Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 412
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ωραίο θέμα ομολογώ, θυμάμαι πριν κάποια χρόνια η μάνα μου είχε βάλει την φριτεζα στο μάτι της κουζίνας για να τηγανισει πατάτες απο απροσεξία άναψε το μάτι λαμπάδιασε η φριτεζα πουτάνα ολα απο λιωμένο πλαστικό.

2 μέρες μαστουρα απο την μυρωδιά :-P

• Like 2
Δημοσ.

Είναι Χριστούγεννα και φίλη (όχι εντελώς σντουπ) παίρνει να μας φτιάξει γαλοπούλα με γέμιση (από αυτές που έχουν ήδη έτοιμη τη γέμιση).

Ουσιαστικά αυτό που πρέπει να κάνει κάποιος είναι να βγάλει την πλαστική σακούλα με τη γέμιση από την κοιλιά της γαλοπούλας, να την ανοίξει, να προσθέσει αλατο/πιπερο/λάδια, να γεμίσει το ζώο και να το ψήσει. 

Ούτε καν...η γαλοπούλα μπήκε όπως ήταν στον φούρνο και πήραμε χαμπάρι μόνο όταν άρχισε να μυρίζει το σπίτι σα αυτοπυρπολήθηκε όλη η παρέα της Barbie.

• Like 6
Δημοσ.

Όταν ξεκινήσαμε να συζούμε με τη σύζυγό μου, δεν είχε ιδέα από μαγειρική. Μια μέρα μου λέει ότι θα μου κάνει μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα. Η σάλτσα ήταν από αυτές τις έτοιμες που θέλουν μόνο ζέσταμα (είπαμε, δεν είχε ιδέα από μαγειρική). Ανάβει λοιπόν το μάτι της κουζίνας στο τέρμα και βάζει πάνω το κατσαρολάκι άδειο για να ζεσταθεί (!!!). Αφού λοιπόν το κατσαρολάκι ζεματάει, πετάει τη σάλτσα μέσα. Το αποτέλεσμα ήταν να καεί με τη μία η σάλτσα που ακούμπησε στον καφτό πάτο της κατσαρόλας. Δεν με πείραξε ούτε το ότι πετάξαμε τη σάλτσα, ούτε ότι στο τέλος φάγαμε πίτσες. Εκείνο που με πείραξε ήταν οι ατελείωτες ώρες που έτριβα τον πάτο της κατσαρόλας για να ξεκολλήσει η καμένη σάλτσα. Στην πορεία είχαμε κανά δυο ακόμα αποτυχημένες προσπάθειες, αλλά πλέον η σύζυγος μου στη μαγειρική δεν παίζεται.

• Like 6
Δημοσ.

^

Αυτό το ποστ που έδωσε κουράγιο και ελπίδα! Σ'ευχαριστώ!

Εμένα πάλι όχι, γιατί ο καλός μου δεν έχει τρίψει ποτέ κανέναν πάτο κατσαρόλας και τηγανιού μετά τις μαγειρικές του απόπειρες. Κάτι κάνω λάθος...

• Like 2
Δημοσ.

Η μανα της πρωην μου ειχε ενα getz και ειχε ξεχασει να αλλαξει λαδια για καπου 30.000 χλμ

ευτυχως το τρακαρε και της βγηκε πιο φτηνα η ζημια.

• Like 2
Δημοσ.

Έπλενα λαχανικά και φρούτα με σαπουνονερο πριν τα κόψω/ξεφλουδισω ( ακόμα και τις πατάτες και τα μαρούλια )

Έτσι πλένω κάθε φρούτο/λαχανικό από τότε που με θυμάμαι, το ίδιο και η μάνα μου.

Κατά καιρούς μου έχουν πει ότι δεν πρέπει/κάνει αλλά ξέρεις τώρα whogivesafuck :D

Εν τέλη είναι τόσο κακό?Αν βάζεις λίγο και τα ξεπλένεις καλά δεν είναι καλύτερο από το να ρίχνεις σκέτο νερό?

Δε ξέρω, με βάλατε σε σκέψεις...  :unsure:

Δημοσ.

Πριν πολλά χρόνια,μου 'χε πέσει το κινητό μέσα στην λεκάνη(ναι,έστελνα μνμ εν ώρα ανάγκης :-D ) και μετά το έπλυνα.ΤΟ ΕΠΛΥΝΑ!!! :lol:  :lol:  :lol:

Δημοσ.

Με ευκαιρία το άλλο θέμα με τα βουτυρόπαιδα που δεν ξέρουν να βρασουν ενα αβγο, 

Προς τι αυτη η επιθετικοτητα ?

Ευκολο πραγμα ειναι να βρασεις αυγο ?  :-D

Εξαλλου στην κουζινα αλλο ειναι το ισχυρο φυλο , γιατι να διαταραξουμε ισορροπιες τοσων αιωνων ? Το μαγειρεμα ειναι δυσκολο,δεν ειναι παιξε γελασε  :-D

Δημοσ.

^ Κι εγώ το είχα κάνει αυτό. Σιγά μην το έβαζα να στεγνώσει μέσα στο ρύζι που θα έτρωγα μετά με τις ακαθαρσίες από τη λεκάνη.

Και μετά,τι έγινε;

Δημοσ.

Καμμένοι φοιτητές φίλοι μου στην Αγγλία , είχανε βρωμίσει τόσο πολύ , και θέλησαν να σφουγγαρίσουν.

Δεν είχανε όμως χλωρίνες , και βάλανε μέσα στην λεκάνη.........

Λεμονοχυμό , Ξύδι , Listerine........

Το πάτωμα έγινε λαμπίκο.....!

Κοιτα να δεις εδω εισαι εσυ ο καμμενος που σου φανηκε περιεργο , ξυδι+σοδα 2/1 με ζεστο νερο ειναι απο τα καλυτερα καθαριστικα , λεμονι επισης ειδικα για πιατα μαζι με την σαπουναδα.

Το δουλεμα σε φιλο που τηγανισε μοσχαρισια μπριζολα και εγινε σαν καοτσουκ μαζι με τις πατατες που γινανε χωμα , το μετανιωνω , ειναι πολυ νορμαλ λαθος, συγκριτικα  με αυτα που διαβασα εδω  .

Δημοσ.

Και μετά,τι έγινε;

Το έπλυνα πατ κιούτ με σαπούνι, το σκούπισα και μετά το έβαλα μέσα στο ρύζι μια βδομάδα. Δεν ξαναδούλεψε, αλλά δεν πήγε και χαμένο το ρύζι.

• Like 1
Δημοσ.
Το δουλεμα σε φιλο που τηγανισε μοσχαρισια μπριζολα και εγινε σαν καοτσουκ μαζι με τις πατατες που γινανε χωμα

Που τον ξέρεις τον άντρα μου?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...