Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, dhmak είπε

Πρίν απο λίγο στην πρωινή εκπομπή της ερτ, ο διευθύνων σύμβουλος της ηδίκα, είπε οτι η εν λόγω πλατφόρμα (για την ενεργοποίηση των καρτών ανέργων και αμέα) βρίσκεται σε φάση δοκιμών και θα είναι διαθέσιμη σε περίπου δέκα ημέρες.

Δέκα ημέρες Ελλάδος, δηλαδή μετά το Πάσχα. Μέχρι τότε, οι άνεργοι θα χρειάζονται να χτυπάνε εισιτήριο κανονικά;

Δημοσ.

Λογικά όσο καθυστερεί να ενεργοποιήθει η πλατφόρμα άλλο τόσο θα καθυστερεί και το οριστικό κλείσιμο των θυρων.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, mynam3 είπε

Δέκα ημέρες Ελλάδος, δηλαδή μετά το Πάσχα. Μέχρι τότε, οι άνεργοι θα χρειάζονται να χτυπάνε εισιτήριο κανονικά;

Εγώ που ρώτησα σε γκισέ μου είπε ότι με την βεβαίωση ανεργίας κανονικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Vassilis_24 είπε

ΑΜΚΑ γιατί;

Αφού το έχεις δώσει για το QR...

Πρεπει να εχεις δικιο! 

Μου ζητησε ταυτοτητα και αμκα πηγε να επεξεργαστει λιγο τον υπολογιστη και μετα της ειπα για το QR στο κινητο...

5 ώρες πριν, mynam3 είπε

Φωτογραφία δεν χρειάζονται?

Κάθε μήνα θα χρειάζεται φόρτιση ή γίνεται αυτόματα?

Οχι σε τραβαει απο κει..

Για τους ανεργους ειναι μεσω του idika.gr δεν ειναι ετοιμο ακομα..

Επεξ/σία από gia_nnis
  • Like 1
Δημοσ.

Παρελαβα και εγω την καρτα μολις απο τα ΕΛΤΑ, ειμαι ανεργος. Χρειαζεται καποια περαιτερω ενεργεια για να την χρησιμοποιησω η την χτυπαω οπως εχει;

Δημοσ.
38 minutes ago, Getta Robo said:

Παρελαβα και εγω την καρτα μολις απο τα ΕΛΤΑ, ειμαι ανεργος. Χρειαζεται καποια περαιτερω ενεργεια για να την χρησιμοποιησω η την χτυπαω οπως εχει;

Προς το παρόν είναι άχρηστη (εκτός αν φορτώσεις εισιτήρια )...  θα βγει κάποια στιγμή μια εφαρμογή στο ΙΔΙΚΑ που θα την ενεργοποιεί για να είναι ελευθέρας. Έως τότε συνεχίζεις όπως πριν.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Vassilis_24 είπε

Στην Αυστρία, ο κατώτατος μισθός είναι 1420Ε και από το Μάιο θα πάει στα 1500Ε, δεν έχουν κανένα νόημα αυτές οι συγκρίσεις...

Kαι μην παραλείψουμε να πουμε και το άλλο, τα λεφτα εκει εχουν μεγαλυτερη αγοραστικη αξια απ οτι εδώ.

Επεξ/σία από rus
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Αυστρια εχει ακριβο κοστος υπηρεσιων .Ψωνια στο σουπερμαρκετ ισως ειναι φθηνοτερα

Για τους ανεργους λενε ελεγχεται αυτοματα αν εισαι ανεργος οπως ατομο με ειδικες αναγκες .Δεν θα χρειαζεται φορτιση

Επεξ/σία από Diskimpex
Δημοσ.
5 ώρες πριν, rus είπε

Φανταζομαι περιπτωση που θα ειναι μια κορασιδα με κολαν και καποιος κολλαει από πισω της -με συγχωρεις κοπελα μου δεν εχω εισιτηριο, να περασω ε...

Μονο μην πει οτι ειναι ανεργος και δεν εχει βγει ακομα η καρτα. Θα πεσει σφαλιαρα και κατηγορια για σεξουαλικη παρενοχληση. Οι Ελλεηνιδες δεν τα γουσταρουν αυτα.

Αν πει οτι βγαζει 2 χιλιαρικα μαυρα, αλλα δεν πληρωνει επειδη αντιστεκεται στο καπιταλιστικο κατεστημενο που καταπατει το συνταγματικο δικαιωμα στην ελευθερη μετακινηση και με την κινηση του αυτη στεκεται διπλα στους ανεργους και τους οικονομικα ασθενεις, μπορει να πηδηξει κιολας.:P

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Miracle Worker είπε

Αν πει οτι βγαζει 2 χιλιαρικα μαυρα, αλλα δεν πληρωνει επειδη...

... φαίνεται άνεργος, τότε θα δεχτεί και ένα θερμό παρατεταμένο χειροκρότημα.

• Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, Diskimpex είπε

Η Αυστρια εχει ακριβο κοστος υπηρεσιων .

Oι οποίες ομως υπηρεσιες είναι καλυτερες από τις δικες μας. 

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...