Vassilis_24 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 10 λεπτά πριν, Adanos είπε Κάποιο Link; Με ενδιαφέρει. https://diepresse.com/home/wirtschaft/economist/5379832/Mindestlohn-in-Oesterreich-im-Europavergleich-hoch 1
mynam3 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, dhmak είπε Πρίν απο λίγο στην πρωινή εκπομπή της ερτ, ο διευθύνων σύμβουλος της ηδίκα, είπε οτι η εν λόγω πλατφόρμα (για την ενεργοποίηση των καρτών ανέργων και αμέα) βρίσκεται σε φάση δοκιμών και θα είναι διαθέσιμη σε περίπου δέκα ημέρες. Δέκα ημέρες Ελλάδος, δηλαδή μετά το Πάσχα. Μέχρι τότε, οι άνεργοι θα χρειάζονται να χτυπάνε εισιτήριο κανονικά;
dhmak Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Λογικά όσο καθυστερεί να ενεργοποιήθει η πλατφόρμα άλλο τόσο θα καθυστερεί και το οριστικό κλείσιμο των θυρων.
Adanos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 14 λεπτά πριν, mynam3 είπε Δέκα ημέρες Ελλάδος, δηλαδή μετά το Πάσχα. Μέχρι τότε, οι άνεργοι θα χρειάζονται να χτυπάνε εισιτήριο κανονικά; Εγώ που ρώτησα σε γκισέ μου είπε ότι με την βεβαίωση ανεργίας κανονικά.
gia_nnis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Vassilis_24 είπε ΑΜΚΑ γιατί; Αφού το έχεις δώσει για το QR... Πρεπει να εχεις δικιο! Μου ζητησε ταυτοτητα και αμκα πηγε να επεξεργαστει λιγο τον υπολογιστη και μετα της ειπα για το QR στο κινητο... 5 ώρες πριν, mynam3 είπε Φωτογραφία δεν χρειάζονται? Κάθε μήνα θα χρειάζεται φόρτιση ή γίνεται αυτόματα? Οχι σε τραβαει απο κει.. Για τους ανεργους ειναι μεσω του idika.gr δεν ειναι ετοιμο ακομα.. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2018 από gia_nnis 1
Getta Robo Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Παρελαβα και εγω την καρτα μολις απο τα ΕΛΤΑ, ειμαι ανεργος. Χρειαζεται καποια περαιτερω ενεργεια για να την χρησιμοποιησω η την χτυπαω οπως εχει;
MikeJ Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 38 minutes ago, Getta Robo said: Παρελαβα και εγω την καρτα μολις απο τα ΕΛΤΑ, ειμαι ανεργος. Χρειαζεται καποια περαιτερω ενεργεια για να την χρησιμοποιησω η την χτυπαω οπως εχει; Προς το παρόν είναι άχρηστη (εκτός αν φορτώσεις εισιτήρια )... θα βγει κάποια στιγμή μια εφαρμογή στο ΙΔΙΚΑ που θα την ενεργοποιεί για να είναι ελευθέρας. Έως τότε συνεχίζεις όπως πριν. 1
rus Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Vassilis_24 είπε Στην Αυστρία, ο κατώτατος μισθός είναι 1420Ε και από το Μάιο θα πάει στα 1500Ε, δεν έχουν κανένα νόημα αυτές οι συγκρίσεις... Kαι μην παραλείψουμε να πουμε και το άλλο, τα λεφτα εκει εχουν μεγαλυτερη αγοραστικη αξια απ οτι εδώ. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2018 από rus
Diskimpex Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Η Αυστρια εχει ακριβο κοστος υπηρεσιων .Ψωνια στο σουπερμαρκετ ισως ειναι φθηνοτερα Για τους ανεργους λενε ελεγχεται αυτοματα αν εισαι ανεργος οπως ατομο με ειδικες αναγκες .Δεν θα χρειαζεται φορτιση Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2018 από Diskimpex
Miracle Worker Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 5 ώρες πριν, rus είπε Φανταζομαι περιπτωση που θα ειναι μια κορασιδα με κολαν και καποιος κολλαει από πισω της -με συγχωρεις κοπελα μου δεν εχω εισιτηριο, να περασω ε... Μονο μην πει οτι ειναι ανεργος και δεν εχει βγει ακομα η καρτα. Θα πεσει σφαλιαρα και κατηγορια για σεξουαλικη παρενοχληση. Οι Ελλεηνιδες δεν τα γουσταρουν αυτα. Αν πει οτι βγαζει 2 χιλιαρικα μαυρα, αλλα δεν πληρωνει επειδη αντιστεκεται στο καπιταλιστικο κατεστημενο που καταπατει το συνταγματικο δικαιωμα στην ελευθερη μετακινηση και με την κινηση του αυτη στεκεται διπλα στους ανεργους και τους οικονομικα ασθενεις, μπορει να πηδηξει κιολας. 1
dtzgr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Miracle Worker είπε Αν πει οτι βγαζει 2 χιλιαρικα μαυρα, αλλα δεν πληρωνει επειδη... ... φαίνεται άνεργος, τότε θα δεχτεί και ένα θερμό παρατεταμένο χειροκρότημα. 1
Racerr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 εμενα δεν μου εχει ερθει ακομα και εχω κανει αιτηση απο γεναρη
gatokoritso Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 μου ηρθε η ειδοποιηση χθες.ουτε καν θυμαμαι ποτε ειχα κανει αιτηση
christopher0016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Εμένα χθες μου ήρθε με κουριερ. Τωρα δλδ η καρτα ειναι ενεργη;
rus Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 19 ώρες πριν, Diskimpex είπε Η Αυστρια εχει ακριβο κοστος υπηρεσιων . Oι οποίες ομως υπηρεσιες είναι καλυτερες από τις δικες μας. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις