parlapipas25 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 parlapipas25 : Μη βάζεις videos από άλλες κοινωνίες. Για την ελληνική κοινωνία μιλάμε. Αλλού πάνε τα λεφτά στην Ελληνική κοινωνία και σε άλλες τσέπες στην Αμερικάνικη. Εντελώς άκυρο ποστ. Το ακουσες καθολου η μπα?Στην ουσια λεει οτι ολα γινονται για το δολλαριο. Οποτε πες μου σε παρακαλω,ποιος ειναι ο ακυρος τωρα??????????;;;;;;;;;;??????;;;;;;;;
king2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 που τις βρισκεις τις ρωσοουκρανεζες ρε φιλαρακι να περασω κ εγω μια βολτα? Καλοκαιράκι Γερακινη. Το χειμωνα έχει 100 άτομα το καλοκαίρι 5000. Σχεδόν όλες τουριστριες με πλειοψηφία σε ουκρανεζες και ρωσιδες. 1
Apoll Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Φαντάσου δλδ ότι ακόμα και όταν καταλήγουν σε ένα τέτοιο μέσω για να φάνε π@@@α (μην γελιόμαστε δεν είναι για να βρεις το άλλο σου μισό), ακόμα και εκεί οι απαιτήσεις είναι στον θεό. Οι Αμερικανίδες, Αγγλίδες, Αυστραλέζες, Βραζιλιάνα και η ... Μαυριτανή ή έχουν εντελώς low standards (που btw κ@υλ@κια τρελά είναι όλες τους) ή απλά δεν έχουν το καλάμι καβαλημένο τόσο όσο φαίνεται σε πολλές περιπτώσεις όπως είναι και αυτή μία, να έχουν οι Ελληνίδες. Φυσικά. Το Ελλνικό καλάμι δεν υπάρχει Αγγλία, Σουηδία και Δανία που έχω ιδία εμπειρία και μένω. Αγγλία μόνο, αν τα ραντεβού είναι "σοβαρά" και όχι για διασκέδαση, όσες έχουν παιδιά, βγάζουν τα κουμπιουτεράκια και το excel από το δεύτερο κιόλας. Αν είναι για fun, δεν υπάρχουν τέτοια. 3
idomeneas7 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δε με έπιασες. Αναφερόμουν σε ελληνικό group που έκανε διακοπές στο εξωτερικό. Εσύ δεν με έπιασες, αναφέρομαι σε όλους τους ανθρώπους που κάνουν διακοπές στο εξωτερικό. Κι εγώ πριν για ελληνικό γκρουπ έγραψα που εδω ηταν με το σταυρο στο χερι και έξω που πήγαμε άρχισαν τα έξαλλα. Αντιστοιχα και οι ξενοι εδω θελουν να παρουν ο,τι κινειται. Οι νέες τουριστριες έχουν λίγα πράγματα στο to-do list: διασκεδαση, να φανε τοπικο φαγητο και να φανε και τοπικο *****. Αντε και κανενα αξιοθεατο. Οι αντρες τα ιδια, ανεξαρτητως χωρας προελευσης.
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 ο ελληνας μπιχτης δεν καταλαβαινει οτι οταν θα σφυριξει ,θα κορναρει (λες και θα τρεξει η αλλη να του πεταξει το τηλεφωνο της μεσα στο αμαξι) και γενικα λεει καποια ατακα σε καποια μηπως και κατσει το μονο που κανει ειναι να της ανεβαζει το τουπε και να την κανει να νομιζει οτι ειναι θεα. Ετσι αυτοι εχουν "χαλασει" τις γυναικες και δεν μπορει να πηδηξει κανεις! Αυτο ειναι πιο εντονο σε επαρχιες που λογο χαμηλου πληθυσμου οι επιλογες ειναι λιγς και την πεφτουν ολοι στις ιδιες 9
kabouras Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Star Live στην Τατοϊου, όλες μα όλες κουβέντα θέλουν και ότι και να τους πεις γελάνε. πολυ καλο! και εγω γελασα παρα πολυ!!! Εσύ δεν με έπιασες, αναφέρομαι σε όλους τους ανθρώπους που κάνουν διακοπές στο εξωτερικό. Κι εγώ πριν για ελληνικό γκρουπ έγραψα που εδω ηταν με το σταυρο στο χερι και έξω που πήγαμε άρχισαν τα έξαλλα. Αντιστοιχα και οι ξενοι εδω θελουν να παρουν ο,τι κινειται. Οι νέες τουριστριες έχουν λίγα πράγματα στο to-do list: διασκεδαση, να φανε τοπικο φαγητο και να φανε και τοπικο *****. Αντε και κανενα αξιοθεατο. Οι αντρες τα ιδια, ανεξαρτητως χωρας προελευσης. βεβαια καταληγουν να τις **** οι βραχιολακιδες του μοναστηρακιου και καθε λογης αλλοι λαθρο που λιαζονται στην πλατεια.. αντε κ κανενα εξελληνισμενο γκαρσονι εξ αλβανιας Καλοκαιράκι Γερακινη. Το χειμωνα έχει 100 άτομα το καλοκαίρι 5000. Σχεδόν όλες τουριστριες με πλειοψηφία σε ουκρανεζες και ρωσιδες. χαλκιδικη εχω ακουσει κ εγω οτι παιζει παρα πολυ ξανθο γενος, δεν την εχω τιμησει δυστυχως ακομα καθοτι αθηναιος
king2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 πολυ καλο! και εγω γελασα παρα πολυ!!! βεβαια καταληγουν να τις **** οι βραχιολακιδες του μοναστηρακιου και καθε λογης αλλοι λαθρο που λιαζονται στην πλατεια.. αντε κ κανενα εξελληνισμενο γκαρσονι εξ αλβανιας χαλκιδικη εχω ακουσει κ εγω οτι παιζει παρα πολυ ξανθο γενος, δεν την εχω τιμησει δυστυχως ακομα καθοτι αθηναιος Yep κάθε καλοκαίρι περνάω αρκετές μέρες εκεί με τα ξαδερφακια. Το ξανθό παίζει πάρα πολύ κυρίως ουκρανεζες και σουηδεζες έχω πετύχει. Η φάση είναι ότι αρκετές δεν μιλάνε καλά αγγλικά και βγάλε άκρη συνεννόηση.
bedazzled Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Παίδες όλοι εσείς που βρίζετε τις Ελλεηνίδες, έχετε σκεφτεί μήπως θα διαπαιδαγωγήσετε την κόρη σας με τα ίδια πουριτανικά ήθη, ενώ τον γιο σας όχι; Δηλαδή ο γιός να πηδάει ότι κινείται, ενώ η κόρη να έχει κλειστά τα μπούτια μέχρι τον γάμο... κάτι που είναι παράδοξο, μιας και τα αγοράκια χρειάζονται τα κοριτσάκια και τούμπαλιν. Πώς περιμένετε μετά να σας κάτσουν οι κοπελίτσες όταν έχουν τέτοια διαπαιδαγώγηση; Όλες είναι τάνες, εκτός από μάνα/αδερφή/κόρη/ξαδέρφη... Ρητορική η ερώτηση φυσικά. Σε κάποιες χώρες της Βόρειας Ευρώπης θεωρείται φυσιολογικό να πας στο σπίτι της κοπέλας και να κάνεις σεξ μαζί της, ακόμα κι αν είναι οι γονείς της σε άλλο δωμάτιο (και το γνωρίζουν). Δεν μπορείτε λοιπόν να ζητάτε πότε απελευθέρωση (για τις κόρες των άλλων) και πότε συντηρητισμό (για την δικιά σας κόρη)... 2 μέτρα και 2 σταθμά. Σόρρυ που τα είπα έτσι χύμα, αλλά κάποιος έπρεπε να τα πει. 9
zeniath Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Άιντε χάιντε μπάρμπα-Γιαννακάκη... 1min mark
kabouras Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Παίδες όλοι εσείς που βρίζετε τις Ελλεηνίδες, έχετε σκεφτεί μήπως θα διαπαιδαγωγήσετε την κόρη σας με τα ίδια πουριτανικά ήθη, ενώ τον γιο σας όχι; Δηλαδή ο γιός να πηδάει ότι κινείται, ενώ η κόρη να έχει κλειστά τα μπούτια μέχρι τον γάμο... κάτι που είναι παράδοξο, μιας και τα αγοράκια χρειάζονται τα κοριτσάκια και τούμπαλιν. Πώς περιμένετε μετά να σας κάτσουν οι κοπελίτσες όταν έχουν τέτοια διαπαιδαγώγηση; Όλες είναι τάνες, εκτός από μάνα/αδερφή/κόρη/ξαδέρφη... Ρητορική η ερώτηση φυσικά. Σε κάποιες χώρες της Βόρειας Ευρώπης θεωρείται φυσιολογικό να πας στο σπίτι της κοπέλας και να κάνεις σεξ μαζί της, ακόμα κι αν είναι οι γονείς της σε άλλο δωμάτιο (και το γνωρίζουν). Δεν μπορείτε λοιπόν να ζητάτε πότε απελευθέρωση (για τις κόρες των άλλων) και πότε συντηρητισμό (για την δικιά σας κόρη)... 2 μέτρα και 2 σταθμά. Σόρρυ που τα είπα έτσι χύμα, αλλά κάποιος έπρεπε να τα πει. δεν εχουμε κορες και δεν κανουμε κορες. απλο αυτοι που δε μπορουν να κανουν γιους προβλημα τους.
bedazzled Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 δεν εχουμε κορες και δεν κανουμε κορες. απλο αυτοι που δε μπορουν να κανουν γιους προβλημα τους. Κάποιος πρέπει να διαιωνίσει το είδος.
whodatinsomniaK Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δουλευει το tinder στην Ελλάδα; Εννοώ ξέρετε κάποιον/κάποια που το χρησιμοποιεί για το σκοπό που δημιουργήθηκε.
viper2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δουλευει το tinder στην Ελλάδα; Εννοώ ξέρετε κάποιον/κάποια που το χρησιμοποιεί για το σκοπό που δημιουργήθηκε. και εγω αυτο θα ρωταγα... Απο την αλλη ο αλλος πηρε like και νομιζει οτι θα κανει τρελες. 3
Liverpool89 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Εγω εχω να πω οτι μια γυναικα μπορει να σε γ@μησει την ψυχολογια οσο δεν παει.. Η μαλακια που κανουμε εμεις, πεφτουμε με τα μουτρα, αφηνουμε φιλους, μεγα λαθος, ολα και νομιζουμε οτι παντα θα περναμε καλα μαζι.της. Οι γυναικες και κυριως οι νεες βαριουνται συχνα γρηγορα,.εκει που εμεις ειμαστε ετοιμοι να δωσουμε κιαλλο..τοτε σε πετανε ενα ξερω μηνυμα δεν θελω να βρεθουμε κατι. Οσα και να χει κανεις καποιος για τον αλλο,.οταν δεν εκτιμαει τι εκανες ,.σε στελνει απλο ενα μυνημα, τηλεφωνο δεν σηκωνει, σαν να μην υπηρχες, τοτε δεν αξιζει να πας.ξανα πισω. κυριως οι εληνιδες αυτο εχουν, βριακουν εναν τις λεει εχεις ωραιο κωλο, βυζια, μετα φορανε πραγματα που τα αναδεικνυουν αυτα και παιρνουν αερα... Μην αφηνετε φιλους για καμια... θα σας αφησει και δεν θα χετε μουτρα να τους μιλησετε 1
kabouras Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 οι γυναικες εχουν 500 λικες η καθε μια. εγω κανενα και οταν πολυ σπανια εχω ενα η δε μου μιλανε η με διαγραφουν η η η.. στην πιο βορεια ευρωπη με τις ιδιες φωτογραφιες/κειμενο εχω βγει 3 ραντευου, τα 2 σεξ την ιδια μερα το αλλο στην επομενη συναντιση. απλα ειμαι ασχημος για ελλαδα. εδω το επιπεδο ειναι πολυ υψηλο, τα λεφτοδεντρα και τα σαλια το εχουν ανεβασει τοσο που δε πολυαξιζει την προσπαθεια 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις