Atallos1 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Τι να σου πω , ανακοινωση του ΟΑΣΑ ειναι Οταν ειχαν πει οτι θα κλεισουν πιλοτικα τις πρωτες μπαρες στους σταθμους κ οτι θα υπαρχουν υπαλληλοι για το κοινο , το εκαναν
eidikos33 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Σιγα μη κλεισουν απλα το κανουν μπας και βγαλει κανενας καμια μηνιαια καρτα
soiramk Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 40 λεπτά πριν, Atallos1 είπε Προσωπικα ακομα δεν μου εχει ερθει η καρτα , εκανα την αιτηση μεσα Γεναρη αν θυμαμαι καλα Το θεμα ειναι , αν παω σε γκισε θα μου την βγαλουν αμεσως παρολο που εχω κανει αιτηση ? Και μετα τι θα γινει , θα εχω κ δευτερη αν ερθει ? Το ίδιο θέμα έχω και εγώ.. 1
fingolfingr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, Atallos1 είπε Από την Κυριακή 4/3 κλείνουν οι μπάρες στο σταθμό του Συντάγματος Από τις 15/3 θα είναι κλειστές όλες οι μπάρες σε 20 σταθμούς Από τη Δευτέρα 5/3 ξεκινά η ενεργοποίηση των καρτών για άνεργους και ΑΜΕΑ Περισσοτερα info εδω Προσωπικα ακομα δεν μου εχει ερθει η καρτα , εκανα την αιτηση μεσα Γεναρη αν θυμαμαι καλα Το θεμα ειναι , αν παω σε γκισε θα μου την βγαλουν αμεσως παρολο που εχω κανει αιτηση ? Και μετα τι θα γινει , θα εχω κ δευτερη αν ερθει ? 1 ώρα πριν, soiramk είπε Το ίδιο θέμα έχω και εγώ.. Είχα κανει από τους πρώτους αίτηση για καρτα και ενώ καποιοι που είχαν κανει αίτηση μεχρι και ενα μήνα μετά από εμενα παραλαμβαναν εγώ... ακομα. Πήγα τελικά σε ενα σταθμό μετρό, είδαν ότι ακομα δεν είχε εκδοθεί και απλά μου εβγαλαν εκεί. Μου είχαν πεί βεβαια ότι και να είχε εκδοθεί, εφόσον βγήκε η νέα, η παλια ακυρωνεται. Μία ερώτηση στον γκισέ για σιγουριά. 2 ώρες πριν, Atallos1 είπε Τι να σου πω , ανακοινωση του ΟΑΣΑ ειναι Οταν ειχαν πει οτι θα κλεισουν πιλοτικα τις πρωτες μπαρες στους σταθμους κ οτι θα υπαρχουν υπαλληλοι για το κοινο , το εκαναν Σε ποιους σταθμους εκλεισαν όμως; Σε όλους; Όχι. Στον αγιο δημήτριο που είχαν κλείσει όλες εκτός από την μεγάλη, κάποιες φορές ήταν εκεί υπαλληλοι, πολλες φορές απλά καθόντουσαν και τα λεγανε και εδώ και 20 μέρες (πρινς σπασουν τα μηχανήματα) δεν είναι κανενας. 1
Atallos1 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, fingolfingr είπε Σε ποιους σταθμους εκλεισαν όμως; Σε όλους; Όχι. Στον αγιο δημήτριο που είχαν κλείσει όλες εκτός από την μεγάλη, κάποιες φορές ήταν εκεί υπαλληλοι, πολλες φορές απλά καθόντουσαν και τα λεγανε και εδώ και 20 μέρες (πρινς σπασουν τα μηχανήματα) δεν είναι κανενας Στους 4-5 σταθμους που ειχαν πει οτι θα κλεισουν . Απο τον στ Αγ Αντωνιου που εχω καθημερινη εμπειρια , οι πυλες ηταν κλειστες και υπαλληλοι οντως τσεκαραν χαρτια κ βοηθουσαν . Το οτι ηταν υπαλληλοι βεβαια εκει δεν κρατησε κ πολυ μιας κ πλεον δεν υπαρχει κανεις αλλα λεμε τωρα
eidikos33 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 10 λεπτά πριν, fingolfingr είπε Είχα κανει από τους πρώτους αίτηση για καρτα και ενώ καποιοι που είχαν κανει αίτηση μεχρι και ενα μήνα μετά από εμενα παραλαμβαναν εγώ... ακομα. Πήγα τελικά σε ενα σταθμό μετρό, είδαν ότι ακομα δεν είχε εκδοθεί και απλά μου εβγαλαν εκεί. Μου είχαν πεί βεβαια ότι και να είχε εκδοθεί, εφόσον βγήκε η νέα, η παλια ακυρωνεται. Μία ερώτηση στον γκισέ για σιγουριά. Σε ποιους σταθμους εκλεισαν όμως; Σε όλους; Όχι. Στον αγιο δημήτριο που είχαν κλείσει όλες εκτός από την μεγάλη, κάποιες φορές ήταν εκεί υπαλληλοι, πολλες φορές απλά καθόντουσαν και τα λεγανε και εδώ και 20 μέρες (πρινς σπασουν τα μηχανήματα) δεν είναι κανενας. Τι χαρτια σου ζητησαν για την καρτα?
fingolfingr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 32 λεπτά πριν, Atallos1 είπε Στους 4-5 σταθμους που ειχαν πει οτι θα κλεισουν . Απο τον στ Αγ Αντωνιου που εχω καθημερινη εμπειρια , οι πυλες ηταν κλειστες και υπαλληλοι οντως τσεκαραν χαρτια κ βοηθουσαν . Το οτι ηταν υπαλληλοι βεβαια εκει δεν κρατησε κ πολυ μιας κ πλεον δεν υπαρχει κανεις αλλα λεμε τωρα Η αλήθεια είναι ότι στον Αγ δημητριο που μπαινω εγώ καθημερινά δεν μπαίνω από την μερια του metro mall αλλα από την αλλη που δεν εχει καν εκδοτήριο. Εκεί όμως τα πραγματα ήταν εντελώς χαλαρά. Εχει ενα ημικύκλιο και μπαίνεις από τα 2 ακρα. Οι υπαλληλοι συνήθως συναντίωντουσαν στην μεση και τα λεγανε. Τωρα πια μόνο ο φύλακας και αυτός.... όχι παντα. 28 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Τι χαρτια σου ζητησαν για την καρτα? Ότι σου ζητάνε όταν πας απευθείας στον γκισέ. QR code, AMKA και ταυτότητα. Απλά είχα το εγγραφο με το qr code σε αρχείο και το εκτύπωσα ξανα.
Dannie Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, fingolfingr είπε Η αλήθεια είναι ότι στον Αγ δημητριο που μπαινω εγώ καθημερινά δεν μπαίνω από την μερια του metro mall αλλα από την αλλη που δεν εχει καν εκδοτήριο. Εκεί όμως τα πραγματα ήταν εντελώς χαλαρά. Εχει ενα ημικύκλιο και μπαίνεις από τα 2 ακρα. Οι υπαλληλοι συνήθως συναντίωντουσαν στην μεση και τα λεγανε. Τωρα πια μόνο ο φύλακας και αυτός.... όχι παντα. Ότι σου ζητάνε όταν πας απευθείας στον γκισέ. QR code, AMKA και ταυτότητα. Απλά είχα το εγγραφο με το qr code σε αρχείο και το εκτύπωσα ξανα. Τι κωδικος ειναι ο QR code?
Atallos1 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Εγώ πάντως πήγα σήμερα να βγάλω κάρτα από γκισέ έχοντας κάνει ήδη αίτηση από το ιντερνετ κ η κοπέλα μου είπε ότι δεν γίνεται να βγάλει άλλη οπότε πρέπει να περιμένω να έρθει... Δεν ξέρω πως βγάλατε όσοι βγαλατε
Dreamcatcher Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, Atallos1 είπε Εγώ πάντως πήγα σήμερα να βγάλω κάρτα από γκισέ έχοντας κάνει ήδη αίτηση από το ιντερνετ κ η κοπέλα μου είπε ότι δεν γίνεται να βγάλει άλλη οπότε πρέπει να περιμένω να έρθει... Δεν ξέρω πως βγάλατε όσοι βγαλατε Της το ειπες μονος σου οτι εχεις κανει αιτηση και online η το ειδε στο συστημα;
Atallos1 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, Dreamcatcher είπε Της το ειπες μονος σου οτι εχεις κανει αιτηση και online η το ειδε στο συστημα; Και τα 2 . Με ρώτησε κ όταν της απάντησα θετικά μου έδειξε κ το error στον υπολογιστή που δεν την άφηνε να πάτησει το οκ 2
fingolfingr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 19 λεπτά πριν, Dannie είπε Τι κωδικος ειναι ο QR code? https://www.athenacard.gr/QR_request.dev 1
eidikos33 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 38 λεπτά πριν, fingolfingr είπε https://www.athenacard.gr/QR_request.dev Δηλαδη πριν παω σε γκισε για να βγαλω την καρτα πρεπει να κανω αυτη την διαδικασια?
pluss Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Όχι, δεν είναι απαραίτητο, αλλά αν έχεις μαζί σου το QR Code η διαδικασία επιταχύνεται. 1
panosno1com Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγω αλλαξα απο φοιτητικη σε κανονικη (δεν ειμαι πια φοιτητης και ειπα να μην το παω yolo μεχρι τον Αυγουστο που θα εληγε ουτως ή αλλιως διοτι δεν εχω πια ακαδημαικη ταυτοτητα ,μην με καθυστερησουν καμια μερα που πρεπει να παω σε δουλεια) και στο εκδοτηριο της καλλιθεας εβγαλα ή βασικα μου την αλλαξε. Ειδε οτι εχω κανει στο συστημα αιτηση (εννοω online ως ανεργος αλλα τωρα με προσελαβαν με ενσημα ) αλλα παρολα αυτα μου την εκδοσε. Στην αρχη ειχα παει στου Μοσχατου και ο εκδοτης εκει μου ειπε : να πατε Καλλιθεα Ομονοια ή ... συνταγμα? Βικτωρια? δε θυμαμαι Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2018 από panosno1com
Προτεινόμενες αναρτήσεις