g_alkis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 και τρώνε τις σοκολάτες που της είχε πάει Έκλαψα 2
mclein Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 τωρα διαβασα το θεμα απ'την αρχη.... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΚΡΑΝΕΣ, ΣΕΜΝΕΣ - ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ & ΝΡΟΠΑΛΕΣ ;;;;;;;;;;;;;; έσκισα ήδη το διαβατήριο....πατριντα, καλο υγκεια.... ΕΛΛΗΝΑΣ - Μ#$*@ΔΟΥΛΟΣ. υγ - ευχαριστουμε φιλε που μας ντροπιαζεις εκει στην ξενιτια
vsl Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μιας και φέρνεις στον Δάντη, μου ήρθε αυτό: Ταιριάζει γάντι, αφιέρωσε της το αν δε σε πάρει τηλέφωνο. 1
l337 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Συνηθως δε πολυσκεφτομαι πως να μιλαω η να συμπεριφερομαι μπροστα σε κοπελα και τις περισσοτερες φορες μου χει βγει σε καλο και αν οχι εχω μαθει να μη με νοιαζει, αλλα στο προκειμενη περιπτωση η κοπελα μ'αρεσει πραγματικα και με χει πιασει λιγο αυτο το "αγχος ". Λοιπον: Μενω εξωτερικο και η κοπελα ειναι απο Ουκρανια. Δουλευει σε ενα μαγαζι οπου πηγαινω και ψωνιζω συχνα-την πετυχαινω κανα 2 φορες τη βδομαδα εδω και μηνες. Μου αρεσε οταν τη πρωτοειδα και τις επιασα κουβεντα στο ταμειο. Μετα την εβλεπα μια στο ταμειο μια να κανει διαφορες αλλες δουλειες στο μαγαζι, και οταν την εβλεπα καναμε small talk. Ξερει οτι ειμαι ελληνας και με χει ρωτησει αν υπαρχει καλο ελληνικο φαγητο εδω γυρο κτλ. Μια μερα της ειπα να βγουμε και μου ειπε οτι δε με ξερει και τοσο καλα και δε ξερω καν το ονομα σου κτλ, της λεω ετσι γνωριζεις τον αλλον με το να βγειτε αλλα καταλαβα δε γουσταρε και το αφησα ετσι. Απο τοτε παλι τυπικα γεια τι κανεις κτλ οποτε τη βλεπω. Ξεχασα να πω οτι απο 'κει αγοραζω κατι ευρωπαικες σοκολατες που μ'αρεσουν και πανω στη κουβεντα εχουμε πει οτι τα ευρωπαικα φαγητα ειναι καλυτερα κτλ κτλ. Μια φορα της εδωσα λιγο απο τη σοκολατα που πηγαινα να αγορασω, και πιο προσφατα ετυχε να τρωει εκεινη μια οταν πηγα ταμειο και μου προσφερε. Πριν κατι μερες σκεφτηκα να τις παω κατι σοκολατες απο τη πατριδα της, της ειπα οτι και καλα εψαχνα ελληνικη αλλα βρηκα Ουκρανικη τυχαια και σκεφτηκα να της αγορασω (το οποιο ειναι ψεμματα, πηγα σε 5 μαγαζια μεχρι να βρω.. ). Φανηκε να χαρηκε ειπε ευχαριστω κτλ και τις ειπα οτι οταν βρω ελληνικη θα της φερω να δοκιμασει. Μου λεει θα σου βρω εγω και θα σου παρω οταν ξαναρθεις. Επισης αυτη τη μερα της ειπα οτι μετακομιζω στη ταδε περιοχη (αληθεια) και ειχα σκοπο να της ζητησω τον αριθμο της να κρατησουμε επικοινωνια σα δικαιολογια γιατι θα 'ναι λιγο μακρυα να ερχομαι να ψωνιζω απο κει και ισως να μη τη ξαναδω. Πριν προλαβω, μου ειπε οτι και αυτη μενει στη ταδε περιοχη και ετσι με μπλοκαρε και δε της ειπα τιποτα, γιατι θα αισθανομουν μαλακας να της ελεγα οτι ειναι μακρυα για μενα να ερχομαι ενο αυτη πηγαινει εκει καθε μερα για δουλεια..μιλησαμε λιγο και μου ειπε στο περιπου που μενει, δηλαδη σε ποιο δρομο, και θα μπορουσα να της πω να βρεθουμε μιας και θα μενουμε κοντα αλλα δε το πα.. Απο το τροπο που μου μιλαει και θελει να μου μιλαει, πολλες φορες παω να φυγω και συνεχιζει τη κουβεντα και ας ειναι λιγο ντροπαλη, το οτι μου εδωσε απο τη σοκολατα της, το οτι μου εμπιστευτηκε να μου πει που στο περιπου που μενει και το κυριοτερο οτι ειχε τη καλοσυνη να πει οτι θα μου βρει ελληνικη σοκολατα καταλαβαινω οτι γουσταρει. Επειδη εφαγα χυλοπιτα τη πρωτη φορα που της ειπα να βγουμε, δισταζω να κανω δευτερη κινηση. Σκεφτομουν θα μου λεγε κατι απο μονη της αλλα ειναι ντροπαλη, και επειδη εχω παρει 10 κιλα να πηγαινω για σοκολατες πρεπει να κανω παλι κινηση αλλα δε ξερω ακριβως πως. Η κοπελα δεν εχει κλεισει ουτε 2 χρονια εδω, και απ' οτι καταλαβαινω ηρθε μονη της παει σχολειο και δουλευει και ειναι συντηρητικη. Χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω, από όσα διαβάζω, η κοπέλα δεν σε βλέπει ερωτικά. Φιλικά ίσως αλλά και αυτό μετά από αρκετό "ξεκλείδωμα". Όμως εσύ δεν θέλεις αυτό και άρα θέλετε διαφορετικά πράγματα. Φιλικά και καλοπροαίρετα θα σου πω να μην κάνεις το τραγικό λάθος και το πας πρώτα φιλικά και μετά ερωτικά διότι απλά δεν γίνεται και θα απογοητευτείς. Ξεκόλλα (με την καλή έννοια) τώρα όσο είναι νωρίς και κράτα το ως ανάμνηση. Έξω υπάρχουν πολλές που περιμένουν να σε γνωρίσουν χωρίς να καταβάλεις καμία προσπάθεια (η λέξη "καμία" είναι λέξη-κλειδί). Καλή επιτυχία και μην άγχεσαι. 2
Hellaslover Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 τωρα διαβασα το θεμα απ'την αρχη.... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΚΡΑΝΕΣ, ΣΕΜΝΕΣ - ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ & ΝΡΟΠΑΛΕΣ ;;;;;;;;;;;;;; έσκισα ήδη το διαβατήριο....πατριντα, καλο υγκεια.... ΕΛΛΗΝΑΣ - Μ#$*@ΔΟΥΛΟΣ. υγ - ευχαριστουμε φιλε που μας ντροπιαζεις εκει στην ξενιτια εσυ πρεπει να χεις απωθημενα Χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω, από όσα διαβάζω, η κοπέλα δεν σε βλέπει ερωτικά. Φιλικά ίσως αλλά και αυτό μετά από αρκετό "ξεκλείδωμα". Όμως εσύ δεν θέλεις αυτό και άρα θέλετε διαφορετικά πράγματα. Φιλικά και καλοπροαίρετα θα σου πω να μην κάνεις το τραγικό λάθος και το πας πρώτα φιλικά και μετά ερωτικά διότι απλά δεν γίνεται και θα απογοητευτείς. Ξεκόλλα (με την καλή έννοια) τώρα όσο είναι νωρίς και κράτα το ως ανάμνηση. Έξω υπάρχουν πολλές που περιμένουν να σε γνωρίσουν χωρίς να καταβάλεις καμία προσπάθεια (η λέξη "καμία" είναι λέξη-κλειδί). Καλή επιτυχία και μην άγχεσαι. thanks για τα καλα και σκληρα λογια, το εκτιμω. Δε προκειτε να το παω φιλικια γιατι δε πιστευω σε φιλιες αντρων γυναικων και οπως ειπες δεν ειναι αυτο που θελω.
nicoc89 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 πήγαινε το φιλικά και κάποια στιγμή κάλεσε τη στο σπίτι σου να δείτε ταινία βάλ κανα πουτάκι ,πρίζοσε τη οτι οι γυναίκες δεν αντέχουν το ποτό , μέθυσε τη , βαλ καταλάθος καμια τσόντα και καλά μπέρδεψες τα dvd και παπ παπ παπ παπαπαπαπ 4
WorldOfGlass Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Με το πουλί στο χέρι έμεινες? Άνοιξε θέμα αν θες Κάνα ζάχαρο θα πάθει η κοπέλα με τόσες σοκολάτες. αν δεν ξανανοίξουν το official offtopic, I will 2
mclein Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 εσυ πρεπει να χεις απωθημενα δεν ξερω σε ποιο μερος εισαι, αν εισαι ρωσια - ουκρανια - λευκορωσια κλπ.... για ρωτησε τους ΕΙΔΙΚΑ για ουκρανες + λιθουανες κ μπορει να σου εξηγησουν !
Hellaslover Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 δεν ξερω σε ποιο μερος εισαι, αν εισαι ρωσια - ουκρανια - λευκορωσια κλπ.... για ρωτησε τους ΕΙΔΙΚΑ για ουκρανες + λιθουανες κ μπορει να σου εξηγησουν ! ποια χωρα προτεινεις για γυναικα να γελασω εγω φιλε βλεπω χαρακτηρα οχι διαβατηριο. Αν πεσω εξω επεσα. και το "οι γυναικες ειναι πουτ*νες" μεταφραζετε σε καθε γλωσσα
mclein Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 ποια χωρα προτεινεις για γυναικα να γελασω εγω φιλε βλεπω χαρακτηρα οχι διαβατηριο. Αν πεσω εξω επεσα. και το "οι γυναικες ειναι πουτ*νες" μεταφραζετε σε καθε γλωσσα δεν προτείνω τίποτα. μπορει να σου πω χιλιανες κ να μου πεις ελα ρε φιλε με τις ψωμολυσαρες... ειδικα ομως για τους ουκρανους, ρωτα κ μαθε ! ειναι απ'τους χειροτερους λαους σε θεματα συμπεριφορας, ψεματων κ.α !
johnkal Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Ουκρανές σεμνές, ντροπαλές και καλά παιδιά υπάρχουν! Να ντρέπονται να εκδηλωθούν σε άντρα δεν υπάρχουν. γιατί είναι πολύ άνετες, πλέον και με τις Ελληνίδες βλέπεις πως την πέφτουν και έχει σπάσει αυτό το ταμπού. Εμένα μου κάνει εντύπωση που είσαι 28 ετών και τρως τέτοιες καψούρες. Υπάρχουν άπειρες όμορφες από τέτοιες χώρες που τις πηδάς όποτε θες με 10-20-50ευρώ (όλε!). Θέλω να καταλήξω στο ότι τρως εύκολα "τυράκι" από την εξωτερική εμφάνιση και φτάνεις σε σημείο να "παρακαλάς" κάποια που δεν ξέρεις ΚΑΝ αν αξίζει σαν άνθρωπος. Αν δεν έτρωγες τυράκι, πρώτα θα την μάθαινες καλύτερα επειδή σε ενθουσίασε η εμφάνιση και μετά θα της ζητούσες να βγείτε. Έτσι θα εξελισσόταν όλα μόνα τους και ίσως ήταν καλύτερα τα πράγματα, τώρα μπορεί να ξενέρωσε από την αρχή που ήσουν απότομος. ΥΓ Με τόσα λεφτά που χεις δώσει για σοκολάτες θα χες πηδήξει ήδη καμιά καλύτερη.. Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2015 από johnkal 2
Hellaslover Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 δεν προτείνω τίποτα. μπορει να σου πω χιλιανες κ να μου πεις ελα ρε φιλε με τις ψωμολυσαρες... ειδικα ομως για τους ουκρανους, ρωτα κ μαθε ! ειναι απ'τους χειροτερους λαους σε θεματα συμπεριφορας, ψεματων κ.α ! αυτο που λες δε το γνωριζω, και μπορει να χεις δικιο δε ξερω. Εγω προσωπικα ξερω ουκρανους και ρωσσους και ειναι ντομπροι ανθρωποι και οικογενειαρχειδες. Αν εχεις ακουσει κατι εσυ η αν σου χει τυχει κατι δε μπορεις να λες μετα ολοι ετσι,ειναι ανωριμο. Και επειδη η κοπελα ειναι απο κει κατευθειαν πρεπει να ριξω ακυρο χωρις να χει δειξει συμπτωματα οτι ειναι οπως τα λες; Και οι ελληνες για τη συμπεριφορα και τα ψεμματα ειναι γνωστοι... Το μεγαλυτερο ποσοστο καθε χωρας ειναι σκαρτος. Ουκρανές σεμνές, ντροπαλές και καλά παιδιά υπάρχουν! Να ντρέπονται να εκδηλωθούν σε άντρα δεν υπάρχουν. Είναι πολύ άνετες για να εκδηλωθούν, πλέον και με τις Ελληνίδες βλέπεις πως την πέφτουν και έχει σπάσει αυτό το ταμπού. Εμένα μου κάνει εντύπωση που είσαι 28 ετών και τρως τέτοιες καψούρες. Υπάρχουν άπειρες όμορφες από τέτοιες χώρες που τις πηδάς όποτε θες με 10-20-50ευρώ (όλε!). Θέλω να καταλήξω στο ότι τρως εύκολα "τυράκι" από την εξωτερική εμφάνιση και φτάνεις σε σημείο να "παρακαλάς" κάποια που δεν ξέρεις ΚΑΝ αν αξίζει σαν άνθρωπος. Αν δεν έτρωγες τυράκι, πρώτα θα την μάθαινες καλύτερα επειδή σε ενθουσίασε η εμφάνιση και μετά θα της ζητούσες να βγείτε. Έτσι θα εξελισσόταν όλα μόνα τους και ίσως ήταν καλύτερα τα πράγματα, τώρα μπορεί να ξενέρωσε από την αρχή που ήσουν απότομος. Εξωτερική εμφάνιση = "νεροχύτης" για τα φλόκια Πλούσιος και καλός ψυχικός κόσμος = εκτιμάς και παρακαλάς Οτιδήποτε άλλο είναι παρανοικό οπότε μη τα μπερδεύουμε κανεις λαθος. Ισα ισα που δε με γοητευει ποια η εξωτερικη εμφανιση στης γυναικες και ηταν ο χαρακτηρας της οσο τον ξερω που με εκανε να τη θελω. Αν διαβασες τι εγραψα πιο πριν ειπα οτι ειναι απλη και οχι γκομενα, και πιο πολυ μ'αρεσει ο τροπος που συμπεριφερεται. Να τη γνωριζα καλυτερα δε γινοταν οταν τη μονη φορα που τη βλεπω ειμαι στο ταμειο με κοσμο απο πισω..ουτε βιαστηκα, ισα ισα που αργησα. Το αν αξιζει σαν ανθρωπος θα περασουν και χρονια για να το μαθω. Ειμαι 28 και εχω γνωρισει πολλες, δε τρωω καψουρα ουτε τυρακι ευκολα μονο για κατι που κρινω οτι αξιζει. και δε θα το λεγα καν καψουρα, πιο πολυ ενδιαφερον
Valerie_ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 τύπε Δάντη ,χαρακτήρα από 5 λεπτά στην ουρά για το ταμείο δεν γνωρίζεις. μην παραμυθιάζεσαι. πες ότι σε έχει καψουρέψει με το κρύο-ζέστη δεν ειν κακό
Hellaslover Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 τύπε Δάντη ,χαρακτήρα από 5 λεπτά στην ουρά για το ταμείο δεν γνωρίζεις. μην παραμυθιάζεσαι. πες ότι σε έχει καψουρέψει με το κρύο-ζέστη δεν ειν κακό το ξερω για αυτο ειπα οσο καλα τον ξερω τον χαρακτηρα της. Αλλα τουλαχιστον εγω την ειχα δει πολλες φορες πριν τις πω να βγουμε, και ακομα πιο πολλες πριν τις δωσω το τηλ μου, αρα ο χαρακτηρας συμπεριφορα-οσο καλα τα ξερω-μου αρεσαν. Το επομενο βημα ηταν να δωσω το τηλ και να δω αν γουσταρει και αυτο εκανα. Ειναι αλλοι που τσακ μπαμ στη καφετερια τη πεφτουν με τη πρωτη. Ο αλλος λεει οτι εφαγα τυρι με την εξωτερικη ομορφια και βιαστηκα.. και πραγματικα δε το θεωρω καψουρα. Δεν πινω και μεθω ουτε οδηγαω και τη σκεφτομαι, καμια σχεση. Οτι θα με πειραξει αν δε στειλει ειναι αληθεια, αλλα ως εκει. 1
dimitra_m3 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 έχω άλλη απορία και δεν κρατιέμαι να μη ρωτήσω... δλδ όσο καιρό κρατάει αυτή η "βαλίτσα" , δεν έχεις κάνει κάτι (sex) με άλλη κοπέλα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα