Fulgore Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 21 ώρες πριν, eidikos33 είπε Fulgore δοκιμασε να βαλεις δυο φορες την χρονολογια γεννησης σου αν δεν το εχεις δοκιμασει Ναι το δοκιμασα οπως και να βαλω τα κλασσικα 12345678. Γιατι κατα τα αλλα ειπαμε οτι το pin δεν το βαζουμε εμεις, αλλα ο αλλος και μετα τρεχα γυρευε.
Tzini_Gr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Οσοι δεν εχουν κωδικους ταχιςνετ (γιατι ειτε δεν κανουν φορολογικη δηλωση είτε επειδη ειναι προστατευομενα μελη) πως ενεργοποιειται η καρτα οταν καποιος ειναι ανεργος;
eidikos33 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 19 λεπτά πριν, Tzini_Gr είπε Οσοι δεν εχουν κωδικους ταχιςνετ (γιατι ειτε δεν κανουν φορολογικη δηλωση είτε επειδη ειναι προστατευομενα μελη) πως ενεργοποιειται η καρτα οταν καποιος ειναι ανεργος; για να βγαλεις καρτα ανεργιας σου ζητανε φορ.δηλωση που παει να πει εχεις κλειδαριθμο
gia_nnis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 35 λεπτά πριν, Tzini_Gr είπε Οσοι δεν εχουν κωδικους ταχιςνετ (γιατι ειτε δεν κανουν φορολογικη δηλωση είτε επειδη ειναι προστατευομενα μελη) πως ενεργοποιειται η καρτα οταν καποιος ειναι ανεργος; Επειδη η ερωτηση που κανεις ειναι αλλοκοτη... με το να ειναι καποιος ανεργος δεν λεει κατι.. αν δεν ειναι εγγεγραμενος στον ΟΑΕΔ!
Tzini_Gr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 37 minutes ago, eidikos33 said: για να βγαλεις καρτα ανεργιας σου ζητανε φορ.δηλωση που παει να πει εχεις κλειδαριθμο ναι σου ζητανε και αν δν κανεις δικια σου δινεις φορολογικη δηλωση που εισαι σαν προστατευομενο μελος ειτε ως συζηγος ειτε ως τεκνο 14 minutes ago, gia_nnis said: Επειδη η ερωτηση που κανεις ειναι αλλοκοτη... με το να ειναι καποιος ανεργος δεν λεει κατι.. αν δεν ειναι εγγεγραμενος στον ΟΑΕΔ! νομιζω πλεον στην ελλαδα για να αποκαλεισαι ανεργος πρεπει οπωσδηποτε ναχεις καρτα οεαδ. οποτε με αυτην την προυποθεση και με την προυποθεση οτι εισαι προστατευομενο μελος στην φορολογικη δηλωση του συζηγου τι γινεται; θεωρω ειμαι πολυ σαφης
gia_nnis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Απο τι εχω ακουσει πρεπει να φτιαξεις δικο σου λογαριασμο στο ταχις... Μια ερωτηση στην πηγη(ΟΑΕΔ) θα σου λυθουν οι αποριες..
dtzgr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Και οι δύο σύζυγοι μπορουν και πρέπει να έχουν κωδικούς taxisnet, ανεξάρτητα αν κάνουν κοινή δήλωση. 2
Adanos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Spoiler Στις 23/3/2018 στις 4:16 ΜΜ, tigergreg είπε Ακριβως! Οι κυλιομενες δεν ειναι για αγωνες. Εκτος αυτου λογω χαρακτηριστικων δηλαδη στενοτητα σκαλας και μεγαλο σχετικα υψος σκαλοπατιων ειναι αρκετα επικινδυνο. Πριν κανα δυο χρονια προσπερνωντας με καποιος εφαγε τα μουτρα του και το χειροτερο..... το κορδονι του τζακετ του το πηρε απο κατω η σκαλα και δεν μπορουσε να σηκωθει μεχρι που εσπασε! Οι γελοιοι του μετρο που προμοταραν το "δεξια" το εχουν σταματησει απο οσο εχω καταλαβει. Αλλωστε υπαρχουν και οι σταθερες σκαλες για οποιον θελει να ανεβοκατεβαινει πιο γρηγορα. Μην θελουμε και ιπταμενα χαλια γιατι το παιζουμε δρομεις αναμεσα σε κοσμο.... Ειπαμε δεν ειναι εθνικη..... Τώρα μου μιλάς για ένα περιστατικό για έναν τύπο που έπεσε. Ανάμεσα σε χιλιάδες που περπατάνε καθημερινά τις κυλιόμενες αντί να στέκονται σαν τα αγγούρια. Και στην Κίνα μια κοπέλα έπεσε μέσα στον μηχανισμό των κυλιόμενων λόγω ελαττωματικού πλαισίου και πέθανε. Να μην ξαναχρησιμοποιήσουμε κυλιόμενες γιατί "είναι επικίνδυνο"; Οι σταθερές σκάλες είναι πολλές φορές 100 και για να φτάσεις πάνω σου κόβονται τα πόδια αν βιάζεσαι. Γιατί να μην χρησιμοποιήσω το αριστερά; Σε ενοχλώ; Κάτσε δεξιά και παράγγειλε και καφέ αν θες. Εγώ βιάζομαι και θέλω να φτάσω γρήγορα απάνω. Οπότε με εσένα να κάνεις δεξιά και εμένα να περπατάω αντί να στέκομαι, είμαστε και οι δυο ευχαριστημένοι. Απλό; Απλό. Τέλος πάντων, αυτά είναι άσχετα με το μετρό και τις κάρτες. 8
tigergreg Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 11 ώρες πριν, Adanos είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Τώρα μου μιλάς για ένα περιστατικό για έναν τύπο που έπεσε. Ανάμεσα σε χιλιάδες που περπατάνε καθημερινά τις κυλιόμενες αντί να στέκονται σαν τα αγγούρια. Και στην Κίνα μια κοπέλα έπεσε μέσα στον μηχανισμό των κυλιόμενων λόγω ελαττωματικού πλαισίου και πέθανε. Να μην ξαναχρησιμοποιήσουμε κυλιόμενες γιατί "είναι επικίνδυνο"; Οι σταθερές σκάλες είναι πολλές φορές 100 και για να φτάσεις πάνω σου κόβονται τα πόδια αν βιάζεσαι. Γιατί να μην χρησιμοποιήσω το αριστερά; Σε ενοχλώ; Κάτσε δεξιά και παράγγειλε και καφέ αν θες. Εγώ βιάζομαι και θέλω να φτάσω γρήγορα απάνω. Οπότε με εσένα να κάνεις δεξιά και εμένα να περπατάω αντί να στέκομαι, είμαστε και οι δυο ευχαριστημένοι. Απλό; Απλό. Τέλος πάντων, αυτά είναι άσχετα με το μετρό και τις κάρτες. Ουσιαστικα ειναι προτροπη που πιστευουν πολλοι δυστυχως οτι εχουν το δικαιωμα "να την πουν" σε συνανθρωπο τους εντελως αυθαιρετα φυσικα γιατι υπαρχουν πολλοι οπως εγω πχ που εχω σιδερα στο αριστερο ποδι και πιανομαι απο την αριστερη κυλιομενη κουπαστη. Το ιδιο ακριβως συμβαινει και στους ανελκυστηρες οπου οι 8 στους 10 μπαινουν μεσα χωρις να υπολογιζουν τους συνανθρωπους τους που βασικα ειναι γι αυτους. Ασε την μεγαλοιωδη αγενεια ο πρωτος που μπαινει στο ασανσερ να παταει το κουμπι επειδη θεωρει οτι αυτος ειναι καλυμενος παροτι η πορτα κλεινει πανω στα σωματα των υπολοιπων καθοτι η χωρητικοτητα συνηθως ειναι 8 ατομα. Πιθανον βεβαια ολα αυτα να ειναι λεπτομερειες για τους "πολλους"...... 1
Adanos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Spoiler 10 ώρες πριν, tigergreg είπε Ουσιαστικα ειναι προτροπη που πιστευουν πολλοι δυστυχως οτι εχουν το δικαιωμα "να την πουν" σε συνανθρωπο τους εντελως αυθαιρετα φυσικα γιατι υπαρχουν πολλοι οπως εγω πχ που εχω σιδερα στο αριστερο ποδι και πιανομαι απο την αριστερη κυλιομενη κουπαστη. Το ιδιο ακριβως συμβαινει και στους ανελκυστηρες οπου οι 8 στους 10 μπαινουν μεσα χωρις να υπολογιζουν τους συνανθρωπους τους που βασικα ειναι γι αυτους. Ασε την μεγαλοιωδη αγενεια ο πρωτος που μπαινει στο ασανσερ να παταει το κουμπι επειδη θεωρει οτι αυτος ειναι καλυμενος παροτι η πορτα κλεινει πανω στα σωματα των υπολοιπων καθοτι η χωρητικοτητα συνηθως ειναι 8 ατομα. Πιθανον βεβαια ολα αυτα να ειναι λεπτομερειες για τους "πολλους"...... Αν έχεις σίδερα και αναγκάζεσαι να σταθείς αριστερά, θα σε καταλάβω και θα το σεβαστώ. Εγώ μιλάω για ανθρώπους που συζητάνε λες και είναι στον καφενέ και από πίσω ένας λαός να θέλει να περάσει. Για τους ανελκυστήρες συμφωνώ μαζί σου. Δεν χρησιμοποιώ ποτέ, παρά μόνο όταν έχω βαλίτσες ή μεγάλο φορτίο.
gatokoritso Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) τελικά δοκίμασε κανείς αν άνοιξε η επιδότηση στα μηχανήματα?βαρέθηκα να τσεκάρω Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2018 από gatokoritso
MikeJ Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Έβαλα σήμερα τη κάρτα πάτησα επιδότηση και μου έριξε άκυρο.
christopher0016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, MikeJ είπε Έβαλα σήμερα τη κάρτα πάτησα επιδότηση και μου έριξε άκυρο. το περιεργο θα ηταν να σου εβαζε το δωρεαν κομιστρο Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2018 από christopher0016
theoritikos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Μάλλον πρέπει να ολοκληρώσουμε κάποιο quest για να φορτίσει σωστά η κάρτα, δεν υπάρχει άλλη λογική εξήγηση..
Miracle Worker Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Πιο γρηγορα θα ερθει η αναπτυξη και η δημιουργια θεσεων εργασιας παρα η ενεργοποιηση του συστηματος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις