Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχαμε ένα παιδί στο δημοτικό στο διπλανό τμήμα με μια άσπρη τούφα που έτρωγε τις μυξούλες του (ίου).Έτσι λοιπόν νόμιζα ότι όποιος έχει άσπρη τούφα τρώει μύξες.

• Απαντ. 412
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όταν ήμουν αρκετά μικρή -4/5- πήγαινα και κόλλαγα την μούρη μου στην τηλεόραση για να βλέπω  τα πίξελ και για να ηλεκτρίζονται τα μαλλιά μου, και οι γονείς μου μέχρι τώρα μου λένε οτι αυτό ευθύνεται που έβαλα γυαλιά από τα 6 μου. Ακόμα δεν ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο..

• Like 1
Δημοσ.

Εγω μικρος (μιλαμε πριν κλεισω τα 6-7) νομιζα οτι στις ταινιες οι ηθοποιοι πεθαινουν στα αληθεια. Και εκλεγα.

Τέλος το καλύτερο. Αναρωτιώμουν γιατί δε φώναζαν κανέναν από την οικογένεια μου από τα μεγάφωνα του σούπερ μάρκετ. Συνέχεια έλεγαν "παρακαλείται η κυρία Τάδε να έρθει στο ταμείο 4". Εμάς γιατί δε μας φωναξατε ποτέ ρε;

xaxaxa και εγω ετσι νομιζα

Εχω ενα καλο.

Πριν απο 2-3 χρονια. Σε αιθουσα με ατομα ηλικιας 20+++. Κυριως γυναικες (20 απο τους 23 γυναικες). Συν δυο καθηγητριες χημειας.

Καναμε κουβεντα ρε παιδι μου και σε καποια φαση ανεφερα οτι δεν υπαρχει μονο ενας ηλιος αλλα εκαττομμυρια.

Οι 17 απο τις 20 γυναικες (και ενας απο τους τρεις αντρες) γελασαν πανω μου. Η μια καθηγητρια επισης δεν το γνωριζε (η μεγαλυτερη).

Εκεινη την ημερα 19 ατομα ειδαν φως.

• Like 8
  • Moderators
Δημοσ.

Είχαμε ένα παιδί στο δημοτικό στο διπλανό τμήμα με μια άσπρη τούφα

Λοιπον σου χω κι εγω με ασπρη τουφα. Ειχα μια γειτονισσα παλια η οποια ειχε ασπρη τουφα αλα Παναγιωταρεα. Η ξαδερφη μου (αν θυμαμαι καλα) με ειχε πεισει πως η ασπρη τουφα παραμενει ασπρη γιατι η βαφη των μαλλιων "δεν πιανει στην ασπρη τουφα ρε". Για καποιον λογο μολις βλεπω γυναικα με ασπρη τουφα (ακομα και την περιοδο που το στυλ Rogue ηταν in), μου σκαει ακριβως αυτο το concept.

• Like 1
Δημοσ.

Μικροι ειχαμε πιστεψει πως αν γκαζωσεις φουλ αγωνιστικη μηχανη, θα κοπουν και τα 2 χερια. Παντα υπηρχε ο φαντασμενος που το ειχε δει κιολας.

Επηρεασμενος απο κατι πολεμικες σκηνες στην τιβι, περιπου 8 χρονων (ναι ειμαι της γενιας του 80 που εκτος των αλλων, βλεπαμε και πολεμικες ταινιες), τα βραδια σκεφτομουν πως αν γινει πολεμος θα ανεβω σε ενα πυκνοφυλλο δεντρο μεχρι να τελειωσει.

• Like 2
Δημοσ.

Στο δημοτικο οταν εβλεπα ελληνικες ταινιες να παιζουν 2 και 3 φορες τη βδομαδα νομιζα πως οι ηθοποιοι ξαναστηνονται καθε φορα και παιζουν το ρολο τους. Βεβαια, δε μπορουσα να εξηγησω πως καποιος που εχει πεθανει, επαιζε στη ταινια.

(χθεσινο) Η θεια μου (κοντα 65 χρονων) δεν ειχε ουτε καρτα αναληψης απο τα ατμ. Πηγε εβγαλε και μας λεει πως ουτε απο το ατμ παει, αλλά στελνει το θειο. Της εξηγουμε πως ειναι ευκολο και ακομα πιο ευκολο να πας να πληρωσεις με καρτα στα μαγαζια.

- Δινεις τη καρτα, τη βαζουν σε ενα μηχανακι και το γυριζουν προς το μερος σου. Κρυβεις με τα χερια σου και πατας το πιν.

- Α δλδ, παταω το 1 (ταυτοχρονα να δειχνει με το χερι που περιπου ειναι το νουμερο στο πληκτρολογιο), το 2, το 3, και το 4. (ΥΓ Οπως καταλαβατε, μας ειπε τον πραγματικο αριθμο πιν της). Δε πατας κατι άλλο;

- Ε πατα και το πρασινο το κουμπι που γραφει οκ.

- (πεταγεται η ξαδερφη) Οχι δε χρειαζεται να το πατησεις, ας το πατησει ο ταμειας το οκ. ΜΗ ΤΗ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΆΛΛΟ. :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Μικροι ειχαμε πιστεψει πως αν γκαζωσεις φουλ αγωνιστικη μηχανη, θα κοπουν και τα 2 χερια. Παντα υπηρχε ο φαντασμενος που το ειχε δει κιολας.

Επηρεασμενος απο κατι πολεμικες σκηνες στην τιβι, περιπου 8 χρονων (ναι ειμαι της γενιας του 80 που εκτος των αλλων, βλεπαμε και πολεμικες ταινιες), τα βραδια σκεφτομουν πως αν γινει πολεμος θα ανεβω σε ενα πυκνοφυλλο δεντρο μεχρι να τελειωσει.

Εγώ όταν είχε γίνει ο σεισμός και είχαν πλακωθεί άνθρωποι στα μπάζα, πίστευα πως άμα είμαι πολύ δυνατή θα μπορώ να τα "πιάσω" έτσι όπως πέφτουν και να τα κρατήσω ώστε να σωθώ. 'Εκανα γυμναστική για αυτό το λόγο.

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ όταν είχε γίνει ο σεισμός και είχαν πλακωθεί άνθρωποι στα μπάζα, πίστευα πως άμα είμαι πολύ δυνατή θα μπορώ να τα "πιάσω" έτσι όπως πέφτουν και να τα κρατήσω ώστε να σωθώ. 'Εκανα γυμναστική για αυτό το λόγο.

ωραιος !!

Δημοσ.

dota 2:

pick venom

call solo lane

buy gloves

team protests <buy wards & cour, you are support noob>

<I'm not support, ama carry this game bitches, just watch>

we lost αλλά δεν έφταιγα εγώ, ο mid ήταν noob.

Δημοσ.

Αρκετος κοσμος πιστευει οτι οι διαφορετικες εποχες της Γης οφειλονται στην αποσταση της απο τον ηλιο κατα τη διαρκεια του ετους.

Και εγω το ιδιο πιστευα (πριν παρα πολυ καιρο) χωρις να το εχω σκεφτει καθολου το θεμα, αφου σε πρωτη φαση μοιαζει αρκετα αληθοφανης συνειρμος.

Μερικοι ομως συνεχιζουν να το πιστευουν ακομα και οταν τους εξηγεις οτι σε διαφορετικα μερη της Γης εχουμε διαφορετκες εποχες παροτι ολη η Γη ειναι πιο μακρια η πιο κοντα στον ηλιο την ιδια ημερα!

Και οτι στην Ελλαδα μαλιστα, το καλοκαιρι τυχαινει η Γη να ειναι μακρυτερα απο τον ηλιο απ'οτι το χειμωνα

Δημοσ.

Τελικά ; Θα μας φανέρωσεις την αλήθεια ;

Αυτο το video το εξηγει.

Μέχρι μια καλή ηλικία πίστευα ότι η Γενεύη ειναι στην Ιαπωνία.

Εγω μπερδευα τη Γενοβα με τη Γενευη!

Δημοσ.

Στο δημοτικο οταν εβλεπα ελληνικες ταινιες να παιζουν 2 και 3 φορες τη βδομαδα νομιζα πως οι ηθοποιοι ξαναστηνονται καθε φορα και παιζουν το ρολο τους. Βεβαια, δε μπορουσα να εξηγησω πως καποιος που εχει πεθανει, επαιζε στη ταινια.

Εγω πιστευα οτι αυτοι που πεθαιναν στις ταινιες πεθαιναν πραγματικα και απλα ηταν ανθρωποι που δεν ηθελαν να ζησουν αλλο.

Βεβαια, δε μπορουσα να εξηγησω πως καποιος που εχει πεθανει, επαιζε και σε αλλη ταινια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...