cosmos000 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Παιδιά έχω θέμα τώρα όμως πήρα ένα χάπι ολόκληρο... Δύο ώρες τώρα δεν μπορώ να ηρεμησω είναι φυσιολογικό αυτό; Πω πω φασαρία για ένα πήδημα!!! 11 σελίδες για το "πριν" μην έχουμε και 11 σελίδες για το "μετά"! Μην έχουμε τα ίδια σ ένα δίμηνο ε!!
Στεφανος123 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Θα σου προτεινα καλυτερα να γινεις παθητικος. 2
liopyr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Για να βοηθήσω να κλειδώσει το thread, έχω να δηλώσω πως το πουλί μου είναι όρθιο από την ώρα που είδα τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος. Έχω πρόβλημα, δεν κάθεται με τίποτα, μέχρι και Τρέμη έβαλα να δω και αυτό εκεί, τσοπάνης! 3
omghi2u Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 liopyr πάμε να κάνουμε prive group στο FB. ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
stavi Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Κλειστές τράπεζες, ανοιχτό αυτό το νήμα. Κάτι δεν κάνουμε σωστά σαν λαός. ίσα ίσα που εγώ βρίσκω ότι το παιδί έχει πολύ θάρρος να το γράψει εδώ και να το βγάλει απο μέσα του επειδή έχω γνωρίσει και άλλες περιπτώσεις αντρών με παρόμοιο πρόβλημα και ξέρω πόσο τους πονάει, είναι καλύτερο να μην ισχυρίζεστε οτι λέει βλακίες. Επίσης είναι πιο πιθανό μια γυναίκα να είναι ειδική στους αντρες παρα οι ιδιοι οι αντρες, εκτός κι αν οι τελευταίοι κοιμουνται με άντρες if you know what i mean. . . με πόσους άντρες έχετε πάει εσείς που ισχυρίζεστε οτι πρεπει να είναι ντε και καλά ντούρος, όχι δεν πρέπει και οι άντρες είναι σαν τις γυναίκες ευαίσθητοι
liopyr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δες τη Ζωιτσα να στανιαρεις Στην Ζωίτσα καθόμουν και με στραπόν!
omghi2u Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Έλα ρε stevi τι θάρρος θέλει για να ρωτήσεις κάτι ΑΝΩΝΥΜΑ? Διάβασα τόσες σελίδες... το να είναι asexual δεν πέρασε καν σαν ιδέα?
stavi Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Έλα ρε stevi τι θάρρος θέλει για να ρωτήσεις κάτι ΑΝΩΝΥΜΑ? Διάβασα τόσες σελίδες... το να είναι asexual δεν πέρασε καν σαν ιδέα? ευτυχώς... αλλά καλώς ή κακώς αποκτάμε μια ταυτότητα εδώ μέσα ξέρεις πόσο το σκέφτομαι εγώ τώρα που πρέπει να εμφανιστώ στη συνάντηση μετα απο όλες αυτές τις μαλακίες που εχω γράψει και θα είναι και πολλοί αυτή τη φορα
omghi2u Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δεν θα είμαι εγώ οπότε μπορείς να πας άφοβα! Γενικά δεν είναι ντροπή το να ρωτάς καμία ερώτηση (εφόσων δεν είναι τρολάρισμα) δεν είναι χαζή, χαζό είναι να έχεις μια απορία ή εναν προβληματισμό και να μην ρωτάς. Οπότε take it easy μια χαρά ενδιαφέρον έχουν τα topic σου , για αυτό και έχουν συμμετοχή. 2
dimitra_m3 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 ευτυχώς... αλλά καλώς ή κακώς αποκτάμε μια ταυτότητα εδώ μέσα ξέρεις πόσο το σκέφτομαι εγώ τώρα που πρέπει να εμφανιστώ στη συνάντηση μετα απο όλες αυτές τις μαλακίες που εχω γράψει και θα είναι και πολλοί αυτή τη φορα Σιγα που θα ρθουν οσοι δηλωσαν. Εμεις κ μεις θα μαστε. Μη σκας.
cosmos000 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 ίσα ίσα που εγώ βρίσκω ότι το παιδί έχει πολύ θάρρος να το γράψει εδώ και να το βγάλει απο μέσα του επειδή έχω γνωρίσει και άλλες περιπτώσεις αντρών με παρόμοιο πρόβλημα και ξέρω πόσο τους πονάει, είναι καλύτερο να μην ισχυρίζεστε οτι λέει βλακίες. Επίσης είναι πιο πιθανό μια γυναίκα να είναι ειδική στους αντρες παρα οι ιδιοι οι αντρες, εκτός κι αν οι τελευταίοι κοιμουνται με άντρες if you know what i mean. . . με πόσους άντρες έχετε πάει εσείς που ισχυρίζεστε οτι πρεπει να είναι ντε και καλά ντούρος, όχι δεν πρέπει και οι άντρες είναι σαν τις γυναίκες ευαίσθητοι Για όλα συμφωνώ....αλλά θα μου επιτρέψεις εμένα και των υπόλοιπων αρσενικών να ξέρουμε κάτι παραπάνω για τα πιστόλια μας και την σωστή λειτουργία τους
stavi Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 ρε παιδιά αν είναι δυνατό να παίρνεις τέτοιο χάπι και μετα να μην πέφτει!!! δεν υποτίθεται οτι τα νεα χαπια έχεις στύση μονο οταν κανεις τη φάση και μετα είσαι κυριλέ; δηλάδη παιρνεις χαπι και αν το πάρεις ολοκληρο είσαι έτσι για 5 ώρες;;;; πανε καλα; Για όλα συμφωνώ....αλλά θα μου επιτρέψεις εμένα και των υπόλοιπων αρσενικών να ξέρουμε κάτι παραπάνω για τα πιστόλια μας και την σωστή λειτουργία τους για το δικό σου μπορεί απλα να ξέρετε οτι δεν είστε ολοι ιδιοι μονο αυτό σας λέω
omghi2u Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 για το δικό σου μπορεί απλα να ξέρετε οτι δεν είστε ολοι ιδιοι μονο αυτό σας λέω Αυτός ο άνθρωπος λέει αλήθεια και τσέκαρε και αυτό 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις