Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απο ολα τα χρονια εμπειριας μου ταξιδευοντας λογω δουλειας σε καθε ηπειρο, μπορω να πω χαλαρα οτι οι ολλανδοι ειναι οι πιο μεγαλοι ρατσιστες κατα των ελληνων, ακομα πιο πολυ και απο τους γερμανους και δε κολωνουν να στο πουν στα ισια..δε ξερω τι ζορι τραβανε, αλλα ειναι απαραδεκτοι

ακομα και οι κορεατες που ειναι οι τοπ ρατσιστες παγκοσμιως, κρατανε καλυτερα τα προσχηματα

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι αυτό με τους Ολλανδούς, το λέει πάρα πολύς κόσμος. Εγώ δεν το έχω δει ο ίδιος ποτέ παρόλο που έχω συνεργαστεί (και συνεργάζομαι ακόμα) με πολλούς Ολλανδούς. Πιστεύω ότι παίζουν πάρα πολλά πράγματα σε αυτά τα θέματα. Όπως προείπε κάποιος, υπάρχουν πάρα πολλές τάσεις σε κάθε χώρα, οπότε είναι δύσκολο να βγάλεις μια συνισταμένη για ένα ολόκληρο λαό.

Πίστεύω αυτό που κάνει τον διάλογο μεταξύ Ελλήνων και Ολλανδών (και Γερμανών κατ'επέκταση γιατί είναι ίδιοι σε αυτό), είναι η ευθύτητα των τελευταίων, σε συνδυασμό με το εθνικό μας κόμπλεξ πέρι της κατωτερότητας μας σε σχέση με τους Ευρωπαίους (το οποίο βέβαια κάνει την εμφάνισή τους ως υπεροψία μας έναντι όλων των απολίτιστων οι οποίο τρώγαν βελανίδια όταν εμείς σκαλίζαμε το χρυσελεφάντινο άγαλμα του Δία).

Κατ'επέκταση όταν συναντηθεί ένας Ολλανδός με έναν Έλληνα, ο πρώτος θα κριτικάρει ευθέως την Ελλάδα για πολλά πράγματα (γιατί αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίον μιλάνε και μεταξύ τους) και ο δεύτερος θα αρπαχθεί, γιατί δεν ανέχεται να μιλάνε με τη χώρα του έτσι (παρ'όλο που ο ίδιος θα κράξει για ακριβώς τα ίδια πράγματα μισή ώρα αργότερα στους Έλληνες φίλους του). Γι'αυτό παίδες, ψυχραιμία, να ακούτε τι σας λένε οι άλλοι και να μην αφήνετε τυχόν γελοίους που υπάρχουν παντού να σας δηλητηριάζουν την άποψη σας για ολόκληρους λαούς. Αν σας βοηθάει σκεφτείτε πόσοι γελοίοι Έλληνες υπάρχουν εκεί έξω. Αν πιστεύετε πραγματικά ότι οι γελοίοι Ολλανδοί ή οι γελοίοι Φιλανδοί είναι περισσότεροι, είστε οικτρά γελασμένοι :-D

• Like 3
Δημοσ.

απο ποτε το να προσβαλλεις και να προβοκαρεις καποιον ειναι ενα culture trait που πρεπει να αποδεχθουμε?..whatever..

τωρα τα περι κομπλεξ κατωτεροτητας και υπεροψιας ολων των ελληνων..τι να πω..καθενας ας κρινει για τον εαυτο του. εγω μια φορα ισοτιμα θελω να αντιμετωπιζω και να αντιμετωπιζομαι

αλλα δυστυχως υπαρχουν οντως πολλοι γελοιοι εκει εξω..

Δημοσ.

Εγώ εισπράττω διεθνή υποστήριξη από τον κόσμο, ειδικά τους Ευρωπαίους. H Guardian βλέπω έχει αρκετά άρθρα υπέρ μας και σελίδες όπως το Europe says OXI μαζεύουν επίσης αρκετούς ανθρώπους. Μου φαίνεται πολύ όμορφο όλο αυτό και ελπίζω να συνεχιστεί.

H guardian έκανε τρομερή προπαγάνδα τον τελευταίο καιρό,στο app τουλάχιστον.

Μάλιστα είναι τελείως προκατειλημμένη στα άρθρα και πάντα το νόημα είναι ένα: Οι Έλληνες δεν θέλουν να βγουν από την κρίση...

Τα σχόλια φυσικά είναι τελείως εμετικά από κάτω με τρολ και μαλάκες να φωνάζουν:Έλληνες πληρώστε και άλλες τέτοιες πίπες.

Δημοσ.

Πάντως μη μπείτε στο reddit, και ειδικά στο r/europe γιατί θα φρίξετε.

Εκεί ο τρόπος που μας αντιμετωπίζουν είναι παρόμοιος με αυτόν που αντιμετώπιζε το ναζιστικό κόμμα τους εβραίους τη δεκαετία του 1930.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως μη μπείτε στο reddit, και ειδικά στο r/europe γιατί θα φρίξετε.

Εκεί ο τρόπος που μας αντιμετωπίζουν είναι παρόμοιος με αυτόν που αντιμετώπιζε το ναζιστικό κόμμα τους εβραίους τη δεκαετία του 1930.

Σε κάποια φόρουμ ήταν πάντα έτσι,οι ανθέλληνες έκαναν ελεύθερα προπαγάνδα και έλεγαν τέτοιες ρατσιστικές μαλακίες δίχως οι μοντς να κάνουν κάτι.Τώρα έχουν ακόμη περισσότερο το ελεύθερο.

Δημοσ.

Η Guardian μέχρι πριν λίγο καιρό μας είχε ξεσκίσει και τις μέρες πριν το δημοψήφισμα πάλευε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Γενικότερα η προπαγάνδα που γινόταν στην Ευρώπη και που έθετε την Ελλάδα (και την Ιταλία και την Ισπανία επίσης, PIGS και τα σχετικά) ως τη χώρα της απάτης και τους ως Έλληνες τεμπέληδες, άχρηστους που τρώνε τα λεφτά των Ευρωπαίων είχε ξεφύγει πάρα πολύ. Ήταν επίσης τελείως λάθος κίνηση για πάρα πολλούς λόγους και μας είχε πάει χρόνια πίσω από άποψη ενότητας. Πράγμα τραγικό αν υπολογίσει κανείς ότι Ενωμένη Ευρώπη υποτίθεται θέλαμε και ότι τις τελευταίες δεκαετίες το είχαμε πετύχει αρκετά, τουλάχιστον από κοινωνικής/πολιτισμικής άποψης.

Τώρα τους τα γυρίζουνε πάλι, ή τουλάχιστον τους λένε την αλήθεια εν μέρη, και οι Ευρωπαίοι πολίτες δείχνουν να ανταποκρίνονται θετικά. Αυτό ήθελα να σχολιάσω. Συγκεκριμένα, η telegraph απ ότι βλέπω τις τελευταίες μέρες μας στηρίζει φουλ, και τα σχόλια από κάτω είναι πολύ προσγειωμένα σε σχέση με πιο παλιά.

Καλά για youtube, 9gag, reddit κτλ δεν σχολιάζω, ηλίθιοι υπάρχουν παντού. Απλά εκεί που πριν μας στήριζαν μόνο αριστεροί Γάλλοι και Άγγλοι, τώρα η μεσαία τάξη ενημερώνεται διαφορετικά και αναθεωρεί τις αρχικές της απόψεις, όχι μόνο για το θέμα της Ελλάδας αλλά και για το πως κατάντησε η Ευρώπη και τι συνέπειες θα έχει στους ίδιους όλη αυτή η κατάσταση.

Δημοσ.

Εγω αυτο που ειδα σε διαφορα ξενα site πχ cnn ειναι οτι μισουν την ελλαδα , τωρα ειτε λογω προπαγανδας απο τα εκει ΜΜΕ ειτε γιατι απλα χαιρονται με τις δυσκολιες που περνουν οι ελληνες

Δημοσ.

η ιστορια παντα επαναλαμβανεται, θα ερθει και η δικη τους ωρα

αυτο δεν ειναι ευρωπαικη "ενωση" ειναι μια εταιρεια ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ, οικονομικων και στρατιωτικων (νατο) αι σιχτιρια ευρωπεη

Δημοσ.

Εγω αυτο που ειδα σε διαφορα ξενα site πχ cnn ειναι οτι μισουν την ελλαδα , τωρα ειτε λογω προπαγανδας απο τα εκει ΜΜΕ ειτε γιατι απλα χαιρονται με τις δυσκολιες που περνουν οι ελληνες

Που ακριβώς είδες στο CNN ότι ο Αμερικάνος (υποθέτω γι αυτόν μιλάς) μισεί την Ελλάδα ?

Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ο μέσος αμερικάνος ξέρει καν που βρίσκεται η Ελλάδα?

• Like 3
Δημοσ.

Που ακριβώς είδες στο CNN ότι ο Αμερικάνος (υποθέτω γι αυτόν μιλάς) μισεί την Ελλάδα ?

Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ο μέσος αμερικάνος ξέρει καν που βρίσκεται η Ελλάδα?

Thats a big true my friend…...

Οι περισσοτεροι που γνωριζω εδω περα, την τοποθετουν αλλες φορες μαζι με την Τουρκια, αλλες φορες ''καπου διπλα'' στην Γαλλια…. κλπ…..

Και οχι μονο οι muricans….. Και εναν μεσο Αγγλο να ρωτησεις, συνηθως θα την μπερδεψει με την Κυπρο… 

• Like 2
Δημοσ.

Εκανα διαλογο 4 ωρες σχεδον την ημερα του δημοψηφισματος εδω http://money.cnn.com/2015/07/05/news/economy/greece-crisis-referendum-results/και 9/10 μας εβριζαν.

Φυσικα και ξερει το μισο χολιγουντ εχει κανει ταινιες για την Ελλαδα,

Δημοσ.

Φυσικα και ξερει το μισο χολιγουντ εχει κανει ταινιες για την Ελλαδα,

Α, εντάξει ...

για το Vietnam να δεις πόσες ταινίες έχει κάνει και πόσο ΄"σημαντικότερη" χώρα είναι από την Ελλάδα για τον μέσο αμερικάνο.

Αμφιβάλω αν μπορεί ο μέσος αμερικάνος να βρει το Βιετναμ σε χάρτη.

Οι περισσοτεροι που γνωριζω εδω περα, την τοποθετουν αλλες φορες μαζι με την Τουρκια, αλλες φορες ''καπου διπλα'' στην Γαλλια…. κλπ…..

Αυτό με τη Γαλλία πλάκα πλάκα μου το είχαν πει και εμένα όταν δούλευα στο Πακιστάν.

Δημοσ.

Την ελλαδα φιλε μου παντα την μισουσαν γιατι ερχονταν εδω στα νησια τα καλοκαιρια και εβλεπαν τον παραδεισο και μετα γυρναγαν στις σκατοχωρες τους και βαραγανε καταθλιψη ανεκαθεν.Ασε μην γραψω αυτα που μου ρχονται τωρα για τους πολιτισμενους ευρωπαιους γιατι θα φυγει το μπαν στα γρηγορα.Το βρωμοποδι τους βεβαια καθε καλοκαιρι παρακαλανε να πατησει ελληνικο εδαφος.

• Like 1
Δημοσ.

για το Vietnam να δεις πόσες ταινίες έχει κάνει και πόσο ΄"σημαντικότερη" χώρα είναι από την Ελλάδα για τον μέσο αμερικάνο.

Αμφιβάλω αν μπορεί ο μέσος αμερικάνος να βρει το Βιετναμ σε χάρτη.

Αυτό με τη Γαλλία πλάκα πλάκα μου το είχαν πει και εμένα όταν δούλευα στο Πακιστάν.

Αν δεν μπορει να κανει ενα search στο google maps τοτε τι να πω

Την ελλαδα φιλε μου παντα την μισουσαν γιατι ερχονταν εδω στα νησια τα καλοκαιρια και εβλεπαν τον παραδεισο και μετα γυρναγαν στις σκατοχωρες τους και βαραγανε καταθλιψη ανεκαθεν.Ασε μην γραψω αυτα που μου ρχονται τωρα για τους πολιτισμενους ευρωπαιους γιατι θα φυγει το μπαν στα γρηγορα.Το βρωμοποδι τους βεβαια καθε καλοκαιρι παρακαλανε να πατησει ελληνικο εδαφος.

ναι αλλα αυτος ειναι ενας πλασματικος κοσμος, και εγω αν παω στην τανζανια για διακοπες στα θερετρα θα πω κανουν ζωαρα ενω το 99% πειναει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...