Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάω για τρέξιμο 4-5 φορές την εβδομάδα για καμια ώρα περίπου και έχω προσέξει από την τριβή με τη μπλούζα ματώνουν οι θηλές μου και με τσούζουν απίστευτα. Μια φορά που φόραγα λευκή μπλούζα είχε ματώσει τόσο που η μπλούζα είχε μια κηλίδα από αίμα σαν 2ευρω.. έχει κανείς καμιά ιδεά τι μπορώ να κάνω; Έχω βάλει βαζελίνη επάνω και πραγματικά δεν έχω κανένα πρόβλημα, δεν τραυματίζονται αλλά το βρίσκω λίγο μεσοβέζικη λύση + του ότι μου λεκιάζει τις μπλούζες και δε βγαίνει μετά. Τι να κάνω; Αν βοηθάει στη "διάγνωση" οι θηλές μου είναι στραμμένες προς τα μέσα και βγαίνουν μόνο άμα ζεσταθώ κτλ.

Δημοσ.

Βασικά αν δεν πρόκειται για τρολλιά, το πρόβλημα είναι υπαρκτό και ταλαιπωρεί αρκετούς αθλητές:

Ξεκίνα να παίρνεις ιδέες από εδώ:

http://www.runnersworld.com/for-beginners-only/how-can-i-prevent-bloody-nipples

http://www.runnersworld.co.uk/forum/health--injury/bleeding-nipples/1653.html

http://runblogger.com/2014/05/how-to-avoid-chafing-while-running-nipples-thighs-and-other-spots.html

Δημοσ.

πραγματικά κλασσικο προβλημα, με μια αναζήτηση στο google θα επαιρνες απαντηση. Ο akpe παρεθεσε μερικα λινκ, ψαξε κι αλλα, εχει και σε ελληνικά φορα πληροφορίες.

Εγω θα σου πω δοκίμασε άλλο υλικο μπλούζας

• Like 1
Δημοσ.

δεν ξέρω κατά πόσο είναι τρολλιά το θέμα, αλλά σε μένα συμβαίνει σε μια συγκεκριμένη μπλούζα. Δεν ματώνουν, αλλά σφίγγουν και τσούζουν.

Το πρόβλημα υπάρχει και το επιβεβαιώνω και εγώ.

Δημοσ.

και εμένα με ενοχλούν οι ρόγες μου όταν τρίβονται με την μπλούζα , ενώ αν τις τρίψω μόνος μου καθε άλλο 
τι φταίει ? η μπλούζα ? αποφεύγω πάντως να φοράω μακό 

• Like 1
Δημοσ.

και εμένα με ενοχλούν οι ρόγες μου όταν τρίβονται με την μπλούζα , ενώ αν τις τρίψω μόνος μου καθε άλλο 

Tριβεις τις ρογες σου; 

• Like 1
Δημοσ.

<p>

<br />

<br />

Εαν σε ενοχλουν γενικα οι ρογες σου δεν ειναι καλο γιατι ειναι δειγμα παραπανω οιστρογονων στον οργανισμο =γυναικομαστια.<br />

Αν τις τριψεις μονος σου τι ;<br />

Τσουξιμο; Φαγουρα;</p>

Δημοσ.

<p><br />
Εαν σε ενοχλουν γενικα οι ρογες σου δεν ειναι καλο γιατι ειναι δειγμα παραπανω οιστρογονων στον οργανισμο =γυναικομαστια.<br />
Τσουξιμο; Φαγουρα;</p>

αν με ενοχλούσαν γενικά θα έπαιρνα κανένα estro blocker 

Tριβεις τις ρογες σου; 

μόνο για να αλλάξω σταθμό 

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

<p><br />

Τσουξιμο; Φαγουρα;</p>

λιγο κουκουρουκου η απαντηση σου :P

απλα τριβονται οι ρωγες με τη μπλουζα και ερεθιζονται (κανουν πληγη)! και γω το παθαινα αυτο ειδικα οταν ετρεχα

Δημοσ.

λιγο κουκουρουκου η απαντηση σου :P

απλα τριβονται οι ρωγες με τη μπλουζα και ερεθιζονται (κανουν πληγη)! και γω το παθαινα αυτο ειδικα οταν ετρεχα

Γιατι κουκουρουκου?

Δεν το παθαινουν ολοι . Επισης οντως πολλοι εχουν θεμα οταν τρεχουν με αυτο, αλλα ο nicoc ανεφερε οτι "και εμένα με ενοχλούν οι ρόγες μου όταν τρίβονται με την μπλούζα" 

Δεν εγραψε συγκεκριμενα μονο στο τρεξιμο για αυτο εγραψα οτι εγραψα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...