Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαβάζοντας όλο το thread διαπιστώνω ότι όλοι σχεδόν οι φίλοι μας έχουν καταλάβει το τι γίνεται με αυτές και μπράβο τους που δεν πέφτουν πλέον σε τέτοιες παγίδες!!! Όχι απλά δεν βγάζουν μίσος αλλά ευγενικούς τους βρίσκω. Από τη στιγμή που ο παραλογισμός κάποιων στον προσωπικό/σεξουαλικό τομέα έχει οδηγήσει πολλούς συμπατριώτες μας στην απόγνωση. Και οι πέτρες ξέρουν τι γίνεται στην Ελλάδα και πόσες στρεβλώσεις υπάρχουν, στρεβλώσεις που δεν συναντώνται σε κανένα άλλο μέρος του κόσμου.

Εγώ πιστεύω ότι όλα ξεκινούν από τα καταραμένα περιοδικά της περιόδου της ευφορίας που έκαναν την κάθε κακομοίρα να φαντασιώνεται ότι είναι σταρ του Hollywood...

Η λύση είναι μία. Απαξιώνεις να τις συζητάς καν, τις αγνοείς στο 100% και απευθύνεσαι σε όσες δεν είναι ψυχοπαθείς και οι οποίες είναι και σαφώς πιο όμορφες (και σας πληροφορώ ότι όσες είναι παράλογες είναι μειοψηφία στην Ελλάδα και ας θέλουν να δείχνουν πολλές). Το παιχνίδι τους βασίζεται στην φήμη και γιαυτό τα κάνουν όλα αυτά. Θέλουν να γίνονται αντικείμενο συζήτησης έστω για τον παραλογισμό τους καθώς η εμφάνισή τους είναι για τον κάδο απορριμάτων.

Βλέπω πάνχοντρες και άσχημες πατσαβούρες να έχουν 500 likes στο facebook και 10-15 σχόλια ότι είναι θεές. Ποιός θα φταίει μετά αν τρελαθούν από την ξαφνική και απρόσμενη αποδοχή και πάρουν θάρρος να βγάλουν όλα τα κόμπλεξ τους? 

Αν σταματήσουν να υπάρχουν λιγούρια που να δίνουν θάρρος σε όσες δεν αξίζουν, το φαινόμενο θα περιοριστεί αισθητά και ίσως κάποια στιγμή προσεγγίσουμε το επίπεδο του εξωτερικού ως προς την σεξουαλική απελευθέρωση.

• Like 8
  • Απαντ. 350
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όταν ήμασταν στο δημοτικό είχαμε κλισέ του τύπου "οι ιταλοί τρώνε μακαρονάδα" (μόνο), "οι γάλλοι έχουν ρημάξει τον πληθυσμό των βατράχων" και "οι γερμανοί κυκλοφορούν στο δρόμο με μπύρα σε κάθε χέρι" (τότε δεν ξέραμε τα στατιστικά για την Τσεχία, που ίσως και να τα χαλούσε η συμμετοχή της στην Τσεχοσλοβακία :-)). Μάλιστα αυτά τα κλισέ "βοηθούσαν" πάρα πολύ τα αστεία της περιόδου "ήταν ένας έλληνας, ένας γερμανός και ένας ιταλός". Η έλευση όμως του ιντερνετ και η έξτρα πληροφόρηση τα έσβησε αυτά (στο μεγαλύτερο μέρος).

Μεγαλώνοντας είχαμε "ξεκάθαρες" απόψεις για θέματα όπως "τα γιαπωνέζικα αυτοκίνητα είναι πολύστροφα σε αντίθεση με τα ευρωπαϊκά" ή "τα volvo είναι κουτιά". Το πέρασμα όμως των ετών σε συνδυασμό με χίλιες μύριες συγχωνεύσεις εταιριών άλλαξε στρατηγικές και ξεθώριασε και αυτά τα κλισέ.

Βλέπω όμως ότι τα αντίστοιχα στερότυπα για το ποιες γυναίκες είναι όμορφες, άσχημες, για σπίτι (ή "σπίτι"), εύκολες ή δύσκολες, κλπ καλά κρατούν και δεν έχουν διαφοροποιηθεί καθόλου από την εποχή των καμακοταινιών του Ψάλτη.

Μάλιστα σε μια κοινωνία που έχει ήδη αναμιχθεί η μια κουλτούρα με την άλλη (προφανώς και δεν αναφέρομαι σε κάποιο χωριουδάκι στα Ουράλια) είναι απορίας άξιο πως δεν εξελίχθηκε αυτό το γυναικείο φύλο

Τελικα αυτό που αγνόησε την εξελικτική διαδικασία είναι το γυναικείο είδος (παγκοσμίως) ή το μυαλό κάποιων από εμάς;

• Like 8
Δημοσ.

Οι ξενες του tinder ειναι ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕΣ που βρισκονται Ελλαδα.δε ψαρευει μωρα απο αλλο γαλαξια βαζεις χλμ αποσταση.λογικο ειναι να θελουν να ξεδωσουν ελληνικα.

οσον αφορα το θεμα ναι συμφωνω οτι ισχυει,ελληνιδα να σου κανει λαικ αρκετα σπανια.δεν αποκλειεται να το εχουν για το προσωπικο τους λιβανιστηρι εννοωντας οτι οποτε εχουν τα ψυχολογικα τους να καμαρωνουν για τα ποσα match πετυχαινουν καθε στιγμη.

δεν ειναι σεξουαλικα απελευθερωμενη η ελληνιδα κ ας το παιζει ετσι.εχει ακομα βαθυα ριζωμενες τις αντιληψεις απτο χωριο του γαμπρου με τα λεφτα κ τι θα πει ο κοσμος.κυριως αυτο.

για μενα μην ασχολεισαι με τα μπαζα.θα το βρουν μπροστα τους μια μερα.

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά Viper πιο πολύ απορία θα το χαρακτήριζα imho.

Αν έπαιζε άλλη διατύπωση ισως. Αλλα ετςι όπως τα διαβάζω, προς το μενος το πανε...

=]

Δημοσ.

Απλά είναι τα πράγματα αν είσαι ωραίος τραβάς και γυρίζουν τα βλέμματα όταν βγαίνεις έξω αν δεν είσαι όχι,η μλκια είναι ότι ακόμα και η πιο μέτρια από την προσοχή που έχει πάρει μέσω των κοινωνικών δικτύων έχει ανεβάσει τα στανταρ της στο θεό.

Για αυτό δεν γίνεται τίποτα και βλέπεις έξω αντροπαρέες και γυναικοπαρέες όλα είναι στο χέρι της γυναίκας αν δεν ανάψει αυτή το πράσινο φως όσο και να χτυπιέσαι όσο και να προσπαθείς δεν πρόκειται να καταφέρεις κάτι.

Προτιμούν να είναι για αρκετό καιρό μόνες τους μέχρι να τους κάτσει ο άντρας που έχουν φτιάξει στο μυαλό τους παρά να δώσουν την ευκαιρία στον μέτριο Νίκο να γίνει κάτι.

• Like 5
Δημοσ.

Απλά είναι τα πράγματα αν είσαι ωραίος τραβάς και γυρίζουν τα βλέμματα όταν βγαίνεις έξω αν δεν είσαι όχι,η μλκια είναι ότι ακόμα και η πιο μέτρια από την προσοχή που έχει πάρει μέσω των κοινωνικών δικτύων έχει ανεβάσει τα στανταρ της στο θεό.

Για αυτό δεν γίνεται τίποτα και βλέπεις έξω αντροπαρέες και γυναικοπαρέες όλα είναι στο χέρι της γυναίκας αν δεν ανάψει αυτή το πράσινο φως όσο και να χτυπιέσαι όσο και να προσπαθείς δεν πρόκειται να καταφέρεις κάτι.

Προτιμούν να είναι για αρκετό καιρό μόνες τους μέχρι να τους κάτσει ο άντρας που έχουν φτιάξει στο μυαλό τους παρά να δώσουν την ευκαιρία στον μέτριο Νίκο να γίνει κάτι.

Αυτο που λεει εδω ο φιλος ειναι. Οι Ελληνιδες εχουν υψηλα προτυπα αισθητικα στους αντρες,δινουν πολυ μεγαλυτερη σημασια στην εμφανιση στις μικροτερες ηλικιες απο οτι οι ξενες ενω στις μεγαλυτερες συνεχιζεται αυτο αλλα αρχιζει να παιζει ρολο και η προσωπικοτητα,που τις ενδιαφερει να ειναι τετοια ωστε να ειναι γενικα συμπαθης στις φιλες τους/οικογενεια τους,επιθυμουν δηλαδη αντρες που εχουν κοινωνικοτητα και θα τυχουν αποδοχης απο το κοινωνικο συνολο,ειτε γιατι ειναι εξυπνοι και μιλανε ωραια,ειτε γιατι εχουν χρηματα,ειτε και τα δυο.Θελουν ο εραστης τους να μην περνα απαρατηρητος,αυτο το κομπλεξ υπαρχει. Αν καποιος ειναι αξιολογος ανθρωπος αλλα μετριος εμφανισιακα και καπως ντροπαλος η ελαφρα αντικοινωνικος θα τα βρει πολυ πιο δυσκολα απο οτι στο εξωτερικο.

Παντως δεν ξερω εμφανισημο αντρα ,με μετρια εξυπναδα που να εχει προβλημα στο να βρει γυναικες.Ειναι ενα θεμα παντως οτι εχει πεσει παρα πολυ το επιπεδο στους αντρες εμφανισιακα τα τελευταια χρονια.Πολυ λαπαδες και παχυσαρκοι και επισης εχει πεσει το επιπεδο εκφρασης και μορφωσης.Καιρος να διορθωθει η νεολαια.,πιαστε τα γυμναστηρια και τα βιβλια. :)

• Like 3
Δημοσ.

Αυτο που λεει εδω ο φιλος ειναι. Οι Ελληνιδες εχουν υψηλα προτυπα αισθητικα στους αντρες,δινουν πολυ μεγαλυτερη σημασια στην εμφανιση στις μικροτερες ηλικιες απο οτι οι ξενες ενω στις μεγαλυτερες συνεχιζεται αυτο αλλα αρχιζει να παιζει ρολο και η προσωπικοτητα,που τις ενδιαφερει να ειναι τετοια ωστε να ειναι γενικα συμπαθης στις φιλες τους/οικογενεια τους,επιθυμουν δηλαδη αντρες που εχουν κοινωνικοτητα και θα τυχουν αποδοχης απο το κοινωνικο συνολο,ειτε γιατι ειναι εξυπνοι και μιλανε ωραια,ειτε γιατι εχουν χρηματα,ειτε και τα δυο.Θελουν ο εραστης τους να μην περνα απαρατηρητος,αυτο το κομπλεξ υπαρχει. Αν καποιος ειναι αξιολογος ανθρωπος αλλα μετριος εμφανισιακα και καπως ντροπαλος η ελαφρα αντικοινωνικος θα τα βρει πολυ πιο δυσκολα απο οτι στο εξωτερικο.

Παντως δεν ξερω εμφανισημο αντρα ,με μετρια εξυπναδα που να εχει προβλημα στο να βρει γυναικες.Ειναι ενα θεμα παντως οτι εχει πεσει παρα πολυ το επιπεδο στους αντρες εμφανισιακα τα τελευταια χρονια.Πολυ λαπαδες και παχυσαρκοι και επισης εχει πεσει το επιπεδο εκφρασης και μορφωσης.Καιρος να διορθωθει η νεολαια.,πιαστε τα γυμναστηρια και τα βιβλια. :)

το αυτο. πολυ σημαντικο. η τουριστρια που δεν μιλαει ελληνικα και ισως σπαστα αγγλικα καποιες φορες δεν θα κρινει καποιον σε αυτον τον τομεα.

επισης σταματηστε να το παιζετε ιστορια. ειναι ντεκαβλε.

Δημοσ.

Γιατι τοσο μενος για τις Ελληνιδες;

Γιατι απο τα σχολια κανεις δεν εχει φαει ακομα ακυρο απο ξενη.

Αν φανε ακυρο απο ξενες τοτε και αυτες στην ιδια συνομοταξία θα μπουν

• Like 2
Δημοσ.

Το ίδιο έχω κάνει και εγώ για πειραματισμό. Ειχα εντελώς τα ίδια αποτελέσματα με τον νηματοθετη. Έχει απόλυτο δίκιο. Οι Ελληνίδες την έχουν δει τεράστιες ντίβες με τρελή πέραση και μετά αναρωτιόνται γιατί τις παρατάνε έπειτα απο το 1ο βράδυ.

Νομίζουν πως με την εμφάνιση θα έχουν ότι θελήσουν και το χειρότερο? αυτο νομίζουν θα κρατήσει για πάντα!!!

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι απο τα σχολια κανεις δεν εχει φαει ακομα ακυρο απο ξενη.

Αν φανε ακυρο απο ξενες τοτε και αυτες στην ιδια συνομοταξία θα μπουν

εγω εχω φαει πολλα ακυρα γιατι το δουλευω συνεχεια το θεμα. ε δε με πειραζει απο τις 10 να μου καθονται οι 2 3 με τις ελληνιδες μια μου καθεται μια στις 20 και ειναι και τρισαθλιο μπαζο.

να φας χυλοπιτα απο 2μετρη ρωσιδα με ευγενικο τροπο δε πειραζει να σε γειωσει ομως παρταλι ελληνιδα χαμηλοκωλα βλαχουτσα ε δε καταπινεται ρε φιλε

και επισης οι ελληνιδες εινια εξαιρετικα αγενεις μιλανε ασχημα και βριζουν και ολας

• Like 7
Δημοσ.

εγω εχω φαει πολλα ακυρα γιατι το δουλευω συνεχεια το θεμα. ε δε με πειραζει απο τις 10 να μου καθονται οι 2 3 με τις ελληνιδες μια μου καθεται μια στις 20 και ειναι και τρισαθλιο μπαζο.

Πέφτουλας αλερτ?

Δημοσ.

Πέφτουλας αλερτ?

η φυση μου αυτη ειναι ψηλε να πηγαινω με γυναικες σου φαινεται περιεργο?  αν δε γ@μησω τωρα που ειμαι 30 θα τοτε ποτε στα 60?

• Like 4
Δημοσ.

Προσωπικά δεν έχω συναντήσει το πρόβλημα με τις Ελληνίδες που περιγράφεται. Έχω γνωρίσει ψωνάρες, γιολες, ντίβες αλλά έχω γνωρίσει και ωραίες κοπέλες προσγειωμένες και μάλιστα σε μεγαλύτερη αναλογία από τις πρώτες.

Η φάση είναι όπως το ψάρεμα. Δεν υπάρχει περίπτωση να ψαρέψεις πέστροφες σε αλμυρό νερό.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...