε λογαριασμους,ενοικιο κλπ και δεν θα μπορεις να βαλεις μια δραχμη στην ακρη για να το παιξεις ψευτο ανεξαρτητος. Γιατι ειδικα δε και αν εχεις και αμαξι θα μπαινεις μεσα οικονομικα.

Δεν είναι μόνο οικονομικό το θέμα,μπορείς να μένεις με τους γονείς και να είσαι χρήσιμος και βοηθητικός ,να πιάνουν τα χέρια σου σε κάτι όχι να είσαι ένα όρθιο κρέας και με το "μαμά" συνέχεια στο στόμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...