Legolas Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Καλησπερα παιδια, σημερα πηγα στο λογιστη μου να μου βγάλει τη πληρωμη για φπα. εκανε λαθος και μου το εβγαλε σε 2 δοσεις, και μ εδωσε το πρωτο χαρτι να πληρωσω και τον αλλο μηνα λογικα θα πρεπει να παω να πάρω το δευτερο για να πληρωσω.... Αμα βάλω όλο το ποσο στη πρωτη δοση η δευτερη δοση θα ειναι μηδεν ? Ξερει κανεις ?
NikosKallithea Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δεν εχεις λογαριασμό στο http://www.gsis.gr;Ναι μπορεις να το πληρωσεις ολο
fylatos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Ο ίδιος κωδικός πληρωμής και για τις δύο είναι. Πλήρωσε τα μαζί
Legolas Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Ευχαριστω παιδια. Ναι εχω λογαριασμο στο gsis. Εκανα κ εκει μια ερωτηση αλλα ακομα απαντηση δεν...
NikosKallithea Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Ευχαριστω παιδια. Ναι εχω λογαριασμο στο gsis. Εκανα κ εκει μια ερωτηση αλλα ακομα απαντηση δεν... Τι ερώτηση να κανεις εκεί, απο εκεί παίρνεις τους κωδικούς τους βάζεις στο banking μαζί με το συνολικό ποσο και τελος
Legolas Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 τον κωδικο τον εχω καλε, απλα αντι να βαλω το μισο ποσο θα βαλω το ολοκληρο σωστα ???? κατι αλλο. πως μπορω να δω αν πληρώνεται κανονικα το φπα ?? ας πουμε του προηγουμενου τριμηνου... το εχω πληρωσει, πως ξερω οτι πληρωθηκε κανονικα και δεν εχει γινει καμια πατατα ?
NikosKallithea Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Για ολα αυτά που ρωτας απαντηση θα πάρεις στο gsis εκεί λέει τα παντα τι χρωστάς ποσά πληρωσες κλπ κλπ
drhistory Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Σωστή η παρατήρηση του NikosKalithea αλλά μπορεί και ο λογιστής σου να σου απαντήσει τέτοιες ερωτήσεις με πιο σιγουριά.
Legolas Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Ναι βρε παιδια, αν μπορουσατε να μου πειτε και που παταω για να δω θα ηταν πιο ευκολο Ο λογιστης αυτες τις μερες εχει μονιμα 5 ατομα, θα πρεπει να περιμενω καμια ωρα για να τον ρωτησω κατι. γιαυτο ρωτησα εδω
fylatos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Από επάνω, εφαρμογές, όλες οι εφαρμογές, στην πρώτη ομάδα του μενού που θα βγεί στοιχεία οφειλών, οφειλές εκτός ρύθμισης. Πατάς το κυκλάκι που έχει δίπλα ή οφειλή και μετά προβολή και εκτύπωση ταυτότητας οφειλής. Η ταυτότητα οφειλής είναι 3 ομάδες αριθμών και έχει το ΑΦΜ σου μέσα.
Legolas Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Ευχαριστω. Το πληρωσα χθες. Αλλα εχω αλλο θεμα... Χθες το πληρωσα αλλα ακομα μου λεει οτι εχω οφειλες. Δεν πςραστηκε στο gsis. Σημερα πληρωσε ο αδερφος μ το δικο του φπα και του περαστηκε αμεσως...τι γινεται??? Εχω επιβεβαιωσει οτιτην ταυτοτητα οφειλης την περασα σωστα
drhistory Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 υπομονή, θελει λίγες ημέρες και πάντα να κρατάς απόδειξη.
Legolas Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 εχω κρατησει αποδειξη εννοειτε. αλλα μου κανει εντυπωση που εγω πληρωσα χθες και ακομα τιποτα και ο αδερφος μου σημερα και ειναι κομπλε αμεσως... τεσπα βλεπουμε ευχαριστω παρα πολυ
barca10 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Απο ποια τράπεζα το πληρωσες εσύ και απο ποια ο αδερφός σου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα