Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ειναι ο ιδιος ο λογος. ποσες φορες εχεις δει ελληνιδα υπο τη επιρρεια αλκοολ η αλλων ουσιων ετοιμη για ολα  κ ποσες βορεια?? κ οι γνωριμιες που ξεκινανε ετσι κ σπαει ευκολα το ταμπου της πρωτης φορας ευκολα εχουν κ συνεχεια

Η Ελληνίδες είναι πιο έξαλες από τις ξένες. Μην κοιτάς το περίβλημα. Από κάτω κρύβεται μία κόλαση, βιος και πολιτεία.

Το θέμα είναι να βρεις το κουμπί και να το πατήσεις.

Ακόμα και η μεγαλύτερη χαμηλοβλεπούσα μετρά διψήφιο αριθμό εραστών.  Και το γράφω αυτό από ιδία εμπειρία με συμμαθήτριές μου. χρόνια πολιορκία και μου το πέζανε χαμηλοβλεπούσες. Οταν πέτυχα την μία κάμποσα χρόνια αργότερα (στα  34) 200χλμ μακρυά από την πόλη που μεγαλώσαμε, μερικά ποτά ήταν αρκετά......

• Like 5
  • Απαντ. 350
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το σώβρακο το πλένει το πλυντήριο. Αυτοί που δεν είναι άξιοι σχετικά και περιμένουν την μάνα τους, καλό είναι να μείνουν στο πατρικό τους μπακούρια.

Μέσω της Φυσικής Επιλογής (Natural Selection), το ανθρώπινο γένος θα προκόψει με αυτή την κίνηση.

Θα αφήσει τους ενεργητικούς να παραχθούν, και τους άλλους να μην μολύνουν το gene pool με τεμπελιά

Στα λόγια μου έρχεσαι, και αυτές που φτάνουν 38 και είναι στο πατρικό καλά κάνουν και εκεί να μείνουν.

• Like 1
Δημοσ.

Η Ελληνίδες είναι πιο έξαλες από τις ξένες. Μην κοιτάς το περίβλημα. Από κάτω κρύβεται μία κόλαση, βιος και πολιτεία.

Το θέμα είναι να βρεις το κουμπί και να το πατήσεις.

Ακόμα και η μεγαλύτερη χαμηλοβλεπούσα μετρά διψήφιο αριθμό εραστών.  Και το γράφω αυτό από ιδία εμπειρία με συμμαθήτριές μου. χρόνια πολιορκία και μου το πέζανε χαμηλοβλεπούσες. Οταν πέτυχα την μία κάμποσα χρόνια αργότερα (στα  34) 200χλμ μακρυά από την πόλη που μεγαλώσαμε, μερικά ποτά ήταν αρκετά......

ναι, διψηφιο αριθμο εραστων μετρανε δε διαφωνουμε. απλα ειναι ολοι τους καραγκιοζιδες. ελαχιστα ειναι τα νορμαλ ατομα και ακομα λιγοτερα τα νορμαλ ατομα στα οποια δε βγαλανε το λαδι

Δημοσ.

δεν αντιφασκω. δουλεβουν / διαβαζουν ολη την εβδομαδα και οταν βγαινουν θελουν αντρα για ΤΩΡΑ. καλως η κακως το επιπεδο γυναικων στην ελλαδα απο αποψης εμφανισης ειναι καπως μετριο οποτε αυτες που βλεπονται συνηθως ειναι ολη την ωρα εξω. επισης αυτοι που παιρνουν τις γκομενες σε μεγαλο βαθμο ειναι οι καραγκιοζιδες. το λεφταδες τζιβατοι τζιπατοι τκλπ ειναι υποκατηγοριες των

αρκετες ολλανδεζες ειναι απροσιτες ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ. και ειδικοτερα για τον ελληνα αυτης της περιοδου. αυτο δε σημαινει οτι δε βγαινουν και δε γινονται στουπι απο αλκοολ η εξτασι και δε κανουν οτινανε με ολλανδους γερμανους βελγους αγγλους γαλλους πορτογαλλους κ ενιοτε κ ελληνες.

επισης σε αυτους τους λαους υπαρχει ενα σχετικα μεγαλο ποσοστο αντρων οι οποιοι εκδηλωνουν την σεξουαλικη τους ελξη μετα τα 15 χρονια γνωριμιας. γενικα οι γυναικες δεν ειναι τοσο spoiled και αν δεν ειχαν και ολους τους αφρικανους / μεσογειακους εκει δε θα ηταν καθολου spoiled

επισης η απαντηση που σου εδωσε ο ολλανδος μπορει να  σου δοθηκε με αποτερο σκοπο να κανει κατι μαζι σου. δε σημαινει οτι ελεγε απαραιτητα την αληθεια

επισης σε αυτα τα μερη θεωρειται ΝΟΡΜΑΛ ο κοσμος να μιλαει μεταξυ του. εδω (τουλαχιστον στην αθηνα) δεν ειναι. εκει ειπαμε μεθανε ολοι και τα  λενε αντρες με αντρες γυναικες με γυναικες γυναικες με αντρες κτλπ. σε μπαρ/κλαμπακια της ολλανδιας που εχω βρεθει εχουν ερθει πολλες φορες γυναικες να  μου πιασουν την κουβεντα.

στην ελλαδα ΠΟΤΕ

Και να φανταστείς στην Αθήνα οι γυναίκες μιλάνε 10 φορές πιο εύκολα από ότι στην επαρχία!

• Like 2
Δημοσ.

Kατσε να σου κανω like, να μου κανεις και συ καιιιιιιι.........

giphy.gif

:-D

Παντως με 3-4 που ειχα βγει πιο παλια μεσω tinder, μια χαρα drinks ηπιαμε, συζητησαμε και τελος.....

Με τις 2 ακομα ειμαι σε contact, για κανα coffee or tea..... :-D

Τι μαλάκα!

Το μεγαλύτερο πρόβλημα με το tinder ειναι πως χρησιμοποιεί τις φωτογραφίες απο το προφίλ του fb, όπου δεν έχω βάλει ποτέ φωτογραφία μου... :·)

• Like 3
Δημοσ.

ναι, διψηφιο αριθμο εραστων μετρανε δε διαφωνουμε. απλα ειναι ολοι τους καραγκιοζιδες. ελαχιστα ειναι τα νορμαλ ατομα και ακομα λιγοτερα τα νορμαλ ατομα στα οποια δε βγαλανε το λαδι

Τί σχέση έχει ρε συ αν είναι καραγκιόζηδες ή οχι;

Καλύτερα ψαγμένη, να ξέρει τί θέλει και τί της αρέσει και να πέρνει και πρωτοβουλία. Έτσι είναι αν θες και οι δύο να ταιριάζουν σεξουαλικά και να έχουν μία υγειή σχέση. 

Το να είναι ξέβγαλτη  και να περιμένει εσένα να κάνεις τα πάντα ξέχνα το. Η κατάσταση είναι ψόφια από το καλήμέρα, και τουλάχιστον προσωπικά όχι για εμένα.

Όπως αυτή δεν θα πρέπει περιμένει από εμένα να είμαι "καινούργιος και με λίγα χιλιόμετρα" και να ικανοποιούμαι μόνο "με τα βασικά".

Ήμαρτον. Είμαστε ζώα με πρωτόνονα ένστικτα, τον οποίων η καταπίεση απλά είναι μία πουριτανική φυλακή λόγο κοινωνικών επιβολών.

Δημοσ.

Νομιζω οι ελληνιδες (οι περισσοτερες) περιμενουν τον πριγκιπα με το αλογο, εχω κανει σχεσεις και σχεσεις, αρκετα one night stand απο γνωριμια σε μπαρακι κλπ και εχω να πω οτι Α) Οι κοπελες στην Αθηνα ειναι πιο ευκολες απο επαρχια κλπ γιατι εχουν παρει το χουι και δεν ειναι ντροπαλες κλπ. Ομως μην κανεις το λαθος αν θες sex μονο να αφησεις υπονοουμενο οτι θες σχεση. Οι ξενες απο την αλλη μερια ειναι ΠΟΛΥ πιο ευκολες, ισως επειδη οπως ειπωθηκε πριν ψαχνουν ντοπιο κα^^ι. Για παραδειγμα, περσι ειχε ερθει η ξαδερφη της κολλητης μου απο την Αμερικη, δεν μου εχει μιλησει τοσο ανετα γυναικα ποτε την στιγμη που με γνωρισε. Οσες ελληνιδες εχω γνωρισει (σχεδον) απαντουν με ναι οχι και πρεπει να κανεις ενα καρο ερωτησεις και να βγαλεις με το στανιο αυτα που οι ξενες θα σου πουν μονες τους. Μακρια απο σκυλουδες, μακραν οι χειροτερες, ανεβαζουν την καθε παπαρια του καθε καραγκιοζη σκυλοκαψουρη τραγουδιστη και ακουνε καρρα και παολα ακομα και οταν βρισκονται σε σχεση με τον αντρα των ονειρων τους. Οσο για το πειραμα του ts θα το δοκιμασω να δω.

• Like 6
Δημοσ.

καλα ακομη με ελληνιδες ασχοληστε βωα η ελλαδα φουλ απο ουκρανες ρωσιδες γεωργιανες που οχι μονο καθονται αλλα ειναι και μοντελα σε συγκριση με τις ελληνιδες

ρωσιδα η γυναικα για σπιτι κλασικη αυτονομη δυναμικη χωρις να ειναι φεμινηστρια χειραφετημενη με αρχες αξιες να δωσει στο παιδι. κανει μλκ βαζεις φωνη καθεται κατω η ελληνιδα θα σου πεταξει και κανα βαζο θα σου κοψει και το σεξ κανα μηνα βαλε και τα μουτρα τη γ@μησες

μακρια απο ελληνιδες θα μπλεξετε ασχημα διατροφες διαγυζια ιστοριες δεν ειναι για σπιτι ουτε να μαγειρευουν δεν ειναι ικανες

οσο για ομορφια ποια ομορφια μετριες ειναι απλα δινουν λεφτα για βαψιμο και ντυσιμο πουτ@νες πολυτελειας

παντως τωρα που ο αλεξης θα μας κανει βουλγαρια θα γινουν πολυ ευκολες θα ειναι υποθεση μιας τυροπιτας η ενος καλσον η δυσκολη κατα τα αλλα με απαιτησεις ελληνιδα

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα διαφωνήσω πως οι Ελληνίδες δεν πηδιούνται. Απλά ένας εμφανίσημος έχει περισσότερη ευκολία ενώ ένας λιγότερο εμφανίσημος, πρέπει να κουμαντάρει με εγκεφαλικούς τρόπους και μέσω περισσότερης κουβέντας. Βέβαια, όποιος πάει να πει καλημέρα με τον πούτσο έξω (που λέει ο λόγος) θα πέσει άκυρο και είναι λογικό.

Συμφωνώ  στο ότι πολλές Ελληνίδες είναι τραγικές σε μυαλό - χαρακτήρα και χωρίς σοβαρά ενδιαφέροντα.

Η ρίζες του κακού για μένα είναι οι εξής:

1) Οικογένεια. Με το που γεννηθεί ένα κορίτσι είναι καλομαθημένο και πάντα του τονίζουν την ομορφιά του λες και είναι φυτό. Στόχος των οπισθοδρομικών γονιών να μείνει παρθένα  η "κούκλα τους" μέχρι να βρει τον τέλειο γαμπρό.

2) Αρκετές είναι χαμηλής εμφάνισης και δεν περιποιούνται τον εαυτό τους. Οι μέτριες και πάνω, είναι υπερεκτιμημένες οπότε ακόμα και καθυστερημένες να είναι έχουν ζήτηση.

3) Πολλοί Έλληνες είναι τρελά λιγούρια. Στις σχέσεις γίνονται υποτακτικοί, για να γαμήσουν καταντάνε υποτακτικοί, θεωρούν πως πρέπει να γίνουν "χορηγοί", κορνάρουν στο δρόμο, σφυράνε, κερνάνε αβέρτα άγνωστες σε καφετέριες/μπαρ,  στο facebook γράφουν συνέχεια "κάνε με add είμαι μπλοκ" με άλλες μαλακίες σχόλια. Γενικά μια νοοτροπεία χάλια και αποκρουστική ακόμα και για αρκετές γκόμενες που τους δουλεύουν.

Λογικό λοιπόν να είναι υπάρχει τόση υποβάθμιση. Οι Ελληνίδες του εξωτερικού αν παρατηρήσετε είναι πολύ πιο ποιότικές ενώ οι αλλοδαπές που ζουν μόνιμα στην Ελλάδα καταντάνε τα ίδια χάλια, ειδικά Ρωσίδες κτλ που είναι πολύ εμφανίσημες.

Επεξ/σία από johnkal
  • Like 5
Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λέτε,αλλά η μέση Ελληνίδα είναι αρκετά εμφανίσιμη.Πολύ περισσότερο από την μέση Πορτογαλέζα ή ακόμη και Τσέχα(σε Μοραβία-Σιλεσία που έχω ζήσει).

Από εκεί και πέρα αυτό που φταίει στις επαρχιώτισσες είναι ότι είναι λιγότερες,έως πολύ λιγότερες, από τους άντρες στην περιοχή και εάν είναι και λίγο καλές(φακάμπλ) τότε έχουν όλους στα πόδια τους == το χρυσό μνι γεννιέται.

Από εκεί και πέρα μια χαρά Ελληνίδες υπάρχουν(ιδίως εάν ζείτε σε πόλεις),εάν πάτε για τα αρχι-τσουλάκια/μπιτσις μετά μην παραπονιέστε.

• Like 3
Δημοσ.

Καλα σοβαρα ρωτας τι περισσοτερο εχει η μεση τσεχα? λες οτι εχεις ζησει κιολας....

Σου εχει χαμογελασει καμια ελληνιδα ποτε με σκοπο να σου δωσει εναυσμα να πας νατης μιλησεις? γιατι εκει γινεται κατα κορων κ τα χαμογελα φτανουν ως τα αυτια... Εμενα παντως εκει μου χαμογελαγαν συχνα, εδω ΠΟΤΕ

• Like 4
Δημοσ.

Καλα σοβαρα ρωτας τι περισσοτερο εχει η μεση τσεχα? λες οτι εχεις ζησει κιολας....

Σου εχει χαμογελασει καμια ελληνιδα ποτε με σκοπο να σου δωσει εναυσμα να πας νατης μιλησεις? γιατι εκει γινεται κατα κορων κ τα χαμογελα φτανουν ως τα αυτια... Εμενα παντως εκει μου χαμογελαγαν συχνα, εδω ΠΟΤΕ

Φίλε που έχεις ζήσει Τσεχία και πόσο; 

Εγώ έζησα κυρίως Μπρνο-Οστράβα και ολίγη από Οπάβα για κάμποσους μήνες και αυτό είδα.

Προσωπικά στο "χωριό" μου ποτέ, έγραψα τον λόγο+ότι ποτέ δεν ήμουν μπρούκλης-κάγκουρας, σε πόλεις και στο εξωτερικό δεν είχα τέτοια προβλήματα με Ελληνίδες.

Μπορεί να ήταν οι γυναίκες και τα μέρη...

Δημοσ.

Το μεγαλύτερο ποσοστό βάση εμπειρίας είναι στενόμυαλες σε όλα (ειδικά στο sex) σε σχέση με ξένες και δεν λέω για αυτές που είναι σε διακοπές. Από εκεί και πέρα περί ομορφιάς είναι απίστευτα σχετικό αλλα τις ποντιακές κολάρες δεν τις μπορώ με τίποτα, αλλα επειδή γούστα είναι αυτά εγώ προτείνω Αρμενιες ;) Αστείο πάντως από που ξεκίνησε το thread :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...