nomikarios Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Τα πιάσαμε τα λεφτά μας. Ο μεγαλύτερος νόμιμος απατεώνας της Ελλάδας που ενώ είναι ιδιωτική εδώ και δεκατίες πόζαρε σαν ΔΗΜΟΣΙΑ τράπεζα στους πελάτες της. Καλά, αυτό τι σχέση έχει, και κυρίως πώς αφορά το θέμα; Πληροφοριακά, το είχα ακούσει κι εγώ πριν 5 χρόνια που πολλοί λέγανε με δέος πώς κανείς δεν ξέρει σε ποιον ανήκει το μετοχικό κεφάλαιο της Τράπεζας της Ελλάδος, ελέγχεται από τους ξένους, κλπ. Νομίζω κάποιος φιδέμπορας ή ο Καζάκης το είχε "ανακαλύψει" αλλά τελικά ισχύει ότι "το Δημόσιο, χωρίς να χρειάζεται καν να προσεγγίσει το προαναφερόμενο όριο του 35%, ελέγχει πανηγυρικά τη Γενική Συνέλευση της ΤτΕ." και ότι "κανένα πρόσωπο, φυσικό ή νομικό, πλην του Δημοσίου ...δεν έχει δικαίωμα ψήφου για μετοχές που αντιπροσωπεύουν ποσοστό στο μετοχικό κεφάλαιο της ΤτΕ ανώτερο του 2%." https://antichainletter.wordpress.com/2012/05/30/trap_ell/
papoys1 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, Νίκος 1985 είπε Συμπέρασμα: Κλείστε τους ραντεβού και κρεμάστε τους για να μην πάρουν άλλοι τη θέση σας... Το καλίτερο .
bromiaris Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, Νίκος 1985 είπε 2018 και η απάτη συνεχίζεται... Με καλέσαν στο κινητό χτες για μια συνάντηση. Αφού μιλήσαμε 2 λεπτά και μου είπε ένας (κύριος?) απο την εθνική ασφαλιστική πως βρήκε το βιογραφικό κλπ στο skywalker, προτού κλείσω τη συνάντηση τον ρωτάω αν έχει σχέση με πωλήσεις και μου απαντά πως η θέση είναι διοικητικών καθηκόντων . Πάω (σήμερα) μεσημέρι στη 555, βρίσκονταν (2 κυρίες?) στη γραμματεία 1ου ορόφου, που δεν σου έδιναν καθόλου σημασία λες και μπήκε ένα σκουπίδι μέσα στο κτίριο. Όταν φτάνει η ώρα της συνάντησης, προχωρώ στο πάγκο τους και αναφέρω στη μια πως έχω μια συνάντηση. Απαντά η μια στεγνά κάτσε και περίμενε, ενώ δεν γνώριζε καν το επώνυμό μου ούτε ενδιαφέρθηκε...Τελικά αποδείχτηκε πως υπήρχε ένας νεαρός πριν απο μένα που περίμενε με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η συνάντηση 30'. Στο χρόνο αυτό ήρθε και μια κοπέλα που είχε ραντεβού μετά απο μένα. Τελικά με φωνάζει ο recruiter που ήταν και το ίδιο άτομο που μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Μου μιλάει τα πρώτα 3' απο που κατάγομαι και μου αραδειάζει ψέματα πως έχει σχέση με όλα τα μέρη που ανέφερα, όπως επίσης πως έχει διδάξει και στη σχολή μου marketing. Σε όλα αυτά δεν δίστασε να προσθέσει και πως οι ασφαλιστικές είναι ο νούμερο ένα κλάδος στην Ελλάδα και περιαυτολογούσε για κανα 2λεπτο για πράγματα που τα έχω ξεχάσει ήδη διότι δεν έδωσα σημασία. Αφού του εξήγησα πως ήρθα γιατί με καλέσατε για διοικητική θέση συγκεκριμένα, ο ΗR-master-of-the--universe μου απαντά: "Πλέον στην Ελλάδα όλα είναι διοικητικές θέσεις ακόμα και η γραμματεία" ενώ αμέσως ξεκίνησε την εισαγωγή πως πρέπει πρώτα να περάσω το στάδιο των πωλήσεων για να φτάσω εκεί. Του εξηγώ πως δεν με ενδιαφέρουν οι πωλήσεις και σηκώθηκα και έφυγα, ενώ η μια γραμματεία μου πέταξε ένα ειρωνικό "αντίο". Χαράμισα 2 ΄ώρες ενώ αυτός 5 λεπτά. Συμπέρασμα: Κλείστε τους ραντεβού και κρεμάστε τους για να μην πάρουν άλλοι τη θέση σας... Συγγνώμη αλλά εσύ πίστεψες ότι κάποιος σε πήρε τηλέφωνο και θα γινόσουν μέσα σε μια ημέρα διευθυντής, και όταν κατάλαβες ότι «δεν» τσαντίστηκες κιόλας??
Dinos_12345 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 13 λεπτά πριν, bromiaris είπε Συγγνώμη αλλά εσύ πίστεψες ότι κάποιος σε πήρε τηλέφωνο και θα γινόσουν μέσα σε μια ημέρα διευθυντής, και όταν κατάλαβες ότι «δεν» τσαντίστηκες κιόλας?? Επειδή μου έτυχε να στείλω βιογραφικό για Τεχνικός και με πήραν για συνέντευξη και μου είπαν στη συνέντευξη για πωλήσεις, σου λέω πως, όταν η αγγελία λέει κάτι, πρέπει να πηγαίνεις στη συνέντευξη και να μιλάς για μία θέση σε αυτό. Είμαι παράλογος;
aris1986 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Απλήρωτη γραματεας για να μην σου έδωσε σημασία. Επίσης σε σκατοεταιρια δουλεύει και το έχει καταλάβει. Έπρεπε να φύγεις μόλις σε αντιμετώπισε έτσι. Και να έλεγες και κανένα γαλλικό.
webparts Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 5 ώρες πριν, Νίκος 1985 είπε Συμπέρασμα: Κλείστε τους ραντεβού και κρεμάστε τους για να μην πάρουν άλλοι τη θέση σας... Aπο ολα αυτα το συμπερασμα σου ηταν αυτο;
AristidisZ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 10 ώρες πριν, bromiaris είπε Συγγνώμη αλλά εσύ πίστεψες ότι κάποιος σε πήρε τηλέφωνο και θα γινόσουν μέσα σε μια ημέρα διευθυντής, και όταν κατάλαβες ότι «δεν» τσαντίστηκες κιόλας?? O άνθρωπος προφανώς ρώτησε αν πρόκειται για δουλειά πωλητή γιατί δεν ενδιαφερόταν Ο HR (πανάθεμά τους) του απήντησε πως πρόκειται περί διοικητικής θέσης (άρα όχι πωλητής), και όταν πήγε διαπίστωσε ότι του είπαν μ@λ@κί@ στο τηλέφωνο Τι δεν κατάλαβες ακριβώς ; 1
opcorsa Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 14 ώρες πριν, Νίκος 1985 είπε 2018 και η απάτη συνεχίζεται... Με καλέσαν στο κινητό χτες για μια συνάντηση. Αφού μιλήσαμε 2 λεπτά και μου είπε ένας (κύριος?) απο την εθνική ασφαλιστική πως βρήκε το βιογραφικό κλπ στο skywalker, προτού κλείσω τη συνάντηση τον ρωτάω αν έχει σχέση με πωλήσεις και μου απαντά πως η θέση είναι διοικητικών καθηκόντων . Πάω (σήμερα) μεσημέρι στη 555, βρίσκονταν (2 κυρίες?) στη γραμματεία 1ου ορόφου, που δεν σου έδιναν καθόλου σημασία λες και μπήκε ένα σκουπίδι μέσα στο κτίριο. Όταν φτάνει η ώρα της συνάντησης, προχωρώ στο πάγκο τους και αναφέρω στη μια πως έχω μια συνάντηση. Απαντά η μια στεγνά κάτσε και περίμενε, ενώ δεν γνώριζε καν το επώνυμό μου ούτε ενδιαφέρθηκε...Τελικά αποδείχτηκε πως υπήρχε ένας νεαρός πριν απο μένα που περίμενε με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η συνάντηση 30'. Στο χρόνο αυτό ήρθε και μια κοπέλα που είχε ραντεβού μετά απο μένα. Τελικά με φωνάζει ο recruiter που ήταν και το ίδιο άτομο που μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Μου μιλάει τα πρώτα 3' απο που κατάγομαι και μου αραδειάζει ψέματα πως έχει σχέση με όλα τα μέρη που ανέφερα, όπως επίσης πως έχει διδάξει και στη σχολή μου marketing. Σε όλα αυτά δεν δίστασε να προσθέσει και πως οι ασφαλιστικές είναι ο νούμερο ένα κλάδος στην Ελλάδα και περιαυτολογούσε για κανα 2λεπτο για πράγματα που τα έχω ξεχάσει ήδη διότι δεν έδωσα σημασία. Αφού του εξήγησα πως ήρθα γιατί με καλέσατε για διοικητική θέση συγκεκριμένα, ο ΗR-master-of-the--universe μου απαντά: "Πλέον στην Ελλάδα όλα είναι διοικητικές θέσεις ακόμα και η γραμματεία" ενώ αμέσως ξεκίνησε την εισαγωγή πως πρέπει πρώτα να περάσω το στάδιο των πωλήσεων για να φτάσω εκεί. Του εξηγώ πως δεν με ενδιαφέρουν οι πωλήσεις και σηκώθηκα και έφυγα, ενώ η μια γραμματεία μου πέταξε ένα ειρωνικό "αντίο". Χαράμισα 2 ΄ώρες ενώ αυτός 5 λεπτά. Συμπέρασμα: Κλείστε τους ραντεβού και κρεμάστε τους για να μην πάρουν άλλοι τη θέση σας... το συμπερασμα ολα τα λεφτα!
B.U.A. Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! Με πήραν και εμένα τηλέφωνο χτες κοντά στις 5 το απόγευμα (παραξενεύτικα, γιατί ούτε έχω στείλει σε αυτούς βιογραφικό, η ώρα κλίσης ήταν πολύ αργά, για να σε ειδοποιήσει κάποιος για συνέντευξη και από ότι ξέρω η Εθνική Ασφαλιστική είναι θυγατρική της Εθνικής Τράπεζας και από ότι γνωρίζω για να προληφθεί κάποιος εκεί γίνεται διαγωνισμός τεσπα), οπότε τα έψαξα λίγο και το ψάξιμο με έφερε εδώ.....Επίσης στην ίδια διεύθυνση υπάρχουν άλλες δύο εταιρίες...ασφαλιστικών συμβούλων, που σημειωτέων για να γίνεις ασφαλιστικός σύμβουλος πρέπει να έχεις κάποια πιστοποίηση αν δεν κάνω λάθος από την Τράπεζα της Ελλάδος. Εννοείτε πως δεν πήγα...αν ήθελα κάτι τέτοιο σε όλες τις επίσημες ιστοσελίδες των ασφαλιστικών εταιρειών ζητάνε αντίστοιχα. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2018 από B.U.A.
AntiCambeR Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Εχω τέτοιο μέσον που έστειλα βιογραφικό μέσω Internet και σε 5 λεπτά με πήραν στο κινητό για να πάω την επόμενη ημέρα απο'κει. Πήγα,τα άκουσε η "ρεσεψιόν" γιατί έπρεπε και γιατί είχα κοιμηθεί αργά χωρίς καφέ το πρωί και έφυγα.Ζήτησα τον υπεύθυνο να του τα χώσω αλλά δεν βγήκε. Μου είπε οτι δεν δίνουν άδεια και δώρα.Λογικά ούτε προσαυξήσεις αργίας.Λεπτομέρειες... Δίπλα μου 2 άτομα είχαν ήδη δεχθεί να πάνε για 12 ωρο 25χμ απόσταση.
Empress2610 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Στις 9/7/2015 στις 10:17 ΜΜ, sanaeriko είπε Καλησπέρα.Το τελευταίο διάστημα όντας άνεργος στέλνω αρκετά βιογραφικά, χθες λοιπόν δέχομαι ένα τηλεφώνημα από την Εθνική ασφαλιστική,ομολογώ πως δεν θυμόμουν να έχω στείλει εκεί βιογραφικό αλλά τέλοςπαντων. Το ραντεβού δόθηκε για τη δευτέρα στην διεύθυνση Λ.βουλιαγμένης 555 στον 2ο όροφο. Ψάχνοντας λοιπόν έπεσα πάνω σε αυτό το λινκ http://www.michanikos.gr/topic/26695-%CE%A5%CF%80%CE%BF%CF%80%CF%84%CE%BF-e-mail/page-3 το οποίο είναι λίγο παλιό βέβαια, αλλά δεν ξέρω τι να κάνω, να πάω η όχι?Τι λέτε? Έχει κανείς εμπειρία από αυτούς? Καλησπερα, τελικα ειχες παει σε αυτη την συνεντευξη; καλεσαν κ εμενα τις προαλλες και δοθηκε ραντεβου για αυριο Δευτερα. Ψαχνοντας περι τινος προκειται επεσα σε αυτα τα σχολια κ αναρωτιεμαι αν αξιζει τελικα να παω.
gmts Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Απορώ με την λογική μερικών, πραγματικά. Εκτός αν δεν έχετε ξανα δουλέψει οπότε δεν καταλαβαίνετε άμεσα ότι σας δουλεύουν και κανονίζετε να πάτε σε τέτοιου είδους συναντήσεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις