nicoc89 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Σπέρες. Χθες βράδυ την ώρα που έκανα ντους κατά λάθος ακούμπησα την δεξιά περιοχή της βαλάνου του πέους μου πάνω στην μπαταρία (αν το λέω καλά) του ντους και με έκαψε. (πρέπει να έχει πρόβλημα γιατι ανεξαρτήτως με πόσο ζεστό νερό κάνω μπάνιο αυτή πάντα ειναι καυτή και δεν ειναι μια και δυο φορές που την πάτησα)....Στο δια ταύτα Απέφυγα να ανοίξω χθες βράδυ θέμα γιατι είχα τρομάξει αφού έτσουζε και λέω μη μου πει κανένα τρολ οτι έπαθα κάτι πολύ σοβαρό και με αγχώσει χωρίς λόγο. (αυτό είπα στον εαυτό μου)όμως τώρα αν και δεν με ενοχλεί καθόλου παρατήρησα κοιτώντας στον ήλιο πως έχει ένα μικρό αλλα ανάγλυφο σημάδι σαν κάψιμο αλλα όχι άλλου χρώματος. (έψαχνα το τραύμα που προκαλούσε χθες βράδυ τσούξιμο) θα φύγει ποτέ το σημάδι ή θα μείνει για πάντα? .... να πάω σε γιατρό δεν το κόβω αφού δεν έχω ενόχληση να πάω να δείχνω την τέτοια μου αφήστε που περιμένω κ τα φράγκα να μπουν, οπότε είπα να ρωτήσω μιας κ έχω δει οτι απαντάνε κανα 2-3 γιατροί κατα καιρούς σοβαρά.όχι trollingthanks
kirileman Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Αν κρίνω από τα threads που ανοίγουν, αυτή η εβδομάδα είναι εντελώς για τον πέουλα. 4
techm Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Αν κρίνω από τα threads που ανοίγουν, αυτή η εβδομάδα είναι εντελώς για τον πέουλα. Η κατάσταση στην χώρα φταίει.
fylatos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Θα φύγει σε μια βδομάδα το πολύ δε θα φαίνεται καν. 1
nicoc89 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Θα φύγει σε μια βδομάδα το πολύ δε θα φαίνεται καν. thanks!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις