forest66 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα, ψάχνω ένα (free) screen recorder πρόγραμμα. Δοκίμασα το IceCream άλλα δεν με κάλυψε σε ποιότητα μιας και σε λεπτομέρειες στην οθόνη θόλωνε αρκετά. Κάποιος που έχει δοκιμάσει κάτι καλύτερο? (φαντάζομαι όλα έχουν built in sound recording που επίσης χρειάζομαι) ευχαριστώ
jim_p Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Το fraps? Εχω βεβαια να το χρησιμοποιησω παρα πολλα χρονια... http://www.fraps.com/ 1
forest66 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 δείχνει promising! το δοκιμάζω και ενημερώνω ... ... ... ... δυστυχώς δεν είναι free και επίσης είναι full screen recording μόνο (κάτι που δεν θέλω)
vdeseris Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Μια φορά που το χρειάστηκα χρησιμοποίησα το CamStudio
Mesu_dil Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 δες μία και το debut video capture software. μπορείς να το βρεις και σπασμενο
TheELF Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Η θολούρα προέρχεται από κακή ρύθμιση,δες της ρυθμίσεις και ανέβασε το bitrate με το οποίο γράφει,δες και της ρυθμίσεις του codec με το οποίο γράφει,αν έχει. Το OBS ,γράφει συμπιεσμένα αλλά μπορείς να χρησιμοποιήσει το quick sync σε Intel που το κάνει πολύ ελαφρύ. Το hypercam,και αυτό ελεύθερο, μπορεί να γράψει με ότι codec έχεις περασμένο στο σύστημά σου,με κάποια βαριά codec θες πολύ δυνατό επεξεργαστή για να γράψεις σωστά.
forest66 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 ευχαριστώ για τις προτάσεις. δοκίμασα τα debut video + hypercam και τα δυο (με το debut να υπερτερεί σε επιλογές και ευκολία) να μου κάνουν το ιδιο πράγμα όπως και τα προηγούμενα προγράμματα. Προφανώς κατι άλλο ειναι και οχι στο πρόγραμμα το μικρο θόλωμα / και τα μη έντονα γράμματα. δοκίμασα συνδυασμούς στις επιλογές χωρίς καμιά αλλαγή. μπορεί να είναι και από την κάρτα γραφικών μου ή θέμα codecs η κάρτα ειναι AMD Radeon HD 8870M δεν νομίζω να είναι εκει το θεμα ε? τι πρέπει να κοιτάξω από εδώ και πέρα (δεν δοκιμάζω άλλα apps, δεν έχει ουσία)
Xristaras12 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 εφόσον έχεις amd κάρτα μην το ψάχνεις. κατέβασε το raptr που είναι μαζί με τον catalyst και γράφεις απ ευθείας απο εκεί. όσο είχα την 7770 με είχε βολέψει αφάνταστα.
forest66 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 δεν είχα σκεφτεί οτι κάτι τόσο απλό θα μπορούσε να είναι τόσο πολύπλοκο... δοκίμασα και το raptr άλλα εδω είχαμε άλλο πρόβλημα. μη συμβατότητας με τις κάρτες γραφικών. ξέχασα να να αναφέρω πως στο laptop υπάρχουν 2 gpu. η built in intel για τα απλά και η amd όταν δυσκολεύει το πράγμα. το raptr δεν υποστηρίζει crossfire και εδώ μπήκα στη διαδικασία να απενεργοποιησω την intel γενικά μήπως και αυτό είναι το πρόβλημα και στις προηγούμενες δόκιμες. ύστερα από drivers updates, patches και πολλές δόκιμες το raptr δεν λειτουργεί σε καμία περίπτωση (βρήκα παρόμοια προβλήματα στο net με crossifre) καθώς επίσης δεν είναι δυνατό να απενεργοιησεις την Intel παρα να ορίσεις ποια προγράμματα να χρησιμοποιουν high performance gpu μόνιμα. δοκίμασα και ξανά με high performance use το debut video cpature αλλα καμία διαφορά. σημειώνω πως στο "cpu z" συνέχιζε να μου δείχνει την intel σαν καρτα γραφικών. καμία πρόταση? το βρίσκω τόσο υπερβολικό να μου φάει 1 μέρα+ για να κάνω capture "αυτό που βλέπω" ουσιαστικά. δεν μπορεί να είναι τόσο δύσκολο.
bluesattack Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Για δοκιμασε αυτο http://www.topsoftbargains.com/w/apowersoft-screen-capture-pro-discount-coupon-code/ Eγω καποιες φορες που χρειαστηκα δοκιμασα αυτο (που το βρηκα σε προσφορα ) https://www.zdsoft.com/ Ευχαριστημενος θα ελεγα
forest66 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 με το FastStone είχα τα καλύτερα αποτελέσματα τελικά.
Tzimmys Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Καλημέρα σε όλους. Ψάχνω ένα πρόγραμμα που θα γράφει την επιφάνεια εργασίας 24/7. Δοκίμασα κάμποσα, αλλά τελικά νομίζω πως κουράζω το σύστημα με συνεχή καταγραφή 24/7 , πέραν του μεγάλου αρχείου ενός τέτοιου εγχειρήματος... Για να σας βάλω στο κλίμα, η ουσία είναι ότι έχω έναν server, στον οποίο (είναι η τέτοια η φύση της δουλειά, που) έχουν πρόσβαση κάμποσοι άνθρωποι... Θα ήθελα λοιπόν, ένα πρόγραμμα που θα καταγράφει συνέχεια το desktop και τις κινήσεις που γίνονται. Απλά σκέφτηκα ότι θα ήταν ιδανικό αν υπήρχε ένα πρόγραμμα, το οποίο όταν θα ήταν idle θα σταματούσε να γράφει, και θα έγραφε μόνο όταν υπήρχε κίνηση. Γνωρίζει κανείς άτι τέτοιο?
NMadGun19 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Εγώ προτιμώ το fraps πολυ καλό πρόγραμμα πιστεύω θα σε βολέψει (τα αρχεία που γράφει είναι μεγάλης χωρητικότητας .Για μικρά αρχεία δοκιμάσε το OBS.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα