Radiant Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Εγώ έχω το αποδεικτικό ανεργίας από το site του οαεδ. Δε θα κάνει αυτό ρε παιδιά; Λει πάνω μέχρι πότεείναι ενςργη η κάρτα ανεργίας.
Radiant Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Πάντως αυτές τις μέρες δεν παίζει να μην τρακάρω ελεγκτη με τόσο σύνταγμα που πάω. Οπότε από εμένα λογικά θα ξέρουμε σίγουρα τι παίζει επι της ουσίας.
akisakisakis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Απάντηση του ΟΑΣΑ σε σχετικό ερώτημά μου θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε ότι με βάση τις τελευταίες νομοθετικές ρυθμίσεις, οι άνεργοι δικαιούνται να μετακινούνται δωρεάν με τα μέσα μαζικής μεταφοράς αρμοδιότητας ΟΑΣΑ. Έως ότου ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες διαδικασίες, οι άνεργοι θα πρέπει να επιδεικνύουν την κάρτα ανέργου ή πρόσφατης (εντός μηνός) βεβαίωσης, αμφοτέρων εκδοθέντων από τον ΟΑΕΔ, καθώς και ένα αποδεικτικό ταυτότητας (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης ή βιβλιάριο ασθενείας). 6
Atallos1 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Υep οπως ηταν και λογικο Thanks για την ενημερωση
splash18 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 ευχαριστούμε πολύ για την ενημερωση φιλαρακι !!! παιδια να ρωτησω.. φανταζομαι η απαντηση για τη δωρεαν μετακινηση ανεργων ισχυει και για το μετρό/ ηλεκτρικο/ τρολευ ετσι ?
bedazzled Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Αυτό που ζητάνε να τυπώνεις χαρτί κάθε μήνα (ενώ η βεβαίωση είναι 3μηνη) είναι μεγάλη χαζομάρα... υποθέτω αν έχεις smartphone και μπεις επιτόπου στο site του ΟΑΕΔ, θα είναι το ίδιο πράγμα.
DrLo Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Τι είναι αυτό που θα αποτρέψει κάποιον να πάρει το .pdf αυτό και απλά να αλλάξει το όνομα με το δικό του ? καλή μαλακία σκεφτηκαν πάλι. 1
bilya Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Για μενα πρεπει να σε χαζος να παρεις ρισκο για πλαστογραφία γιατι εστω οτι σε γραφει κ πρεπει να πας το θεωρημένο απο τον οαεδ τοτε την εκατσες 1
DrLo Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Για μενα πρεπει να σε χαζος να παρεις ρισκο για πλαστογραφία γιατι εστω οτι σε γραφει κ πρεπει να πας το θεωρημένο απο τον οαεδ τοτε την εκατσες Η ερώτησή μου είχε να κάνει με αυτά που γράφτηκαν παραπάω περι "απλού" χαρτιού/εκτύπωσης ... δηλαδή αν τυπώσεις το pdf που αναφέρθηκε παραπάνω με αλλαγμένο όνομα ... τι θα κάνει ο ελεγκτής για να το τσεκάρει ? Εδώ υπάρχουν πλαστά εισητήρια που είναι και δύσκολο να τα φτιάξεις ... πόσο μάλλον μια εκτύπωση.
saxos55 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Έχει επάνω η βεβαίωση ανανέωσης (που εκτυπώνεις ή κρατάς σε .pdf) έναν "Αριθμό Αναφοράς" που είναι μοναδικός και αντιστοιχεί στα δικά σου στοιχεία. Τώρα κατά πόσο μπορεί ο ελεγκτής να το διασταυρώσει επιτόπου είναι άλλη κουβέντα. Θα μπορούσαν να βγάλουν ένα app να το έχει ο ελεγκτής στο κινητό του, να χτυπάει τον αριθμό και να βλέπει αν όντως είσαι εσύ, αλλά εντάξει, αυτά ούτε ο William Gibson στην Ελλάδα 1
Anorymous Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Τι είναι αυτό που θα αποτρέψει κάποιον να πάρει το .pdf αυτό και απλά να αλλάξει το όνομα με το δικό του ? καλή μαλακία σκεφτηκαν πάλι. εχει το μητρωο ανεργου πανω και βλεπουν αν ειναι καρτα σε ισχυ. εγω εχω πανω μου απλα το προφιλ μου απο τον οαεδ σε χαρτι που λεει ολα τα στοιχεια μου και μαζι μου εχω και ταυτοτητα, αν πεσω τωρα σε κανενα γκασμα και μου κοψει προστιμο τοτε θα παω να το σβησω. Επισης λενε οτι συντομα θα βγαζουμε καρτα απεριοριστων δωρεαν ειδικα για ανεργους.
DrLo Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Έχει επάνω η βεβαίωση ανανέωσης (που εκτυπώνεις ή κρατάς σε .pdf) έναν "Αριθμό Αναφοράς" που είναι μοναδικός και αντιστοιχεί στα δικά σου στοιχεία. Τώρα κατά πόσο μπορεί ο ελεγκτής να το διασταυρώσει επιτόπου είναι άλλη κουβέντα. Θα μπορούσαν να βγάλουν ένα app να το έχει ο ελεγκτής στο κινητό του, να χτυπάει τον αριθμό και να βλέπει αν όντως είσαι εσύ, αλλά εντάξει, αυτά ούτε ο William Gibson στην Ελλάδα εχει το μητρωο ανεργου πανω και βλεπουν αν ειναι καρτα σε ισχυ. εγω εχω πανω μου απλα το προφιλ μου απο τον οαεδ σε χαρτι που λεει ολα τα στοιχεια μου και μαζι μου εχω και ταυτοτητα, αν πεσω τωρα σε κανενα γκασμα και μου κοψει προστιμο τοτε θα παω να το σβησω. Επισης λενε οτι συντομα θα βγαζουμε καρτα απεριοριστων δωρεαν ειδικα για ανεργους. Αντιλαμβάνεσαι (ή όχι) ότι αν το όλο σύστημα στηρίζεται στον να διαβάσει ο ελεκτής τον αριθμό του μητρώου από ένα χαρτί και μόνο ... τότε δε χρειάζεται καν το χαρτί θα μπορούσες απλά να του πεις τον αριθμό. Τυπική ελληνικο-δημοσιο-προχειροδουλειά imho
Anorymous Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Αντιλαμβάνεσαι (ή όχι) ότι αν το όλο σύστημα στηρίζεται στον να διαβάσει ο ελεκτής τον αριθμό του μητρώου από ένα χαρτί και μόνο ... τότε δε χρειάζεται καν το χαρτί θα μπορούσες απλά να του πεις τον αριθμό. Τυπική ελληνικο-δημοσιο-προχειροδουλειά imho το χαρτι δεν ειναι απλα ενας αριθμος μητρωου, εχει αριθμο ταυτοτητας, ΑΦΜ και ΑΜΚΑ
Προτεινόμενες αναρτήσεις