Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν σκόραρες?

Γίνε πιο ευγενικός φίλε.

Δεν μιλάμε για κομμάτι κρέας.

Θα μου πεις εδω χρεοκόπησα πριν λίγες μέρες, περίμενες να έχω συμπεριφορά δυτικού τύπου;

Και θα έχεις και δίκιο.

το θεμα δεν ειναι οτι οι ελληνιδες ειναι δυσκολες. ειναι οτι ειναι δυσκολες μαζι σου και μαζι μου ενω ειναι υπερβολικα ευκολες με τον μπαρμαν/ τραγουδιστη της πλακας/ ντιτζει και γενικα οποιοδηποτε μη σοβαρο προσωπο προβολης.

αν σε αυτο προσθεσεις και το οτι ειναι αγενεστατες, με ελαχιστα ενδιαφεροντα χομπυ κτλπ τοτε βλεπεις οτι δεν αξιζει. δεν εχουν καλη σχεση αποδοσης τιμης απλα. αν ηταν κινητο δε θα το επαιρνες. τη γυναικα την κυνηγας ομως. κ τελικα μπαινει ενας καραγκιοζακος που κανει σουζες/πεταει μολοτοφ/ εχει μουσια κ τζιβες/ τραγουδαει χιπχοπ κτλπ. γενικα καποιο μηδενικο που στην κοινωνια μας ειναι νουμερο αλλα εχει κ αλλα νουμερα.. ομοιος αει πελαζει π λενε

Το καραγκιοζάκος εντωμεταξύ μιας και δεν παράγει τίποτα η χώρα μπορείς να το επεκτείνεις στο 99% του πληθυσμού δυστυχώς.

• Απαντ. 350
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

'Οσοι έχετε τέτοιες απόψεις, έχετε αναρωτηθεί ποτέ μήπως και εσείς κάνετε λάθος επιλογές και κυνηγάτε μόνο τα ξεκωλα?

Ξες φίλε Κάβουρα, οι "φυσιολογικές" κοπέλες που λες έχουν και "φυσιολογική" εμφάνιση, όπως κι εσύ. Δεν θα έχουν βυζάρες και κωλάρα, δεν θα είναι βαμμενες και χτενισμενες στην τριχα και δεν θα φορανε δεκαποντα και σεξουλιαρικα.

Επίσης, με αυτα τα μυαλά που έχεις, χωρις παρεξηγηση, αλλα και η "φυσιολογική" δεν θα σου κάτσει γιατί θα σε πιάσει το ραντάρ του μισογυνισμού οποτε το ακυρο πέφτει αυτόματα.

Έχεις αναρωτηθεί γιατί στα 38 όλες εκτός Ελλάδας  έχουν 1-3 παιδιά, και ένα διαζύγιο, ενώ στην Ελλάδα ζούνε ακόμα στο πατρικό;

• Like 5
Δημοσ.

οι φυσιολογικες σουιδεζες ειναι τοπ μοντελ εδω... ειπα μια χωρα τωρα τυχαια. επισης για την εμφανιση μου, εχω εισπραξει πραγματικα κοπλιμεντα που νομιζα οτι με δουλεβουν απο αλοδαπες... που εδω δε μου εχει κανει καμια. επισης ειναι γνωστο οτι η ελληνιδα περιμενει να κανεις ολη τη δουλεια εσυ, απανταει μονολεκτικα κτλπ. ειναι και θεμα παιδειας. αντιθετα οτι ραντεβου εχω βγει με αλοδαπες ειναι πολυ πιο νορμαλ κ ευκολα. η ελληνιδα ειναι το ατομο που ψηφισε ΟΧΙ στο δημοψηφισμα γιατι ετσι ηταν η μοδα και γιατι πιστευε σε λεφτοδεντρα. η αλοδαπη (βορεια) ειναι το ατομο που τα εβαλε κατω λογικα σκεφτηκε και ψηφισε οτι νομιζε. (νο οφενς οτι κ αν ψηφισατε και για οποιο λογο). 

δεν ειναι μισογυνισμος ειναι λογικη αναλυση καταστασεων. εχουμε καταντησει να λες την αληθεια κ να ειναι μισογυνισμος να πουμε. απλα παρατηριστε την επομενη φορα με τι φθονο κοιταζει η ελληνιδα μια ομορφη αλοδαπη (πχ μια φυσικη βορεια ξανθια) και γραψτε μου παλι αν θελετε :)

επισης σε αυτη τη χωρα ειναι ισως το μονο μερος που εχω βρεθει που δεν ειναι νορμαλ να βγεις εξω για να γαμ**** 

πρεπει να υποκριθεις οτι βγαινεις με τους φιλους σου να περασεις καλα κ αλλες τετοιες μπουρδες. 

σε αυτη τη χωρα ειναι που ο μπαρμαν κανει κουμαντο γιατι μενουν ολες με τους γονεις τους οποτε το μερος συναντησης αντινα ειναι το σπιτι του μακη σημερα και της μαριας αυριο ειναι το μπαρ.

εξω το μπαρ ειναι το μερος του χορου και της γνωριμιας με σκοπο το σεξ. εγω ετσι το εχω βιοσει

το θεμα ειναι οτι δεν ειναι στην πραγματικοτητα αλφα μειλ ολοι αυτοι. γινονται μαγκες απο τα λεφτα σου!!! και μετα σου παιρνουν και τη γκομενα. και εσυ το αποδεχεσαι κοροιδο. :)

(μη το παρεις προσωπικα)

Confus_84.gif

Δημοσ.

Έχεις αναρωτηθεί γιατί στα 38 όλες εκτός Ελλάδας  έχουν 1-3 παιδιά, και ένα διαζύγιο, ενώ στην Ελλάδα ζούνε ακόμα στο πατρικό;

αυτο ακριβως μονο που 38 ειπες πολλα... 28 εννοεις

Δημοσ.

Γιατί, εσύ δεν ζηλεύεις τον σφίχτη τούμπανο στην παραλία?

Δεν ξέρω τι ηλικία έχεις και που γνωρίζεις κόσμο, πάντως γενικεύεις απίστευτα. Μου θυμίζεις τον αδερφό μου (εικοσάρης φοιτητής και σχετικά εμφανίσιμος) που την έπεφτε όλο σε τσουλάκια και απορούσε γιατί είναι ηλίθιες και του φέρονται σκατα.

Αμα είναι έτσι όπως τα λες πήγαινε στη Σουηδία να στην πέφτουν τα τοπ μόντελ μέρα-νύχτα και να ξεμαλλιάζονται ποιά θα σε πρωτοπάρει.

Υπάρχουν και χειρότερα.

Υπάρχουν τύποι που κάνουν σχέσεις με γυναίκες που δουλεύουν σε κωλόμπαρα.

• Like 1
Δημοσ.

Για τον ίδιο λόγο που όλοι εντός Ελλάδας μένουν στο πατρικό μέχρι τα 30+ και δεν ξέρουν πως να πλύνουν ένα σώβρακο?

• Like 2
Δημοσ.

Υπάρχουν και χειρότερα.

Υπάρχουν τύποι που κάνουν σχέσεις με γυναίκες που δουλεύουν σε κωλόμπαρα.

Και που το πρόβλημα;

Στο ρατσισμό να το ρίξουμε τώρα;

Δημοσ.

Για τον ίδιο λόγο που όλοι εντός Ελλάδας μένουν στο πατρικό μέχρι τα 30+ και δεν ξέρουν πως να πλύνουν ένα σώβρακο?

δεν ειναι ο ιδιος ο λογος. ποσες φορες εχεις δει ελληνιδα υπο τη επιρρεια αλκοολ η αλλων ουσιων ετοιμη για ολα  κ ποσες βορεια?? κ οι γνωριμιες που ξεκινανε ετσι κ σπαει ευκολα το ταμπου της πρωτης φορας ευκολα εχουν κ συνεχεια

Δημοσ.

Κάβουρα, φάσκεις και αντιφάσκεις. Μια παίρνουν τις γκόμενες οι λεφτάδες, την άλλη οι τζιβάτοι. Οι ξένες μια είναι πιο ανεξάρτητες, την άλλη "θέλουν άντρα να πιαστούν". Επίσης οι περισσότεροι Ελληνες δεν θα δουν ποτε σοβαρα καποια που τους εκατσε με τη μια.

Θα στο ξαναπώ: μην την πέφτεις σε τύπους κοριτσιών που πάνε στον Κιάμο. Είναι σαν να πηγαίνεις στη χαβούζα και να γκρινιάζεις που βρωμάει σκατά.

• Like 2
Δημοσ.

Νομίζω ότι οι τουρίστριες απλά θέλουν να κάνουν λίγο τουριστικό whoring και είναι το ίδιο ψηλομύτες στις χώρες τους :D

παίζει άσχημα, σκέψου ότι πήγα ολλανδία και στο χοστελ γνώρισα ολλανδο, 

όταν τον ρωτησα "πως εξηγείται που ένας παλιος γνωστός τώρα που πήγε ολλανδία το γύρισε... "

τι μου απαντάει

ε είναι που πολλές γυναίκες εδώ στην Ολλανδία είναι απρόσιτες κι έτσι πολλοί άντρες βρίσκουν την εύκολη λύση και πάνε με άντρες

ΠΟΙΕΣ??? ΟΙ ΟΛΛΑΝΔΕΖΕΣ!!!

• Like 2
Δημοσ.

Το σώβρακο το πλένει το πλυντήριο. Αυτοί που δεν είναι άξιοι σχετικά και περιμένουν την μάνα τους, καλό είναι να μείνουν στο πατρικό τους μπακούρια.

Μέσω της Φυσικής Επιλογής (Natural Selection), το ανθρώπινο γένος θα προκόψει με αυτή την κίνηση.

Θα αφήσει τους ενεργητικούς να παραχθούν, και τους άλλους να μην μολύνουν το gene pool με τεμπελιά

• Like 2
Δημοσ.

τι πιθανοτητες εχετε να την πεσετε σε θεογκομενα(1 στις 15 ελληνιδες και αν) και να ειναι ελευθερη? ασχετα αν γουσταρει η αλλη η οχι.. το κλασικο "οι καλες ειναι πιασμενες και οι ελευθερες χεσμενες" δεν το χετε ακουσει ποτε? οποτε δεν ειναι απαραιτητα θεμα attitude της αλληνης απλα μπορει ρε φιλε να μην ειναι διαθεσιμη.. οποτε αν συγκρινετε με καποια αλλη χωρα που θεογκομενα ειναι πχ 1 στις 5 ε προφανως θα ναι και πιο πολλες διαθεσιμες!

• Like 4
Δημοσ.

όταν τον ρωτησα "πως εξηγείται που ένας παλιος γνωστός τώρα που πήγε ολλανδία το γύρισε... "

τι μου απαντάει

Αυτό δε παίζει.... Ήταν και απλά εκεί απελευθερώθηκε.... Κανένας δε το γυρνάει ξαφνικά.... Μπορεί να το καταπιέζει, να το κρύβει κλπ... αλλά αλλαγή προτίμησης δεν υπάρχει.

Ειδικά για τέτοιους λόγους, ότι ήταν δύσκολες οπότε το γύρισε...χαχα Δικαιολογία μου μοιάζει άμα τον πετύχει κανένας γνωστός του... Ε ξέρεις εγώ δεν είμαι απλά εδώ είναι όλες δύσκολες γι αυτό....

• Like 3
Δημοσ.

Κάβουρα, φάσκεις και αντιφάσκεις. Μια παίρνουν τις γκόμενες οι λεφτάδες, την άλλη οι τζιβάτοι. Οι ξένες μια είναι πιο ανεξάρτητες, την άλλη "θέλουν άντρα να πιαστούν". Επίσης οι περισσότεροι Ελληνες δεν θα δουν ποτε σοβαρα καποια που τους εκατσε με τη μια.

Θα στο ξαναπώ: μην την πέφτεις σε τύπους κοριτσιών που πάνε στον Κιάμο. Είναι σαν να πηγαίνεις στη χαβούζα και να γκρινιάζεις που βρωμάει σκατά.

δεν αντιφασκω. δουλεβουν / διαβαζουν ολη την εβδομαδα και οταν βγαινουν θελουν αντρα για ΤΩΡΑ. καλως η κακως το επιπεδο γυναικων στην ελλαδα απο αποψης εμφανισης ειναι καπως μετριο οποτε αυτες που βλεπονται συνηθως ειναι ολη την ωρα εξω. επισης αυτοι που παιρνουν τις γκομενες σε μεγαλο βαθμο ειναι οι καραγκιοζιδες. το λεφταδες τζιβατοι τζιπατοι τκλπ ειναι υποκατηγοριες των

παίζει άσχημα, σκέψου ότι πήγα ολλανδία και στο χοστελ γνώρισα ολλανδο, 

τι μου απαντάει

ε είναι που πολλές γυναίκες εδώ στην Ολλανδία είναι απρόσιτες κι έτσι πολλοί άντρες βρίσκουν την εύκολη λύση και πάνε με άντρες

ΠΟΙΕΣ??? ΟΙ ΟΛΛΑΝΔΕΖΕΣ!!!

αρκετες ολλανδεζες ειναι απροσιτες ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ. και ειδικοτερα για τον ελληνα αυτης της περιοδου. αυτο δε σημαινει οτι δε βγαινουν και δε γινονται στουπι απο αλκοολ η εξτασι και δε κανουν οτινανε με ολλανδους γερμανους βελγους αγγλους γαλλους πορτογαλλους κ ενιοτε κ ελληνες.

επισης σε αυτους τους λαους υπαρχει ενα σχετικα μεγαλο ποσοστο αντρων οι οποιοι εκδηλωνουν την σεξουαλικη τους ελξη μετα τα 15 χρονια γνωριμιας. γενικα οι γυναικες δεν ειναι τοσο spoiled και αν δεν ειχαν και ολους τους αφρικανους / μεσογειακους εκει δε θα ηταν καθολου spoiled

επισης η απαντηση που σου εδωσε ο ολλανδος μπορει να  σου δοθηκε με αποτερο σκοπο να κανει κατι μαζι σου. δε σημαινει οτι ελεγε απαραιτητα την αληθεια

επισης σε αυτα τα μερη θεωρειται ΝΟΡΜΑΛ ο κοσμος να μιλαει μεταξυ του. εδω (τουλαχιστον στην αθηνα) δεν ειναι. εκει ειπαμε μεθανε ολοι και τα  λενε αντρες με αντρες γυναικες με γυναικες γυναικες με αντρες κτλπ. σε μπαρ/κλαμπακια της ολλανδιας που εχω βρεθει εχουν ερθει πολλες φορες γυναικες να  μου πιασουν την κουβεντα.

στην ελλαδα ΠΟΤΕ

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό πάντως που δεν μπορούν να πουν μια πρόταση (δηλαδή λένε Ναι ή Οχι και μετά σταματάνε) πρέπει να είναι παγκόσμιο ρεκόρ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...