παπι Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Καλά, όοοολοι οι προμηθευτές πιά θέλουν μετρητό? Εμείς που δίνουμε χονδρική και στους περισσότερους έχουμε πίστωση, έτσι και τύχει σε κανέναν μικρό να ζητήσουμε έμβασμα, το θεωρεί παράλογο και αναφωνεί: "Μα είστε σοβαροί? Ολοι πίστωση κάνουν". Να βρουν άλλους προμηθευτές αυτοί που έχουν πρόβλημα. Αν και δεν νομίζω ότι οι προμηθευτές έχουν το πρόβλημα, απλά είναι καλοί αποδιοπομπαίοι τράγοι. Ένας από τους μεγαλύτερους " ξέμεινε" από φορτηγά και πηγαίνει με βανακια... Δεν ειναι θέμα cc αλλά banks holydays.
Pa0ki Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δεν είναι ότι δίνει στον Βούλγαρο μισή τιμή, είναι ότι δίνει στον Έλληνα μεγαλύτερη απ την κανονική για να τον απωθήσει. Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι οι ξενοδόχοι προτιμούν τους αλλοδαπούς τουρίστες σε σχέση με τους εγχώριους. Προσωπικά πχ έχω δει διαφορά μεταξύ της τιμής που προσφέρει ένα ξενοδοχείο στο booking.com και της τιμής που μου έδωσαν όταν τους πήρα απευθείας τηλέφωνο, η δεύτερη ήταν ~30% πανω. Μα γιατί να απωθήσει τον Έλληνα; Δεν υπάρχει λόγος Αυτό που λες για το booking δεν έχει να κάνει με την εθνικότητα. Πολλά ξενοδοχεία έχουν τιμολόγιο στο booking ενώ στην προσωπική τους σελίδα δεν αναφέρουν τιμές και σου λένε επικοινώνησε για να μάθεις...ε και δίνουν ο,τι τιμή θέλουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα