Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σύμφωνα με αυτό, πρέπει να ψάχνεις για Φινλανδές, Σουηδέζες, Ισπανίδες, Γερμανίδες (για την Ελλάδα ρε γαμώτο) Αυστριακές και Ελβετίδες. Έχουν τα μεγαλύτερα ποσοστά One Night Stand στην Ευρώπη.

• Απαντ. 350
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επόμενο πείραμα μιλα με κάποια που το παίζει δύσκολη και μετά κλαστιν να δεις ;)

Μπα δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα στον τομέα thank god.

• Like 1
Δημοσ.

Οι τουριστριες πάντα είναι πιο open minding δεν κολωνουν και λένε αυτό που θέλουν στα ίσια. Ποτε δεν μου την έπεσε Ελληνίδα σε μπαράκι. Όλες θέλουν και παρακαλια λες και ποιες είναι. Ξένες όπως ουκρανεζες ρωσιδες που έχουμε αρκετές στην Ελλάδα στην ψυχρά μου κολλάνε(μιλάμε για κλασεις ανώτερος από Ελληνίδες) και αρχίζουν το μπλα μπλα και μετά από κάνα 2 ποτα Bang Bang. Θα μου πεις για αυτό ήρθαν σε ξένη χώρα για να γαμηθουν αλλά και πάλι δεν μασανε πουθενά. Η Ελληνίδες είναι υπερβολικά παράξενες. Εμείς οι άνδρες ξέρουμε τι θέλουμε. Τουλάχιστον οι περισσότεροι.

• Like 5
Δημοσ.

Πάντως σοβαρά εμείς προσπαθούμε να ξεφύγουμε από Ελληνίδες στενόμυαλες (no offense ladies) και εσύ χαλιέσαι, έλα πάρε την δικια μου γιατί μου έχει πρήξει τον ερωτα και δεν ξέρω πως να την στείλω από εκεί που ήρθε... :D

• Like 2
Δημοσ.

Οι τουριστριες πάντα είναι πιο open minding δεν κολωνουν και λένε αυτό που θέλουν στα ίσια. Ποτε δεν μου την έπεσε Ελληνίδα σε μπαράκι. Όλες θέλουν και παρακαλια λες και ποιες είναι. Ξένες όπως ουκρανεζες ρωσιδες που έχουμε αρκετές στην Ελλάδα στην ψυχρά μου κολλάνε(μιλάμε για κλασεις ανώτερος από Ελληνίδες) και αρχίζουν το μπλα μπλα και μετά από κάνα 2 ποτα Bang Bang. Θα μου πεις για αυτό ήρθαν σε ξένη χώρα για να γαμηθουν αλλά και πάλι δεν μασανε πουθενά. Η Ελληνίδες είναι υπερβολικά παράξενες. Εμείς οι άνδρες ξέρουμε τι θέλουμε. Τουλάχιστον οι περισσότεροι.

Σοφες, διαχρονικες και αντρικες κουβεντες.

Πολλα κυβικα εμπειριας!

• Like 2
Δημοσ.

Παιδια μην ξεχνατε οτι για το χαλι των ελληνιδων φταινε οι ελληνες αντρες.

Θα υποστήριζα το αντίθετο βασικά

• Like 3
Δημοσ.

2mwdo5s.jpg

Τα λεφτόδενδρα φταίνε αλλά δε μπορούμε να κάνουμε πολιτικά σχόλια γιατί θα κλειδωθεί το thread.

• Like 3
Δημοσ.

2mwdo5s.jpg

Για τους μνοδουλους λες;

• Like 3
Δημοσ.

Κι εγώ νομίζω οι τουρίστριες είναι το ίδιο "δύσκολες" στη χώρα τους, απλά όταν κάνουν διακοπές κάθονται σε όποιον να ναι. Ειχα πάει μια φορά εξω με γκρουπ και ξεσάλωσαν όλοι (οι single), ενώ μόλις γυρίσαμε Ελλαδα ήταν άλλοι άνθρωποι.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...