techm Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Αν δεν ξέρετε να τηγανίζετε μπριζόλες,πατάτες και να βράζετε αυγά,πίσω στο πατρικό και στη μανούλα γρήγορα!
Iris_89 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Στις πολύ πολύ αρχές που μάθαινα να μαγειρεύω, ήθελα να φτιάξω αυτά http://www.crisco.com/recipes/baked-eggs-and-bacon-in-toast-cups-924 Τα έβαλα σε θήκες σιλικόνης (όχι αυτές που αντέχουν στους 300, τις... απλές). Περίπου 5' μετά, μύριζε λίγο καμμένο, ανοίγω τον φούρνο και βλέπω τη σιλικόνη να έχει γίνει ένα με το bacon. Πέρα απ' αυτό, μία φορά μου είχε αρπάξει φαγητό, τίποτε άλλο, ούτε σε μαγειρική ούτε σε καθαριότητες
mclein Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 στο μαγαζί, εδώ και 10 χρόνια υπάρχουν πελάτες 1-2 φορες το μηνα που περνανε κ ρωτουν με πραγματικη αφελεια "κλειδια κοβετε ;"
PavlaraS18 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 στο μαγαζί, εδώ και 10 χρόνια υπάρχουν πελάτες 1-2 φορες το μηνα που περνανε κ ρωτουν με πραγματικη αφελεια "κλειδια κοβετε ;" If you know what i mean
Highlander Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Η μανα της πρωην μου ειχε ενα getz και ειχε ξεχασει να αλλαξει λαδια για καπου 30.000 χλμ ευτυχως το τρακαρε και της βγηκε πιο φτηνα η ζημια. Μου θύμησες περίπτωση με θηλυκό που αγόρασε Ι.Χ. και στα 90000 πήγε στην αντιπροσωπεία με οδική. Δεν ήξερε πως πρέπει να αλλάζεις λάδια κλπ, αλλά όπως λες, της βγήκε φθηνότερα η αλλαγή μοτέρ από το να έκανε service μέχρι εκείνη τη στιγμή. 2
idomeneas7 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Πάντως για αυτό με τα λάδια το πιστεύω πως δεν χρειάζεται τόσο συχνά όσο λένε οι κατασκευαστές. To "change car oil myth" βγάζει πολλά αποτελέσματα από αξιοπρεπείς πηγές και το έχω ακούσει και εγχώρια εδώ και χρόνια ότι είναι μούφα οι οδηγίες στα manual.
Miracle Worker Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Μ' αυτά που λέτε θυμήθηκα πως σκεφτόμουν το Ιντερνετ όταν ήμουν μικρός. Νόμιζα ότι ήταν ένας απέραντος παιχνιδότοπος τύπου Virtual Reality που έκανες ότι γούσταρες. Έγραφα σε ένα σημειωματάριο ιστότοπους από παιχνίδια και cartoons και φανταζόμουν τρελά πράγματα. 2
idomeneas7 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Κι εγώ μικρή νόμιζα ότι πας στα ιντερνετ καφέ, παίρνεις έναν καφέ και κάθεσαι όσο θέλεις. Την πρώτη φορά που πήγα έκατσα όλη μερα! Πάω να φύγω και μου λένε ένα αστρονομικό ποσό, τους είπα θα πάω σπίτι να φέρω και δεν ξαναπάτησα. Μετά έκλεισαν. 'Ετσι, για να μάθουν να χρεώνουν μόνο τον καφέ. 13
Expertr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 <p> Πάντως για αυτό με τα λάδια το πιστεύω πως δεν χρειάζεται τόσο συχνά όσο λένε οι κατασκευαστές. To "change car oil myth" βγάζει πολλά αποτελέσματα από αξιοπρεπείς πηγές και το έχω ακούσει και εγχώρια εδώ και χρόνια ότι είναι μούφα οι οδηγίες στα manual.<br /> <br />Το αναποδο μπορει</p>
Big Boss Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Άλλο ένα όταν ξεκίνησα γυμναστήριο στα 14 νόμιζα ότι έπρεπε να τα κάνεις όλα κάθε μέρα για να "χτίσεις" σώμα. ήταν ένας τρελός τούμπανο-50αρης τίγκα στο αναβολικό που τα έκανε έτσι και μου έλεγε κάνε το πρόγραμμα μου και δα δεις. Τα ξεκίναγε το Απρίλιο-Μαιο και μέσα σε 3 μήνες γινότανε τέρας μετά όταν ερχόταν ξανα από Οκτώβριο ήταν καλαμάκι... Καποια στιγμή έπαθε ένα σοβαρό τραυματισμό στο ώμο κατα τη διάρκεια του πάγκου(έκανε και επέμβαση) και από τότε δε μπορεί να σηκώσει ούτε ένα κιλό.
idomeneas7 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 <p><br /> Το αναποδο μπορει</p> Site: New York Times Site: Cars.com Site: Time Site: Scientific American Σε κάποια αμάξια κρατάνε 24.000+ χλμ τα λάδια.
l337 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Site: New York Times Site: Cars.com Site: Time Site: Scientific American Σε κάποια αμάξια κρατάνε 24.000+ χλμ τα λάδια. Ούτε καν... (φαντάζομαι δεν έχεις βρεθεί ποτέ μπροστά -εκείνη την ώρα- σε αλλαγή λαδιών, έτσι δεν είναι; ) Θα μπορούσες να ενισχύσεις το επιχείρημα σου περισσότερο βέβαια με κάποια σοβαρότερη πηγη.
kontrakultura Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Διάφορες ανα τους αιώνες προσωπικές οπτασίες μου, που διαλύθηκαν όταν απέκτησα πείρα: - Το γυναικείο αιδοίο έχει 2 οπές: την ουρήθρα και τη μουνήθρα. Κατά το σεξ, ο άνδρας πρέπει να βάλει το μόριό του στην ΟΥΡΗΘΡΑ και επ' ουδενί όχι στην μουνήθρα γιατί από εκεί βγαίνουν τα παιδιά και τελοσπάντων θα προξενήσει κάποια φρικτή ζημιά στη γυναίκα. - Το χταπόδι μπαίνει όπως είναι στην κατσαρόλα, τα ψάρια πετιούνται στο τηγάνι, το κοτόπουλο μπαίνει όπως είναι στον φούρνο, και βγαίνει ροδοκόκκινο και ξεροψημένο. Ούτε καθαρίζονται, ούτε ξεκοιλιάζονται, ούτε πλένονται, ούτε κόβονται κομμάτια. - Το βουρτσάκι για το ξεσκάτιασμα της χέστρας (πιγκάλ, γαλλιστί) χρησιμοποιείται επίσης για τον καθαρισμό μπανιέρας, ντουζιέρας, νιπτήρα.. - Τα μπιφτέκια απλά πετιούνται σε ένα ταψί γεμισμένο κατά το ήμισυ με λάδι το οποίο έχει πρώτα κάψει καλά καλά στο φούρνο. Μέηνστρημ απ' ο,τι βλέπω. - Οι ηλεκτρονικές συσκευές (και γενικά οτιδήποτε όταν κολλήσει) ξεμπλοκάρουν με μπουκέτα και παναγίες. Θα θυμηθώ κι άλλα... 1
idomeneas7 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Ούτε καν... (φαντάζομαι δεν έχεις βρεθεί ποτέ μπροστά -εκείνη την ώρα- σε αλλαγή λαδιών, έτσι δεν είναι; ) Θα μπορούσες να ενισχύσεις το επιχείρημα σου περισσότερο βέβαια με κάποια σοβαρότερη πηγη. Το ότι είναι κατάμαυρα δεν λέει κάτι, εγώ π.χ. έχω diesel και μέσα σε μια διαδρομή μαυρίζουν. Σοβαρά τώρα δεν σου αρέσουν οι πηγές? Σαν τι θα ήθελες δηλαδή, καμιά έρευνα από Ivy League πανεπιστήμιο?
l337 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Το ότι είναι κατάμαυρα δεν λέει κάτι, εγώ π.χ. έχω diesel και μέσα σε μια διαδρομή μαυρίζουν. Σοβαρά τώρα δεν σου αρέσουν οι πηγές? Σαν τι θα ήθελες δηλαδή, καμιά έρευνα από Ivy League πανεπιστήμιο? Το λιγότερο, αν θέλουμε να μιλάμε σοβαρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα