drumpao Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Ευχαριστω το moderator που διεγραψε τα σχολια που ελεγαν για το πατερα μου. Για να μην υπαρχουν και αλλες τετοιες απαντησεις, ειναι μια σκεψη που εκανα λογω της ανεργιας. Δεν ειμαι μικρο παιδι και ουτε θα τα πληρωσουν οι γονεις μου καθως προερχομαι απο φτωχη οικογενεια και οχι δημοσιων υπαλληλων που θελω να τους φαω το εφαπαξ. Εκτός από ψυγεία κοίτα για μεταχειρισμένα και τα υπόλοιπα (πάγκους, τραπέζια, καρέκλες, μηχανές κλπ) τα πάντα. Θα γλιτώσεις πολλά λεφτά και σε παίρνει και για παζάρια αν το 'χεις. Μετά ξεκίνα ρώτα εταιρείες καφέ να δεις πόσο σου πουλάνε τον καφέ και τι σου δίνουν από μηχανές κλπ. Μετά κάνε το ίδιο με κάβες (τιμές και τι σου δίνουν από ψυγεία) Ευχαριστω φιλε 1
panos2171 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Να ξέρεις παντως πως πρέπει να χεις αρκετά επιπλέον στην άκρη γιατί στην αρχή θα μπεις μέσα και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην αποσβέσεις και ποτέ. Λεφτά που έχεις ανάγκη δηλαδή δεν πρέπει να τα ρίξεις σε τέτοια επιχείρηση. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Άμα πάντως καταλήξεις και το κανεις συμβουλή είναι να βρείς τουλάχιστον για την αρχή ένα έμπειρο άτομο επάνω στην δουλειά, και επειδή κατάλαβα το budget σου είναι μικρό συνδυαστώ να είναι κοπέλα που θα δουλεύει και service. Best of luck!
mylo Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Μια καφετεριουλα στο κεντρο της πολης. Οπως οι συνηθισμενες. Δε μπορω να καταλαβω τι υφος εννοεις. Δε μιλαω για τυροπιταδικο. Καφετερια. φίλε μου στο κέντρο ποιάς πόλης? άλλο το Διδυμότειχο και άλλο η Θεσσαλονίκη. επίσης όταν λέω ύφος εννοώ το εξίς: απευθύνεστε σε φοιτήτες? σε μπαρμπαδια που παίζουν χαρτιά?, σε ποδοσφαιρόφιλους? σε απλό κόσμο που απλά θέλει ένα καφέ?
drumpao Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Πατρα φιλε. Φοιτητες κ απλο κοσμο. Οχι καφενειο.
Apoll Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Πατρα φιλε. Φοιτητες κ απλο κοσμο. Οχι καφενειο. Οι συνταξιούχοι έχουν τα λεφτά και όχι οι φοιτητές. Καφενείο, με καλό καφέ. Ούζα, τσίπουρα, τάβλι, καμμιά τηλεόραση με πολιτική συζήτηση και χαμηλή λαϊκή μουσική. Σοβαρά, ρίξτε τα λεφτά σας σε κανένα Ελληνικό venture capital μπας και πιάσουν τόπο τουλάχιστον. Κοίτα, σε πολλούς στην Ελλάδα αυτό θα φανεί περίεργο, και σε εμάς του εξωτερικού πολύ φυσικό. Πάντως για Ελλάδα αν έχει κάποιος τα λεφτά σήμερα, θα πρέπει να φτιάξει κτηνοτροφική μονάδα ή ιχθυοκαλλιέργεια* και όχι καφετέρια. *Και βρίζω τον εαυτό μου, που δεν πήγα στο ΤΕΙ Ιχθυοκαλλιέργειας που πέρασα.(Από ΤΕΛ). Αλλά βλέπεις το 1994 ήθελα καριέρα στον προγραμματισμό ο μλκς. Χάθηκε να είχα μια χρονομηχανή να μου ρίξω μια γερή σφαλιάρα τότε..... Το "μυαλό" μου ήρθε στα 38+ 1
panos2171 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Πλέον είναι κάπως αβέβαιο να στήσεις φοιτητοκαφετέρεια. Οι φοιτητές χαρτζηλικόνονται και οι γονείς έχουν μειώσει τις παροχές οπότε κοιτάζουν να τη βγάζουν σε σπίτια/πάρκα. Πάνε οι εποχές που σε καθημερινή βάση δίναμε 2.50€ για καφέ και μας μέναν και στην άκρη. Σε συνδυασμό ότι υπάρχει κορεσμός δε θα χεις τις ανάλογες αποδοχές. Καλύτερα ένα μια καφετέρια που θα μπορεί να πάει και ο 35-45αρης παρά φοιτητές.
mclein Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 υπολόγισε και αυτούς που θα έρθουν να πάρουν λεφτά χωρίς να δουλεύουν ή να τους ανήκει κάτι. 1
drumpao Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 υπολόγισε και αυτούς που θα έρθουν να πάρουν λεφτά χωρίς να δουλεύουν ή να τους ανήκει κάτι. Τι εννοείς? Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος...
mclein Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Τι εννοείς? Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος... αν δεν καταλαβαίνεις, μείνε μακριά απ'τις καφετέριες, μπαράκια, κλαμπάκια κλπ 5
haris_216 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Τι εννοείς? Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος... Εννοεί ότι ο κόσμος δεν είναι "όμορφος, αγγελικά πλασμένος" που είπε και ο ποιητής. Ανοίγοντας το μαγαζί να ξέρεις ότι αυτομάτως θα "χρωστάς" σε ανθρώπους που δεν είναι...προμηθευτές σου Και που δεν δέχονται καθυστερήσεις στην πληρωμή λόγω "τραπεζικής αργίας" και ούτε πληρώνονται με web banking. 2
Στεφανος123 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Εννοεί ότι ο κόσμος δεν είναι "όμορφος, αγγελικά πλασμένος" που είπε και ο ποιητής. Ανοίγοντας το μαγαζί να ξέρεις ότι αυτομάτως θα "χρωστάς" σε ανθρώπους που δεν είναι...προμηθευτές σου Και που δεν δέχονται καθυστερήσεις στην πληρωμή λόγω "τραπεζικής αργίας" και ούτε πληρώνονται με web banking. Ισχυει αυτο που λετε,αλλα να ξερετε οτι υπαρχουν και μαγαζια χωρις αυτους τους αορατους "εργαζομενους". 1
mclein Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Ισχυει αυτο που λετε,αλλα να ξερετε οτι υπαρχουν και μαγαζια χωρις αυτους τους αορατους "εργαζομενους". αν φτιάχνεις + δουλευεις μαγαζι που βγαζει 400€ κέρδος...προφανώς είναι αδιάφορο το μαγαζι. υποψιν οτι μιλαμε για Πατρα = μετρημενα κουκια !
panos2171 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Kαλά δε νομίζω να ασχοληθούν με μια συνηθισμένη καφετέρια. Αυτοί δουλεύουν με νυχτερινά παραλιακά μπαρς, clubs που τζιράρουν σε καθημερινή βάση 3000-4000€. Να μιλούσαμε για καφετέρια της Γλυφάδας ίσως θα μπορούσε αλλά για συνοικιακή της Πάτρας κομματάκι δύσκολο.
drumpao Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Kαλά δε νομίζω να ασχοληθούν με μια συνηθισμένη καφετέρια. Αυτοί δουλεύουν με νυχτερινά παραλιακά μπαρς, clubs που τζιράρουν σε καθημερινή βάση 3000-4000€. Να μιλούσαμε για καφετέρια της Γλυφάδας ίσως θα μπορούσε αλλά για συνοικιακή της Πάτρας κομματάκι δύσκολο. Kάτι τετοιο πιστευω και γω. Γιατι αμα το παμε ετσι τοτε το ιδιο πρεπει να συμβαινει και σε καποια γυραδικα και fast food που εχουν αρκετη κινηση. Τωρα αν συμβαινει κατι τετοιο και με ενα κεντρικο καφε με μηνιαιο τζιρο 5000 με 10000 το πολυ χωρις νοικια και λειτουργικα εξοδα που στη τσεπη μενουν λιγα, τι να πω....Να σκεφτω για κανα τυροπιταδικο αν ειναι....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα