Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παλικάρι από τα λίγα στο στρατό είχε ένα μπουκαλάκι νερό δίπλα του κάθε βράδυ και κατά διαστήματα έριχνε χλέπες για να μην σηκώνεται όλη την ώρα. Το πρωί το μπουκαλάκι ήταν σχεδόν μέχρι τη μέση, το άδειαζε, το ξέπλυνε με λίγο νερό και ξανά προς τη χλέπα τραβά.

 

Το ίδιο παλικάρι σε κάθε έξοδό του έπαιρνε απαραίτητα 3 γύρους. 2 έτρωγε το βράδυ που γύριζε και έναν άφηνε για το πρωί. Το πιο περίεργο ήταν ότι από το συγκεκριμένο γυράδικο δεν έτρωγες ούτε για πλάκα. 

 

Το ίδιο παλικάρι μάζευε κατά διαστήματα διάφορα έντομα σε μπουκάλια και παρατηρούσε τις κινήσεις τους. Μας προσκαλούσε να δούμε πότε μάλωναν τα έντομα μεταξύ τους και ποιο κέρδισε. Μεγάλη αδυναμία του στη σκοπιά να παρατηρεί τους δρόμους που ανοίγουν τα μυρμήγκια. 

 

Το ίδιο παλικάρι ήταν το μοναδικό σε όλη την επιλαρχία που έτρωγε τις αλχημείες του 18χρονου ανειδίκευτου μάγειρα. Φακές, γαλέο, κάτι που έμοιαζε με ομελέτα. Όλα τα κατέβαζε. 

 

Το ίδιο παλικάρι όταν έπαιρνε άδεια ή διανυκτέρευση γέμιζε το port baggage του αυτοκινήτου της μάνας του με νερά και κόλες γιατί ήταν φθηνά στο ΚΨΜ. 

 

Το παλικάρι ήταν τυχερό που οι υπόλοιποι 19 στο θάλαμο τον προστατεύαμε όσο μπορούσαμε και δεν τον κοροϊδεύαμε. Ο στρατός τα έχει αυτά. Κάθε καρυδιάς καρύδι. 

 

Bonus: θρησκόληπτος λοχίας έπαιρνε σβάρνα τους κάδους απορριμάτων και μάζευε αποφάγια. Οικογένεια δεν είχε, σκυλιά δεν είχε, αδέσποτα δεν τάιζε. Κανείς δεν ξέρει τι τα έκανε. Κάποιος τον είδε μια μέρα να τρώει αποφάγια αλλά από τη στιγμή που δεν το είδα δεν το πιστεύω 100%. Όχι ότι θα ήταν έκπληξη για αυτόν αλλά ενδόμυχα θέλω να πιστεύω πως δεν το έκανε. 

  • Like 5
  • Απαντ. 412
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα ακουστεί χυδαίο αλλά...Όταν ήμουν 13 νόμιζα ότι αν η γυνάικα  καταπιεί το σπέρμα μπορεί να μείνει έγκυος.

  • Like 1
Δημοσ.

εγώ πάλι σχετικά με το τελευταίο που αναφέρατε νόμιζα ότι η γυναίκα γεννάει το μωρό από το κώλο (και δεν ήμουν μικρός)

Δημοσ.

Nα κλασω μεσα απο την κουβερτα χειμωνα και να ειμαι στο διλημα. Να παω απο ασφυξια η απο την εποχη των παγετονων που επικρατουσε μεσα στο σπιτι μου?

  • Like 2
Δημοσ.

Εγω αυτο που κανω και δεν το αλλαζω ειναι να τρωω τα συκα με τη φλουδα και ας με λενε ολοι οτι μονο τα γαιδουρια το κανουν αυτο :P

  • Like 2
Δημοσ.

Κι εμάς στο χωριό έτσι μας τα είχανε μάθει να τα τρώμε. Βέβαια μια φορά εγώ δάγκωσα το μισό σύκο και όσο το μάσαγα είδα στο κομμάτι που κράταγα ότι τα ασπράκια κουνιούνται. Τελικά ήταν σκουλήκια. Μετά έκανα να ξαναφάω σύκο πάνω από δεκαετία.

  • Like 2
Δημοσ.

Χαχαχ μόνη μένω αλλά μια φορά τη βδομάδα αν θέλω να φάω κανα καλό φαγητάκι πάω για τάπερ στο πατρικό ;)

Την φτιάχνω έτσι http://www.thekitchn.com/recipe-authentic-spaghetti-alla-carbonara-recipes-from-the-kitchn-170893

 

μάντεψε τι κάνεις εδώ 

 

While the pasta is cooking, heat a large skillet over medium heat. Add the guanciale and sauté for about 3 minutes, or until the meat is crispy and golden and has rendered its fat. Turn off the heat.

  • Like 3
Δημοσ.

Καμμένοι φοιτητές φίλοι μου στην Αγγλία , είχανε βρωμίσει τόσο πολύ , και θέλησαν να σφουγγαρίσουν.

 

Δεν είχανε όμως χλωρίνες , και βάλανε μέσα στην λεκάνη.........

 

Λεμονοχυμό , Ξύδι , Listerine........

 

Το πάτωμα έγινε λαμπίκο.....!

Δημοσ.

Πωπω, τι μου θυμησες... είχαμε πάει μια φορά στο χωριό να καθαρίσουμε ένα ακατοικητο σπιτάκι και απο την πολλη λερα μας τελειωσαν τα καθαριστικα. Τοτε πηραμε κατι ξεχασμενα ποτα που ειχε και καθαριζαμε με ρακη, ούζο και βότκα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...