Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Alxnks είπε

Αρ. Ταυτότητας απλά; 

Ή να επιδείξεις την ταυτότητα;

Αν κάποιο δέμα/γράμμα/φάκελος έρθει συστημένο κανονικά πρέπει να το παραλάβεις αυτοπροσώπως και με επίδειξη της ταυτότητας. Αλλά εξαρτάται και από την κρίση του υπαλλήλου αν θα στο δώσει έτσι (παρανόμως φυσικά). Εγώ για παράδειγμα επειδή μένω σε μικρό χωριό και γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας, ο υπάλληλος των ΕΛΤΑ μας ξέρει όλους, και καμιά φορά μπορεί να στείλω άλλον για να μου παραλάβει κάτι ή να πάω εγώ να παραλάβω κάτι για κάποιον άλλο.

Επεξ/σία από gokuthelegend
  • Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, jonkyr είπε

Παρέλαβα σήμερα, όπως κι η σύζυγος. Λογικά θα την δοκιμάσει σήμερα, καθώς έχει προγραμματίσει μετακίνηση. Η δική μου γράφει ημερομηνία έκδοσης 16/2, αλλά δεν θυμάμαι πότε έκανα αίτημα. Ήταν κοντά στις πρώτες μέρες που άνοιξε το σύστημα, δλδ περίπου 10 Ιανουαρίου (;;;). Νομίζω.

Έχει κάποια διαδικασία η "ενεργοποίηση" ή απλά περνάς την καρτούλα και βλέπεις αν λειτουργεί;

EDIT: Διάβασα παραπάνω τα μνμ που λένε ότι δεν είναι ενεργοποιημένες ακόμα :-(

Δεν είναι ενεργοποιημένη ακόμα. Πέρασε την καρτούλα, έβγαλε κάτι κόκκινο, συνέχισε το δρόμο της. Καλημέρα Ελλάδα.

13 λεπτά πριν, rus είπε

Για καρτες ανεργων μιλατε?

Ε ναι, τι άλλο; :)

Δημοσ.

Παρέλαβα και εγω με ειδοποιητηριο απο Ελτα και οχι Ελτα κουριερ που εχουν αναφερει καποιοι πιο πανω . Ισως δεν γνωριζουν οτι ειναι δυο διαφορετικες υπηρεσιες και μπερδευτηκαν, το ελτα κουριερ εχει κοκκινο χαρτακι.

υγ Αιτηση ειχα κανει την πρωτη μερα που ανοιξε η πλατφορμα

• Like 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, iNorganic είπε

Παρέλαβα και εγω με ειδοποιητηριο απο Ελτα και οχι Ελτα κουριερ που εχουν αναφερει καποιοι πιο πανω . Ισως δεν γνωριζουν οτι ειναι δυο διαφορετικες υπηρεσιες και μπερδευτηκαν, το ελτα κουριερ εχει κοκκινο χαρτακι.

Επειδή έτυχε να γνωρίζω την ταχυδρόμα και μιλήσαμε λίγο όταν μου έφερε την κάρτα, μου ανέφερε ότι στην αρχή ο ΟΑΣΑ έστελνε με ΕΛΤΑ Κούριερ και πλέον στέλνει με απλό ταχυδρομείο (συστημένο, με υπογραφή και ταυτότητα).

Δημοσ.

Προηγουμένως διάβασα ότι δεν έχουν φτιάξει τις πύλες έτσι ώστε σε περίπτωση εκτατής ανάγκης και πυρασφάλειας, να ανοίγουν. Οπότε αποτελεί κίνδυνο (φανταστείτε τον χαμό). Οπότε αναμένετε στο ακουστικό σας μέχρι το 2020. B)

Δημοσ.
5 ώρες πριν, iNorganic είπε

Εμενα ο φακελλος που ηρθε η καρτα, απεξω ειχε ενα αυτοκολλητο που εγραφε ελτα κουριερ και δεν την εφερε ο κανονικος ταχυδρομος

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σημερα ημουν στο γκισε και μια κυρια μπροστα μου εβγαλε καρτα (αμεσως) με το αποδεικτικο ανεργιας και της ειπε η (Ευγενεστατη και εξυπηρετικη ομολογουμενως εκδοτρια) : ΜΕχρι νεοτερας μετακινειστε ως εχει. Θα βγει ανακοινωση για τους ανεργους και θα παρετε στο ταδε πενταψηφιο (δεν ειδα επειδη της το ειχε σημειωσει στην αποδειξη) . Της λεει μα το 5ψηφιο χρεωνει πολυ! Της απανταει αστικη χρεωση εχει ομως κατα μεγαλη πιθανοτητα θα μπορεσετε και μεσω του site ηδικα.γρ , υπολογιστε σε κανα 20μερο. (Σας μεταφερω ο,τι ακουσα)

Επεξ/σία από panosno1com
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αίτηση 8/1, έκδοση 14/2, παραλαβή πρίν απο λίγο (σχεδόν δύο μήνες μετά), δηλαδή αν κάποιος έχει κάνει αίτηση αυτές τις μέρες πότε θα παραλάβει ;;

Με τον αραμπά τις στέλνουνε (και τις εκδίδουνε) ;;

Προφανώς αυτός και οι ενεργοποίηση τους, απο τους λόγους που πήρε παράταση το κλείσιμο των θυρών.

Επεξ/σία από dhmak
Δημοσ.

Από την Κυριακή 4/3 κλείνουν οι μπάρες στο σταθμό του Συντάγματος

Από τις 15/3 θα είναι κλειστές όλες οι μπάρες σε 20 σταθμούς

Από τη Δευτέρα 5/3 ξεκινά η ενεργοποίηση των καρτών για άνεργους και ΑΜΕΑ

Περισσοτερα info εδω

Προσωπικα ακομα δεν μου εχει ερθει η καρτα , εκανα την αιτηση μεσα Γεναρη αν θυμαμαι καλα

Το θεμα ειναι , αν παω σε γκισε θα μου την βγαλουν αμεσως παρολο που εχω κανει αιτηση ? Και μετα τι θα γινει , θα εχω κ δευτερη αν ερθει ?

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Atallos1 είπε

Από την Κυριακή 4/3 κλείνουν οι μπάρες στο σταθμό του Συντάγματος

Από τις 15/3 θα είναι κλειστές όλες οι μπάρες σε 20 σταθμούς

Από τη Δευτέρα 5/3 ξεκινά η ενεργοποίηση των καρτών για άνεργους και ΑΜΕΑ

Περισσοτερα info εδω

Το λένε. Θα γίνει; Γιατί από πέρσι αυτό ακούμε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...