Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.Το τελευταίο διάστημα όντας άνεργος στέλνω αρκετά βιογραφικά, χθες λοιπόν δέχομαι ένα τηλεφώνημα από την Εθνική ασφαλιστική,ομολογώ πως δεν θυμόμουν να έχω στείλει εκεί βιογραφικό αλλά τέλοςπαντων.

Το ραντεβού δόθηκε για τη δευτέρα στην διεύθυνση Λ.βουλιαγμένης 555 στον 2ο όροφο.

Ψάχνοντας λοιπόν έπεσα πάνω σε αυτό το λινκ

http://www.michanikos.gr/topic/26695-%CE%A5%CF%80%CE%BF%CF%80%CF%84%CE%BF-e-mail/page-3

το οποίο είναι λίγο παλιό βέβαια, αλλά δεν ξέρω τι να κάνω, να πάω η όχι?Τι λέτε?

Έχει κανείς εμπειρία από αυτούς?

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να παίρνω τον κόσμο μεσημεριάτικα και να του σπάω τα κάκαλα δλδ? :P

Να φανταστώ ο μισθός όχι σταθερός έτσι, αναλογα με το τι πουλάς?

Μέσω τηλεφώνου η σαν εξωτερικό συνεργάτη σύμβουλο πως τους λένε που τρέχουν όλη τη μερα με δικό τους πελατολόγιο(αν έχουν) μπας και πείσουν κανα κακομοίρη να κάνει ασφάλεια?

Δημοσ.

Μπορεί να μην σε ασφαλίζουν και καθόλου και να πρέπει να πληρώνεις εσύ την ασφάλειά σου...δεν χάνεις τίποτα να πας, απλά μην υπογράψεις τίποτα βιαστικά

• Like 1
Δημοσ.

Το έχω διαβάσει και στο παρελθόν το θέμα στην σελίδα που αναφέρεις, κάποια άτομα τα κάλεσαν από αυτή την εταιρεία και τους έλεγαν για δουλειά...

Δημοσ.

Καλησπέρα.Το τελευταίο διάστημα όντας άνεργος στέλνω αρκετά βιογραφικά, χθες λοιπόν δέχομαι ένα τηλεφώνημα από την Εθνική ασφαλιστική,ομολογώ πως δεν θυμόμουν να έχω στείλει εκεί βιογραφικό αλλά τέλοςπαντων.

Το ραντεβού δόθηκε για τη δευτέρα στην διεύθυνση Λ.βουλιαγμένης 555 στον 2ο όροφο.

http://www.michanikos.gr/topic/26695-%CE%A5%CF%80%CE%BF%CF%80%CF%84%CE%BF-e-mail/page-3

το οποίο είναι λίγο παλιό βέβαια, αλλά δεν ξέρω τι να κάνω, να πάω η όχι?Τι λέτε?

μην πας

το ιδιο κανουν σε ολους,

προσπαθουν να σε παραπλανισουν και απο το τηλ και απο κοντα.

Πηγε φιλε μου και δουλεψε.

Αυτο που θα κανεις ειναι να περνεις τηλ λες κατι @@ του τυπου θα βγαλουμε προγραμμα για εσας ,εχει εκπτωση και μπλα μπλα

Αν καταφερεις και κλεισεις ραντεβου, αν οι πελατες πανε στο ραντεβου και παρουν καποιο προγραμμα πληρωνεσαι με το κομματι

Χ ευρω/πελατη

και ερχεται το καλο σου αφεντικο και σου λεει αν κλεισουμε 10+ συμβολαια το μηνα εχεις +250ευρω μπονους. (δεν παιζει και ποτε να πιασεις τα 15 γιαυτο στο λεει)

η φιλη μου επιασε 9(μετα απο πολλες ωρες δουλειας, μπορεις να δουλευεις οσο παραπανω θες)  και μπουνους δεν πηρε...της ειπε λειπει ενα συμβολαιο και σηκωθηκε και εφυγε.

Γενικα ειναι απατη!

Μιλαω παντα για Εθνικη Ασφαλιστικη και να ξερεις το "Εθνικη Ασφαλιστικη" ειναι λιγο στον αερα ακυρες ασφαλιστικες εταιριες ειναι που εχουν συνεργασια με την Εθνικη Ασφαλιστικη

• Like 1
Δημοσ.

μην πας

το ιδιο κανουν σε ολους,

προσπαθουν να σε παραπλανισουν και απο το τηλ και απο κοντα.

Πηγε φιλε μου και δουλεψε.

Αυτο που θα κανεις ειναι να περνεις τηλ λες κατι @@ του τυπου θα βγαλουμε προγραμμα για εσας ,εχει εκπτωση και μπλα μπλα

Αν καταφερεις και κλεισεις ραντεβου, αν οι πελατες πανε στο ραντεβου και παρουν καποιο προγραμμα πληρωνεσαι με το κομματι

Χ ευρω/πελατη

και ερχεται το καλο σου αφεντικο και σου λεει αν κλεισουμε 10+ συμβολαια το μηνα εχεις +250ευρω μπονους. (δεν παιζει και ποτε να πιασεις τα 15 γιαυτο στο λεει)

η φιλη μου επιασε 9(μετα απο πολλες ωρες δουλειας, μπορεις να δουλευεις οσο παραπανω θες)  και μπουνους δεν πηρε...της ειπε λειπει ενα συμβολαιο και σηκωθηκε και εφυγε.

Γενικα ειναι απατη!

Μιλαω παντα για Εθνικη Ασφαλιστικη και να ξερεις το "Εθνικη Ασφαλιστικη" ειναι λιγο στον αερα ακυρες ασφαλιστικες εταιριες ειναι που εχουν συνεργασια με την Εθνικη Ασφαλιστικη

Καλημέρα.

Στην φίλη σου δίναν κάποιον βασικό μισθό και απο κει και πέρα ότι ραντεβού έκλεινε πληρωνόταν bonus?

η

Αν δεν έκλεινε κανένα ραντεβού όλο το μήνα η εαν έκλεινε κάποια και δεν πήγαιναν στο ραντεβού η δεν κάναν συμβόλαιο βρε αδερφέ δεν πληρωνόταν καθόλου?

Αυτά είναι :shock:

Δημοσ.

Ο μισθός της ήταν τα ραντεβού όσοι από αυτούς αγοραζαν πρόγραμμα . αν δεν αγοραζε κάνεις δεν θα έπρεπε λεφτά και ας είχε στείλει 200 ατομα

Δημοσ.

Ό,τι ανέφεραν οι από πάνω.

Πληρώνεσαι με το κομμάτι,και μόνο.

Επίσης,έχει εκπαίδευση,την οποία την πληρώνεις εσύ.

Είχε πάει φίλη,και ο τύπος είχε το θράσος να της πει "Ξέρεις καμμια άλλη δουλειά να βγάζεις τόσα,φορώντας τα ρούχα σου";

• Like 1
Δημοσ.

Ό,τι ανέφεραν οι από πάνω.

Πληρώνεσαι με το κομμάτι,και μόνο.

Επίσης,έχει εκπαίδευση,την οποία την πληρώνεις εσύ.

Είχε πάει φίλη,και ο τύπος είχε το θράσος να της πει "Ξέρεις καμμια άλλη δουλειά να βγάζεις τόσα,φορώντας τα ρούχα σου";

Δεν φταιει αυτος,ο αντρας-γκομενος-πατερας της φταινε που δεν του σπασανε τη μουρη.

• Like 8
Δημοσ.

με ειχαν παρει και μενα χωρις να εχω στειλει βιογραφικο, το εψαξα και ειδα οτι ειναι απατη και τελικα δεν πηγα.

• 1 χρόνο αργότερα...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...