zio10 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Μπορεί να ήταν το 1993, πάντως ήταν εκείνη την περιόδο... Αν επιμένετε να βρώ τον ακριβή χρόνο την παίρνω τηλέφωνο (βαριέμαι οικτρά αυτή τηνσ τιγμή) Μπορεί και λίγο μετά. 94-95 άρχισε το cd rom να μπαίνει μαζικά στα pc αν θυμάμαι καλά 1
evabb Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Πρέπει να είναι χαλαρά το καλύτερο θέμα που έχει ανοιχτεί ποτέ στο insomnia. Χθεσινό: έδωσα στην αδερφή μου το smartphone μου για να σερφαρει λίγο. Της είπα να μην κατεβάσει αρχεία ή να μην δει βίντεο. Μετά από λίγο βλέπω 4 pdf κατεβασμενα, εγώ να βρίζω κι αυτή να λέει "αααα γι αυτό δεν μου άνοιγε αυτή η σελίδα" 2
idomeneas7 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Με ρώτησε υπαλληλος σούπερ μάρκετ πως γίνεται να είναι άσπρο το ξίδι που αγοράζω. Δεν ξέρω αν μου έκανε πλάκα, πάντως απάντησα σοβαρά.
opera Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Από τη πρώτη σελίδα συνειδητοποίησα ότι δεν υπάρχει ελπίδα και ότι δικαίως μας συμβαίνουν όσα ζούμε.
ΜίλαμουγιαΜήλα Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Αστείες αντιλήψεις ατόμων χωρίς πείρα, παράδειγμα 234458: "Η αραβική άνοιξη ήταν αμερικανοκίνητη. Δεν έχω γνωρίσει ποτέ κανέναν άνθρωπο από αυτές τις χώρες, αλλά βλέπω ελληνική τηλεόραση και διαβάζω έγκυρα μπλογκς. Κλάιν κοινωνικές εξεγέρσεις και μαλακίες.... Δεν υπάρχουν αυτά."
anwnymh29 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Αστείες αντιλήψεις ατόμων χωρίς πείρα, παράδειγμα 234458: "Η αραβική άνοιξη ήταν αμερικανοκίνητη. Δεν έχω γνωρίσει ποτέ κανέναν άνθρωπο από αυτές τις χώρες, αλλά βλέπω ελληνική τηλεόραση και διαβάζω έγκυρα μπλογκς. Κλάιν κοινωνικές εξεγέρσεις και μαλακίες.... Δεν υπάρχουν αυτά." Και διαστρεβλωνεις τα λεγομενα μου και δεν μας λες και "κατα προσωπο" τις διαστρεβλωμενες ερμηνειες σου.Κριμα και σε ειχα περασει για εξυπνο.
Silverage Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Συνάδελφος έκλεισε ραντεβού με διατροφολόγο τον οποίο της σύστησε φίλη της για να κάνει τεστ δυσανεξίας με βιοσυντονισμό μήπως αδυνατίσει. Της είπα οτι είναι μούφα και να το κοιτάξει στο ίντερνετ. Την επόμενη μέρα μας λέει πως το κοίταξε αλλά διάβασε οτι δεν είναι όλα ψέματα οπότε είπε να το δοκιμάσει αφού οι δίαιτες που έκανε δεν είχαν αποτέλεσμα. Πήγε και τις βρήκε καμιά 15ρια τροφές που είναι δυσανεξική και κάποιες απο αυτές ήταν ίδιες με παλαιότερο τεστ elisa που είχε κάνει. Έδωσε 50€ και έχει κλίσει άλλες 3 φορές επίσκεψη απο 50€ τη φορά. Αχ και να' μουνα γιατρός! 1
Xvipes Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Ισως συνεβη μερικα χρονια αργοτερα? Είσαι και ευγενικός
Lilith19 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Πρώτο μάθημα οδήγησης, άσχετη τελείως με ο,τι έχει να κάνει με τον τρόπο λειτουργίας του αυτοκινήτου. Ο δάσκαλος, μου δείχνει τα πετάλια (είχε διπλά, συνοδηγού και οδηγού) και μου εξηγεί τι είναι το καθένα. Μετά από κάποια ώρα προφορικής εκμάθησης των πολύ βασικών πρώτων, ξεκινάμε πορεία και μου λέει να δοκιμάσω να πατήσω το γκάζι. 'Έκπληξη! Μέχρι τότε πίστευα πως το πατάς μια φορά και το αυτοκίνητο πάει, και συνεχίζει, και πάει, και εσυ αράζεις. Όταν μάλιστα έπιασα και το τιμόνι, μου έκανε φοβερή εντύπωση πόσο βαρετό είναι να πρέπει συνέχεια να στρίβεις, μια από 'δω, μια από 'κει, να το ισιώνεις, να υπολογίζεις κτλ. Mια μελαγχολία με έπιασε όταν τελείωσε το μάθημα. Η γλυκιά ανεμελιά των παιδικών χρόνων με τα λούνα παρκ και τα συγκρουόμενα ήταν πια μια μακρινή ανάμνηση Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2015 από Lilith19 4
alex_000 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Urban legend της μάνας μου για τον πατέρα μου. Την πρώτη φορά που μαγείρεψε μακαρονια όταν σπούδαζε στην Ιταλία. Εκεί για να δουν αν τα σπαγγέτι έχουν γίνει πετάνε ένα στον πλακάκι του τοίχου της κουζίνας και αν κολλήσει είναι perfectly cooked. Ο father προφανώς πετούσε όλα τα μακαρονια ένα ένα στον τοίχο και μετά τα έβαζε στο πιάτο. 3
Iris_89 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Urban legend της μάνας μου για τον πατέρα μου. Την πρώτη φορά που μαγείρεψε μακαρονια όταν σπούδαζε στην Ιταλία. Εκεί για να δουν αν τα σπαγγέτι έχουν γίνει πετάνε ένα στον πλακάκι του τοίχου της κουζίνας και αν κολλήσει είναι perfectly cooked. Ο father προφανώς πετούσε όλα τα μακαρονια ένα ένα στον τοίχο και μετά τα έβαζε στο πιάτο. Is that even possible?? 1
idomeneas7 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Οντως, για να τα πετάξει όλα και να τα μαζέψει θέλει καμιά ώρα, στο μεταξύ τα απέταχτα θα είχαν ήδη γίνει λαπάς. 1
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Πρώτο μάθημα οδήγησης, άσχετη τελείως με ο,τι έχει να κάνει με τον τρόπο λειτουργίας του αυτοκινήτου. Ο δάσκαλος, μου δείχνει τα πετάλια (είχε διπλά, συνοδηγού και οδηγού) και μου εξηγεί τι είναι το καθένα. Μετά από κάποια ώρα προφορικής εκμάθησης των πολύ βασικών πρώτων, ξεκινάμε πορεία και μου λέει να δοκιμάσω να πατήσω το γκάζι. 'Έκπληξη! Μέχρι τότε πίστευα πως το πατάς μια φορά και το αυτοκίνητο πάει, και συνεχίζει, και πάει, και εσυ αράζεις. Όταν μάλιστα έπιασα και το τιμόνι, μου έκανε φοβερή εντύπωση πόσο βαρετό είναι να πρέπει συνέχεια να στρίβεις, μια από 'δω, μια από 'κει, να το ισιώνεις, να υπολογίζεις κτλ. Mια μελαγχολία με έπιασε όταν τελείωσε το μάθημα. Η γλυκιά ανεμελιά των παιδικών χρόνων με τα λούνα παρκ και τα συγκρουόμενα ήταν πια μια μακρινή ανάμνηση μαθε να οδηγας τρενο. Δεν ασχολεισαι με τιμονι, μονο με γκαζι μια στο τοσο. Με φρενο κανονικα δεν ασχολεισαι, εκτος αν παρει το ματι σου καποιον να ετοιμαζεται να λερωσει τις ραγες με αιμα Urban legend της μάνας μου για τον πατέρα μου. Την πρώτη φορά που μαγείρεψε μακαρονια όταν σπούδαζε στην Ιταλία. Εκεί για να δουν αν τα σπαγγέτι έχουν γίνει πετάνε ένα στον πλακάκι του τοίχου της κουζίνας και αν κολλήσει είναι perfectly cooked. Ο father προφανώς πετούσε όλα τα μακαρονια ένα ένα στον τοίχο και μετά τα έβαζε στο πιάτο. την πρωτη φορα που αποπειραθηκα να "μαγειρεψω μακαρονια" τα πεταξα στο χλιαρο νερο. Ειχα τον νου μου μολις αρχισει να βραζει να ξεκινησω να κραταω ακριβως το χρονο που ελεγε η συσκευασια. Barilla ηταν. Πουστηδες Ιταλοι. Τελικα εφαγα σουβλακια 2
Ntinaras Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μεγας γνωστης τεχνολογιας σε επιπεδου νικολα τεσλα ανακαλυψε οτι το κινητο του τοτε ericsson 768 δε φορτιζει σκεφτεται, θα εχει προβλημα αυτο το μαυρο πραμα και τι κανει? βγαζει το καλωδιο του φορτιστη της πριζας και το ενωνει απευθειας με το καλωδιο φορτιστη του κινητου με αποτελεσμα να πανε στο κινητο 230V AC 1
DDevil Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Με ευκαιρία το άλλο θέμα με τα βουτυρόπαιδα που δεν ξέρουν να βρασουν ενα αβγο, ας μαζεψουμε εδώ διάφορα χαριτωμένα ανοικοκυροσύνης και απενπροκοπιάς. Επαναλαμβάνω το δικό μου: παλιά νόμιζα πως τα πιάτα δεν χρειάζεται να τα πλένεις από κάτω γιατί μόνο μέσα βάζεις φαγητό και τρως, άρα κάτω δεν λερώνονται. Ο καλός μου όταν τον γνώρισα νόμιζε πως για να φτιάξεις μια μπριζολα παίρνεις ένα βαθύ τηγάνι, το γεμίζεις λάδι μέχρι πάνω και βουτάς μέσα τη μπριζόλα μαζί με τις πατάτες. Επίσης τον είχα πιάσει μια φορά να σφουγγαρίζει και στον κουβά είχε βάλει μόνο μισό μπουκάλι χλωρίνη. Τότε κατάλαβα γιατί όλες του οι φόρμες είχαν άσπρες πιτσιλιές παντού και γιατί το σπίτι του βρώμαγε χλωρίνη. Σειρά σας. Τοξικο πραγμα η χλωρινη :S
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα