Moderators stormrain Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Spect δεν πάει ετσι (αν και καταλαβαίνω πως το λες). Πριν πληρωσεις δε σου ανήκει το εμπόρευμα. 1
zio10 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 ε ναι γιατι ο ελληνας ειναι και γνωστος μαγκας σε τετοιες λαμογιες. Εχεις μαγαζι οτι ειδους μαγαζι θες! Ερχομαι εγω ξερωντας οτι εχεις POS και οτι θα πληρωσω με καρτα ! Φτανω στο ταμειο χτυπας τα παντα και σου δινω καρτα μου λες αα δεν δουλευει. Εγω ωστοσο εχω κανει χρηση αυτων που εχω αγορασει. πχ αν μιλαμε για φαγητο θα χω ηδη φαει λιγο, αν μιλαμε για ρουχα θα χω φορεσει κατι θα χω βγαλε τις καρτελες ή θα χω φορεσει αν μιλαμε για παπουτσια και γενικα ενα τροπο να του κανω "ζημια" θα τον βρω. Εσυ λες οτι εχεις χαλασμενο POS και εγω οτι δεν κραταω μετρητα! Μετα τι θα κανεις? Απλα θελω να σου πω και γω μπορω να σε "αναγκασω" να δεχτεις την καρτα! Απλα ο ελληνας εχει μαθει να ναι απατεωνας και για αυτο θα μαστε μια ζωη ζωα "Λαμογιά" είναι κι αυτό κατά κάποιο τρόπο... Για μένα το καλύτερο είναι να διευκρινίζεις ότι πληρώνεις με κάρτα από την αρχή ή να το λέει ο καταστηματάρχης από την αρχή. Αν τα βρείτε εκεί συνεχίζεις τα ψώνια σου, αν όχι πας στο επόμενο μαγαζί απλά... 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Spect δεν πάει ετσι (αν και καταλαβαίνω πως το λες). Πριν πληρωσεις δε σου ανήκει το εμπόρευμα. το ξερω οτι δεν μου ανηκει αλλα οταν ο αλλος δεν δεχεται τα λεφτα μου δεν φταιω εγω. "Λαμογιά" είναι κι αυτό κατά κάποιο τρόπο... Για μένα το καλύτερο είναι να διευκρινίζεις ότι πληρώνεις με κάρτα από την αρχή ή να το λέει ο καταστηματάρχης από την αρχή. Αν τα βρείτε εκεί συνεχίζεις τα ψώνια σου, αν όχι πας στο επόμενο μαγαζί απλά... μα δεν ειπα οτι δεν ειναι λαμογια αυτο , αλλα μερικοι ετσι θελουν απλα για να τους ξεφτιλιζεις μετα για το ποσο σκατανθρωποι ειναι! (και σταματα σε καθε προταση να βαζεις χαμογελο φατσα ) 2 σκηνικα που μου εχουν τυχει παω μια μερα να στειλω κατι με κτελ προς κερκυρα και πεφτω σε μαλακα Κερκυραιο οδηγο τελος παντων αφου του δινω το δεμα και το βαζει μεσα μεσα και απο μπροστα αλλα πραγματα παω να τον πληρωσω και του δινω 50€ και μου λεει δεν εχω πηγαινε χαλασε τα. Παω να κανω την κινηση να χαλασω και καποια μαλακια μου ειπε και επιτοπου γυρισα και του λεω εγω τα εχω τα λεφτα ειναι δικη σου δουλεια να μου δωσεις ρεστα δεν ειμαι ανακγασμενος να ψαχνω εγω! Μου λεει αμα δεν εχεις φυγε κτλ! ΤΟυ ξανα λεω εγω το εχω να εδω ειναι! Εν τελει το εστειλε χωρις λεφτα γιατι δεν ηθελα να βρει ρεστα (και επειδη δεν μπορουσε πλεον να το κατεβασει). Και αλλη μια ιδια περιπτωση σε λεωφορειο για αεροδρομιο στην αθηνα μπαινω δινω 50€ για να πληρωσω και λεει δεν εχω ρεστα! Του λεω τι να σου κανω ουτε εγω ψηλα! Τα λεφτα τα εχω ειναι δικο σου θεμα να εχεις απο τη στιγμη που κοβεις και μεσα στο λεωφορειο.
zio10 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 το ξερω οτι δεν μου ανηκει αλλα οταν ο αλλος δεν δεχεται τα λεφτα μου δεν φταιω εγω. μα δεν ειπα οτι δεν ειναι λαμογια αυτο , αλλα μερικοι ετσι θελουν απλα για να τους ξεφτιλιζεις μετα για το ποσο σκατανθρωποι ειναι! (και σταματα σε καθε προταση να βαζεις χαμογελο φατσα ) 2 σκηνικα που μου εχουν τυχει παω μια μερα να στειλω κατι με κτελ προς κερκυρα και πεφτω σε μαλακα Κερκυραιο οδηγο τελος παντων αφου του δινω το δεμα και το βαζει μεσα μεσα και απο μπροστα αλλα πραγματα παω να τον πληρωσω και του δινω 50€ και μου λεει δεν εχω πηγαινε χαλασε τα. Παω να κανω την κινηση να χαλασω και καποια μαλακια μου ειπε και επιτοπου γυρισα και του λεω εγω τα εχω τα λεφτα ειναι δικη σου δουλεια να μου δωσεις ρεστα δεν ειμαι ανακγασμενος να ψαχνω εγω! Μου λεει αμα δεν εχεις φυγε κτλ! ΤΟυ ξανα λεω εγω το εχω να εδω ειναι! Εν τελει το εστειλε χωρις λεφτα γιατι δεν ηθελα να βρει ρεστα (και επειδη δεν μπορουσε πλεον να το κατεβασει). Και αλλη μια ιδια περιπτωση σε λεωφορειο για αεροδρομιο στην αθηνα μπαινω δινω 50€ για να πληρωσω και λεει δεν εχω ρεστα! Του λεω τι να σου κανω ουτε εγω ψηλα! Τα λεφτα τα εχω ειναι δικο σου θεμα να εχεις απο τη στιγμη που κοβεις και μεσα στο λεωφορειο. Έγινε! Πάντως ρε συ σκατάνθρωποι επειδή δεν θέλουν να πάρουν την κάρτα σου; Τόσο τραγικό είναι; Σε χάνει από πελάτη και τελείωσε...τώρα για τα ρέστα συμφωνώ, είναι δουλειά του να έχει ένα λογικό ποσό από ρέστα
Moderators Spect~ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Έγινε! Πάντως ρε συ σκατάνθρωποι επειδή δεν θέλουν να πάρουν την κάρτα σου; Τόσο τραγικό είναι; Σε χάνει από πελάτη και τελείωσε...τώρα για τα ρέστα συμφωνώ, είναι δουλειά του να έχει ένα λογικό ποσό από ρέστα ειναι σκτανθρωποι γιατι ενω ξερουν πως ειναι η κατασταση πανε παλι να τα παρουν απο τον συμπολιτη τοςυ και δεν σκεφονται τιποτα αλλο περα απο την παρτυ τους!
zio10 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 ειναι σκτανθρωποι γιατι ενω ξερουν πως ειναι η κατασταση πανε παλι να τα παρουν απο τον συμπολιτη τοςυ και δεν σκεφονται τιποτα αλλο περα απο την παρτυ τους! Ισχύει ακριβώς το ίδιο και από την ανάποδη όμως αν το σκεφτείς! Επειδή τα χρήματα αυτή τη στιγμή είναι εγκλωβισμένα κατά κάποιο τρόπο και μπορεί να χάσουν κι ένα μέρος της αξίας τους πολλοί θέλουν να τα μετατρέψουν σε προϊόντα. Ο μαγαζάτορας όμως θέλει κι αυτός "κανονικό" χρήμα, όχι εγκλωβισμένο και ίσως υποτιμημένο!
Moderators Spect~ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Ισχύει ακριβώς το ίδιο και από την ανάποδη όμως αν το σκεφτείς! Επειδή τα χρήματα αυτή τη στιγμή είναι εγκλωβισμένα κατά κάποιο τρόπο και μπορεί να χάσουν κι ένα μέρος της αξίας τους πολλοί θέλουν να τα μετατρέψουν σε προϊόντα. Ο μαγαζάτορας όμως θέλει κι αυτός "κανονικό" χρήμα, όχι εγκλωβισμένο και ίσως υποτιμημένο! ναι ο μαγαζατορας ειναι 1 ατομο ενω οι πελατες πολλοι! αρα προς τα που γερνει η ζυγαρια?
zio10 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 ναι ο μαγαζατορας ειναι 1 ατομο ενω οι πελατες πολλοι! αρα προς τα που γερνει η ζυγαρια? Δεν υπάρχει ζυγαριά κατά την άποψή μου. Ο πελάτης θεωρεί ότι τον συμφέρει να πληρώσει με κάρτα, ο μαγαζάτορας το αντίθετο, άρα ή πληρώνεις μετρητά ή πας σε άλλον μαγαζάτορα που σκέφτεται διαφορετικά!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 άρα κοιτάς τι προβλέπεται από το νόμο και τέλος... 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δεν υπάρχει ζυγαριά κατά την άποψή μου. Ο πελάτης θεωρεί ότι τον συμφέρει να πληρώσει με κάρτα, ο μαγαζάτορας το αντίθετο, άρα ή πληρώνεις μετρητά ή πας σε άλλον μαγαζάτορα που σκέφτεται διαφορετικά! αμα δεν υπαρχει ζυγαρια τοτε λογικα δεν θα εχεις θεμα και με το πως ειναι μοιρασμενα τα πλουτη στο κοσμο!
zio10 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 αμα δεν υπαρχει ζυγαρια τοτε λογικα δεν θα εχεις θεμα και με το πως ειναι μοιρασμενα τα πλουτη στο κοσμο! Είναι εντελώς άλλη συζήτηση αυτή
Moderators Spect~ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Είναι εντελώς άλλη συζήτηση αυτή nope! η κατι που υποστηριζεις εφαμροζεται παντου ή οχι! δεν γινεται να εισαι ετσι σε ενα θεμα και στο αλλο να σαι αντιθετα
jmirko15 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 αμα δεν υπαρχει ζυγαρια τοτε λογικα δεν θα εχεις θεμα και με το πως ειναι μοιρασμενα τα πλουτη στο κοσμο! Όχι. Το μεγαλύτερο μέρος παίρνει ακριβώς αυτό που του "ανήκει". 1
Unabomber Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Όχι. Το μεγαλύτερο μέρος παίρνει ακριβώς αυτό που του "ανήκει". 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα