giodoul Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δεν εχει χρησιμοτητα περαν του εφε σαν γκατζετ!Μικρη εφαρμογη σε αθλητικες εκδηλώσεις αλλά η τιμη για το λογο αυτο αποτρεπτικη!
Mitsen Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Ε ναι γιατι ως γνωστον απο τα ρολογια περιμεναμε την καμερα....Ε ρε τι διαβαζουμε παλι λογω της τραπεζικης αργιας.. Ε ναι γιατι ως γνωστόν απο τα κινητά περιμέναμε να σερφάρουμε στο ιντερνετ... Αλλά δε σε χαλάει το mobile internet έτσι; Θέλω να πω οτι είναι παντελώς άχρηστο και σε μελλοντικά μοντέλα θα βάλουν τα αυτονόητα για να πουλήσουν! ( όπωσ το video recording στο 3gs και το φλας στο 4! Δεν σε χαλάει το φλασάκι στο κινητό έτσι?) Μάθε να αντιλαμβάνεσαι τι διαβάζεις
georgepppo Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Ε ναι γιατι ως γνωστόν απο τα κινητά περιμέναμε να σερφάρουμε στο ιντερνετ... Αλλά δε σε χαλάει το mobile internet έτσι; Θέλω να πω οτι είναι παντελώς άχρηστο και σε μελλοντικά μοντέλα θα βάλουν τα αυτονόητα για να πουλήσουν! ( όπωσ το video recording στο 3gs και το φλας στο 4! Δεν σε χαλάει το φλασάκι στο κινητό έτσι?) Μάθε να αντιλαμβάνεσαι τι διαβάζεις γιατί με όλα τα smartphone τι έγινε? που ξεκινήσανε απο τον μεσαίωνα χωρίς καλές κάμερες,είναι δυνατόν να μην έχουν file manager απο stock? είχαν τα απλά κινητά και δεν έχουν τα εξελιγμένα? καλά τα γαμάτα xenon flash τι γίνανε? σε λίγο θα βγάλουν smartphone με τέτοια flash που είναι 100 φορές ανώτερα των led γιατί τράβαγες και ανεμιστήρα να δουλεύει και τον έπαιρνε χωρίς καθόλου θόλωμα με αυτό το φλας όπως οι φωτογραφικές.
asorogu1981 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Τα smartwatch δεν εχουν πειστικο λογο αγορας εδω σε λιγο δεν θα εχουμε μαντηλι να κλαψουμε
ramarg Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Ναι αυτό είναι το πρόβλημα...Τα ποσοστά ! Όχι ότι δεν έχουν στοκ να δώσουν...εδώ δεν τους φτάνει το στοκ για να κάνουν επέκταση σε αγορές της ανατολής..ελλάδα ακόμη να έρθει..
badbad Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Και ένα τηλέφωνο των 800 ευρώ είναι άχρηστο όταν υπάρχουν τηλέφωνα με καλύτερες δυνατότητες που τα λένε xiaomi αλλά ξεχνάτε έναν βασικό παράγοντα. Στο εμπόριο το brand name είναι τόσο ισχυρό που πολλές φορές καθορίζει και το κοινωνικό status του κατόχου του. Πολλές εταιρίες όπως η rolex το έχουν πετύχει αυτό και στηρίζουν τις τρελές πωλήσεις τους όχι σε ένα ξεχωριστό προϊόν που πουλάνε αλλά στην δυνατότητα που δείχνουν στους πελάτες τους να αναβαθμιστουν κοινωνικα. Κανένα προϊόν δεν είναι άχρηστο απλά η apple θέλησε να προλάβει τις εξελίξεις σε μια περίοδο που οι τεχνολογία των μπαταριών ήταν τέτοια που δεν προσέφερε σωστή εμπειρία χρήσης στον καταναλωτή. Επίσης δεν υπάρχει το θέμα τιμής καθώς και εμένα ένα ζευγάρι πανάκριβες γοβες manolo blanik με αφήνουν παγερά αδιάφορο αλλά ρωτήστε τις fashion γυναίκες πως καρδιοχτυπουν στην θέα τους και μόνο. Θυμάμαι το 2003 που δίναμε 700αρια για κάτι παλιομοδιτικα Motorola που το μόνο που προσέφεραν ήταν να διπλωνουν στην μέση... Και τελικά ναι αυτό είναι κατάκτηση, να ανυπομονούν οι καταναλωτές να αγγίξουν ,φορέσουν,"βατεψουν" τα προϊόντα σου και apple μέχρι στιγμής τα καταφέρνει περίφημα σε αυτό τον τομέα, και φυσικά γνώμη μου είναι πως τώρα πια είναι από τα ισχυρότερα brand στον τομέα της τεχνολογίας και πάντα θα βλέπει τα προϊόντα της να πουλάνε σαν ζεστό ψωμάκι ....
dali13gr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δηλαδή 1.000.000 την πρώτη βδομάδα και μετά 150.000 - 300.000 κατά μέσω όρο τον μήνα. Συνολικά 2.200.000 - 3.700.000 κομμάτια σε 10 μήνες, περίπου το 4πλάσιο από ΟΛΑ τα υπόλοιπα μοντέλα μαζί. Ενδιαφέρουσα φούσκα. 2
ShevaGR Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δηλαδή 1.000.000 την πρώτη βδομάδα και μετά 150.000 - 300.000 κατά μέσω όρο τον μήνα. Συνολικά 2.200.000 - 3.700.000 κομμάτια σε 10 μήνες, περίπου το 4πλάσιο από ΟΛΑ τα υπόλοιπα μοντέλα μαζί. Ενδιαφέρουσα φούσκα. Λογικό, αφού μεγάλη μερίδα χρηστών της apple έχει λεφτά για πέταμα όπως το επιβάλλει το μάρκετινγκ της εταιρίας. Από την άλλη πολλοί χρήστες του android το ψάχνουν αρκετά πριν πάρουν συσκευή και δεν έχουν smartwatch, λόγω των περιορσμένων δυνατοτήτων τους σε αυτό το στάδιο. Το apple watch είναι το ίδιο άχρηστο (ίσως και περισσότερο) από τα υπόλοιπα smartwatches, αλλά η άππλ ξέρει καλά ότι δεν παίζει ρόλο το πόσο καλό για τους φανατικούς αγοραστές της. Γιατί αλλιώς να τα σκάει χοντρά στο μάρκετινγκ;
posonap Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 τα smartwatch είναι fail τοποθετημένα για 1 και μόνο λόγο γιατί κάνουν πολλά περισσότερα απ όσα χρειάζεσαι. το ρολοι για ένα άντρα είναι ότι η τσάντα για μια γυναίκα. δηλαδή ποια ακριβώς είναι η χρησιμότητα οποιουδήποτε κοινού ρολογιού που φοράμε καθημερινά (ακριβού ή φθηνού)? για να βλέπουμε την ώρα ? όχι για όλα τα μη ποσοτικά αλλά ποιοτικά χαρακτηρίστηκα που προσφέρει. σκέψου ένα rolex που κοστίζει μια περιουσία έχει κάποια χρησιμότητα? (μόνο συλλεκτική και ένδειξη πλούτου). δεν είναι άχρηστο για μένα απλά προσφέρει πολλά περισσότερα απ όσα πραγματικά έχει τοποθετηθεί σαν καθημερινό αξεσουάρ να κάνει. έτσι το βλέπω και νομίζω έτσι το βλέπει και η apple. μόνο αυτό το ρολόι για μένα αντιπροσωπεύει τα μη ποσοτικά χαρακτηρίστηκα ενός τέτοιου αξεσουάρ .
sakekosan Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Τα ίδια που έλεγα πριν δυο μήνες, τα ίδια θα λέω τώρα. Φόλα.
atheatos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Λογικό, αφού μεγάλη μερίδα χρηστών της apple έχει λεφτά για πέταμα όπως το επιβάλλει το μάρκετινγκ της εταιρίας. Από την άλλη πολλοί χρήστες του android το ψάχνουν αρκετά πριν πάρουν συσκευή και δεν έχουν smartwatch, λόγω των περιορσμένων δυνατοτήτων τους σε αυτό το στάδιο. Το apple watch είναι το ίδιο άχρηστο (ίσως και περισσότερο) από τα υπόλοιπα smartwatches, αλλά η άππλ ξέρει καλά ότι δεν παίζει ρόλο το πόσο καλό για τους φανατικούς αγοραστές της. Γιατί αλλιώς να τα σκάει χοντρά στο μάρκετινγκ; Συμπέρασμα.... οι χρήστες του Android δεν έχουν λεφτά για πεταμα και η Apple τα σκαει χοντρά στο marketing κατι που δεν συμβαίνει σε αλλες εταιρίες..... Οκ γελάσαμε και σήμερα.... 3
dali13gr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Γνωστή καραμέλα, τώρα θα την μάθουμε; Όπου δεν υπάρχει επιχείρημα, υπάρχει marketing. 1
suffocater Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 εγω το αγορασα ειναι ΑΡΙΣΤΟ Νομίζω έπεσες θύμα απάτης αδερφε. Αυτό που σου πούλησαν δεν ειναι δαγκωμένο :/ 3
TRILOBYTER Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 οταν τα smartwatches καταφερουν να αναπληρωσουν τη γυναικα, δηλαδη να μου φτιαχνουν φαι, να μου κανουν μασαζ και να μου κρατανε τα κλειδια και το κινητο, τοτε θα παρω και εγω ενα.
21century Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Το είχα γράψει από την αρχή στο φόρουμ ότι θα πάει άπατο και δεν με πιστεύατε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα