Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, eidikos33 είπε

Εννοω η καρτα για τα μμμ για ποσο καιρο ισχυει για παντα?

Για όσο καιρο είσαι άνεργος. Υποτίθεται θα γίνεται ηλεκτρονική διασταύρωση αυτόματα με το ΗΔΙΚΑ

Δημοσ.

Την φωτογραφία μπορούμε να την βγάλουμε και από μια webcam στο σπίτι μας ή πρέπει να έχει κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά ;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, eidikos33 είπε

Ποιο αποδεικτικο ανανεωσης ανεργιας ρε φιλε? υπαρχει τετοιο πραγμα? Επισης για ποσο καιρο ισχυει? Για παντα?

Υπάρχει. Μπαίνεις στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΟΑΕΔ (εκεί που κάνεις και την ηλεκτρονική ανανέωση της κάρτας), το βρίσκεις από εκεί και το εκτυπώνεις. Αν για οποιοδήποτε λόγο δυσκολεύεσαι (πχ δεν έχεις εκτυπωτή), μπορείς να περάσεις και από κάποιο ΚΕΠ να σου την βγάλουν εκεί την βεβαίωση.

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Dreamcatcher είπε

Για όσο καιρο είσαι άνεργος. Υποτίθεται θα γίνεται ηλεκτρονική διασταύρωση αυτόματα με το ΗΔΙΚΑ

εγω ειμαι ανεργος και στο atlas με βγαζει συνταξιουχο παντως :D

Δημοσ.

Είναι σοβαροί? Βάζω πρώτη φορά λεφτά μέσω του site, μου λένε να πάω σε metro να την ενεργοποιήσω (μόνο με προαστιακό κινούμαι, έφαγα 2 ώρες).

Ξαναβάζω λεφτά μέσω site, μου βγάζει "Το προιόν είναι σε αναμονή" και δεν μπορώ να βγάλω μηνιαίο. Μου λένε να πάω πάλι σε μετρό!

Αυτή η δουλειά θα γίνεται???

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Miracle Worker είπε

Επειδη μολις ηρθα Αθηνα, ισχυει ακομα η ελευθερη μετακινηση με βεβαιωση ΟΑΕΔ ή πρεπει να εχεις υποχρεωτικα καρτα;

Ισχύει ακόμα φίλε μου.

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αύριο να προσγειωθώ στο Ελ βελ. Για να πάρω το λεωφορείο που πάει κατευθείαν σταθμό λιοσιων ή τον προαστιακό τι πρεπει να βγάλω; υπόψιν θα ξαναχρειαστει να φύγω για εξωτερικό μετα από μερικές μέρες.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, De@th L0rd είπε

Αύριο να προσγειωθώ στο Ελ βελ. Για να πάρω το λεωφορείο που πάει κατευθείαν σταθμό λιοσιων ή τον προαστιακό τι πρεπει να βγάλω; υπόψιν θα ξαναχρειαστει να φύγω για εξωτερικό μετα από μερικές μέρες.

Βεβαίωση ΟΑΕΔ θέλεις και είσαι κομπλέ, άπλα να ξέρεις ότι έχουν ξεκινήσει να βγάζουν και κάρτες άλλα ακόμα δεν έχουν βγάλει ανακοίνωση πως θα τις φορτίζουν για τους άνεργους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, De@th L0rd είπε

Εγω ξερω οτι στον προαστιακο δεν ισχυει η καρτα ανεργιας κ.τ.λ.Παρε μετρο η λεωφορειο.

Επισης πολλα ατομα εβγαλαν αμεσα την καρτα σε διαφορα σημεια(απλα τους ειπαν οτι δεν θα ισχυσει ακομα απο τελος του μηνα θα την ενεργοποιησουν.Τους βγαζουν φωτο αυτοι).

Επεξ/σία από Dannie
Δημοσ.

παιδες δεν ειμαι άνεργος. Ρωτάω τι πρέπει να βγάλω ως εισητηριο για το μετρό έστω, γιατί δε πρόκειται να βγάλω προσωποποιημένη κάρτα για 2-3 φορές το χρόνο που χρησιμοποιώ μετρό... Υπάρχει κάποιο αμσο υποκατάστατο του κλασικού εισιτήριου; Ευχαριστώ!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, De@th L0rd είπε

παιδες δεν ειμαι άνεργος. 

Γράφεις όμως στο θρεντ που μιλάει για το τι γίνεται με τους ανέργους

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Alxnks είπε

Γράφεις όμως στο θρεντ που μιλάει για το τι γίνεται με τους ανέργους

να ανοίξω καινούριο thread τότε. Ενώ θα ήταν 10 δευτερόλεπτα η απάντηση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...