Pa0ki Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Χαλαρώστε , ολοι οι οδηγοι λεωφορειου καπως ετσι ξεκίνησαν, τι νομίζετε γραφουν τα απειρα χλμ πριν βάλουν επιβάτη μεσα; Λαθος! ΤΣ πανε βρες κανενα παλιό και μαθε το δρομολόγιο, τις πρώτες ημέρες θα ιδρώσεις λιγο απο το αγχος αλλα αμα ξερεις δρομολογιο θα σε βοηθήσει. Και καλα ειναι τις πρώτες 1-2 ημέρες να εχεις κανενα παλιο για συμβουλες, κυρίως να μαθεις να φερεσαι σε επιβατες και οδηγους ΙΧ. Δεν έχει οδηγήσει ποτέ λεωφορείο είπε 1
idomeneas7 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 μου έχει τύχει καινούριος οδηγός στο 32 στη Θεσσαλονίκη και ήθελε να του λέω τις στάσεις γιατί μπερδευόταν. Μου έχουν πει κι εμένα μια τέτοια ιστορια, ειχε κανει το λαθος ο οδηγος να ρωτησει μια γιαγια και αυτη του εδωσε οδηγιες να την παει ακριβως εξω απο το σπιτι της. Μετα δεν ηξερε και πως να βγει στον κεντρικο ο κακομοιρης και τον εβριζαν οι επιβατες, ασε... 2
lary7 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δεν έχει οδηγήσει ποτέ λεωφορείο είπε Προφανος για να πηρε την θεση θα εχει διπλωμα και θα εχει κανει μαθηματα. Εικαζω πως θα εννοουσε λεωφορει δημου με κοσμο μεσα, στα μαθηματα οδηγας με κατι χρεπια χωρις κοσμο πλην εξεταστων. Μου έχουν πει κι εμένα μια τέτοια ιστορια, ειχε κανει το λαθος ο οδηγος να ρωτησει μια γιαγια και αυτη του εδωσε οδηγιες να την παει ακριβως εξω απο το σπιτι της. Μετα δεν ηξερε και πως να βγει στον κεντρικο ο κακομοιρης και τον εβριζαν οι επιβατες, ασε... Οταν οδηγουσα εγω πιο παλια,μου ειχε πει ο "παλιος" "μην ανχωνεσαι, αμα παρεις λαθος στροφη θα το καταλάβεις απο αντιδραση των επιβατών. Ετσι και εγινε, πηρα λαθος στροφη και αμεσως ακουσα σουσουρο απο επιβατες, μεταβολη και πισω. Ουσιαστικα τις πρωτες ημερες ειναι το ζορι, μετα απο μερικα δρομολογια γινεται ρουτινα 1
Valerie_ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Τον είχα πετύχει κι εγώ και με παρακαλούσε να κατέβω στο τέρμα για να τον βοηθήσω Στην πλατεία Αριστοτέλους μέσα στο κόσμο;;; βιτσιόζος ο οδηγός 1
Apoll Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 μπορει να μου πει τι παιζει??(ωραριο-τι λεωφορειο οδηγαει-τι ειδους δρομολογια και ποσα-και οτι αλλη πληροφορια θελει)-περασα μεσω του πενταμηνου και θα ξεκινησω μεσα στο μηνα-δεν εχω οδηγησει ποτε λεωφορειο Και το δίπλωμα να οδηγήσεις λεωφορείο πως το πήρες; Με φακελάκι;
zio10 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Εντάξει ρε σεις ακούγεται κάπως αλλά δεν πρέπει να ξεκινήσει από κάπου; 1
Apoll Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Εντάξει ρε σεις ακούγεται κάπως αλλά δεν πρέπει να ξεκινήσει από κάπου; Αν ο ΟΡ είχε άδεια οδήγησης λεωφορείου, θα είχε μάθει να οδηγεί λεωφορείο, όχι να λέει "δεν έχω οδηγήσει λεωφορείο" Άρα ή δεν έχει δίπλωμα, ή έχει και το πήρε με φακελάκι. 1
Valerie_ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Προφανος για να πηρε την θεση θα εχει διπλωμα και θα εχει κανει μαθηματα. Εικαζω πως θα εννοουσε λεωφορει δημου με κοσμο μεσα, στα μαθηματα οδηγας με κατι χρεπια χωρις κοσμο πλην εξεταστων. Οταν οδηγουσα εγω πιο παλια,μου ειχε πει ο "παλιος" "μην ανχωνεσαι, αμα παρεις λαθος στροφη θα το καταλάβεις απο αντιδραση των επιβατών. Ετσι και εγινε, πηρα λαθος στροφη και αμεσως ακουσα σουσουρο απο επιβατες, μεταβολη και πισω. Ουσιαστικα τις πρωτες ημερες ειναι το ζορι, μετα απο μερικα δρομολογια γινεται ρουτινα έχω μια απορία ρε άνθρωπε. ΠΩΣ ΤΑ ΣΤΡΙΒΕΤΕ???
Anorymous Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Αν ο ΟΡ είχε άδεια οδήγησης λεωφορείου, θα είχε μάθει να οδηγεί λεωφορείο, όχι να λέει "δεν έχω οδηγήσει λεωφορείο" Άρα ή δεν έχει δίπλωμα, ή έχει και το πήρε με φακελάκι. Δεν ξερω τι γινεται γενικα αλλα εγω πχ εχω πτυχιο ΤΕΙ Ηλεκτρολογου, εχω βγαλει και αδεια ασκησεως επαγγελματος και δεν εχω δουλεψει ποτε στο τομεα αυτο,
di maria kun Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) λοιπον παιδια να τα βαλουμε με την σειρα γιατι λεει ο καθενας το μακρι του εδω περα και βγαζετε τρελη ραδιο αρβυλα -αρχικα μερικοι μαλλον μπερδευουν δημο με οασθ-καμια σχεση=γιαυτο ρωταω αν εχει κανεις εμπειρια απο λεωφορειο σε δημο(πχ μπορει να σου δωσουν μινι βαν για να μεταφερεις υπαλληλους)αυτο ρωταω αν καποιος γνωριζει η εχει δουλεψει τι εκανε συγκεκριμενα!!!! -ρωτανε μερικοι για το αν υπαρχει διπλωμα???ελεος πια-γινετε χωρις δικαιολογητικα δηλ διπλωμα δ + πει να σε δεχθουν σε δημο?φιλε apoll ελληνικα καταλαβαινεις?????λεω δεν εχω οδηγησει λεωφορειο γιατι δεν εχω δουλεψει σε τετοια δουλεια!!!!οδηγαω ιχ εδω και 10 χρονια και τα διπλωματα μου που ειναι πει τα πηρα χωρις φακελακι!!!! -δηλαδη οταν βγαλεις το διπλωμα καθαρα μετα για να δουλεψεις χρειαζεται και 5 χρονια εμπειριας που θα εμφανιστουν δια μαγειας ρε μαστορια??θα μας τρελανετε,καταρχην γνωριζει κανεις τι εστι 5μηνο και τι αντιπρωσοπευει το προγραμμα???ειναι για να ξεκινησεις να δουλευεις ωστε μετα το 5μηνο αν πας σε ιδιωτη να σε παρει λογω της εστω μικρης αλλα ουσιαστικης εμπειριας-δηλαδη αλιως ας μου απαντησει καποιος πως θα ξεκινησεις????παω 2 χρονια σε συνεντευξεις και χωρις εμπειρια λενε δεν περνουν-αυτο το φαυλο κυκλο θα εξυπηρετρι το προγραμμα το πηρατε μονομιας ολοι οτι δεν ξερω να οδηγαω και οτι μπηκα χωρις διπλωμα (εσυ φιλε παοκι πες μου γιατι δεν θα ξεκινησω???) τεσπα αν γνωριζει κανεις πληροφοριες ας ενημερωσει Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2015 από di maria kun
zio10 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Αν ο ΟΡ είχε άδεια οδήγησης λεωφορείου, θα είχε μάθει να οδηγεί λεωφορείο, όχι να λέει "δεν έχω οδηγήσει λεωφορείο" Άρα ή δεν έχει δίπλωμα, ή έχει και το πήρε με φακελάκι. Ελπίζω και θέλω να πιστεύω ότι εννοεί πως δεν έχει ξανακάνει αυτή τη δουλειά, όχι πως δεν έχει οδηγήσει ποτέ και δεν έχει καν δίπλωμα!!! Αλλά ακόμα κι έτσι να είναι, λογικά το πρώτο πράγμα που θα ζητήσουν όταν πάει θα είναι το δίπλωμα...αν δεν το έχει μάλλον θα της αλλάξουν θέση! (λογικά... )
lary7 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 έχω μια απορία ρε άνθρωπε. ΠΩΣ ΤΑ ΣΤΡΙΒΕΤΕ??? O σωστος ο άντρας ξερει να κουμανταρει ''μεγαλα οχηματα" ...(sexist mode off) Γενικα θα φανεί παράξενο αλλα το λεωφορείο, αν εξαιρέσεις το μεγεθός του που συνηθίζεται, είναι ποιο ασφαλές, άνετο, λιγότερο αγχωτικο και εύκολο στην οδήγηση απο ότι ενα ΙΧ. Έχει άλλη νοοτροπία στην οδήγηση για αυτό ειναι και ποιο εύκολο να μάθεις κάποιον απευθείας σε λεωφορείο πάρα να ξεκινήσει απο ΙΧ και μετα να πάει σε λεωφορειο. 1
Pa0ki Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Φίλε μου ό,τι γράφεις, αυτά σχολιάζουμε....με το "δεν έχω οδηγήσει ποτέ λεωφορείο" τι περίμενες να καταλάβουμε? Στην Ελλάδα ζούμε 2
Valerie_ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 O σωστος ο άντρας ξερει να κουμανταρει ''μεγαλα οχηματα" ...(sexist mode off) Γενικα θα φανεί παράξενο αλλα το λεωφορείο, αν εξαιρέσεις το μεγεθός του που συνηθίζεται, είναι ποιο ασφαλές, άνετο, λιγότερο αγχωτικο και εύκολο στην οδήγηση απο ότι ενα ΙΧ. Έχει άλλη νοοτροπία στην οδήγηση για αυτό ειναι και ποιο εύκολο να μάθεις κάποιον απευθείας σε λεωφορείο πάρα να ξεκινήσει απο ΙΧ και μετα να πάει σε λεωφορειο. και πρέπει να έιναι πιο άνετο καθώς έισαι πιο ψηλά και έχεις άλλη όπτική
lary7 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 και πρέπει να έιναι πιο άνετο καθώς έισαι πιο ψηλά και έχεις άλλη όπτική + οτι καθεσαι σε καθισμα με αερα, εισαι μπροστα απο τις ροδες οποτε στριβεις με μεγαλυτερη ακριβεια, τα αυτοκίνητα κανουν στην ακρη οταν περνας,οι καθρέφτες ειναι μεγαλύτεροι, ξέρεις απο πριν πως οδηγας μεγάλο οχημα αρα δεν χωνεσαι οπως με το ΙΧ κτλ. Παλιά ήταν πολυ δυσκολο επάγγελμα, τωρα με την τεχνολογια εχει γίνει αρκετα ποιο ευκολο. Ορισμένες φορές δελεάζομαι να ξαναγυρίσω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα