Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Με πήραν τηλ απο μια εταιρεία security και μου είπαν οτι προέκυψε μια θέση στα αυτοκίνητα-Πατρόλ για νυχτερινή εργασία, ρώτησα ποια θα είναι ακριβώς τα καθήκοντα μου αλλά η απάντηση που μου δόθηκε ηταν ελα να τα πούμε απο κοντά.

Ξέρει κανείς πάνω-κάτω ποια είναι τα καθήκοντα αυτής της θέσης?

Κάποιος που να έχει παρόμοια εργασιακή εμπειρία?

thanks

Δημοσ.

Περιπολία με αυτοκίνητο σε προκαθορισμένα δρομολόγια (μπορεί και εκτός Αθήνας....). So simple.....

Τα δρομολόγια είναι σε φυλάξεις που έχουν ηδη σταθερό φύλακα αλλά είναι τεράστιοι χώροι πχ εργοστάσια? η σε σημεία που δεν υπάρχει καθόλου φύλαξη?

1 άτομο βρίσκεται στο αυτοκίνητο η υποχρεωτικά 2 όπως στις ταινίες? :P (ένας να τρώει το ντονατς και ο άλλος να πίνει μιλκσεικ)

Δημοσ.

Μπορεί να είναι σε εύπορες περιοχές που κάποιοι κάτοικοι πληρώνουν ώστε να περιπολείται η γειτονιά τους. Μπορεί να είναι από εταιρεία σε εταιρεία και αποθήκη σε εργοστάσιο.

Συνήθως είναι μόνο ένας, εκτός και αν είναι για χρηματαποστολές που είναι παραπάνω.

Δημοσ.

Εξαρτάται απ' την περίπτωση.

Εκεί που δούλεψα εγώ για 2 μήνες, τα patrol τον έπιναν. Λιγότερο από εμάς, αλλά και πάλι τον έπιναν.

Δημοσ.

Μπορεί να είναι σε εύπορες περιοχές που κάποιοι κάτοικοι πληρώνουν ώστε να περιπολείται η γειτονιά τους. 

Αυτή η περίπτωση προϋποθέτει και επέμβαση εκτός απ τις περιπολίες?Η απλά αν δεις κάτι ύποπτο το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ειδοποιήσεις?

Εξαρτάται απ' την περίπτωση.

Εκεί που δούλεψα εγώ για 2 μήνες, τα patrol τον έπιναν. Λιγότερο από εμάς, αλλά και πάλι τον έπιναν.

Δηλαδή?Τι ακριβώς τους βάζαν να κάνουν?

Αν θες πες και σε ποια εταιρεία ήσουν,μήπως μιλάμε για την ίδια.

Δημοσ.

Ήμουν στο Σεϊτανίδη, στο Golden Hall.

Τα patrols έκαναν τα μισάωρα διαλείμματα όλων των φυλάκων και στο ενδιάμεσο έκαναν checking με το αμάξι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...