Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να πω επίσης πως δεν γυρίζουν όλη την ταινία με τη σειρά.

Μπορεί χαλαρά να γυριστεί το τέλος και μετά η αρχή.

Όχι εγώ πίστευα οτι γυρίζουν όλη την ταινία με τη σειρά, και μια κι έξω...μαζεύονται εκεί 1,2,3 ώρες, όσο διαρκεί η ταινία και τη γυρνάνε απ'την αρχή μέχρι το τέλος...

Επίσης πίστευα οτι τα λόγια που λένε οι ηθοποιοί, τα σκέφτονται εκείνη την ώρα μόνοι τους.

Ακόμη (οκ, πολύ μικρός, δημοτικό και βγάλε) πίστευα οτι όποιος πεθαίνει σε μια ταινία πεθαίνει και στην πραγματικότητα και επίσης τα ζευγάρια στις ταινίες είναι παντρεμένοι και στην πραγματικότητα.

• Like 1
  • Απαντ. 412
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όχι εγώ πίστευα οτι γυρίζουν όλη την ταινία με τη σειρά, και μια κι έξω...μαζεύονται εκεί 1,2,3 ώρες, όσο διαρκεί η ταινία και τη γυρνάνε απ'την αρχή μέχρι το τέλος...

Επίσης πίστευα οτι τα λόγια που λένε οι ηθοποιοί, τα σκέφτονται εκείνη την ώρα μόνοι τους.

Ακόμη (οκ, πολύ μικρός, δημοτικό και βγάλε) πίστευα οτι όποιος πεθαίνει σε μια ταινία πεθαίνει και στην πραγματικότητα και επίσης τα ζευγάρια στις ταινίες είναι παντρεμένοι και στην πραγματικότητα.

Μα ετσι ειναι...καποια στιγμη ολοι θα πεθανουμε. :-)

Και γω το νομιζα αυτο, και σκεφτομουν οτι για αυτο το λογο πληρωνονται πολλα λεφτα...Μεχρι που εμαθα τι ειναι το green screen πιστευα πολλες βλακειες για το πως γυριζονται οι ταινιες κτλ

Εγω νομιζα οτι υπηρχε μονο αρσενικος σκυλος και θυλικη γατα..και ζευγαρωνανε

• Like 2
Δημοσ.

Αν καταθέσεις λεφτά στην τράπεζα, και πας μετά να τα τραβήξεις από ΑΤΜ σε άλλη πόλη, θα πάρεις τα χαρτονομίσματα που κατέθεσες .

Δημοσ.

Εγώ πάλι όταν ήμουν μικρός (δεν θυμάμαι καν ηλικία) και έβλεπα στην tv να δείχνει κάποιον ηθοποιό σε 2 διαφορετικά κανάλια την ίδια ώρα σε διαφορετικές σειρές/ταινίες έλεγα μα καλά πως γίνεται να είναι και στα 2 ταυτόχρονα! :P

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ πάλι όταν ήμουν μικρός (δεν θυμάμαι καν ηλικία) και έβλεπα στην tv να δείχνει κάποιον ηθοποιό σε 2 διαφορετικά κανάλια την ίδια ώρα σε διαφορετικές σειρές/ταινίες έλεγα μα καλά πως γίνεται να είναι και στα 2 ταυτόχρονα! :P

Χαχα και εγώ το ίδιο.

Δημοσ.

Χαχα και εγώ το ίδιο.

Δεν έχετε παίξει PES με περιγραφή Σωτηρακό και να έχετε πάρει και οι δύο ίδια ομάδα και να λέει "Ωωωω μα τι γίνεται εδώ Ισπανία εναντίον Ισπανίας?"

• Like 4
Δημοσ.

Εχω αμετρητες ιστοριες για ακυρες αντιληψεις πανω στην μαγειρικη , σε οικονομικα , σε θεματα της καθημερινοτητας. Καλως ή κακως εχω κανα 3 χρονια να συναντησω το ατομο που ηταν η κυρια πηγη ιστοριων μου οποτε τις περισσοτερες προσπαθω να τις ξεχασω. Σε θεματα μαγειρικης και φαγητου με ξενους απο που να αρχισω .. δυστυχως δεν υπαρχει κουλτουρα φαγητου σε πολλες χωρες

Το πιο ακυρο που μου ρχεται στο μυαλο ειναι οταν ειχα πεισει μια κοπελιτσα οτι οταν οι αγροτες απεργουν , κλεινουν και τον αερα πανω απτα χωραφια τους και δεν μπορουν να περνανε τα αεροπλανα. Το τι ξενερα ειχε φαει (ηταν εποχη απεργιων)δεν λεγεται.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

με τι σαπουνι τα λαχανικα? fairy? πρασινο?

με σαπουνι δεν πλενονται τα τροφιμα μην διαβαζω τετοιες... αντε.. οτι να'ναι διαβαζω.. τα γραφεται και σε φορουμ να τα πιστεψει κανεις.. δεν εχετε καθολου μυαλο?

θα βγαλετε τιποτα αφθες.. ξερετε τι σκατα μπορει να εχουν μεσα?? ουτε καν

οι επιφανειες σε ποτηρια πιατα δεν απορροφουν οποτε εκει ο.κ

φλουδες οπως της πατατας του μηλου δεν απορροφουν επισης οποτε εκει ας πουμε νταξ...

αλλα λαχανικα? σε λιγο θα βαλετε και το κρεας πλυντηριο.. ή τα μακαρονια για να σουρωσουν μια και καλη...

επισης... τα υλικα σε μια πολυκατοικια ειναι τα ιδια... δεν βαζουν αλλους σωληνες στην κουζινα αλλους στο μπανιο.. ελεος δηλαδη...

Αν θες το πιστεύεις. Αν δε θες άντε στη βιβλιοθήκη ιατρικής του ΑΠΘ στο τμήμα υγιεινής.

Δημοσ.
  • Κοπέλα πίστευε ότι υπάρχει εταιρεία με την επωνυμία ΒΕΤΑ λόγω των διάφορων εκδόσεων προγραμμάτων που χρησιμοποιούσε.
  • Γνωστός μου - Αθήνα μεριά - νόμιζε για χρόνια ότι οι Σέρρες είναι νησί.
  • Συμφοιτήτρια κάποτε απορούσε γιατί το χόρτο είναι τόσο ακριβό ενώ μπορεί να το βρει κανείς πανεύκολα έξω που υπάρχει άφθονο.
  • Μπόνους της ίδιας κοπέλας από πάνω, όταν μιλούσε το αγόρι της για να βρει κάποιο μέσο για τον στρατό, του απάντησε: "Εντάξει, αν δεν βρεις τίποτα, πήγαινε με λεωφορείο".
  • Μικρός εγώ, πριν μάθω να κάνω ποδήλατο, νόμιζα ότι οι ταχύτητες στο ποδήλατο λειτουργούν όπως οι ταχύτητες στα αμάξια και με φόβιζε πάρα πολύ.

Και το καλύτερο για το τέλος:

Δεν έχω πάει ποτέ σε γυναικολόγο γιατί δεν χρειάστηκε. - Κοπέλα 22 ετών.

• Like 6
Δημοσ.

Δεν έχω πάει ποτέ σε γυναικολόγο γιατί δεν χρειάστηκε. - Κοπέλα 22 ετών.

αυτό θα έπρεπε να είναι αστείο αλλά το 60% του γυναικειου πληθυσμού ανα καφετέρεια δεν απέχει πολύ !

Δημοσ.

Το ψαρονεφρι ειναι νεφρο απο ψαρι,μικρος.

Same same. Επίσης μου πήρε αρκετά χρόνια για να μάθω οτι το Καρπενήσι δεν είναι νησί (μόνο ψευτιά ρε φίλε)

Κατα τα άλλα δεν είναι τόσο αστεία/κοινή αντίληψη όσο αστείο αποτέλεσμα. Αν βάλεις παραπάνω αφρόλουτρο απο ότι πρέπει σε υδρομασάζ με όζον, ΟΛΑ τα υδραυλικά του σπιτιού ξεχειλίζουν invincible σαπουνάδα σε μορφή στόκου. Να κλαίς και να γελάς μαζί.

• Like 2
Δημοσ.

Εκφωνητης στο ραδιο να λεει οτι σε καποιο φεστιβαλ την ταδε μερα παιζουν οι TBA.

Μετα την επομενοι παιζουν οι ταδε και την τελευταια μερα παλι οι TBA

(ΤΒΑ ειναι συντομογραφια για το To Be Announced)

• Like 6
Δημοσ.

Απ'τα χειρότερα: όταν πολλοί νομίζουν ότι αστρολογία και αστρονομία είναι το ίδιο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...