Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Το αυτό. Όπως Εγώ δεν μπορώ να βγάλω λεφτά έτσι και αυτός θα πρέπει να δεχτεί την κάρτα. Γενικά κλαίγονται που δεν έχουν κόσμο και τώρα όσα αρπάξουν. Έχει βγει πνπ είναι υποχρεωμένος οπότε είτε το. Βλέπεις είτε όχι έτσι ειναι 4
kabouras Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 πρωτον ειναι οδηγια της ΕΕ στην οποια ανηκουμε να μπορουν να γινουν ολες οι πληρωμες με καρτα. και το περιπτερο πρεπει να εχει. υποχρεωμενο ειναι. πλην ομως εστειλα κατι με τα ελτα σημερα ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΡΤΑ!! ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΜΗΧΑΝΑΚΙ... ΠΟΥ?? ΣΤΑ ΕΛΤΑ!!!! τρελαθηκα αλλα τελικα πληρωσα σα καλος μλκας με μετρητα οσο για καταστηματα που δεν δεχονται καρτες τι να κανουμε.. αφου δεν εφαρμοζει καμια κυβερνηση τους κανονες... τρωω εδω και 1 εβδομαδα στα μακ ντοναλτς μια και ειναι το μονο φαγαδικο που ξερω που δεχεται καρτες απλα κ οραια. ειχα να φαω χρονια αλλα τωρα τους δινω ευχαριστως τα λεφτα μου γενικα αποφευγουν να δεχονται καρτες οι καταστηματαρχες για τον απλο λογο οτι θα φορολογηθουν σιγουρα κ δε μπορουν να κρυψουν τιποτα. αλλο τωρα που ειναι ειδικες οι περιστασεις... δε νοειται καταστηματα ειδικα τουριστικα να μην εχουν ΠΟΣ 1
zio10 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 πρωτον ειναι οδηγια της ΕΕ στην οποια ανηκουμε να μπορουν να γινουν ολες οι πληρωμες με καρτα. και το περιπτερο πρεπει να εχει. υποχρεωμενο ειναι. πλην ομως εστειλα κατι με τα ελτα σημερα ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΡΤΑ!! ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΜΗΧΑΝΑΚΙ... ΠΟΥ?? ΣΤΑ ΕΛΤΑ!!!! τρελαθηκα αλλα τελικα πληρωσα σα καλος μλκας με μετρητα οσο για καταστηματα που δεν δεχονται καρτες τι να κανουμε.. αφου δεν εφαρμοζει καμια κυβερνηση τους κανονες... τρωω εδω και 1 εβδομαδα στα μακ ντοναλτς μια και ειναι το μονο φαγαδικο που ξερω που δεχεται καρτες απλα κ οραια. ειχα να φαω χρονια αλλα τωρα τους δινω ευχαριστως τα λεφτα μου γενικα αποφευγουν να δεχονται καρτες οι καταστηματαρχες για τον απλο λογο οτι θα φορολογηθουν σιγουρα κ δε μπορουν να κρυψουν τιποτα. αλλο τωρα που ειναι ειδικες οι περιστασεις... δε νοειται καταστηματα ειδικα τουριστικα να μην εχουν ΠΟΣ Αυτό είναι σίγουρο; Όποιος έχει μια επιχείρηση πρέπει οπωσδήποτε να έχει μηχανάκι; Μιλάς για τώρα όπως είναι η κατάσταση ή για γενικά; Για το φαγάδικο που λες το βρίσκω λίγο υπερβολή...δηλαδή θα πας στο σουβλατζίδικο της γειτονιάς και θα πληρώσεις 3€ με κάρτα;
jmirko15 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 πρωτον ειναι οδηγια της ΕΕ στην οποια ανηκουμε να μπορουν να γινουν ολες οι πληρωμες με καρτα. και το περιπτερο πρεπει να εχει. Ούτε καν. Από το κεφάλι σου τα κατεβάζεις αυτά. Μόνο εγώ πληρώνω τα πάντα cash ακόμα και αυτή την περίοδο; Δεν είχε κανένας πρόβλημα πάντως με το "ρευστό" μου
Apoll Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Αυτό είναι σίγουρο; Όποιος έχει μια επιχείρηση πρέπει οπωσδήποτε να έχει μηχανάκι; Μιλάς για τώρα όπως είναι η κατάσταση ή για γενικά; Για το φαγάδικο που λες το βρίσκω λίγο υπερβολή...δηλαδή θα πας στο σουβλατζίδικο της γειτονιάς και θα πληρώσεις 3€ με κάρτα; Ναι. Λεφτά είναι το ίδιο αντίκρυσμα έχουν. Και θα μειώσει την φοροδιαφυγή, που είναι ένδημο προϊόν της χρήσης ρευστού.
Unabomber Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Για το φαγάδικο που λες το βρίσκω λίγο υπερβολή...δηλαδή θα πας στο σουβλατζίδικο της γειτονιάς και θα πληρώσεις 3€ με κάρτα; Oταν ειμαι εδω ή οταν ειμαι στο Λονδινο, μπορω να παρω και ενα μπουκαλακι νερο με καρτα, γιατι να μην το κανετε και σεις ? 4
mentoras99 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Η πληρωμη με χρεωστικη, εχει κανενα εξτρα εξοδο (πχ προμηθεια), περα απο την τιμη του προϊοντος που αγοραζουμε; Πληρωνεις μονο οτι αγορασες, οπως αν πληρωνες με μετρητα;
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Η πληρωμη με χρεωστικη, εχει κανενα εξτρα εξοδο (πχ προμηθεια), περα απο την τιμη του προϊοντος που αγοραζουμε; Πληρωνεις μονο οτι αγορασες, οπως αν πληρωνες με μετρητα; καμια εξτρα επιβαρυνση 1
Apoll Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Η πληρωμη με χρεωστικη, εχει κανενα εξτρα εξοδο (πχ προμηθεια), περα απο την τιμη του προϊοντος που αγοραζουμε; Πληρωνεις μονο οτι αγορασες, οπως αν πληρωνες με μετρητα; Ναι. Το ίδιο πράγμα, και δεν στοιχίζει και τίποτα στο μαγαζί. Πιστωτικές, και ανάλογα την τράπεζα, μπορεί να έχουν κάποιο έξοδο, το οποίο μερικοί μπορεί να περάσουν στον πελάτη, άλλοι όχι.
Fulgore Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Γιαυτους που υποστηριζουν οτι τα καταστηματα να δεχονται μονο μετρητα ας κλεισουν τοτε αυτα που εχουν προιοντα πχ ανω των 150ευρω για αγορα γιατι πολυ απλα δεν προκειται να αγορασει κανεις. Γιατι ακομα και τα 50-60ευρω που σηκωνουν καποιοι δεν τα βαζουν ολα στην ακρη για αγορες προφανως,αλλα χρηματα φευγουν δεξια και αριστερα ειτε για φαγητο ειτε για λογαριασμους ειτε για βενζινη,τσιγαρα κλπ Και εγω ειδα καποια καταστηματα κινητης τηλεφωνιας που το εχουν γυρισει σε αγορα μονο με μετρητα και μαλιστα εχουν ανεβασει και τις τιμες. Δηλαδη και μετρητα και ακριβοτερα. Ωραια λογικη. 1
zio10 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Ναι. Λεφτά είναι το ίδιο αντίκρυσμα έχουν. Και θα μειώσει την φοροδιαφυγή, που είναι ένδημο προϊόν της χρήσης ρευστού. Ειδικά αυτή την εποχή στην Ελλάδα δεν έχουν το ίδιο αντίκρισμα... Oταν ειμαι εδω ή οταν ειμαι στο Λονδινο, μπορω να παρω και ενα μπουκαλακι νερο με καρτα, γιατι να μην το κανετε και σεις ? Είναι και το θέμα της προμήθειας της τράπεζας...από ένα ποσό και κάτω δεν συμφέρει το κατάστημα να πουλάει με κάρτα. Δεν παίρνει που δεν παίρνει τα λεφτά στο χέρι, του παίρνει και η τράπεζα! (Εκτός κι αν η επιβάρυνση περάσει στον πελάτη)
Pa0ki Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Η πληρωμη με χρεωστικη, εχει κανενα εξτρα εξοδο (πχ προμηθεια), περα απο την τιμη του προϊοντος που αγοραζουμε; Πληρωνεις μονο οτι αγορασες, οπως αν πληρωνες με μετρητα; Έχει ποσοστιαία προμήθεια σε κάθε αγορά Είτε θα την πληρώσει το κατάστημα είτε θα την ενσωματώσει στην τιμή
mentoras99 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Έχει ποσοστιαία προμήθεια σε κάθε αγορά Είτε θα την πληρώσει το κατάστημα είτε θα την ενσωματώσει στην τιμή Παντως, εν τελει, εγω δεν θα πληρωσω ακριβοτερα απ'οτι αν πληρωνα με μετρητα, σωστα; (ως πελατης μιλαω)
Pa0ki Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Σωστά, εκτός αν αναφέρεται κάτι τέτοιο Π.χ. στα εισιτήρια από το ticketpro αν πληρώσεις με κάρτα χρεώνεσαι και την προμήθεια, στο λέει από πριν
idomeneas7 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Το 0,2% και 0,3%? Μιλάμε για απώλεια, όχι αστεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα