Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πωπω, τι μου θυμησες... είχαμε πάει μια φορά στο χωριό να καθαρίσουμε ένα ακατοικητο σπιτάκι και απο την πολλη λερα μας τελειωσαν τα καθαριστικα. Τοτε πηραμε κατι ξεχασμενα ποτα που ειχε και καθαριζαμε με ρακη, ούζο και βότκα.

Ιεροσυλία γμτ.

• Like 2
  • Απαντ. 412
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παλικάρι από τα λίγα στο στρατό είχε ένα μπουκαλάκι νερό δίπλα του κάθε βράδυ και κατά διαστήματα έριχνε χλέπες για να μην σηκώνεται όλη την ώρα. Το πρωί το μπουκαλάκι ήταν σχεδόν μέχρι τη μέση, το άδειαζε, το ξέπλυνε με λίγο νερό και ξανά προς τη χλέπα τραβά.

Το ίδιο παλικάρι σε κάθε έξοδό του έπαιρνε απαραίτητα 3 γύρους. 2 έτρωγε το βράδυ που γύριζε και έναν άφηνε για το πρωί. Το πιο περίεργο ήταν ότι από το συγκεκριμένο γυράδικο δεν έτρωγες ούτε για πλάκα. 

Το ίδιο παλικάρι μάζευε κατά διαστήματα διάφορα έντομα σε μπουκάλια και παρατηρούσε τις κινήσεις τους. Μας προσκαλούσε να δούμε πότε μάλωναν τα έντομα μεταξύ τους και ποιο κέρδισε. Μεγάλη αδυναμία του στη σκοπιά να παρατηρεί τους δρόμους που ανοίγουν τα μυρμήγκια. 

Το ίδιο παλικάρι ήταν το μοναδικό σε όλη την επιλαρχία που έτρωγε τις αλχημείες του 18χρονου ανειδίκευτου μάγειρα. Φακές, γαλέο, κάτι που έμοιαζε με ομελέτα. Όλα τα κατέβαζε. 

Το ίδιο παλικάρι όταν έπαιρνε άδεια ή διανυκτέρευση γέμιζε το port baggage του αυτοκινήτου της μάνας του με νερά και κόλες γιατί ήταν φθηνά στο ΚΨΜ. 

Το παλικάρι ήταν τυχερό που οι υπόλοιποι 19 στο θάλαμο τον προστατεύαμε όσο μπορούσαμε και δεν τον κοροϊδεύαμε. Ο στρατός τα έχει αυτά. Κάθε καρυδιάς καρύδι. 

Bonus: θρησκόληπτος λοχίας έπαιρνε σβάρνα τους κάδους απορριμάτων και μάζευε αποφάγια. Οικογένεια δεν είχε, σκυλιά δεν είχε, αδέσποτα δεν τάιζε. Κανείς δεν ξέρει τι τα έκανε. Κάποιος τον είδε μια μέρα να τρώει αποφάγια αλλά από τη στιγμή που δεν το είδα δεν το πιστεύω 100%. Όχι ότι θα ήταν έκπληξη για αυτόν αλλά ενδόμυχα θέλω να πιστεύω πως δεν το έκανε. 

είχαμε και εμείς παλικάρι που έκανε αυτό με το μπουκάλι.. Ο δικός μας βέβαια το είχε κάνει με φίδι και του είχε ανοίξει και τρύπες για να παίρνει αέρα και όταν είχε  υπηρεσία κάμερες σκότωνε καμιά μιγά για να το θρέψει ..

bonus 1 :  Σε καταμέτρηση οπλών βρίσκω ότι ένα όπλο λείπει μετά από πορεία  βολή .. Βρίσκω τον κάτοχο τον ρωτάω τι και πως και μου λέει '' όλα κάλα μην στεναχώρεσαι ξέρω που το έχω '' .. Όπως αποδειχτικέ το έβαζε μέσα στον σάκο με τα ρούχα του γιατί είχε χάσει το κλειδί  και δεν ήθελε να δώσει 3 εύρο στον καψιμιτζή για καινούριο λουκέτο ..

Bonus 2 :  Έχω πάει σε σπίτι φίλης να μαγειρέψουμε και να αράξουμε . Βάζουμε κροκέτες μπουκίτσες κλιπ στον φούρνο και της λέω βάλε λαδόκολλα καλύτερα να μην κολλήσουν  ..  ΜΕρικα λεπτά μετά συνειδητοποιώ πως έχει πάρει την λαδόκολλα και έχει σκεπάσει από πάνω τις κροκέτες στο ταψί.....

• Like 2
Δημοσ.

Καμμένοι φοιτητές φίλοι μου στην Αγγλία , είχανε βρωμίσει τόσο πολύ , και θέλησαν να σφουγγαρίσουν.

Δεν είχανε όμως χλωρίνες , και βάλανε μέσα στην λεκάνη.........

Λεμονοχυμό , Ξύδι , Listerine........

Το πάτωμα έγινε λαμπίκο.....!

Κι ομως, ισως κατι παραπανω ξεραν... τουλαχιστον για το listerine :-D

https://en.wikipedia.org/wiki/Listerine

Listerine, for instance, was invented in the nineteenth century as powerful surgical antiseptic. It was later sold, in distilled form, as both a floor cleaner and a cure for gonorrhea.

To θεμα οπως βλεπω εχει μεταλλαχτει απο αστειες αντιληψεις ατομων χωρις πειρα σε καθημερινα WTFs

Εχω δει ατομα σε γυμναστηριο να κανουν ασκησεις με τζιν και πουκαμισο

Δημοσ.

Από κοπέλα χωρίς καμία σεξουαλική διαπαιδαγώγηση (αλλά με πολλούς τόνους τουπέ, κόμπλεξ και βλακείας) είχα βιώσει τα εξής:

- το AIDS μπορεί να...δημιουργηθεί ακόμα και όταν 2 απολύτως υγιείς άνθρωποι κάνουν σεξ

- η γυναίκα μπορεί να μείνει έγκυος μόνο αν την ώρα που εκσπερματίζει ο άνδρας, εκείνη έχει οργασμό

- αντισυλληπτική μέθοδος: κολπικές πλύσεις με κοακόλα αμέσως μετά την επαφή

- οποιουδήποτε είδους ελιά/μπιμπίκι/ιδρωτοποιός αδένας/ατέλεια στα γεννητικά όργανα= ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ, ΜΑΚΡΙΑ!!

- το ψέκασμα των γεννητικών οργάνων με αποσμητικό ή κολώνια πριν/μετά την επαφή, είναι ισοδύναμο του "κάνω ένα ντουζάκι να φρεσκαριστώ"

• Like 4
Δημοσ.

<p>

Από κοπέλα χωρίς καμία σεξουαλική διαπαιδαγώγηση (αλλά με πολλούς τόνους τουπέ, κόμπλεξ και βλακείας) είχα βιώσει τα εξής:<br />

<br />

- το AIDS μπορεί να...δημιουργηθεί ακόμα και όταν 2 απολύτως υγιείς άνθρωποι κάνουν σεξ<br />

- η γυναίκα μπορεί να μείνει έγκυος μόνο αν την ώρα που εκσπερματίζει ο άνδρας, εκείνη έχει οργασμό<br />

- αντισυλληπτική μέθοδος: κολπικές πλύσεις με κοακόλα αμέσως μετά την επαφή<br />

- οποιουδήποτε είδους ελιά/μπιμπίκι/ιδρωτοποιός αδένας/ατέλεια στα γεννητικά όργανα= ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ, ΜΑΚΡΙΑ!!<br />

- το ψέκασμα των γεννητικών οργάνων με αποσμητικό ή κολώνια πριν/μετά την επαφή, είναι ισοδύναμο του "κάνω ένα ντουζάκι να φρεσκαριστώ"<br />

</p><p> </p><p>

Κωσταντοπουλου;;</p>

• Like 4
  • Super Moderators
Δημοσ.

Από κοπέλα χωρίς καμία σεξουαλική διαπαιδαγώγηση (αλλά με πολλούς τόνους τουπέ, κόμπλεξ και βλακείας) είχα βιώσει τα εξής:

- η γυναίκα μπορεί να μείνει έγκυος μόνο αν την ώρα που εκσπερματίζει ο άνδρας, εκείνη έχει οργασμό

η ξαδέρφη του Omni?

• Like 5
Δημοσ.

Ναι, τη συγκεκριμένη ατάκα την έχω ακούσει και από γνωστή μου με 3 παιδιά. Το συγκεκριμένο omnislash virus έχει κολλήσει πολλούς φαίνεται.

Δημοσ.

<p>

Χαχα...όχι ρε συ, μη γίνεσαι κακός. Μου αρέσει σαν γυναίκα  η Κωνσταντοπούλου.<br />

<br />

Σκλαβος και ετσι;;;<br />

Χαχαχα</p>

Δημοσ.

- το ψέκασμα των γεννητικών οργάνων με αποσμητικό ή κολώνια πριν/μετά την επαφή, είναι ισοδύναμο του "κάνω ένα ντουζάκι να φρεσκαριστώ"

πολυ θα ηθελα να δω τη φατσα αυτου που εκανε προσπαθεια για γλειψιμο !! :D :D :D :D

• Like 2
Δημοσ.

όταν έιχα φτιάξει το πρώτο μου PC νόμιζα ότι τη μητρική τη βιδώνεις στο κουτί έτσι,δεν ήξερα ότι έπρεπε να βάλεις τα χρυσά stands πρώτα

Το αποτέλεσμα ήταν να τη βρχυκυκλώσω.....

ήμουν 10 χρόνων τότε

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...