papajohnnnn Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Καλησπερα σας,Σε ενα μηνα θα βγαλω τα σιδερακια.Τα δοντια εχουν ισιωσει αλλα το θεμα μου ειναι αλλο. Εχω ενα προβλημα που λεγεται βουρξισμος.δηλαδη οταν κοιμαμαι τριζω τα δοντια μου και τα σπαω(φαγωμενα δοντια ασχημο).Φοραω μασελακι στον υπνο μου,ευτυχως πλεον δεν τα τριζω,αλλα τα δοντια εχουν φαγωθει αρκετα,ασχετα οτι ειναι και μικρα. Τι μπορω να κανω μετα τα σιδερακι? Να βαλω ρητινη ή οψεις πορσελανης και αν ναι ποιο ειναι το κοστος. Παρακαλω να μου απαντησουν οσοι ειχανε παρομοιο προβλημα και κανανε ενα απο αυτα τα δυο. Θελω να εχω χαμογελο crest Ευχαριστω!
idomeneas7 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Αυτες οι όψεις που λες ειναι αρκετά ακριβές και πάνε με το δόντι, οπότε έχει σημασία πόσα δόντια θέλεις να "μεγαλώσεις". Βρες έναν οδοντίατρο να δέχεται κάρτες και πάρε προσφορά από εκεί.
tz3s Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 "Μετα τα σιδερακια τι να κανω?" Λεω και εγω γκομενα θα ειναι και ειχα ετοιμη καλη απαντηση... 1
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 "Μετα τα σιδερακια τι να κανω?" Λεω και εγω γκομενα θα ειναι και ειχα ετοιμη καλη απαντηση... xa0x0ax0a0xa0x0ax0a0xa0x0axa στο μυαλό μου είσαι και γω ερχόμουν γιαυτήν την συμβουλή
fylatos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Περιμένεις άποψη σε ένα άσχετο forum όπου ακόμα και οι συνάδελφοι οδοντίατροι μπορεί να μην έχουν τις γνώσεις να αντιμετωπίσουν ένα περιστατικό με μεγάλες αποτριβές και να το έχουν δει μόνο θεωρητικά. Ότι σου πει ο ορθοδοντικός και στη συνέχεια ο προσθετολόγος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα